Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Lylantse Baan 10, 2908 LG Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, NL

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Wat ben ik fantastisch geholpen door Roelfina, ik gaf mijn wensen aan haar door en zij heeft de tijd genomen om de juiste keuze te maken. Echt top en een zeer vriendelijke professionele dame zodat ik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Klein probleem met een tweetal van onze stoelen maar Pronto regelt een oplossing. Regelt een monteur en de service afdeling houdt ons op de hoogte van de vorderingen. Geweldige afwikkeling tot dat wij... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Op zoek naar een bank en bij Pronto beland. Bij binnenkomst werden we enthousiast begroet. We hebben in alle rust ons rondje kunnen lopen zonder opdringerige verkopers. En uiteindelijk een mooie bank... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

We zijn 2x door Pieter geholpen, zeer vakkundig, mee denkend, erg vriendelijk. Wij zijn ook geslaagd voor alle meubelen, wij zullen hem zeker aanraden bij familie of kennissen, gewoon top Groetjes Fa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z wyposażeniem domowym
  2. Dekoracje i architektura wnętrz
  3. Dodatki do mebli
  4. Sklep meblowy
  5. Sklep z sofami

O Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Napisane przez firmę

Bij Pronto Wonen draait alles om een interieur waarin jij je écht thuis voelt. Met veel passie inspireren we je met de nieuwste woontrends, verrassende combinaties en sfeervolle interieurs. In onze collectie vind je alles om van jouw huis een gezellig thuis te maken: van banken, fauteuils en stoelen tot tafels, kasten en bijzettafels. En dat allemaal voor een betaalbare prijs.

Veel meubels kun je helemaal naar wens samenstellen en onze interieuradviseurs helpen je graag met persoonlijk advies dat past bij jouw smaak, huis en manier van wonen. Bovendien hebben we veel meubels op voorraad, waardoor deze snel geleverd kunnen worden.

Laat je inspireren door de nieuwste woontrends in een van onze 42 woonwinkels in Nederland, stel jouw favoriete meubels samen en profiteer altijd van de beste prijs. Of ontdek onze uitgebreide meubelcollectie online.

Wil je thuis alvast inspiratie opdoen? Bekijk dan onze collectie online of maak een afspraak voor persoonlijk interieuradvies..

Plan je gratis interieuradvies Nu op voorraad Laat je inspireren Onze winkels

Volg ons op social media:

Instagram   |   Facebook   |   Pinterest   |   YouTube

Pronto Wonen: Verrassend gezellig!

Napisane przez firmę

✓ Kies & stel samen
Stel jouw perfecte meubel helemaal naar wens samen.
✓ Verrassend betaalbaar
De leukste meubels voor de leukste prijzen. Bij Pronto Wonen ben je altijd verzekerd van de beste prijs.
✓ Persoonlijk interieuradvies
Onze interieuradviseurs denken graag met je mee. Samen vertalen we jouw woonwensen naar een interieur dat past bij jouw smaak, huis én manier van wonen.
✓ Veel op voorraad & snel in huis
Veel meubels hebben we op voorraad en kunnen snel worden verzonden. Voorraadartikelen heb je binnen 10 werkdagen in huis!
✓ 42 woonwinkels in Nederland
Laat je inspireren in een van onze 42 woonwinkels, vol wooninspiratie en de laatste trends. Ontdek onze meubels, ervaar materialen en kleuren en laat je adviseren door onze interieuradviseurs.

Dane kontaktowe

• Lylantse Baan 10, 2908 LG, Capelle a/d IJssel, Zuid-Holland, Holandia

• 010-4585793
Promotion box for Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Gratis interieuradvies

Persoonlijk, praktisch en helemaal afgestemd op jouw woonwensen.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

130 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 768

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Fijne winkel met behulpzaam en aardig personeel.

Aardige, rustige en zeer behulpzame verkoopster. Gaf ook goede adviezen. Ook de klantenservice is erg prettig en klantvriendelijk. Ze lstaannhe vriendelijk te woord en lossen dingen snel en adequaat op. En niet onbelangrijk: beloftes worden nagekomen. De bezorgservice waarmee Pronto samenwerkt is eveneens prettig en klantvriendelijk. Deze winkel is echt een aanrader. Wijn zijn erg tevreden.

10 marca 2024

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze vijf sterren review, A.J. Heel leuk om te lezen dat je zo tevreden bent. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Uitstekend geholpen

Uitstekend geholpen. Verkoper was top en nam alle tijd voor ons. We hebben een prachtige bank gekocht.

23 lutego 2024

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Leuk dat jullie zo goed geslaagd zijn en zo'n mooie review geplaatst hebben, Sarina. Het doet ons goed om te lezen dat jullie zo tevreden te zijn over hoe jullie geholpen zijn. We wensen jullie heel veel zitplezier op de nieuwe bank. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 5 z 5

Heel fijn geholpen en meegedacht door…

Heel fijn geholpen en meegedacht door zeer ervaren en goed op de hoogte zijnde vriendelijke medewerker

9 lutego 2024

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review, Ron! We stellen het zeer op prijs dat je laat weten zo tevreden te zijn over de vakkundigheid van onze medewerker. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Eetkamerstoelen…

Begin december 2023 nieuwe banken gekocht.
We moesten ook nog nieuwe eetkamerstoelen. Na een aantal winkels gehad te hebben voor inspiratie en proef zitten kwamen we toch weer uit bij Pronto Capelle ad IJssel.

Wat denk je, na de ‘kerstdrukte’ werden we herkend door de verkoper die ons geholpen heeft met de banken.
Inmiddels stoelen geleverd, na keurig advies en huur van de bestelbus snel thuis! We genieten er van, komen bijna niet meer van tafel.

Nogmaals weer bedankt Pronto!! Top!

3 stycznia 2024

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wat onwijs leuk om te horen dat jullie zo veel zitplezier hebben op de nieuwe eetstoelen, Henk!
Bedankt voor deze mooie review. Mochten jullie weer wat nodig hebben, dan zien we jullie graag terug. De koffie staat voor jullie klaar! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 2 z 5

Klantvriendelijkheid

Ik ging alleen kijken voor een bank. Blijkbaar ben je als vrouw alleen niet heel geloofwaardig ofzo. Er stond een mooie bank naar mijn zin. Toen ik vroeg naar prijzen en keuze zei de dame dat ik maar eerst met mijn partner terug moest komen. Dusssss….. vreselijk onbeschoft. Werd zo de winkel uit gekeken.

28 grudnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

We vinden dit een heel vervelend voorval, Anita. We herkennen ons er ook niet in, zo gaan we niet met onze klanten om. Kan je aangeven wanneer je precies bij ons in de winkel bent geweest?
Daarnaast willen we je graag uitnodigen in de winkel voor een bak koffie met wat lekkers. We horen het graag als je lang wilt komen (010-458 57 93 of info@prontowonencapelle.nl), dan zorgen we dat de koffie voor je klaar staat. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 1 z 5

Teleurgesteld

Ook wij zijn heel erg goed geholpen bij pronto Capelle a/d IJssel .er was zelfs iets fout gegaan met de datum en zij hebben er voor gezorgd dat de bank met 2 weken vertraging toch nog vrij snel kwam . Maar hier komt toch onze maar de bank is kapot drie breuken in de houten onderplaat we hebben een meubelmaker van pronto op bezoek gehad die foto's heeft gemaakt voor de fabriek mail gehad van de fabriek zij willen ook nog langs komen in de maand januari .vreselijk een nieuwe dure bank besteld in juli leverdatum oktober en we weten nu nog steeds niet waar we aan toe zijn.het genieten van een nieuwe bank hebben we niet gehad en gaan we ook niet meer hebben.😪

13 grudnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

We begrijpen de teleurstelling als je niet direct kan genieten van je nieuwe bank. We willen graag even meekijken in je order. Zou je ons jouw ordernummer willen doorgeven? Dit kan door het toe te voegen aan deze review of een mail te sturen naar klantenservice@prontowonencapelle.nl. We zien het graag tegemoet. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Update:
Bedankt voor het toesturen van het ordernummer, Anita. Wij hebben getracht de beschadiging te herstellen in eigen beheer, echter is het onze servicemedewerker niet gelukt om herstel uit te voeren op locatie. Derhalve hebben wij het externe servicebureau FRC ingeschakeld. Het is gelukt om de afspraak iets naar voren te halen. Het herstel zal op 29 december plaatsvinden. Onze oprechte excuses voor de ontstane vertraging. Onze klantenservice zal nadat de reparatie naar volle tevredenheid is uitgevoerd, contact met je opnemen voor een passende compensatie. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 5 z 5

Ontvangst en advies in een informele…

Ontvangst en advies in een informele sfeer.
Goed meedenken.
Zeer prettige medewerker.
Cees heeft ons al eerder op deze wijze zeer fijn geholpen.
Hier komen wij graag terug.

25 listopada 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wat een mooie review heb je geschreven, Ronald. Erg leuk dat je laat weten dat je de klantvriendelijkheid en deskundigheid van onze collega Cees zo enorm waardeert. Bedankt! Als je weer wat nodig hebt, zien we je graag terug. De koffie staat klaar. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d Ijssel

Geweldige ontvangst

Geweldige ontvangst. Niets is teveel. Duidelijk in de verschillende mogelijkheden.

22 listopada 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze vijf sterren en mooie beoordeling, Martin. Dit waarderen wij enorm! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 5 z 5

De medewerker was erg vriendelijk en…

De medewerker was erg vriendelijk en stond meteen voor ons klaar om te helpen of vragen te behandelen. Zeer netjes en behulpzaam en uiteindelijk geslaagd voor een mooie eethoek!

17 listopada 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie review, Bram. Erg leuk om te lezen dat je ervaring in onze winkel zo goed was. We wensen je heel veel plezier met de eethoek. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 5 z 5

Met goede tips en voorlichting prettig…

Met goede tips en voorlichting prettig niet opdringerig geholpen!

6 listopada 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Fijn om te lezen dat onze goede tips & voorlichting en rustige benadering je zo goed bevallen zijn, Jan. Bedankt voor deze mooie review! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 1 z 5

Eetbank

Eetbank besteld, zou 4 oktober bezorgd worden, in de ochtend gebeld met de transporteur hoe laat ik ze kon verwachten.. Wat blijkt, ze komen niet, iets fout gegaan.. Voor niets thuis gebleven.. De dag erna zouden ze dan komen!
Eetbank uiteindelijk aangekomen, vol enthousiasme uit de verpakking gehaald en toen bleek er een onderdeel te missen.
Gebeld met klantenservice, en deze zou de fabrikant benaderen om het onderdeel op te laten sturen naar het magazijn van pronto wonen sliedrecht. Na een week van telkens bellen met de klantenservice werd het onderdeel eindelijk opgestuurd vanuit de fabrikant. Daarna nog een week moeten bellen wanneer deze vanuit de magazijn naar mijn adres verstuurd zou worden. Al met al duurt dit 2 weken.. Toen we het pakket met het onderdeel binnen kregen bleek deze niet de juiste maat en tevens beschadigd! Opnieuw contact gehad met pronto wonen , vestiging capelle aan den ijssel, en deze zou weer opnieuw besteld worden. Nu een week verder en nog steeds geen zicht op het onderdeel , klantenservice scheept je af dat ze niets kunnen doen! Maar ondertussen zit ik al 3 weken met een giga pakket in me woonkamer, en hoe lang het gaat duren is onbekend!
Zo slechte service heb ik nog nooit meegemaakt! Je kan bellen wat je.wil,.maar pronto medewerkers doen echt helemaal niets! Stuur maar een mail zeggen ze dan!!

26 października 2023

Eigenlijk alles goed!

Eigenlijk alles goed!
In eerste instantie werden we met rust gelaten.
Daarna werden we uiterst vriendelijk en met kennis van zaken van alle mogelijkheden geïnformeerd met een verrassend leuk resultaat.
Naar onze wensen werd geluisterd!
Ook werd alle mogelijke moeite gedaan om de juiste keuze van de stof van de bank te bepalen.
En alles ook nog eens met Humor !
Dank Cees de Vlaming !

28 lipca 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wat een heerlijke review. Bedankt! Leuk dat jullie de deskundigheid, het luisterende oor en de humor van onze collega Cees waarderen zo kunnen waarderen en beoordelen met vijf sterren. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Pronto Women hoekbank

Wij zijn geholpen door Dhr. Vlaming.
Erg prettige verkoper, neemt uitgebreid de tijd en veel kennis van zaken!

Wij zijn bijzonder tevreden over deze ervaring!

4 sierpnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wat heerlijk om te horen dat jullie bijzonder tevreden zijn over het deskundige advies en de service van onze collega Cees. Bedankt voor deze mooie review, Bart! Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 4 z 5

Zeer tevreden

Prima geholpen door Cees. Het was druk, maar toch tijd genomen om eea uit te zoeken en goed advies te geven.

20 sierpnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Fijn om te lezen dat je zo'n goede ervaring hebt gehad in onze winkel, Martin. We stellen je review erg op prijs. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Zeer goede service

Vandaag ontzettend leuk en goed geholpen door Pieter in Capelle aan den IJssel. We zochten een hoekbank en met zijn hulp hebben we een prachtige bank uitgezocht. We komen zeker nogmaals terug naar deze zaak.

12 sierpnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Wat een mooie woorden! Bedankt, R. Kramer. We wensen jullie heel veel plezier met de nieuwe hoekbank en we zien jullie graag nog eens terug. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 5 z 5

Pieter heeft ons prima geholpen

Pieter heeft ons prima geholpen, goede uitleg, prettig gesprek

8 sierpnia 2023

Odpowiedź od Pronto Wonen - Capelle aan den IJssel

Bedankt voor deze mooie 5-sterren beoordeling! We vinden het erg leuk om te lezen dat jullie zo tevreden zijn hoe Pieter jullie geholpen heeft. Met vriendelijke groet, het team van Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Oceniono na 4 z 5

We zijn door Uw medewerker Cees de…Vlaming

We zijn door Uw medewerker Cees de Vlaming erg prettig en goed en geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe bank, zijn advies over de diverse mogelijkheden hebben meegewerkt aan onze uiteindelijke keuze, waar wij erg tevreden over zijn,
Fred en Gerda Ram

5 sierpnia 2023

Beste Fred en Gerda,

We zijn ontzettend blij om te horen dat jullie zo goed geholpen zijn door onze collega! We wensen jullie alle plezier toe met de nieuwe bank.

Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Hele fijne winkel

Hele fijne winkel. Mooie spullen. Geholpen door Pieter was zeer aangenaam en dacht goed mee. Vandaag gekocht de volgende dag ophalen.

29 lipca 2023

Beste,

Bedankt voor het mooie compliment aan onze collega en wat fijn dat u zo goed bent geslaagd in onze winkel.

Met vriendelijke groet, team Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Geweldig!

Een mooie collectie en ben er super geslaagd met nieuwe spulletjes die op voorraad waren!

18 maja 2023

Beste,

We wensen u veel plezier met uw nieuwe spullen en zijn blij om te horen dat u zo goed geslaagd bent in onze winkel.

Met vriendelijke groet, Team Pronto Wonen Capelle a/d IJssel

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej