Profilec Electro & Cooking Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Ik ervaarde een ontzettend goede en snelle service. Ik ondervond een probleem op de website (korting werd niet doorgerekend bij betaling). Hiervoor contacteerde ik de helpdesk, ik kreeg meteen een... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

wij schakelen na 30 jaar koken op gas over op inductiekoken en hadden nieuwe kookpotten en enkele pannen nodig. In de PROFILEC winkel in Brugge kregen wij goede raad , en een erg prijsgunstig aanbod v... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De zaak in Brugge is een walhalla voor kookliefhebbers! Er is enorm veel keuze aan allerlei apparatuur, machines en accessoires, niet enkel voor keuken, maar voor het volledige huishouden. Wij hadden... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Ik kan via het werk wat korting krijgen bij krefel, maar miserie!! Ik wacht nog altijd op terugbetaling! Uit frustratie kwan ik bij profilec, ik bestelde een l’or koffiezet voor dezelfde prijs als bij... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep AGD
  2. Sklep RTV
  3. Sklep z przyborami kuchennymi
  4. Sklep z lodówkami
  5. Sklep TV
  6. Sklep z pralkami i suszarkami

Napisane przez firmę

Profilec – We deliver happiness! 🛍️ Dé elektro- en kookwinkel in Brugge met een eigen lever- en installatiedienst binnen 30 km. Bestel online op www.profilec.be vóór 23u59 en krijg je bestelling morgen al in huis! Of bezoek onze fysieke winkel (Monnikenwerve 9 - 8000 Brugge).

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Zaprasza klientów do wystawiania recenzji

Odpowiada na 80% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 467

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Artikel kapot…service ver te zoeken

Tweedekans artikel kwam helaas kapot aan, volgens profilec transportschade maar bleek simpel een kapot tandwieltje te zijn. Zes weken heen en weer mailen om vervolgens te horen stuur maar terug want de tandwieltjes zijn niet meer verkrijgbaar. Leuk, maar zo'n onderdeeltje kost 5 euro en dan werkt het apparaat weer. Vreemd ook want ik heb het tandwieltje gewoon zelf intussen kunnen bestellen bij de fabrikant. Op mails wordt traag of helemaal niet gereageerd

24 czerwca 2026

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons oprecht dat dit dossier zo is verlopen en dat u hierdoor een negatieve indruk van onze service heeft gekregen.

Toen bleek dat we geen passende herstelling konden aanbieden, hebben we u een kosteloze retourzending met een volledige terugbetaling voorgesteld. We begrijpen echter dat dit voor u niet de gewenste oplossing was, zeker omdat het uiteindelijk om een klein onderdeel bleek te gaan.

Helaas konden wij dit specifieke tandwieltje niet afzonderlijk bestellen via onze officiële leveranciers. We begrijpen dat het frustrerend is dat u dit uiteindelijk zelf wel via de fabrikant heeft kunnen vinden.

Daarnaast willen we ons verontschuldigen voor de trage communicatie. Toen we merkten dat we geen verdere oplossing konden aanbieden, hebben we dit dossier onvoldoende opgevolgd. Dat is niet de service waar wij voor willen staan, en uw feedback nemen we dan ook ter harte om onze werking te verbeteren.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en bedankt dat u ons hierop hebt gewezen.

alles is ok

het personeel is altijd daar om te helpen want het is niet altijd simpel

2 czerwca 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw fijne review! 😊 We vinden het belangrijk dat klanten altijd op ons kunnen rekenen, zeker wanneer een keuze maken of een technisch vraagstuk wat extra uitleg vraagt. Het doet ons plezier te horen dat u onze hulp waardeert.

Uw mooie woorden geven we met veel plezier door aan het team. We staan graag voor u klaar, zowel in de winkel als online!

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en goede informatie…

Snelle levering en goede informatie over het product op de website.

27 maja 2026

Beste klant,

Wat goed om te lezen dat alles snel verlopen is en dat je alles duidelijk vond. Bedankt voor deze positieve review en graag tot snel!

Oceniono na 5 z 5

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

23 maja 2026

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat alles vlot en snel bij u is aangekomen. We geven uw compliment zeker door aan ons team!

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering, goede prijs

18 maja 2026

Beste klant,

Bedankt voor je fijne review! 😊 We doen altijd ons best om alles vlot én correct tot bij onze klanten te krijgen, dus het is superleuk om te horen dat alles naar wens verlopen is. De complimenten geven we met plezier door aan ons team!

Goed ! Aanrader

Eerlijke prijzen...Was probleem met levering maar werd persoonlijk opgelost. Aanrader

11 maja 2026

Beste klant,

Bedankt voor de fijne review en de aanbeveling 😊
Leuk om te horen dat de eerlijke prijzen geapprecieerd worden. Jammer dat er een probleem was met de levering, maar fijn dat dit persoonlijk opgelost kon worden. Daar doen we het voor!

De complimenten worden zeker doorgegeven aan het team.

Oceniono na 1 z 5

Tweedekansje , zogezegd grondig gecontroleerd maar toch stuk

Ik had bij profilec als tweedekansje een stofzuiger rowenta x clean 4 besteld.Deze kostte 30 euro minder dan een nieuwe. Zogezegd, volgens de website zijn deze zeer grondig getest en nagekeken.
Toen ik hem uitprobeerde gaf hij redelijk weinig water af aan de vloer. Na een tijdje was het vuilwateropvangbakje vol en brandde het lampje. Ik heb het bakje proper gemaakt maar nadien verscheen er bijna om de minuut een melding dat dat vuilwaterbakje leeg gemaakt moest worden. Ik heb dat telkens gedaan en gekeken of alles proper was en er zeker niets voor de sensoren zat maar het rode lampje bleef om de (ongveer) minuut branden.
Nadat ik contact met hen opnam , zeiden ze me gewoon dat ik foto's moest nemen van de stickers en de stofzuiger, dit naar hen moest doormailen en dat ik hem retour mocht sturen nadat ze mijn mail bekeken hadden.

Ik ben best wel lang bezig geweest met de stofzuiger . Vanalles proberen en toch telkens die foutmeldingen. Da ben ik nog een halfuur bezig geweest om hem terug in die doos te krijgen. Nu moet ik nog een mail en foto's doorsturen en dar zware ding retour gaan doen bij de post (ik heb zelf een rughernia)
Dit alles nog bovenop de teleurstelling dat je iets aankrijgt dat niet werkt maar zogezegd wel zeer grondig nagekeken is.
Geen excuses aan de telefoon, geen compensatie , enkel dit... voor mij nooit meer een aankoop bij deze winkel

(Bedankt voor uw reactie op mijn bericht hier. Het zou ook wel leuk zijn als u op mijn mail van vorige week reageert en me een retourlabel opstuurt. Hierin staat de informatie waarachter u vroeg en de foto's die ik moest doorsturen.
Reactie krijgen gaat blijkbaar sneller hier dan via mail)

14 maja 2026

Beste klant,

Bedankt dat u de tijd nam om dit zo uitgebreid te delen. Eerst en vooral onze oprechte excuses voor de teleurstelling en het ongemak dat u hebt ervaren met het tweedekans toestel. We begrijpen heel goed dat dit extra frustrerend is wanneer een product net gekocht werd met de verwachting dat het grondig gecontroleerd en volledig in orde zou zijn.

Bij onze tweedekansproducten doen we effectief uitgebreide controles en testen vooraleer deze opnieuw verkocht worden. Daarom vinden we het ook erg jammer om te horen dat dit probleem zich bij u heeft voorgedaan. Uiteraard is dit niet de ervaring die we onze klanten willen geven.

Van zodra het toestel opnieuw bij ons aankomt, gaan we het grondig nakijken om exact te achterhalen wat er fout loopt met de sensoren of het vuilwaterreservoir. Daarna zullen we samen met u bekijken wat de meest passende oplossing is.

We begrijpen bovendien dat het retourproces in uw situatie extra belastend is, zeker gezien uw rugproblemen. Nogmaals onze excuses dat dit zoveel tijd en moeite van u gevraagd heeft.

Oceniono na 5 z 5

Vlotte aankoop!De droogkast was in…

Vlotte aankoop!De droogkast was in stock en werd volgens afspraak netjes afgeleverd aan huis.

28 kwietnia 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles zo vlot verlopen is! 😊 Geniet van je aankoop en graag tot snel!

Correcte prijs

Correcte prijs. Snelle verzorgde levering

30 kwietnia 2026

Beste klant,

Bedankt voor je fijne feedback! Altijd leuk om te horen dat alles van prijs tot levering helemaal goed zat. Daar doen we het voor! 😊

aankoop voldoet aan verwachtingen

aankoop voldoet aan verwachtingen
snelle levering - prijszetting goed

30 kwietnia 2026

Beste klant,

Top om te horen dat alles naar wens is verlopen! Van een vlotte levering tot een correcte prijs, daar worden wij blij van. 😊 We hopen dat je volop geniet van je aankoop!

Oceniono na 5 z 5

Top service en snelle levering

Ik ervaarde een ontzettend goede en snelle service.

Ik ondervond een probleem op de website (korting werd niet doorgerekend bij betaling). Hiervoor contacteerde ik de helpdesk, ik kreeg meteen een ontzettend vriendelijke dame aan de lijn die mij met plezier verder hielp en een oplossing bood in no time. Verder heb ik zelden zo'n korte leveringstijd gehad. Heel fijne ervaring dus! Bedankt!

23 kwietnia 2026

Beste klant,

Wat een fijne review, bedankt daarvoor! 😊 Super om te horen dat alles zo vlot verlopen is, van het eerste contact tot de levering aan je deur. We geven je complimenten zeker door aan onze collega van de klantendienst!

Fijn dat we het probleem snel konden oplossen en dat je bestelling ook nog eens bliksemsnel geleverd werd. Daar doen we het voor!

Altijd welkom, zowel online als in de winkel 😉

Communicatie verliep goed

Communicatie verliep goed. Heb het juiste apparaat snel toegestuurd gekregen.

22 kwietnia 2026

Beste klant,

Fijn om te horen dat alles vlot verlopen is! 😊 We doen ons best om het juiste toestel zo snel mogelijk bij je te krijgen, dus leuk dat dat ook zo ervaren werd. Veel plezier ermee – hopelijk wordt het een echte favoriet in huis!

Altijd welkom bij ons, zowel online als in de winkel.

Top plus

Top, alles correct

22 kwietnia 2026

Beste klant,

Kort en krachtig, daar houden we van 😄 Fijn om te horen dat alles naar wens verlopen is!

Altijd welkom, zowel online als in de winkel.

Waterkoker

Nadat bleek dat de waterkoker die ik besteld had niet meer beschikbaar was, ben ik zeer professioneel en vriendelijk verder geholpen.

17 kwietnia 2026

Beste klant,

Bedankt voor je fijne woorden! 😊 Jammer dat de oorspronkelijke waterkoker niet meer beschikbaar was, maar super om te horen dat je goed verder geholpen bent. We doen altijd ons best om samen snel een passende oplossing te vinden, dus het doet plezier dat dit ook zo ervaren werd.

Ik geef je compliment zeker door aan het team!

Uitstekende service

Er was iets misgegaan met de betaling, maar na afstemming met Julie was dat snel geregeld en ontvingen we deze bestelling de volgende dag nog.
Goede service en behulpzaamheid.

Beste klant,

Wat een fijne review, dankjewel daarvoor! Het kan natuurlijk altijd eens gebeuren dat er iets misloopt bij een betaling, maar super om te horen dat Julie je snel verder kon helpen en alles meteen in orde kwam. We geven haar met plezier een extra pluim! 😊

Dat je je bestelling dan ook nog zo snel in huis had, maakt het helemaal af. Daar doen we het voor!

Oceniono na 5 z 5

Levering en verpakking zoals het hoort

Levering en verpakking zoals het hoort. Fijne ervaring. Prijs kwaliteit verhouding is zeker ok.

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles vlot en netjes bij je is aangekomen! 😊 We doen ons best om elk pakketje met zorg te behandelen, dus het is leuk dat dit ook zo ervaren wordt. De complimenten over de prijs-kwaliteit geven we met plezier door aan het hele team!

Hopelijk zien we je snel nog eens terug, in de webshop of in onze winkel in Brugge.

Vlotte service

Beste klant,

Kort maar krachtig, daar houden we van! 😄 Fijn dat alles vlot verlopen is, daar doen we het voor.

Hopelijk tot snel!

Oceniono na 5 z 5

Perfecte service met goede communicatie

20 kwietnia 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen! Daar worden we hier allemaal blij van 😊 We geven je complimenten zeker door aan het team – die doen elke dag hun best om alles vlot en duidelijk te laten verlopen.

Altijd welkom, zowel online als in de winkel!

Tevreden klant

Snelle levering en zeer goede communicatie van het levertijdstip.

14 kwietnia 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen! 😊 We doen ons best om alles zo vlot en duidelijk mogelijk te laten verlopen, dus dit geeft ons echt een boost. Ik geef je compliment zeker door aan het team!

Oceniono na 5 z 5

Zoals de vorige bestelling werd ook…

Zoals de vorige bestelling werd ook deze snel geleverd en scherp geprijsd!

10 kwietnia 2026

Beste klant,

Wat fijn om te horen dat alles opnieuw vlot verlopen is! Snel geleverd én een mooie prijs, daar doen we het voor 😊 We geven je compliment zeker door aan het team.

Graag tot een volgende keer!

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej