Carkiddo Recenzje 204

Wynik TrustScore: 4 na 5

4,0

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Super Service super schnell ich habe 3 verschiedene Autos bestellt alles top kann ich nur weiterempfehlen. Qualität top super hochwertig wir sind alle begeistert. Würde mir am liebsten auch eins kau... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ich habe das Paket beschädigt erhalten, mit tiefen Kratzern auf der Motorhaube. Das kann nicht vom Versand stammen, da oben noch andere Teile lagen und alles unbeschädigt war. Ich bin sehr enttäu... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Een prachtige kinderauto met mooie details en stevige afwerking. Rijdt soepel en is makkelijk in gebruik. Echt een aanrader voor kinderen die van auto’s houden! Superleuk dat er muziek uit komt! Dat g... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Sklep z zabawkami dla dzieci
  2. Sala zabaw
  3. Sklep z grami
  4. Sklep z podarunkami

Napisane przez firmę

CarKiddo al jaren een begrip in de wereld van kindervoertuigen. Bij CarKiddo combineren we passie voor kindervoertuigen met professionele service en betrouwbaarheid. Als specialist in elektrische kinderautos en andere kindervoertuigen beschikken wij over een ruime fysieke winkel én een uitgebreide webshop, met eigen voorraad en een deskundig technisch team. Zo kunnen wij altijd snelle levering, vakkundige montage en nazorg garanderen. Wij vinden het belangrijk dat kinderen veilig en zorgeloos kunnen genieten van hun auto of voertuig. Daarom bieden wij alleen hoogwaardige, veilige en duurzame producten aan, met aandacht voor elk detail. Bij CarKiddo staat tevredenheid van zowel ouder als kind centraal, want er is niets mooier dan een glimlach achter het stuur. Met jarenlange ervaring, een volledig servicepakket en oog voor kwaliteit is CarKiddo de betrouwbare partner voor alle kindervoertuigen zowel in de winkel als online.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 32% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Oceniono na 5 z 5

Snelle levering en perfecte communicatie: mijn topervaring met een last-minute kinderwagen

Ik wil graag mijn oprechte dank uitspreken voor deze fantastische ervaring. Ik ben ontzettend tevreden, omdat ik een last-minute cadeau heb gekregen en de verkoper mij enorm heeft geholpen. Ze hebben mijn bestelling direct opgestuurd, zodat die de volgende dag al geleverd kon worden, perfect op tijd voor de verjaardag van mijn nichtje. Het was echt heel eenvoudig om de kinderwagen samen te stellen, en ik ben enorm tevreden over hoe soepel alles verliep. De communicatie was ook uitmuntend. Ik zou dit echt aan iedereen aanraden!

17 marca 2026

TOP!

Heel vriendelijk, makkelijk bereikbaar en snel antwoord op al je vragen!
Heel tevreden, we kopen hier nog!

5 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Ich habe das Paket beschädigt erhalten

Ich bin sehr enttäuscht, da mein Sohn morgen Geburtstag hat und ich es nicht mehr rechtzeitig zurückschicken und eine neue Bestellung aufgeben kann. :(

2 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

One Star — If I Could, I’d Give Minus Five!”

I gave one star — if negative stars existed, this would easily deserve minus five.
I am extremely frustrated and disappointed with this company.
My first order arrived in a completely unacceptable condition. The packaging was heavily damaged and looked as if it had already been opened.
After waiting nearly two weeks for a replacement, I received another product — which is also defective. The electric kids’ car does not work properly; out of four wheels, only one functions, making it completely unusable.
What makes this situation even worse is the extremely long delay for the second delivery. It took almost three times longer than the initial shipment. Because of this, I strongly suspect that the company simply resent the same returned product that I had previously rejected. I cannot prove this, but the circumstances make it very hard to believe otherwise — which is extremely frustrating and unacceptable.
Customer support is also very slow to respond, adding to the overall negative experience.
On top of everything, there was no return label or any return code included, leaving me without any proper way to send the product back. This is incredibly frustrating and shows a complete lack of basic customer service.
I have completely lost trust in this company. This experience has been unacceptable from start to finish, and I strongly advise others to avoid ordering from here.

12 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Slechte nazorg!! Beloftes worden niet nagekomen

Aantal weken geleden heb ik een (prijzige!) Quad voor mijn zoontje zijn verjaardag gekocht bij carkiddo. Het is een leuke quad, mijn zoontje was er erg blij mee....ECHTER de ketting van de quad loopt er continu af. Ik heb toen contact opgenomen met carkiddo. Zij zouden een filmpje toesturen hoe ik de ketting strakker kan zetten. Daarnaast zijn veel van de stickers op de quad niet mooi geplakt. Zitten luchtbellen onder en vouwen in de stickers. Ik miste een sticker aan de voorkant en een dopje was beschadigd bij de banden. Er was via WhatsApp toegezegd dat ik de stickers en dopje toegestuurd krijg via de post en filmpje die middag zou ontvangen.. Inmiddels zijn we 2 weken verder en nog steeds geen filmpje, stickers en dopje. Wel een teleurgesteld 4 jarig kind die al 2 weken niet op zijn quad kan rijden vanwege de ketting die er dus afloopt... ik heb al meerdere malen berichtjes gestuurd via whatsapp en ook gebeld. Tevergeefs.. en moet ik nu overgaan tot juridische stappen.

2 marca 2026
Oceniono na 1 z 5

Half juli bestelde wij een brommer

Half juli bestelde wij een brommer, die na enkele mails werd geleverd. De brommer was heel snel kapot waarbij de na herhaaldelijke berichten en snel bereik uiteindelijk wel beantwoord werden. We kregen een nieuwe beloofd, ze kwamen niet opdagen en lieten niks weten. Wij gemaild zeide ze dat ze foute bijhadden dan kregen we een belofte dat als ze maandag niet leverde we het volledige bedrag terugkregen alsook een nieuwe brommer kregen. Rarara geen brommer geen levering en geen centen terug…. Wij zette negatieve review op social media. Uiteindelek weer een belofte levering op donderdag ben niet zeker maar ik denk dat dat wel correct is verlopen maar brommer whoops ook ineens meteen zelfde problemen maar na talloze berichten geen antwoord… maar na weer negatieve review online meteen antwoord dat dat normaal is dat je dat zelf kan verhelpen. Dus de zijn nu bijna jaar later en brommer heeft 5-10 keer gereden +- 10 minuten… nu gaat hij verder stuk na vele berichten en negeren weer online negatieve review wel meteen antwoord dat ze een onderdeel gaan opsturen aangekregen na een reminder weer en hij werkt nog altijd niet , weer berichten geen antwoord en slechte review dan wel antwoord van chatgpt bericht dat wij moeten stoppen met negatieve dingen te verspreiden… ik vraag vriendelijk, dreigend , smekend om een oplossing waarbij ik zelf aanreik 50 euro te betalen voor retour en geholpen te worden … woensdag zeggen ze dat ze nooit hebben gezegd een refund te geven en dat ze kunnen passeren als ze id buurt zijn ik vraag wanneer dat is… stuur donderdag nog de bewijzen door van communicatie en nog reminder maar geen antwoord… wij zijn heel wanhopig aan het worden en zijn al wat aan het google hoe we hier verder mee moeten doen ? Weet iemand raad contacteer me dan aub anthonis evelien

Vriendelijk zijn helpt niet, Dreigen werkt niet , smeken helpt niet , ze blijven steeds heel lief begripvol of sturen chatgpts maar wat ik ook doe ik word nooit echt echt geholpen enkel als je wat post op social media, maar alsnog werkt hy niet en zijn we al bijna 1!! Jaar verder en nog altijd geen brommer die langer dan 10 min heeft gereden zonder problemen :-( … we worden meer genegeerd dan iets anders…

We hebben wel alle documentatie al gebundeld om er verder mee te gaan, maar voor we er geld in stoppen wil ik weten wie op eender welke weg wel iets bekomen is? Meer dan 700 euro de vuilbak in!

Om te antwoorden op jullie reactie hieronder. Op googlereview staan de printscreens dat ik soms tot 6 keer sturen soms pas 8 dagen later pas antwoord kreeg na inderdaad dreigen, smeken,… en jullie zelf kunnen onze whatsapp ook inlezen lijkt me? Mails? Insta? ik wist zelfs niet meer dat er iets met de remmen was, uit onze gesprekken wijst het op een ketting die er altijd na 10 min afviel alsook bij de tweede brommer, in mijn tekst vertel ik de VOLLEDIGE waarheid en vertel ik ook telkens na talloze berichten of negatieve reviews zeker geholpen te worden… je vervang stuk staat vermeld alsook de omruiling, ik hoef de talloze berichten er niet tussenuit te laten, want deze kan je zelf terug lezen whatsapp veel verkeer langs mijn kant,… jullie mails met beloftes,… maar wel ook telkens het eind resultaat wat jullie wel waarmaakte. ik weet niet welke tekst u leest maar ik vertel het hele verhaal. Ik wacht ook nog steeds op antwoord sinds vorige woensdag wanneer u mogelijks in de buurt bent… en hopend dat u deze belofte wel waarmaakt want in juli beloofde u een terugbetaling bij niet nakomen afspraak en deze is niet nagekomen op de belovende maandag en ik heb inderdaad aangeboden hiervoor te betalen waar jullie zeide dat je wel zou kunnen passeren mits id buurt, maar ik heb u na woensdag ook donderdag? Zaterdag en zondag gestuurd denk ik en nu maandag 19:32 geen antwoord maar wel drie response ( twee aanpassinge review aangevraagd en reactie) via hier kunnen hebben. Zoals ik al zei op negatieve dingen komt reactie & wij wachten nog steeds heel weemoedig… wij proberen nu hulp te krijgen via onze bijstandsverzekering en om hulp te krijgen via testaankoop en via jullie zelf… zoals we al 100 keer vermelden. We probeerden het lief, met smeken en met dreigen… maar een dag uur en afspraak bekomen is heel moeilijk of bijna onmogelijk ik vraag me af hoeveel keer we moeten blijven sturen en mijn eerlijk verhaal online delen hoort bij mijn job. Ik deel aankopen met een negatief einde en met een goed onbetaald en betaald… ik zal jullie nooit uitschelden of uitmaken. Ik wil enkel een brommer dat werkt voor mijn zoon.. we zijn al bijna 1! Jaar verder en hij heeft nog nooit langer dan 10 min gewerkt.

Evelien anthonis
Ordernummer 18128795

30 marca 2026
Opinia niezależna
Logo Carkiddo

Odpowiedź od Carkiddo

Beste mevrouw Anthonis,

Wij vinden het jammer dat u het verhaal op deze manier naar buiten brengt, waarbij naar onze mening sprake is van halve waarheden.

Wij willen allereerst duidelijk maken dat wij nooit onze verantwoordelijkheid hebben ontkend of geweigerd hebben deze te nemen. Vanaf het eerste moment hebben wij juist geprobeerd om samen met u tot een oplossing te komen en u als klant tevreden te houden.

Toen u in eerste instantie een defect meldde, hebben wij direct de crosser omgeruild voor een volledig nieuw exemplaar. Daarna kregen wij opnieuw een melding van een zogenaamd defect. Dit bleek te gaan om piepende remmen, iets wat normaal is bij een nieuw product en wat ook aan u is uitgelegd. Deze moeten namelijk eerst ingereden worden.

Onlangs, na ongeveer een jaar, gaf u aan dat de snelheidsstanden niet meer werkten. Hierop hebben wij kosteloos een vervangend onderdeel toegestuurd. U gaf vervolgens aan dat dit het probleem niet oploste, zonder dat wij het product zelf hebben kunnen controleren. Daarna hebben wij aangegeven dat u met de crosser langs kunt komen zodat wij dit onder garantie kunnen nakijken en oplossen. Dit is ook zoals onze garantievoorwaarden werken.

Wij begrijpen dat dit voor u niet ideaal is, maar het is voor ons niet mogelijk om op locatie langs te komen. Wel hebben wij aangeboden om de crosser kosteloos op te halen, te repareren en terug te brengen wanneer dit gecombineerd kan worden met een levering in uw regio. Daarbij hebben wij uit coulance afgezien van de door u aangeboden vergoeding.

Wat wij niet terecht vinden, is dat wij herhaaldelijk op social media en reviewplatformen negatief worden neergezet, terwijl wij meerdere oplossingen hebben geboden en bereid zijn dit netjes op te lossen.

Wij laten onze klanten niet in de steek en doen er alles aan om problemen op te lossen. Daarom vinden wij het jammer dat er wordt gesproken over smeken en wanhoop, terwijl wij juist steeds met oplossingen zijn gekomen.

U bent nog steeds welkom om de crosser bij ons aan te bieden. Wij zullen deze dan in onze werkplaats controleren en, als er een probleem is, onder garantie herstellen.

CarKiddo

Oceniono na 1 z 5

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen

Ik heb mijn bestelling niet ontvangen. Ik schrijft e-mails naar de verkoper, maar krijgt ook geen antwoord.

16 marca 2026
Logo Carkiddo

Odpowiedź od Carkiddo

Beste Justyna,

Wij betreuren het dat u aangeeft uw bestelling niet te hebben ontvangen en dat wij niet op uw e-mails zouden hebben gereageerd. Wij willen dit echter graag rechtzetten, aangezien deze informatie niet correct is.

Wij hebben uw e-mail direct beantwoord en zijn meteen een onderzoek gestart naar de zending. Uit de gegevens van de vervoerder blijkt dat uw bestelling al de dag na plaatsing op het door u opgegeven huisadres is afgeleverd. Daarnaast is er bij ontvangst zelfs een handtekening gezet, welke overeenkomt met de levering op uw adres.

Voor uw eigen inzicht kunt u de verzendstatus en afleverinformatie hier terugvinden:

Wij vinden het erg vervelend dat deze review ons in een onjuist daglicht plaatst, terwijl wij de bestelling correct en volgens de beschikbare gegevens succesvol hebben geleverd en uw bericht direct hebben opgepakt.

Mocht er alsnog onduidelijkheid zijn, dan staan wij uiteraard open om dit verder met u te bespreken.

CarKiddo

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej