Een bestelling geplaatst als kado voor kennis. Was na 4 dagen nog niet geleverd. Na een week( 4 mailtjes ) gestuurd geen enkel antwoord op vraag wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Levering na 4... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De geleverde plantjes zien er prachtig uit en werden bezorgd in een uitstekende verpakking! Ik was zelf even in verwarring over het bezorgmoment. Toen ik hierover een mail stuurde, werd die vlot en vr... Zobacz więcej
Hele goede ervaring gehad tot op heden. Zeer vriendelijk, behulpzaam behandeld met foto's en tekst en uitleg boor de aankoop. Plant is keurig verpakt en verzonden / aangekomen. Mooie kwaliteit tot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima bezorging en binnen 3 dagen. Vond lastig een leuk cadeau uit zoeken uit zoveel mooie setjes, leuke set met oranje orchidee uitzocht. Mijn moeder ontving een prachtige set met gele potjes en wit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pots&Plants is dé plek waar je meer dan 2.000 planten direct vanuit de Nederlandse kweker besteld. Zowel kamerplanten, als tuinplanten en vele andere leuke planten. Verser dan het tuincentrum en direct thuis geleverd.
Dane kontaktowe
Bercylaan 75, 1031KP, Amsterdam, Holandia
- info@potsandplants.nl
- potsandplants.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Betreft bestelling van 13 terrariums
Betreft bestelling van 13 terrariums.
Ervaring en punten van verbetering:
- Bestelling komt in dozen waar de vracht en fragile stickers nog op zitten. Dit kun je niet als cadeau weggeven. Help desk geeft het verwijt dat je dit had moeten aangeven?! (misschien een idee om er in je bestelstraat naar te vragen!) Gevraagd om nieuwe dozen/verpakking. Dit kan alleen tegen betaling. Wat blijkt de toegestuurde dozen zijn van het verkeerde formaat??
- de doehetzelf handleiding/verwijzing om het terrarium in te richten ontbreekt in de doos/pakket?
- bij de bestelling van 13dezelfde items blijkt dat in de ene doos 3 plantjes zitten en bij een ander 2 of 1.
- Helpdesk is goed bereikbaar en behulpzaam!

Geweldige service! Aanrader!
Wat zegt nu echt iets over een bedrijf? Hoe ze omgaan met hun klanten. Zeker wanneer jij feitelijk de fout hebt gemaakt. Ik ben zeer goed en klantvriendelijk geholpen, en heb een onderdeel wat ik niet betaald heb toch nageleverd gekregen. Echt top service. Ontzettend bedankt!

Odpowiedź od Pots&Plants
Zeker niet de laatste keer.
Pots & Plants was voor mij een nieuwe manier van planten kopen. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben.
De planten waren van goede kwaliteit en zagen er mooi uit. Helaas was er een vaasje kapot geleverd, de klantenservice heeft dit snel opgepakt en 2 dagen later had ik een nieuwe.
Ik ga zeker vaker hier planten bestellen!
Goede service en kwaliteit
Goede service en kwaliteit! Je ontvangt exact wat je besteld en snel geleverd. Erg blij met mijn planten/bomen. Zo groeien fantastisch en dat terwijl ik geen groene vingers heb. Thanks!
Ik bestelde een product
Ik bestelde een product, echter bleek deze 2 dagen later niet leverbaar. Wel hebben ze dit heel netjes met mij opgelost.

Cadeau
Het is een mooie plant en daar gaat het natuurlijk om.
Maar ik had voor Pots&Plants gekozen omdat de mogelijkheid bestond de plant cadeau te doen.
Het kaartje met felicitaties dat ik had bijbesteld, was helaas niet bijgevoegd. Dan ontstaat de lastige situatie dat de ontvanger niet weet wie hij moet bedanken en de gever toch maar eens moet informeren of het cadeau goed terecht is gekomen.

Odpowiedź od Pots&Plants
Uitstekende service en afhandeling.
Mooie planten en perfecte klantenservice!
De planten kwamen goed aan en waren snel bezorgd. Ik had nog wat onzekerheden over hoe ik de plant moest verzorgen. Daarom heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Hier kreeg ik super snel een hele vriendelijke reactie op.
Goede service en snel geleverd!
Super snel geleverd (sneller dan verwacht)! Plant was super mooi. Ik was vergeten een kaartje toe te voegen maar Tim heeft dit alsnog toegevoegd. Bedankt voor de service en het meedenken.
Top kwaliteit
De kwaliteit van de planten is uitstekend. Daarnaast is de levering super snel. Ik ben erg tevreden met mijn aankoop en met deze verkoper 😊
Alleen maar hoofdpijn
Ik raad niemand aan om hier iets te kopen. Meerdere malen contact gezocht via email en Instagram waarvan het me een keer is gelukt om contact te krijgen. Er ging iets fout in het systeem, de plant was al uitverkocht en ik zou mijn geld terugkrijgen. Dit is al ruim een maand geleden! Hierna ook geen reactie meer gekregen op de 6 emails + berichten die ik heb gestuurd. Bespaar je zelf hoofdpijn en bestel ergens anders.

Odpowiedź od Pots&Plants
Een plant besteld en deze op tijd (dus…
Een plant besteld en deze op tijd (dus binnen de beloofde tijd) onbevangen.
De plant was prima ingepakt en van een prima kwaliteit. Helemaal tevreden met potsandplants.
Mooi assortiment
Mooi assortiment. Snelle levering en goeie kwaliteit. Aanrader als je leuke planten in huis wilt hebben.
Mooie planten!!
Op aanraden van vrienden uitgeprobeerd. Normaal ben ik niet zo van de reviews, maar normaal ben ik ook niet zo enthousiast over zulke concepten! Kreeg mijn prachtige Calathea planten binnen no-time in huis. Ik was eerst een beetje bang of dat wel goed zou gaan met het bezorgen, maar de planten waren echt in topstaat. En door de leuke plantcadeau-optie hoef ik de aankomende 2 jaar niet meer na te denken over cadeautjes voor vrienden en familie :)
Al lange tijd trotse eigenaar van…
Al lange tijd trotse eigenaar van Wilmar de zizi plant en sinds kort van Adelmar de Cactus. In perfecte staat verpakt en aangekomen ! Super vlotte service. Ik zeg: mij zie je snel weer bestellen. Bedankt!
Top winkel dit
Top winkel dit! Ik had wat advies nodig voor kamerplanten en de online chat functie heeft me hierbij goed geholpen. Mijn volgende plant bestel ik zeker weer hier!
Wat een verrassing
Wat een verrassing! Goede service en een prachtige plant voor een hele goede prijs.
Heerlijk geen gedoe…
Heerlijk geen gedoe met een kamerplant in de auto krijgen en geen troep in de auto. Besteld en snel en goed verpakt geleverd. Alleen uitpakken en klaar is kees. Top!!
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.