Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een bestelling geplaatst als kado voor kennis. Was na 4 dagen nog niet geleverd. Na een week( 4 mailtjes ) gestuurd geen enkel antwoord op vraag wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Levering na 4... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De geleverde plantjes zien er prachtig uit en werden bezorgd in een uitstekende verpakking! Ik was zelf even in verwarring over het bezorgmoment. Toen ik hierover een mail stuurde, werd die vlot en vr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele goede ervaring gehad tot op heden. Zeer vriendelijk, behulpzaam behandeld met foto's en tekst en uitleg boor de aankoop. Plant is keurig verpakt en verzonden / aangekomen. Mooie kwaliteit tot... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Prima bezorging en binnen 3 dagen. Vond lastig een leuk cadeau uit zoeken uit zoveel mooie setjes, leuke set met oranje orchidee uitzocht. Mijn moeder ontving een prachtige set met gele potjes en wit... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtowa szkółka roślin
  2. Ogród
  3. Usługi wyposażenia wnętrz

Napisane przez firmę

Pots&Plants is dé plek waar je meer dan 2.000 planten direct vanuit de Nederlandse kweker besteld. Zowel kamerplanten, als tuinplanten en vele andere leuke planten. Verser dan het tuincentrum en direct thuis geleverd.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Bestelnummer 158967

Bestelnummer 158967
Ik betaalde € 27,95 voor een philodendron in een potmaat van 15cm,40 cm hoog Ik kreeg een plant potmaat van 12cm 25 cm hoog, deze kost € 20
Ellendig !!!

9 sierpnia 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Krystyna, indien wij een verkeerde plant hebben geleverd horen we dit natuurlijk graag. Dan krijg je kosteloos alsnog de juiste plant toegestuurd!

Fijne ervaring,

Fijne ervaring,
foto's ontvangen betreffende voorradige planten,
heel correcte levering qua gekozen plant, termijn en verpakkingswijze.
Ten zeerste aan te bevelen !
Hartelijke groet,
Myriam

2 sierpnia 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Myriam, wat is dit fijn om te horen zeg! Hartstikke bedankt en heel veel plezier van je plant. Groet Pots&Plants!

Perfecte service en Goede communicatie

Goede communicatie over de geleverde plant en zelfs foto's gestuurd om zelf een keuze te kunnen maken.
Mooie plant en goed verpakt en op tijd geleverd volgens afspraak.

17 lipca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Goedemorgen, wat super fijn om te horen. Veel plezier gewenst van je plant!

Groetjes,

Oceniono na 3 z 5

Mooie planten maar niet geheel conform de foto.…

Mooie planten maar 10 cm kleiner dan wordt aangegeven en de gedraaide stam ook veel korter dan op de foto, beetje jammer.

28 czerwca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Goedemorgen, vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Voor grote planten hebben we altijd een kleine marge m.b.t. de hoogte van de plant. Dit gezien we natuurlijk niet 1-1 kunnen produceren vanuit een fabriekshal. Mocht de plant buiten deze marge vallen dan zorgen we uiteraard (kosteloos) voor een vervangende plant. Voor grote planten hebben we ook de plantshopper service waarbij je foto's van de daadwerkelijke plant die je zal ontvangen van te voren kan bekijken.

Mochten we iets voor u kunnen doen, dan horen we het graag via de mail.

Een fijne dag gewenst.

Oceniono na 4 z 5

Super kwaliteit tegen super prijs

Dit bedrijf levert super goede planten voor een super lage prijs! Erg geschikt als je een nieuwe tuin moet aanplanten, doordat je grote hoeveelheden kunt kopen!

31 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Goedemorgen, super bedankt voor deze fijne review! Dit doen ons uiteraard goed.

Gezien uw review positief is, maar u 4 sterren geeft, zal er wellicht ook iets zijn waar u minder positief over bent. We zijn altijd super benieuwd hoe we onze service kunnen verbeteren. Mocht u nog tips of aanmerkingen hebben, schroom dan niet even te mailen!

Bedankt en heel veel plezier van de plantjes in de tuin.

Oceniono na 5 z 5

40 stuks Vinca Minor (Maagdenpalm)…

40 stuks Vinca Minor (Maagdenpalm) besteld.
Tevreden: Bezorging vlot en goed verpakt, Netjes hoe ze veertig planten mooi en zonder schade in de doos weten te vouwen.
Mooie frisse planten, goed doorworteld en voldoende vochtig. Geen stekjes zoals je soms wel eens ziet.

29 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Gerben, wat super fijn om te horen! Bedankt voor deze mooie review en heel veel plezier gewenst van je Vinca's!

Oceniono na 1 z 5

Slechte levering en slechte service

Slechte levering en slechte service. Niet bestellen hier.
Nog even terug komend op de reactie van Pots&Plants: jullie reageren gewoon niet meer op Whatsapp dus een mooie garantie maar niet heus

23 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Goedemorgen, vervelend om te horen dat je niet tevreden bent! Helaas kan ik uw naam niet zien waardoor wij niet kunnen achterhalen om welke bestelling het hier gaat.

Goed om te weten is dat we een mooie-plant garantie hebben. Dit wilt zeggen dat wanneer de plant bij levering beschadigd of niet gezond is, we altijd (kosteloos) een nieuwe plant voor uw regelen.

Een mailtje of Whatsapp berichtje is al voldoende om dit in gang te zetten. Het Whatsapp bericht waar u naar refereert zien wij niet. We zijn dan ook benieuwd welk nummer u hiervoor heeft gebruikt.

Zelf plant uitkiezen

Goede en snelle service met foto's via whatsapp, zodat je zelf een plant kan uitzoeken!

21 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Niek, wat super fijn dat je deze review hebt achtergelaten. Heel veel plezier gewenst van je plant!

Betrouwbare en degelijke leverancier

13/5 plant Bougainvillea besteld en 16/5 correct en degelijk verpakt bezorgd. Snelle verzending en bezorging dus,
De plant oogt goed, rijk aan bloemen, jammer dat er geen kaartje aan zit met benaming en verzorging in de seizoenen. Jammer, maar ben blij met het bestelde!

16 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Goedemorgen! Super bedankt voor deze review. Het doet ons goed dit te horen.

Sommige kwekers kiezen er inderdaad voor om de kaartjes niet meer toe te voegen om zo papier/plastic te besparen. We staan uiteraard altijd voor je klaar om je te voorzien van deze informatie waar nodig.

Ik hoop dat je een mooie dag tegemoet gaat.

Pots&Plants

Oceniono na 5 z 5

Aangenaam verrast met onze aankoop

We waren aangenaam verrast met onze bestelling. De planten zagen er fris en fruitig uit. We hebben ze nu in een grote pot gezet om aan te sterken dus laat de zon nu maar komen. Zo komen we aan een mooie betaalbare tuin.
Thanks Peter Polkamp

10 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Goedemorgen Peter, wat super om te horen dit! Heel veel plezier gewenst van je nieuwe plantjes. Dat je maar een mooie zomer tegemoet mag gaan!

Oceniono na 4 z 5

Goede oplossing voor verpakking.

Hoi Tim,
De planten zijn aangekomen. Aanvankelijk dacht ik dat er twee pakketten zouden komen voor twee grote planten, maar bij het openmaken bleek dat beide planten verpakt waren in een doos die geschikt was voor EEN plant. Hierbij was de tweede boven op de eerste geduwd en daardoor erg verbogen. Na een korte en plezierige mailwisseling met Pot and Plants volgde een financiële compensatie voor het ongemak. Ik vind dat het probleem goed is opgelost en ben tevreden met de service.

9 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Hub, erg vervelend inderdaad! Ik snap het volkomen indien je planten ontvangt welke verdrukt zijn.

We zijn op dit moment via de mail nog druk bezig om dit voor je op te lossen natuurlijk!

Oceniono na 4 z 5

Erg blij met mijn 160 stuks…

Erg blij met mijn 160 stuks maagdenpalm. Alleen jammer dat we alles paars besteld hadden maar er toch heel veel witte tussen zitten. Verder waren ze goed verzorgd aangekomen. Mvg. Ilse

6 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Ilse, dat is zeker niet de bedoeling inderdaad! Ik denk dat er iets mis is gegaan tijdens het inpakken. Stuur ons anders even een mailtje. Dan kunnen we kijken of we een oplossing kunnen bieden voor u.

Goede kwaliteit prima prijs

De planten zijn goed verpakt, snel geleverd, van prima kwaliteit en veel goedkoper dan in de winkel.

2 maja 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Niko, wat super fijn om te horen dat je tevreden bent! Dit doet ons goed :)

Gr, Tim

als ik 0 sterren kon geven

als ik 0 sterren kon geven, dan zou ik dat doen. zeer misleidende website, ze zijn puur een platform waar ze klanten vinden en besteden de bestellingen uit aan kwekers. ik bestelde plantjes van 15cm plant hoogte, zoals aangegeven op de website, en kreeg platgedrukte en halfdode plantjes van 3 tot 5cm max. meest slechte klantenservice, nemen je niet serieus, en verschuilen zich achter mooie taal, ik zou hier echt nooit meer bestellen. ik heb fotos van zowel de planten als de website waar de text heel duidelijk vermeld staat, dus verzin dit niet ter plekke. erg teleurstellend.

17 kwietnia 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Goedemiddag, wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad.

Wij hebben nog even alle communicatie nagelezen en het lijkt erop alsof we dit netjes met u hebben afgerond en de klacht zeker serieus hebben genomen. Wij hebben vanaf de eerste klacht binnen een uur netjes van informatie voorzien en meerdere keren een oplossing aangeboden.

Om even op uw punten terug te komen:

- 12 van de 80 geleverde plantjes waren inderdaad te klein. Deze zijn kosteloos opnieuw naar u verzonden. Dit zodat u 80 plantjes ontvangt met het formaat dat we beloven op de website.
- Onze plantjes worden vanaf de grond gemeten, dus inclusief pot. Er staat ook duidelijk op de pagina vermeld (o.a. in de titel) dat de plantjes afwijkende maten kunnen hebben variërend van 10-25 centimeter.
- Wij hebben op meerdere plekken op de website uitgelegd hoe wij te werk gaan. Al onze planten staan bij lokale kwekers in Nederland. Zo kunnen we de planten verser, sneller en met minder uitstoot leveren. Wij hoeven ze zo niet centraal op te slaan. We werken samen met deze kwekers en staan in nauw contact met hen.

Hetgeen we teruglezen in de communicatie waar u teleurgesteld over bent:

- Kleinere plantjes dan u had verwacht
- U voelt zich niet serieus genomen

Dat is zeker iets wat we zullen meenemen om te kijken of we dit kunnen verduidelijken. Voor nu lijkt het erop dat we de te kleine plantjes netjes naleveren (uiteraard niet ideaal) en er vooral een misverstand lijkt te zijn ontstaan over de wijze waarop de planten worden gemeten.

Groet, Team Pots&Plants

Strelitzia Augusta de luxe 250 cm

Een grote Strelitzia Augusta gezien op de website. Nadat ik contact had gezocht via whatsapp, kreeg ik heel snel een reactie met foto’s van de plant en ook nog foto’s van mogelijke andere opties.
Plant is binnen 3 dagen geleverd en is net zoals op de foto’s, prachtig en groot, zeker de prijs waard.
Kortom, een hele goede service en hele mooie planten. Ik ga hier zeker weer bestellen!

12 kwietnia 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Wat super mooi om te horen Nedzmija. Super bedankt en veel plezier van de plant!

Mooie bonsai gekocht van 110 cm hoog

Mooie bonsai gekocht van 110 cm hoog, maar bij aankomst via DPD is de doos en de pot kapot. Boom aan 1 kant helemaal plat met beschadigde takjes. Leuk idee, maar transport is niet best. Na reactie van Pots&plants goed afgehandeld.

3 kwietnia 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Bas, vervelend om te horen en ik zie inderdaad de beschadigingen op de foto's die je hebt gestuurd.

We gaan dit uiteraard voor je oplossen en ik ben meteen met de kweker in overleg gegaan wat we voor u kunnen betekenen. Hier komen we snel op terug.

Overigens gaat het om een kwekerspot (flexibel plastic potje). We raden je sowieso aan om de Bonsai te verpotten in een iets grotere pot zodat het meer voedingsstoffen tot zich kan nemen en iets ruimer staat wat de groei bevordert.

Groet, Tim

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej