Een bestelling geplaatst als kado voor kennis. Was na 4 dagen nog niet geleverd. Na een week( 4 mailtjes ) gestuurd geen enkel antwoord op vraag wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Levering na 4... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
De geleverde plantjes zien er prachtig uit en werden bezorgd in een uitstekende verpakking! Ik was zelf even in verwarring over het bezorgmoment. Toen ik hierover een mail stuurde, werd die vlot en vr... Zobacz więcej
Hele goede ervaring gehad tot op heden. Zeer vriendelijk, behulpzaam behandeld met foto's en tekst en uitleg boor de aankoop. Plant is keurig verpakt en verzonden / aangekomen. Mooie kwaliteit tot... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Prima bezorging en binnen 3 dagen. Vond lastig een leuk cadeau uit zoeken uit zoveel mooie setjes, leuke set met oranje orchidee uitzocht. Mijn moeder ontving een prachtige set met gele potjes en wit... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Pots&Plants is dé plek waar je meer dan 2.000 planten direct vanuit de Nederlandse kweker besteld. Zowel kamerplanten, als tuinplanten en vele andere leuke planten. Verser dan het tuincentrum en direct thuis geleverd.
Dane kontaktowe
Bercylaan 75, 1031KP, Amsterdam, Holandia
- info@potsandplants.nl
- potsandplants.nl
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Inni użytkownicy przeglądali również
Super mooie bonsai boom gekocht boven…
Super mooie bonsai boom gekocht boven verwachting.snelle levering en heel stevig verpakt.Ga hier zeker vaker mijn planten bestellen.🪴👍👍

Odpowiedź od Pots&Plants
Verkeerd geleverd product wordt niet omgeruild
Een fout gemaakt bij het leveren van de bestelling, verkeerd product geleverd (boom van ca. 180 EUR). Een foutje kan gebeuren, maar ik wacht nu al 2 weken op een concreet plan om dit op te lossen. De communicatie moet gewoon sneller en beter. Mails worden niet/veel te laat beantwoord. Wat een ongelofelijke amateurs!

Odpowiedź od Pots&Plants
Fijn bedrijf om planten te bestellen
Wat een super klantenservice en bedrijf. Erg behulpzaam, reageren snel en vriendelijk. De planten zijn erg mooi en op tijd bezorgd. Mijn woonkamer staat er weer mooi en groen bij.

Odpowiedź od Pots&Plants
Te laat en fout geleverd + gebrek aan empathie.
Leverden veel later dan wordt geroepen op de website. Vervolgens levert Post.nl direct op adres van de buren, terwijl ontvanger speciaal thuis was gebleven voor ontvangst. Als je dan mailt met Pots en Plants wordt de mail genegeerd, of er wordt laat gereageerd. Reacties zijn sowieso teleurstellend door een gebrek aan empathie, denken dat een korting op een volgende bestelling de oplossing is en zwaarder weegt dan een sorry.
Aanvulling dd 10/6; Pots en Plant reageert 6 maanden na review en schuift schuld op Post.nl maar leest duidelijk niet wat ik beschreef over hun reactie. Die ook toen traag en niet klantgericht was. Bevestigd opnieuw mijn oorspronkelijke klacht.

Odpowiedź od Pots&Plants
Super mooie plant en snel geleverd
Super mooie plant en snel geleverd, helemaal zoals op de foto te zien was!
Plant zonder kaartje afgeleverd
Plant kado gegeven, geen kaartje bij dus ontvanger moest een zoektocht starten om bij ons uit te komen. Wel voor kaartje betaald. Jammer. Ontvanger wel blij met plant.

Odpowiedź od Pots&Plants
Pots en Plants komt woord niet na!!
Op 14 november een plant besteld, niet geleverd! Na zelf herhaaldelijk gemaild te hebben krijg ik uiteindelijk van ze te horen dat mijn bestelling niet te traceren is en is op mijn verzoek afgesproken dat ik mijn geld terug zou krijgen. Hier zou ik nog wel een week op moeten wachten. Deze week is al verstreken en nog heb ik mijn eigen geld niet terug gekregen!! Inmiddels is het vandaag 4 december!
Schandalig dit van Pots en Plants!!!
Wat moet ik als klant doen om mijn eigen geld terug te krijgen??

Anthurium big Bill
Van de week een anthurium big Bill besteld. Geen bevestiging via de mail gehad, dit omdat ik deze verkeerd had vermeld. Na 1 mailtje direct opgelost.
Op de site staat potmaat 10,5cm en 15cm hoog met een foto van een klein plantje.
Ik moet er nog steeds om lachen, want het is een plant met 70 cm lange bladeren, allemaal puntgaaf, gezonde dikke wortels en er staan 2 planten in de pot.
Ik lees verschillende meningen en ervaringen, maar deze ervaring heb ik met planten bestellen nog niet eerder gehad👍
De lieve buurvrouw feliciteren …
De lieve buurvrouw feliciteren met een originele plant. Eenvoudig gedaan en succes verzekerd. Prima kwaliteit en veel keuze.
Fantastisch
Wat heb ik 3 prachtige strelitzia's ontvangen! Mooi in het blad, echt perfect gekozen door de leverancier.
De levering was snel en ook heel belangrijk, zorgvuldig ingepakt!!
Heel tevreden en super blij
Geweldig
Geweldig! Prachtige planten en snelle levering. Hoe blij kan je een mens maken! :-)
Geweldig
Afgelopen vrijdag de plantjes Maagdenpalm ontvangen en meteen geplant. Ben zeer tevreden over de plantjes de verpakking en de levering.
Uitsekende kwaliteit
Snelle levering, mooie kwaliteit van de plant.
Met zorg verpakt
'Garantie op mooie plant' is echt!
Geen beloftes vooraf die niet kunnen worden gewaarborgd, dat schept dan ook geen foute verwachtingen. Aan de belofte 'garantie op mooie plant' wordt volledig voldaan; de plant is prachtig 🙂
Ik ga als ik weer online planten wil bestellen zeker naar deze website!
Zieke planten en slechte service
Ik had 2 sansevieria's besteld die al ziek waren voordat ze werden geleverd. Daarover kontakt opgenomen en foto's meegestuurd waarop duidelijk te zien is dat de planten niet meer te redden zijn. De communicatie verliep zeer traag en ik had de planten inmiddels weggegooid. Dagen later kreeg ik het bericht dat ik ze alsnog kan terugsturen met verzendkosten voor eigen rekening. Nee, ik raad niemand aan om bij dit bedrijf te kopen. Bij andere shops krijg je tenminste andere planten opgestuurd of gewoon je geld terug zonder zo goed als dode planten te moeten opsturen.

Odpowiedź od Pots&Plants
Ik had 2 bestelling gedaan de een kwam…
Ik had 2 bestelling gedaan de een kwam een dag eerder van palm3 4you nooit van gehoord maar ja
Nerium oleander van 80 cm besteld op foto zien ze er fantastisch uit maar thuis geleverd toch iets anders net zo als de foto van de hamburger van Mac Donalds maar in het echt toch veel anders
Ook 12 kleine plantjes besteld .hoe die geleverd werden wil je niet weten geeneen plantje zat nog in zijn bakje alles door elkaar en heb een tijdje moeten puzzelen om de takjes uit elkaar te krijgen één voordeel de droge grond was er al af en lag overal door de doos heen ik heb ze netjes geplant maar of ze het overleven weet ik niet

Teleurstelling over hoogte plant
Mooie planten en fijn dat je foto’s van de kweker krijgt om zelf de plant uit te kiezen. Goed verpakt verstuurd maar wat echt niet kan is dat de plant absoluut niet de maat heeft die je besteld. Je betaalt daarom veel te veel per plant!
Als je dit met een foto aantoont blijven ze verwijzen naar de kweker dus van Pots & Plants hoef je niks te verwachten.
Zoals ze zelf schrijven zijn ze bezig met een oplossing. Ze hebben mij inmiddels een tegemoetkoming gestuurd al duurde dit wel erg lang op ons eigen aandringen.
Desalniettemin een mooie plant in huis

Odpowiedź od Pots&Plants
Goede kwaliteit maar helaas een rommeltje in de doos
Op t eerste oog schrok ik enorm toen ik doos opende potjes lagen half leeg in doos. Paar plantjes onder uit t zand moeten zoeken die waren compleet eruit. Doos stond ook rechtop bij bezorging. Denk beter een sticker op de doos met deze zijde boven houden. Op zich leek het leliegras en wortels wel redelijk in orde. Kom er nog paar tekort maar twijfel om weer te bestellen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.