Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Een bestelling geplaatst als kado voor kennis. Was na 4 dagen nog niet geleverd. Na een week( 4 mailtjes ) gestuurd geen enkel antwoord op vraag wanneer mijn bestelling wordt geleverd. Levering na 4... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

De geleverde plantjes zien er prachtig uit en werden bezorgd in een uitstekende verpakking! Ik was zelf even in verwarring over het bezorgmoment. Toen ik hierover een mail stuurde, werd die vlot en vr... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hele goede ervaring gehad tot op heden. Zeer vriendelijk, behulpzaam behandeld met foto's en tekst en uitleg boor de aankoop. Plant is keurig verpakt en verzonden / aangekomen. Mooie kwaliteit tot... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 4 z 5

Prima bezorging en binnen 3 dagen. Vond lastig een leuk cadeau uit zoeken uit zoveel mooie setjes, leuke set met oranje orchidee uitzocht. Mijn moeder ontving een prachtige set met gele potjes en wit... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Hurtowa szkółka roślin
  2. Ogród
  3. Usługi wyposażenia wnętrz

Napisane przez firmę

Pots&Plants is dé plek waar je meer dan 2.000 planten direct vanuit de Nederlandse kweker besteld. Zowel kamerplanten, als tuinplanten en vele andere leuke planten. Verser dan het tuincentrum en direct thuis geleverd.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Ik heb de aanbieding 40x "Big Blue'…

Ik heb de aanbieding 40x "Big Blue' Leliegras besteld. Snelle service. Netjes ingepakt en mooie plantjes.

30 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Angelique, wat super leuk om te horen en bedankt voor de review! Ik hoop dat de plantjes mooi gaan bloeien in jullie tuin dit jaar!

Aanrader!

Ik heb een Australische koningspalm besteld en hij is prachtig!
Ik heb hem zelf uitgezocht via WhatsApp.
De communicatie was perfect!
Ik had heel veel vragen over deze plant en ik kreeg antwoord op al mijn vragen dat vond ik hartstikke fijn!
Hij was goed verpakt en op tijd binnen.
Ik raad het zeker aan om hier te bestellen!

15 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Madeleine, wat super fijn om te horen zeg! Een mooie start van onze dag. Dat de prachtige Koningspalm maar lang mag shinen bij je!

Oceniono na 5 z 5

Prachtige planten voor onze school

Voor onze basisschool heeft Pots and Plants geweldig meegedacht met de invulling van onze wensen. De geleverde planten zijn prachtig en sieren onze aula en andere openbare ruimtes. We waren op zoek naar grote planten, omdat ze een flinke ruimte moeten vullen. Dit is meer dan gelukt. De service en het meedenken tref je niet meer bij de grotere bedrijven..reden voor ons om het vaker via dit bedrijf te regelen.

27 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Erik, wat super fijn dat je zo tevreden bent. Vond het enorm leuk om met jullie mee te denken en kinderen kennis te laten maken met planten!

Groetjes, Tim

Oceniono na 4 z 5

eb een week geleden een bestelling…

ik heb een week geleden een bestelling geplaatst. de levertijd is 1 tot 3 dagen. ik heb een mail gestuurd en pots and plants schreef dat de kweker er mee bezig was . nu beantwoorden ze mijn mals niet meer. dus......ik wil mijn bestelling of mijn geld terug.

Gelukkig is het goedgekomen en de plant is werkelijk schitterend mooi

groet

joke damstra

22 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Joke, jammer dat je deze review achterlaat ondanks dat we onze uiterste best doen om je te helpen.

Zoals aangegeven (en ook getoond) is er iets mis gegaan bij DPD na overhandiging van jouw plant.

Om de plant z.s.m. bij u te krijgen hebben we u een tweede plant toegestuurd welke onderweg is naar u.

Ik zag dat er tussen uw mail en ons antwoord ongeveer 5 uur zat. Wij kunnen niet altijd op ieder moment reageren en proberen altijd binnen 24 uur een reactie te geven.

Excuses voor de vertraging uiteraard. Wel doen we ons uiterste best u zo snel mogelijk te voorzien van een plant.

Een fijn weekend gewenst!

Prima!

Keuze dmv foto’s. Correcte en prompte levering. Goed bezig!

15 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Jan, super bedankt voor de review!

Super !

Ik heb hier 3x een bestelling geplaatst, 3x met wat vertraging geleverd door verschillende omstandigheden. Buiten het feit dat dit wat extra werk opleverde, was het geen enkel probleem omdat;

- de whatsapp chat werkt perfect, snel, keurig en oplossings gericht beantwoord, houd dit vol !
- de prijzen zijn scherp, houd dit vol !
- mooie en kwalitatieve planten !

Helaas heb ik nu niets nodig, maar volgende keer , bestel ik hier zeker weer , als het in het assortiment zit.
Aanbevolen, bij de buren 😀

12 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Emiel, super bedankt voor deze fijne review. Dit doet ons altijd enorm goed!

Wel erg vervelend dat we bij al uw bestelling wat trager zijn geweest dan gehoopt. Iets voor ons om consistenter in te worden! Daar gaan we dan ook (samen met de kwekers) ons uiterste best voor doen.

Groet,

Tim

Oceniono na 5 z 5

Eerder al besteld altijd zeer tevreden

Eerder al besteld altijd zeer tevreden, nu ook weer, bestellen gaat eenvoudig en levering is super snel, kwaliteit is gewoon zeer goed en verpakking is uiterst profesioneel.

10 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Rene, wat een super mooi compliment! Een mooie start van onze dag op deze manier.

Een fijne dag gewenst nog!

Groet,

Tim

Oceniono na 2 z 5

Asparagus van 55 cm hoog?!

Asparagus van 55 cm hoog besteld, komt er een kleine asparagus binnen van hooguit 30 cm. En dat voor 26 euro...afzetterij als je het mij vraagt.

5 marca 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Leora, dat is natuurlijk niet de bedoeling!

Ook aan onze zijde gaat er wel eens iets mis met het versturen. U kunt ons voortaan gewoon een mailtje of Whatsapp bericht sturen hierover waarna we dit natuurlijk ook gewoon oplossen.

We zorgen altijd dat uiteindelijk de juiste plant je bereikt.

Mocht u dit nog willen doen, heel graag.

Een absolute aanrader

In een woord: wauw! Mega vriendelijke klantenservice, bereikbaar via whatsapp en je kunt zelfs je eigen plant uitkiezen bij de kweker. Daarbij geven ze persoonlijk advies en reageren ze erg snel. Mijn gekozen plant kwam op tijd en onbeschadigd binnen. Heel erg bedankt voor de goede service.

28 lutego 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Wat super om te horen! Heel veel plezier gewenst van je prachtige plant.

Gr, Tim

Oceniono na 5 z 5

Hele goede ervaring gehad tot op heden

Plant is keurig verpakt en verzonden / aangekomen.
Mooie kwaliteit tot nu toe en nu afwachten of er ook daadwerkelijk bloemen in komen. Zoals keurig aan gegeven vooraf een 50/50% kans met deze strelitzia reginae.
Al met al nu al heel blij mee.

6 lutego 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Super bedankt voor de fijne woorden! Heel veel plezier gewenst van de prachtige Reginae.

Oceniono na 5 z 5

Je eigen plant online uitzoeken!

Na een zeer teleurstellende ervaring bij Fleurdirect contact opgenomen met Pots en Plants. Ik kreeg foto’s opgestuurd van de kweker en kon zo mijn eigen plant een Strelitzia van 230 uitzoeken. De plant die geleverd werd was de door mij uitgezochte. Super happy mee:) Na 1 maand al 2 nieuwe bladen er bij.

22 lutego 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Hoi Jolanthe, wat super om te horen! Hier maak je ons erg blij mee. Geniet van de prachtige plant!

Oceniono na 5 z 5

Wat een mooie orchidee kreeg ik

Wat een mooie orchidee kreeg ik qua kleur en hij zag er erg verzorgd uit. De pot is ook echt geweldig. Ik vond de doos waarin alles kwam al mooi en hoe het verpakt was was zeer zorgvuldig met liefde dat kon je zien

13 lutego 2024

Odpowiedź od Pots&Plants

Wat super om te horen! Hier maak je ons heel blij mee

Oceniono na 5 z 5

Ik wilde een plant bestellen voor m’n…

Ik wilde een plant bestellen voor m’n moeder en vind het altijd lastig omdat je niet weet hoe de plant er in het echt uitziet. Maar ze sturen je hier 3 foto’s van planten en dan kun je kiezen welke je de mooiste vindt. Echt top!

15 stycznia 2024
Oceniono na 1 z 5

Zo’n teleurstelling de plant en voornamelijk de klantenservice!

Na het lezen van de positieve reviews heb ik vol verwachting en enthousiasme een bestelling geplaatst voor een Kentia Palm van 2 meter voor €94,-. Tot mijn grote teleurstelling vallen zowel de plant als de klantenservice erg tegen.

1. De plant kwam aan met twee afgeknipte stelen, waarvan één grote steel.
2. De Kentia palm ziet er een stuk minder vol uit dan op alle drie de foto's die mooi weergegeven staan op de website, mede doordat de stelen zijn afgeknipt.
3. Daar bovenop komt ook nog eens dat ik een scheef gepotte plant bezorgd krijg.

Ik heb de klantenservice benaderd voor een oplossing, maar kwam niet in aanmerking voor omwisseling van de plant. Het retourneren van een 2 meter palm mag ik geheel zelf gaan uitzoeken. Kosten of vervoerder willen zij ook niet delen. Als reactie kreeg ik het volgende geantwoord:

1. Zij vinden de palm wel goed uitzien en de stelen zijn afgeknipt omdat het oude stelen zijn. Nou, zoals je kunt zien op de foto's, zijn het nieuwe stelen die in het midden uitgroeien; de oude zitten aan de zijkant. De afgeknipte stelen zijn door beschadigingen.
2. Het is nu winter, de palm wordt wel vanzelf voller in de lente. Dus ik betaal nu voor een plant die moet groeien en hopelijk nog op de foto's gaat lijken...
3. De scheve plant kan ik makkelijk zelf ompotten. Wat een 'service' voor €94.
4. Oh, en er werd aangegeven dat er een plantshopper service is. Hierover staat letterlijk twee zinnen dat je een foto van je plant kunt zien voorafgaand aan het versturen. Ik heb dat over het hoofd gezien, maar fijn dat je dan daarna een afgeknipte, mindere kwaliteit plant dan de foto's thuis kunt verwachten.

Kortom, geen enkele tegemoetkoming. Leuk en mooi, allemaal die garanties op de website beschreven. Klanten kunnen zelf beoordelen wat ze hiervan vinden; ik weet wel dat dit mijn laatste bestelling hier is.

2 lutego 2024

Hoi Hanna,

Allereerst vervelend om te horen dat je niet tevreden bent.

Allereerst geldt onze mooie-plant garantie voor planten die wij beschadigd leveren of niet gezond zijn. Dat een plant iets afwijkt van de productfoto kunnen wij helaas niks aan doen. We zouden graag de foto die je met ons gedeeld hebt bij deze review willen plaatsen, omdat je daar kan zien dat je een gezonde, mooie plant hebt ontvangen.

Om even terug te komen op je review:

1. Dat we af en toe van grote planten een steel moeten afknippen is iets wat onvermijdelijk is bij dit soort grote Kentia's. Kentia Palmen groeien stelen, stoten deze na verloop van tijd af en groeien dan weer andere stelen. We knippen de verstoten stelen af om ervoor te zorgen dat de plant de energie geeft aan de nieuwe stelen en de levende stelen met mooie bladeren.
2. Palmen zijn nu eenmaal wat minder vol in de winter t.o.v. hun bloeiseizoen (voorjaar en zomer). Dit is iets waar wij niks aan kunnen doen. Om ervoor te zorgen dat onze klanten zien welke Palm zij ontvangen hebben we de plantshopper service. Dit staat duidelijk aangegeven op al onze plantpagina's. Hierbij ontvang je een aantal foto's van de planten uit de kweker, waarna je zelf kan kiezen welke plant je ontvangt. Zo zie je dus exact welke plant je ontvangt.
3. We hebben hierbij aangegeven dat de plant inderdaad iets scheef in de pot staat, maar dat de plant zelf niet scheef is gegroeid. Door de plant een paar cm naar boven te tillen en vervolgens naar de zijkant te duwen is dit gemakkelijk verholpen.
4. Dit staat op iedere pagina van onze planten die hiervoor in aanmerking komen meerdere keren aangegeven. Helaas kunnen we dit op het moment niet duidelijker vermelden.

Nogmaals, ook wij vinden het spijtig dat je niet tevreden bent, maar de levering en de foto's die we ontvangen hebben van je plant zijn wat ons betreft zeker binnen de perken.

Super goede service

Super goede service! Snelle levering en heel goed benaderbaar. Zo kon ik via whatsapp extra vragen stellen en kreeg ik foto’s doorgestuurd om te kunnen kiezen welke boom ik mooier vond. Ik kan ze zeker aanraden!

30 stycznia 2024

Erg vriendelijke klantenservice

Erg vriendelijke klantenservice. Makkelijk via Whatsapp en reageren snel. Prachtige plant binnengekregen. Je kan via Whatsapp ook nog foto’s krijgen van de planten die ze hebben staan. Weet je precies wat je krijgt. Netjes bezorgd op voorkeursdag. Erg blij mee! Bedankt!

6 stycznia 2024

Bonsai besteld

Wauw wat een mooie plant! Ik heb de PACHIRA AQUATICA BONSAI gekocht bij Pots&Plants en binnen 2 dagen was het al binnen. Nettjes verpakt en super vers.

Helaas kan ik hier geen foto uploaden.

1 stycznia 2024

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej