Opplevde ordrebehandling og levering etter forventning, og er fornøyd med kvaliteten. Bildene var også ferdig montert. Valget mitt var uten rammer og tykkelsen på oppspenningsrammene var tynnere enn... Zobacz więcej

Zobacz, co mówią recenzenci
3 bilde fra dere og jeg blir bare mer og mer imponert, dere lager noen bilder som er som skapt for min situasjon, jeg har en gammel leilighet hvor alle vegger er av betong så jeg må bruke kroker jeg m... Zobacz więcej
One picture was in a bad resolution and should not have been able to be printed at the size it was. One frame was mildly damaged in delivery, though this might not be Posterlounges fault, they could p... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kunde-/brukervennlig nettside med godt utvalg som gjorde bestillingsdelen enkel og effektiv. God fremdriftsplan og forholdsvis kort leveringstid. God kvalitet på det jeg bestilte! Med god service og o... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
- Dekoracje i architektura wnętrz
- Galeria sztuki
- Artysta
- Sklep z ramami do obrazów
- Sklep z plakatami
- Sklep z tapetami
O Posterlounge.no
Napisane przez firmę
Veggkunst for enhver smak
I over 20 år har vi vært en ledende spesialist på veggkunst og veggdekorasjon. I nettbutikken vår finner du over 80 000 motiver, fra klassiske malerier til moderne kunstverk. Vi har det perfekte bildet for veggen din, enten du foretrekker et minimalistisk utseende eller en overdådig stil.
Bildene produseres i vårt eget kunsttrykkeri i Tyskland. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og ressurseffektive produksjonsprosesser. Dermed kan du føle seg sikker på at du vil motta et svært godt og bærekraftig produkt.
Besøk nettsiden vår i dag og la deg inspirere av det store utvalget av veggkunst.
Våre fordeler
Napisane przez firmę

- Et bredt spekter av produkter
- ✔️ Over 80 000 motiver for enhver smak ✔️ Perfekt veggdesign for alle rom ✔️ Moderne og klassisk kunst for enhver stil
- Kvaliteten i høysetet
- ✔️ Trykk i høy kvalitet på bestilling ✔️ «Made in Germany» i vårt eget kunsttrykkeri ✔️ Kvalitet som du ser og føler
- Rammer og innrammingstjeneste
- ✔️ Rammer i høy kvalitet av tre og aluminium ✔️ Forskjellige farger og størrelser ✔️ Vi rammer inn bildet ditt i vår eget rammeverksted
- Kundeservice
- ✔️ Vi er der for deg – før, under og etter kjøpet ✔️ Personlig rådgivning og støtte
- Levering og garanti
- ✔️ Få bildene dine levert hjem trygt og raskt ✔️ Rimelige fraktkostnader og sikker emballasje ✔️ 100 dager returrett
Vårt løfte
Handle uten risiko!

✔️ Du kan returnere bildet ditt til oss innen 100 dager etter mottak, uten å oppgi noen grunn.
✔️ Returen er gratis for deg.
Dane kontaktowe
Braunstraße 3, 04347 , Leipzig, Niemcy
- support@posterlounge.no
- posterlounge.no
10 % rabatt hos Posterlounge
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
Tilgjengelige og hjelpsomme
Da jeg sendte mail for å få hjelp til noe fikk jeg veldig raskt, hyggelig og hjelpsomt svar!!
Veldig bra service
Veldig bra service! Ingen problemer. Rask levering. Vi har fått noen artige kunstplakater på veggen nå. Kjempeutvalg.
Rask og riktig levering.
Varen kom når den skulle
Varen kom når den skulle. Produkte er jeg fornøyd med. Venter på neste bilde som er bestilt
Rask levering
Fantastisk goe service på mail når eg…
Fantastisk goe service på mail når eg lurte på noe om rammer. Og Fantastisk nydelige plakater med fine rammer på og veldig goe innpakning
Bildet var like fint som på nettsiden
Bildet var like fint som på nettsiden, men ikke 100% fornøyd med brettingen rundt rammen.
VinterbildeBildet hadde gode og virkelighetstro…
Bildet hadde gode og virkelighetstro farger. Passer perfekt til rommet det skal henge i. Jeg vil gjerne bestille flere bilder av vintermotiv da spesielt evt. av istapper/isblokker el. iskanten i Antarktis der fargene er hvit, grønn og blå.
Rask,god tilbakemelding og levering
Rask,god tilbakemelding og levering.God innpaknning av varen.
Høy kvalitet
Bildet og innrammingen var av høy kvalitet og som forventet og beskrevet. Dette er andre gang jeg bestiller innrammet trykk fra Posterlounge, og jeg gjør det gjerne igjen. Rask levering. Anbefales!
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej
Det er trykt på veldig fint papir
Det er trykt på veldig fint papir, tykt og glansfullt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.