TV 2 Play Recenzje

Wynik TrustScore: 1.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Slut med at betale til noget der enten ikke virker overhovedet eller har problemer konstant med afspilninger, de har åbenbart ikke fattet at vi betaler for at kunne AFSPILLE deres bæ udvalg. Og nu... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Har desværre begået den fejl, at have tillid til at tv2 plays offline funktion samt downloadet indhold kan tilgås uden internet. Det er definitionen på antibruger, at man skal logge ind via wifi fo... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Vi er 5 i familien og 5 enheder er ALT for lidt! 4 TV, 4 pc, 4 smartphones og 2 ipad = normal familie i DK vil jeg tro. TV2 Play vil I ikke nok slippe løs på enheder og logge brug på IP eller... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Dette er bondefangeri, tv2 play er et produkt med pris. Der overhovedet ikke hænger sammen. Jeg opgraderede til live, for et par måneder siden. Men 8 ud af 10 gange bliver mand mødt med enten en skær... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Informacje dotyczące firmy

1. Usługa streamowania filmów

Napisane przez firmę

TV 2 Kundecenter yder support på TV2.dk samt alle undersiderne: TV 2 Play, go.tv2.dk, nyhederne.tv2.dk, vejret.tv2.dk og TV Tid mv. samt de dertil hørende apps.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 95% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Jak firma korzysta z Trustpilot

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 236

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Helt igennem et elendigt produkt

Helt igennem et elendigt produkt. Får beskrevet at indholdet kræver et andet abonnement til trods for, at jeg har det rigtige. Den ene dag kan jeg se tour de France, men ikke den næste dag. Hold da op !!!

19 lipca 2026

Hej Lars.

Ja det kan jeg sagtens sætte mig ind i, er en noget frustrerende oplevelse.

Dit abonnement er helt korrekt kan jeg se. Så måske ligger fejlen i den bruger du logger på med.
Uagtet fejlen, håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret. Vi sidder klar til at hjælpe med at opklare sagen.

Oceniono na 1 z 5

Tv2 play er den mest elendige…

Tv2 play er den mest elendige streamingtjeneste du kan købe. jeg har LIGE siddet og set deres mange reklamer færdige. Når de endelig er færdige forventer man selvfølgelig at indholdet starter, men NEJ, tv2s system kører reklamerne en gang til. Først tænker jeg det må være en teknisk fejl så jeg spilder min tid på at se deres lortereklamer igen, når de endelig er færdige, så går programmet i sort og reklamerne starter igen!!! Køb ALDRIG tv2 play!! De giver jer ikke adgang til indhold. De giver jer adgang til et uendeligt reklameloop !

16 lipca 2026

Hej Josef

Det er jeg ked af at læse. Det lyder bestemt ikke som den oplevelse, man skal have med TV 2 Play. Et uendeligt reklameloop er ikke den tilsigtede funktion og tyder på, at der kan være opstået en teknisk fejl.

Vi vil meget gerne hjælpe med at finde årsagen, så hvis du kontakter os her i kundecenteret, vil vi undersøge det nærmere sammen med dig, og gøre vores bedste for at finde en løsning.

Skod tjeneste

15 lipca 2026

Hej Jacob.

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med TV 2 Play. Hvis du har lyst til at uddybe, hvad der ikke levede op til dine forventninger, hører vi meget gerne fra dig.
Din feedback er værdifuld og hjælper os med at forbedre oplevelsen.

Oceniono na 1 z 5

Horribelt elendigt med deres…

Horribelt elendigt med deres begrænsninger. Jeg kan ikke sidde i haven og se tour de france, samtidig med min datter gør det på sit værelse og min kone gør det i stuen.
Selvom vi benytter samme IP adresse.

15 lipca 2026

Hej Frank.

Tak for din anmeldelse.

Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, når man gerne vil kunne se Tour de France flere steder i hjemmet på samme tid.

På TV 2 Play kan man have 2 samtidige streams. Og hvis det er en live kanal man begge vil se, skal dette foregå på samme IP adresse.
Den mail din profil oplyser, er desværre ikke den du har abonnement på. Her ville jeg kunne se hvilke IP adresse/netværk de forskellige enheder bruger.

Måske du har været på mobil netværk ude i haven. I så tilfælde, vil du have en anden IP adresse end dem inde i huset.

Kontakt os endelig, så kan vi kontrollere det og komme med gode råd hvis ønsket.

mest inkompetente kundeservice

mest inkompetente kundeservice chat jeg har prøvet længe. Vedkommende blev ved med at sige at det jeg ville ikke kunde lade sig gøre men sagde at jeg kunne skrive en mail og så kunde det godt? Lyder som en dårlig AI

14 lipca 2026

Hej Anders.

Tak for din anmeldelse.

Det er ærgerligt at høre, at du ikke har haft en god oplevelse med vores chat. Vi bestræber os på at give korrekt vejledning, men der kan være henvendelser, hvor en anden kontaktvej – som f.eks. e-mail – er nødvendig for at kunne hjælpe videre. Vi tager din feedback med os, da vi hele tiden arbejder på at forbedre kundeoplevelsen.

Predatory subscription service

Predatory subscription service. Unclear terms for free trial.

14 lipca 2026

Hi

Thank you for your feedback.

We're sorry to hear that your experience didn't meet your expectations. We aim to make the terms of our free trial as clear as possible before a subscription is started. We appreciate your feedback and will take it into consideration as we continue working to improve the customer experience.

Should you have any quistions regarding our subscriptions, please don't hesitate to contact us.

You'll find us right here:

Best regards,
Mads - TV 2 Play.

Bestiller uden reklamer

Bestiller uden reklamer, men der er stadig reklamer!!!!! Ved godt at nogle er ikke valgbar, men bare at skrue ned for lyden. For resten, det er total bonde fangeri!!! Har skrevet til support, men ingen hjælp!! NUL STJERNER herfra!! Køb aldrig det DÅRLIGE produkt! så er i advaret!! Skriver også til Forbrugerombudsmanden!!1

9 lipca 2026

Hej Egon.

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at TV 2 Play ikke har levet op til dine forventninger.
Jeg vil gerne gøre opmærksom på, at reklamefri afspilning gælder for on demand-indhold. Ved live-tv vises der fortsat reklameblokke, uanset abonnementstype.
Du kan læse mere her:

Vildeste fup

Vildeste fup. Har oprettet et abonnement for at se Norge vs England UDEN REKLAMER. Der er massere reklamer så hvad er det lige jeg betaler mere for? Ud over det har TV2Play intet indhold kun gamle film og serier. Syntes ikke de fortjener 1.3 stjerner,½ og de har kun så høj en rating fordi man ikke kan give de 0 stjerner de fortjener. Jeg glæder mig til at opsige mit abonnement.

Det er bare så trist at tv2play er sådan en pulje af ingenting. De prøver jo bevist at snyde folk. Det er derfor de har 8 forskellige abonnementer og de ikke overholder de krav de siger de udbyder. Hvis jeg læser ingen reklamer og skal betale ekstra for det, så forventer jeg ingen reklamer. Tv2Play vil tydeligvis have i pose og sæk uden at yde noget

11 lipca 2026

Hej Mikael.

Tak for din anmeldelse.

Jeg er ked af at høre, at TV 2 Play ikke har levet op til dine forventninger.
Du kan læse mere her:

Oceniono na 1 z 5

Mit net har Download p 256 mb og upload…

Mit net har Download p 256 mb og upload 135 mb . Men jeres app på LG fjernsyn fejler konstant, nå jeg køre live, tror sku jeg dropper at betale til jeres uduelige , og ekstremt dyre produkt.

11 lipca 2026

Hej John.

Tak for din anmeldelse.
Jegi er ked af at høre, at du oplever problemer med liveafspilning på dit LG TV. Selvom din internetforbindelse umiddelbart ser hurtig nok ud, kan afspilningen også blive påvirket af forbindelsen mellem routeren og TV'et eller andre lokale netværksforhold.

Hvis du kontakter os her i kundecenteret, hjælper vi gerne med at gennemgå opsætningen og finde årsagen til problemerne.

Dyrt der ik virker

virker ikke og man betaler dyre penge til sport

Hej Simon.

Det skulle da helst meget gerne virke, når man har købt abonnement.
Dog efterlader din profil mig ikke nok info til, at kunne slå dig op.
Derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret. Vi sidder klar til at hjælpe di gi gang.

Subscription and service

This is really annoying and it full of shit subscription. I was trying to watch fifa world cup watch and it said to pay subscription then when try to watch live it says you have to upgrade what the f.. this should be banned from website and now i have to pay for this shit

Hello Padam.

On TV 2 Play, we have 3 different packages. If you wanted to watch a soccer match, you need Favorit or Favorit + Sport.
I think the issue is, you just picked a to small subscription.

If you have any quistions, please reach out.

You can find us right here:

Best regards
Mads - TV 2

Hjemmevideo fra 90erne

Verdens måske dårligste streamingkvalitet til en høj pris. Alle andre leverandører ser knviskarpe ud på vores udstyr, tvtos tekniske bortforklaringer online osv. holder ikke en meter. Selv tvtos ellers runde logo er pixeleret som bygget af klodser.

6 lipca 2026

Hej Henrik.

Jeg beklager dine oplevelser med TV 2 Play, for sådan skal det selvfølgelig ikke se ud.

Her på Trustpilot, har jeg ikke nok info på dig, til at kunne finde frem til din streamingdata, for på den måde måske se en fejl.
Derfor håber jeg du vil kontakte os her i kundecenteret, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Oceniono na 1 z 5

1.4/5 stjerner og Tv2 Play sidder…

1.4/5 stjerner og Tv2 Play sidder stadig og besvarer alle negative anmeldelser. Alt andet end at fikse deres app/produkt. Konstant pixelering ved live events. Tv2 undlad venligst at svare på denne anmeldelse, bare fiks jeres produkt.

Hej Thomas.

Tak fordi du tager dig tid til at anmelde os.

Pixelering, er selvfølgelig ikke den oplevelse vi ønsker du skal have med TV 2 Play - og vi vil hjertens gerne hjælpe med at fejlsøge.
Derfor håber jeg du finder tid til at kontakte os, hvor vi sidder klar til at hjælpe.

Oceniono na 1 z 5

Håbløs & uintelligent licensløsning!

Vi ser TV2 play både på vores hjemme adresse og i vores sommerhus. Nu har I lavet om, så man skal have midlertidig adgang hvilket betyder der hele tiden skal anmodes om kode på mail, login m.m.
Det er er HELT URIMELIGT at vi skal straffes for at I kan få styr på dem der snyder med login!!
I tvinger os til at overveje, om vi overhovedet skal have det abonnement.
Ingen andre tjenester har så REGIDE regler.
Vi burde som kunde, kunne registrerer flere adresser - specielt når man offentligt kan se at vi ejer begge boliger!
Den løsning I har valgt her - er HELT PÅ MÅNEN og ikke RIMELIGT for os der IKKE snyder.
Så find en løsning, der får styr på dem der snyder - uden at vi andre skal leve med denne HELT HÅBLØSE OG UINTELLIGENTE løsning.

Hilsen fra en der har været TV2 Play fan fra start .. men det er måske fortid nu!

6 lipca 2026

Hej Mille.

Tak fordi du deler din oplevelse. Jeg kan godt forstå, at det opleves frustrerende, når der er ekstra trin forbundet med at bruge TV 2 Play på forskellige adresser.

Baggrunden for ændringen er, at vi skal beskytte abonnementerne mod misbrug, samtidig med at det fortsat er muligt at benytte TV 2 Play, når man opholder sig væk fra sin hjemmeadresse.
Løsningen er valgt ud fra, at den er teknisk mulig for alle at udføre – uanset teknisk niveau.

Jeg sætter pris på din feedback, og sørger for at tage den med videre.
Skulle du have spørgsmål til TV 2 Play Hustand, sidder vi som altid klar i kundecenteret.

Under al kritik

Må sige at det er under al kritik at man ikke kan se en fuld VM kamp uden at billedet fryser hvert 5’ - 10’ minut. Det sker i hver fodboldkamp jeg ser.

Jeg betaler for live tv uden reklamer og streamer fra en Google TV enhed. Kan fint se VM kampe på DR og kan uden problemer streame fra andre tjenester.

Sørgeligt.

5 lipca 2026

Hej Daniele.

Det er selvfølgelig ikke den oplevelse, man skal have, når man ser en VM-kamp.

Jeg kan ikke umiddelbart se noget på din streaming, der forklarer de afbrydelser, du beskriver, og derfor vil vi meget gerne undersøge det nærmere.
Hvis du kontakter vores kundecenter med oplysninger om, hvornår det sker, og hvilken Google TV-enhed du benytter, kan vi se nærmere på sagen og hjælpe med fejlsøgning.

Oceniono na 1 z 5

Det er ufatteligt at i aldrig gør en…

Det er ufatteligt at i aldrig gør en skid ved det folk siger, kan squ godt forstå hvorfor i kun score 1,4 her inde, for i er simpelthen for elendige.
Igen skal man kæmpe med log in problemer, men skal igen have problemer med ting hakker, og billedet fryser, og der er masser af netværk, det er jeres system der stadigvæk fejler, som jo er et konstant problem som andre også har problemer med, men i er skide ligeglad, bare i får jeres mønt, så det jo okay.

3 lipca 2026

Hej Rasmus.

Hej.

Vi er kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med TV 2 Play.

Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores brugere. Loginproblemer og afspilningsfejl kan skyldes flere forskellige forhold, og derfor vil vi meget gerne hjælpe med at finde årsagen.

Hvis du kontakter os her i kundecenteret med en beskrivelse af problemet – gerne hvilken enhed du bruger, hvornår det opstår, og eventuelle fejlmeddelelser – kan vi undersøge sagen nærmere og guide dig til en løsning.

Oceniono na 1 z 5

De er så dårlige når man skal skifte…

De er så dårlige når man skal skifte fra den ene til den anden episode skal man gå ud og så skal man gå ind igen for at få den til at starte

7 lipca 2025

Hej Nicky.

Ja det kan jeg sagtens følge dig i, er noget besværligt.
Og sådan skal TV 2 Play heller ikke afvikle. Næste afsnit, skulle meget gerne starte af sig selv.

Så et sted i kæden, er der noget som fejler.
Kontakt os meget gerne her i kundecenteret, hvor vi sidder klar med gode råd og vejledning.

SPILD AF PENGE

SPILD AF PENGE. Hvorfor betaler jeg for TV2 play, for se fodbold hvis ikke jeg kan se det i udlandet. Hvad rager det jer om jeg ser fodbold i Danmark eller Afghanistan?!??!! Det min konto, jeg betaler. Har afmeldt fra d.d

3 lipca 2026

Tak for din feedback.
Jeg forstår godt, at det kan være frustrerende, hvis du ikke kan tilgå TV 2 Play på din rejse. TV 2 Play kan benyttes inden for EUs grænser. Uden for EU har vi desværre ikke senderettigheder.

Vi håber at se dig tilbage på TV 2 Play, når du er hjemme igen.

Oceniono na 1 z 5

Jeg prøvede lige at tælle hvor mange…

Jeg prøvede lige at tælle hvor mange gange live-afspilleren går i stå på TV-app: 28 gange på lige under 7 minutter

Det er simpelthen pinligt især når man tænker på prisen, som er en del højere end andre tjenester 🙁

1 lipca 2026

Hej.

Tak for din tilbagemelding.

Jeg kan godt forstå, at det er frustrerende, når en liveudsendelse ikke afvikles, som den skal. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores seere.

Vent gerne med at starte kanalen op, til reklameblokken er slut.

Tak fordi du gjorde os opmærksomme på det. Din feedback bliver taget med videre i vores arbejde med at forbedre TV 2 Play.

Tv2 play appen kører af h til

Tv2 play appen kører af h til. Fryser under reklamer og hopper så helt fra. Der er rigtig mange der klager over det kan i jo se 😡😡
FÅ NU STYR PÅ DET 😡😡

1 lipca 2026

Hej Steen.

Det kan jeg sagtens forstå du er frustreret over. Det er absolut ikke den oplevelse vi ønsker for vores kunder.

Fejlen er under udbedring, men jeg kan desværre ikke love en tidshorisont.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej