Peter Lieps Hus Recenzje 136

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

2,6

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Vi måtte vente på betjening i 20 min. Og den kom først efter vi havde rykket for den to gange! Dernæst tog det rigtig lang tid at få lov at ordre. Der var ikke salt og peber på bordet. Det måtte... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Vildtmenu - snacks var tæt på en katastrofe. Tapiocachips er fine hvis de er sprøde, men halvdelen af disse var seje og bløde. Cannelle var brændt, nærmest sort - og det brændte overskyggede helt... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi havde bestilt Påskefrokost Til trods for vi kom på en forkert dato, tryllede de et bord frem til os og vi fik en fantastisk god frokost med dejlig og lækker mad, god betjening i de hyggelige loka... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Meget dårlig service. Faktisk ingen overhovedet, ventede længe på at få et bord. De unge ignorante tjenere gik forbi som om vi ikke eksisterede. Til sidst gik vi selv til bordet og igen var der abso... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Restauracja

Napisane przez firmę

Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt værtskab og et moderne køkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra. Huset har en mere end 100 år gammel historie som traktørsted i kanten af bøgeskoven. Peter Liep, som lægger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den første til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi opdateret vores rummelige restaurant- og selskabslokaler med respekt for traditionerne på stedet og den unikke beliggenhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 2 z 5

Dårlig betjening

Den 11.10.2018 har jeg været hos Peter Lieps og spiste frokost. Betjeningen med den ældre tjener Mogens var uvenligt og ikke serviceminded. Maden var ok. Peter Lieps restaurant er vant til at folk kommer, og indehaveren er åbenbart ligeglad, at nogle af tjenere ikke lever op til kundernes selvføgelige krav om ordentlig betjening😞😞

22 października 2018
Logo Peter Lieps Hus

Odpowiedź od Peter Lieps Hus

Kære Marlene,
Tak for din feed back, hvilket vi er utrolig kede af at høre/læse.
Vi ønsker at vores gæster skal gå herfra med en god oplevelse og venlig betjening.
Vi tager selvfølgelig hånd om sagen, da vi ikke er ligeglade med, hvordan vores gæster bliver betjent. Vores mål er give vores gæster en venlig og imødekommende betjening. Alle skal være velkommen her i skoven og have en hyggelig stund med dejlig mad og behagelig service.
Hvis du ønsker nærmere dialog og besvarelse er du velkommen til at skrive til os på info@peterlieps.dk.
Vi håber, at I vil komme igen en anden gang og få vendt jeres oplevelse til en positiv en af slagsen, som vi stræber os efter.
Bedste hilsner
Pernille
Peter Lieps Hus

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk fødselsdag på Peter Lieps…

Fantastisk fødselsdag på Peter Lieps med veninderne!
Jeg havde reserveret den hyggelige ‘ Malerstue’ og bestilt den kolde buffet. Maden var fantastisk lige fra den smørstegte fiskefilet med hjemmelavet remoulade til den dejlige flæskesteg med meget sprød svær og med hjemmelavet rødkål og agurkesalat. Servicen var super duper - Brian sørgede med et glimt i øjet for, at vi 20 “ højtråbende” kvinder hele tiden fik, hvad vi ønskede i glas og på tallerkener!

Eneste minus var, at jeg ikke havde været opmærksom på, at restauranten lukked kl. 16:00 - vi kunne godt have brugt en time mere.

Jeg vil klart anbefale Peter Lieps Hus!

6 października 2018
Oceniono na 1 z 5

Latterlig uforskammet betjening af en…

Latterlig uforskammet betjening af en sur mandlig tjener. Kommer kl 1430 for at købe 3 kaffe udenfor men får at vide, at der kun serveres frokost (bortset fra 1 hold gæster var der ikke andre i miles omkreds og ingen synlige reservationer). Det er så anden og sidste gang vi udsætter os for den talentløse og uhøflige betjening. Hyr nogle servicemindede tjenere og/eller betal en ordentlig løn (det må der være råd til med de restaurationspriser).

29 lipca 2018

KLAGE-EMAIL TIL PETER LIEPS

KLAGE-EMAIL TIL PETER LIEPS
==========================
Peter Liep’s Hus,

Vi har i da holdt Grundlovsdags-frokost med familien hos jer, og det var under al kritik!

Vi har holdt samme arrangement hvert år hos jer i flere år, og jeg har altid bestilt bord til næste år, når vi forlod restauranten.

Vi har et par faste borde som vi ønsker hvert år (201+202), hvor vi kan sidde udenfor og nyde sceneriet med folk som ankommer til Bakken med hestvogne m.v.

De senest år har personalet glemt hvilke borde vi har reserveret, selv om jeg klog af skade hvert år (incl. år) ringer et par dage før og får bekræftet reservationen – det var ikke anderledes i år, hvor disse borde var besat da vi kom præcist til tiden – heldigvis var der et par borde ved siden af som ikke var optaget.

Da vi havde sat os SMED en gammel tjener med stråhat nogle menukort på bordet, som man ville gøre på den billigste kaffebar i byen – velkommen!

Dernæst bliver vi betjent af en MEGET sød kvindelig tjener, som optager vores bestillinger (som fik rigeligt drikkepenge da vi gik – havde det ikke være for hende, havde vi nok rejst os og gået vores vej.

Når maden så kommer, slæbes der alle mulige forskellige stykker smørrebrød til bordet uden nogen som helst organisering. Vi havde alle bestilt sild til at starte med, men vrisne mandlige tjernere kom slæbende med tartarmad, hønsesalat m.m. og en enkelt sildeanretning.

Vi bad venligst om at få fiskesmørrebrødet først og at de opbevarede rsten i køleskabet til at det var passende at servere – det skete med vrangvillige miner fra de permanent sure og arrogante mandlige tjenere.

Kvaliteten på smørrebrødet var af meget varierende kvalitet, selv om prisen ikke var meget varierende ... dyrerer end de bedste smørrebrødsrestauranter i city!

Karrysilden var særdeles spartansk anrettet og tydeligvis lige hevet op af et glas.
Den røgede sild lignede et bombeattentat – en ordentlig restaurant vil anrette nydelige fileter på brødet – det vi fik serveret lignede mest plukfisk!
Flæskestegen var kold og tør med ringe rødkål og kønsløse agurkeskiver fra glas – med en appelsinbåd, givet fordi kokken er for doven til at skære en skive og anrette den smukt – igen, priserne på alt ligger i den allerhøjeste ende.

Summa summarum en meget ringe oplevelse sammesat af manglende reservation af det bord vi har bedt om, vrisne/arrogante mandlige tjenere og ringe mad til meget høje priser.

Jeg bestilte af indlysende årsager ikke bord til næste år, da standarden kun bliver ringere og ringere samtidig med at priserne stiger – absolut sølle og et symptom på at den ringe kvalitet fra Bakkens restauranter har bredt sig helt ud i skovbrynet.

Hilsen,
Kim Kasperek

5 czerwca 2018

Dejlig oplevelse i Dyrehaven

Min familie og jeg havde en hyggelig frokost udendørs med skøn udsigt til skoven.
Maden er rigtig lækker, og man får meget for pengene. Professionel betjening af venligt og serviceminded personale.
Kan varmt anbefale skovplatten.

12 lipca 2017

Helt ude i skoven

Jeg besøgte Peter Lieps Hus og blev overvældet af den dårlige betjening. De tre tjenere på arbejde var ubehøvlet og snappede ved hver eneste henvendelse af stedets gæster. De virkede stressede, på trods af der kun var omkrig 25-30 gæster på restaurenten. Maden var i sig selv fin nok, men stedets betjening bar præg af at de har så få konkurrenter i området at de ikke behøver give god service for at løbe rundt. Beliggenheden er god og stedet o sig selv ok hyggeligt, men jeg kommer i hvert fald ikke igen for at betale overpris for smørrebrød og blive skældt ud for at bede om regningen.

26 maja 2017

Ringe julefrokost

Juleplatter byder på tørt, trist rugbrød. Dertil oversøde, slatne marinerede Sild. Så en knastør fiskefilet, nærmest indbagt og med et overtræk af remoulade, som.åbenbart havde ventet så længe, at det havde fået to farver i køleskabet. Så en kold, tør skive flæskesteg med trist industrirødkål. Dog med sprød svær. På den beskedne plus-side en ok leverpostej og en rimelig gravad laks. Plus en gnalling Brie, som jeg ikke orkede.
Men fadøllet var godt. Trods det var det en trist oplevelse på en tidligere kronjuvelerne i restaurationsverdenen. Ærgerligt.

4 grudnia 2016

Gammel mad

Havde glædet mig i dag til skovplatten, men det var den mest kedelige, smagsløse oplevelse længe. Jeg tror at maden var fra et par dage før - intet var lunt og ALT var køleskabskoldt og tørt. Flæskesteg var en af retterne og der lå en papirtynd KOLD Skive uden svær!! Et lilebitte stykke laks, en lille tør frikadelle og et stk brie som var gult i kanten
Brødet var tørt og gammelt og kom også direkte fra kølesksb - intet af det var frisklavet! Jeg sætter ALDRIG mine ben der igen!

1 września 2016

Brændt af...

24 timer inden vi skulle holde min mors fødselsdag, fik vi at vide, at der var dobbeltbooket,og vi dermed ikke kunne få vores bord. Så til trods for, at vi havde en bekræftelse for online booking, blev vi brændt af. 9 personer... Heldigvis blev vi reddet af Rosenhuset i Vedbæk.

Det er for dårligt, Peter Liep!

15 kwietnia 2016

Elendigt

Uspiseligt og friturestegt. Uden smag og engagement.
Vi ventede 50 min, rykkede tjeneren der synligt var frustreret og efter yderligere 10 kom vores mad- ikke det vi havde bestilt og da vores mad endelig kom var det simpelthen for ringe.
Vi anbefaler på ingen måde stedet.

12 października 2015
Oceniono na 2 z 5

Grill baren havde gjort det bedre.

Efter at være ankommet 5 minutter før den tid vi havde bestilt bord fik vi anvist vores bord af en flink tjener. Vi ventede 10 minutter på at bestille og så gik det åbenbart galt. Efter at vi havde ventet i 50 minutter rykkede vi for vores mad. Tjeneren rykkede køkkenet og efter yderlige 5-10 kom vores mad. Og hvilken oplevelse.
Min kones mad var kold og min var nogenlunde (ikke meget varm). Tjeneren tog maden tilbage til køkkenet og imens måtte jeg spise alene for at min mad ikke skulle blive helt kold. Hakkebøfferne var totalt gennemdrevet og tørre. Kartoflerne var halvkolde, men smagte ok. Da jeg var næsten færdig med at spise kom min kones mad ud igen. Få kunne hun spise alene.
Det var en meget skuffende oplevelse og vi kommer der aldrig mere. Og prisen fejlede derimod ikke noget - 691 kr. Rødvinen var til deres ros i orden, men den have de heller ikke selv lavet.

1 sierpnia 2014
Oceniono na 4 z 5

Super madoplevelse

Det var en god oplevelse at spise på Peter Liep. Alle 3 retter var der ikke en finger at sætte på. Meget flot indtryk af maden ved serveringen samt alle smagsløg var ramt. Høflig og sød betjening. Kommer helt sikkert igen.

30 lipca 2014
Oceniono na 3 z 5

En kedelig oplevelse hos Peter Lieps Hus

Skulle fejre fødselsdag lørdag den 27. juli 2013 og valgte derfor Peter Lieps Hus, da de jo har et godt ry.
Dagen blev desværre ødelagt, da maden var af en meget dårlig karakter, eksempelvis:
Pariser Bøfferne var en lille gennemstegt hård "knold" ovenpå et lille stykke kedeligt toastbrød.
Stjerneskuddet var lige så ringe - slatten stegt fiskefilet.
Børnepizzaen (kr. 70,-) var fuldstændig identisk med den du kan købe i supermarkedet.
De 3 stjerne gives udelukkende for en god betjening.

2 sierpnia 2013

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej