Vi måtte vente på betjening i 20 min. Og den kom først efter vi havde rykket for den to gange! Dernæst tog det rigtig lang tid at få lov at ordre. Der var ikke salt og peber på bordet. Det måtte... Zobacz więcej
Vildtmenu - snacks var tæt på en katastrofe. Tapiocachips er fine hvis de er sprøde, men halvdelen af disse var seje og bløde. Cannelle var brændt, nærmest sort - og det brændte overskyggede helt... Zobacz więcej
Vi havde bestilt Påskefrokost Til trods for vi kom på en forkert dato, tryllede de et bord frem til os og vi fik en fantastisk god frokost med dejlig og lækker mad, god betjening i de hyggelige loka... Zobacz więcej
Meget dårlig service. Faktisk ingen overhovedet, ventede længe på at få et bord. De unge ignorante tjenere gik forbi som om vi ikke eksisterede. Til sidst gik vi selv til bordet og igen var der abso... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt værtskab og et moderne køkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra. Huset har en mere end 100 år gammel historie som traktørsted i kanten af bøgeskoven. Peter Liep, som lægger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den første til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi opdateret vores rummelige restaurant- og selskabslokaler med respekt for traditionerne på stedet og den unikke beliggenhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Dyrehaven 8, 2930, Klampenborg, Dania
- info@peterlieps.dk
- peterlieps.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Hold jer væk
Hold jer væk, under al kritik. Lang ventetid og maden kold. Da man ikke kan give 0 stjerner, må den ene stjerne tilkomme øllen 😠😠😠

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Frokost på Peter Liep søndag d. 22/5-22.
Min kone og jeg havde bestilt bord til frokost denne dag.
Først det positive: betjeningen og fadøllen var i orden!
Vi bestilte begge fiskefilet (125kr) og æggemad (105kr)
Verdens mindste fiskefilet blev serveret og denne havde fået så meget salt at det nærmest var uspiseligt!
Jeg nævnte dette for tjeneren der beklagede meget og ville sige dette videre til kokken.
Æggemaden var køleskabskold.
Alt i alt en dårlig oplevelse når jeg sammen ligner med andre gange vi har spist der.
Kunne forstå der var kommet nye ejere! Må sige at der skal strammes gevaldigt op i køkkenet hvis stedet skal overleve.
Mvh. Jørn Hansen.
Vi holdt vores datters konfirmation på…
Vi holdt vores datters konfirmation på Peter Lieps Hus og havde en rigtig god oplevelse. Maden var fortræffelig, betjeningen helt i top og så er beliggenheden jo skøn. Et dejligt sted som jeg varmt kan anbefale og helt sikkert vil benytte igen.

Virkelig kedelig kunde oplevelse
Virkelig kedelig kunde oplevelse.
Havde i februar booket bord til 8 personer til d. 14. Maj, som blev accepteret. 12 dage før familien skal mødes annullerer de vores bookning, da de ikke kan servicere mindre selskaber med a la carte menu.
Ved kontakt spørges ind til hvad de så kan tilbyde os af menu, og der er ingen mulighed for andet end en annullering da der ikke er plads mindre selskaber. Virkelig dårlig kunde oplevelse at blive fravalgt fordi vi KUN er 8 personer. Det kan man åbentbart ikke tjene penge på !!!

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
uhøflig service og udelikat mad
uhøflig service. Ingen velkomst ved ankomst - fik ingen menukort, tjeneren blev ved med at hamre sin fod ind i barnestolen, maden var udelikat, sure, trætte tjenere - kedelig oplevelse. Kommer ikke igen

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Jeg har netop afholdt min datters…
Jeg har netop afholdt min datters konfirmation på Peter Lieps med et selskab på mere end 100 gæster. Både servicen, maden og omgivelserne var fantastiske og jeg kan klart anbefale.
Både min familie og mange af mine gæster var meget begejstrede for hele arrangementet.
Stort tak til hele holdet på Peter Lieps
Vi var et selskab på 38 personer
Vi var et selskab på 38 personer, men da vi ankommer er der kun dækket til 32 personer, alt korrespondance er gået vi mail, så der burde ikke være nogen misforståelser.
Vi har en aftaler med drinks kuponer, så det ville være nemmere at afregne. De 2 tjenere virkede som om de ikke kendte til den aftale, de diskuteret hen over bordet, og der var også problemer hvad der var af øl, da der var problemer med fadølsanlægget til at starte med.
2 tjenere er ikke meget til sådan et selskab, servicen kan man ikke klage over, for der var ingen. Inden vi var færdig med at spise, blev tallerkener taget af bordet, selv om der stadig var nogle der stadig spiste, nogen blev spurgt om de var færdige, selv om der låg ost tilbage på platten.
Vi havde bestilt skovplatten, da den blev serveret, manglede der en, vi måtte fortælle tjenerne det op til flere gange, før vi fik den der manglede, efter en af tjenerne havde talt hvor mange platter der stod på bordet. Dette burde han havde kommunikeret med køkkenet, for de må jo vide, hvor mange platter de har lavet.
Skovplatten var ok, men hold da op hvor er den intetsigende, det virke som om maden bare var smidt på tallerken, intet pynt måske lidt salatblade et par tomater, som kunne give lidt farve på skovplatten. Der skulle være grov remoulade til fisken, det var mere mayonnaise end remoulade.
Nu har alle klaget over den dårlige tid vi har været igennem, som vi har fuld forståelse for, men skulle man så ikke sørge for en bedre betjening/service, så folk vender tilbage ?
I får i hver tilfælde ikke nogen ambassadører fra dette selskab.
ON Foreningen
Skuffende oplevelse hos restaurant Peter Lieps Hus
Restaurant Peter Lieps Hus udvalgt for aftensmåltid grundet god omtale gennem årernes løb og idyllisk sted og rammer. Levede ej op til forventninger.
Vi ankom og fik anvist bord af imødekommende og flink mandlig tjener. Da vi havde barn på 3 år med, bestilte vi hurtigt en børnemenu og drikkevarer til alle. Dette ankom hurtigt. Vi spiste 5 forretter, som var nogenlunde. Stenbidderrognen var dog ikke frisk.
Vi bestilte 5 hovedretter. Moules Frittes var rigtig gode. Anden var sej og gennemstegt. Tornadoen var gennemstegt og fremstod ikke som om den var stegt for nyligt. Ydermere bestilte vi 2 x kammusling med pasta, som igen var nogenlunde, men ingen smagsoplevelse.
Tornadoen og anden blev sendt retur, da dette var uspiseligt. Den mandlige tjener tog det retur og beklagede. Efter få minutter, kom en kvindelig tjener og fortalte at der ingenting var i vejen med maden.
Adspurgt om kvinden selv havde set kødet, svarede hun ja, og påstod at kødet var rødt, hvilket det bestemt ikke var. Hun ændrede senere holdning. Kvinden udtrykte foran os, at hun havde svært ved at håndtere situationen, da kokken ifølge serveringspersonalet var sur.
Serveringspersonalet oplyste at kokken ikke kunne stege kødet på andre måder, hvorfor vi måtte vælge en anden hovedret fra kortet. Dette ønskede vi ikke, da vi ønskede at spise and og tornado, samt ønskede at spise samlet som familie.
Vi tilbød at betale drikkevarer + forretter. Restauranten ønskede at vi ydermere betalte for vores hovedretter, som vi maximalt havde spist en tredjedel af.
Alt i alt en ærgerligt og afbrudt aften, hvoraf vi manglede engagement, en undskyldning og en tilstrækkeligt imødekommenhed, samt en større kærlighed i madlavningen.
Jeg håber at Peter Lieps Hus har lært af oplevelsen, ellers kan jeg/vi ikke anbefale stedet til andre - for andet end et glas kold hvidvin i deres idylliske omgivelser.
To stjerner for stedet og dets beliggenhed
Den 9.6 besøgte vi stedet, bestilte og fik ret hurtigt en frokostplatte. Remouladen som var benævnt grov, underforstået af den lækre slags, var nærmest kun mayonnaise med gul farve. Flæskesværen var stenhård, og kunne ikke knuses. Brie osten havde skorpe på den ene side, tydeligvis opbevaret længere tid uden indpakning.
Bacon var stegt hårdt og branket…..
Alt i alt en dårlig madoplevelse der slet ikke kan anbefales.
Min mand og jeg var på Peter Lieps for…
Min mand og jeg var på Peter Lieps for at prøvesmage og aftale nærmere vedr. vores kommende sølvbryllup - vi bestilte fra a’la’ carte kortet - jeg fik andebryst, aldrig har jeg fået så tør, sej og halvkold mad - jeg nævnte det for tjeneren - der skete intet!!! - så jeg fik ikke tilbudt noget andet!
Den værste oplevelse som desværre blev værre - da vi skulle betale var prisen på 249,- for andebrystet på regningen - modvilligt trak tjeneren dette fra!
Da vi så skulle tale med den herre der havde med festarrangementer at gøre - kom det allerværste.
Vi sagde til ham at vi ville kigge på a’la’carte kortet derhjemme og så ringe tilbage ang. vores menu - der svarede han - det skal I ikke - I ville ikke betale regningen - og vi kan åbenbart ikke leve op til jeres standard!!!
Mage til frækhed/flabethed har vi ALDRIG oplevet - vi sætter ALDRIG vores ben på Peter Lieps

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Første gang ud at spise i lang tid
Første gang ud at spise i lang tid, og de indfriede alle forventninger og mere til. Der var fuldt booket så vi startede i deres kiosk med et glas vin og nød solen. Senere kom vi over og sad udenfor ved restauranten. Servicen var hurtigt, personlig og hyggelig. Maden var lækker, jeg fik rødspættefilet og min mand fik flæskestegssandwich. Alt i alt en god oplevelse, på genåbningen af Danmark! Tak :)

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Sjældent har jeg smagt en dårligere…
Sjældent har jeg smagt en dårligere rødspættefilet. Den skulle være stegt med rugmel og var slatten og smagte nærmest kogt. Iflg. kokken var det hel efter bogen. De tog maden ud uden at spørge om de skulle stege den lidt mere eller jeg ønskede andet. Da chefen insisterede på at jeg skulle betale for det hev han visa kort ud af hånden på mig. Jeg kan ikke mindes en dårligere service. Herudover intet tjek af mundbind eller coronapas.
Men mange stod i kø for at komme til at spise, så åbenbart behøver de ikke udvise almindelig høflighed eller overholde sundhedsmyndigheder krav.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Ulækker flæskestegs sandwich fyldt med…
Ulækker flæskestegs sandwich fyldt med brusk og fedt klumper til 80,- kan bestemt ikke anbefale det dårlige sted

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Har aldrig prøvet dette før
Vi troede at man måtte sidde og drikke kaffe og kage, men det må man ikke på Peter Liep )hvilken arrogance skal man lede længe efter . Vi fik dog kaffe uden kage ...kagen kom da kaffen var drukket . Jeg vil anbefale at gå en lille smule længere ind til Pil og co og få bedre service og skønnere udsigt ps kaffen var ok og kagen også ok men ikke mere end det.

Var på Peter Liepshus fredag den 23
Var på Peter Liepshus fredag den 23. oktober kl 13, hvor vi fejrede en fødselsdag. Bestilte en frokostplatte men hverken æg eller hønsesalaten var helt frisk og det samme gjalt rugbrødet. Tjenenerne var stresset og i dårligt humør og gav en dårlig service. Markisen kørte ind mens det regnede og der gik lang tid inden vi kunne få tjeneren til, at køre markisen ud igen. Brødet blev skiftet ud men det som der blev frisk skåret var lige så tørt og virkede ikke friskt. Spurgte også et par gange om de kunne tænde for varmelamperne men det skete aldrig. Følte sig ikke velkommen

SUVERÆNT byens bedste tilbud
Vi var 2 par der havde bestilt bord til lunch fredag 23. oktober kl 13.
Det der havde fristet kvinderne var retten "lever med brun sovs og kartofler" som serveres som lun ret tirsdag til fredag. Men desværre havde de lige udsolgt. Vi valgte i stedet "3 stk luxus håndmadder" - til 99kr . Det var på ingen måde håndmadder men store flotter stykker smørrebrød som sagtens koster over 100 kr pr stk andre steder . Smørrebrødet var meget flot, serveringen var hurtig, venlig, kompetent priserne på drikkevarer helt humane.
Peter Lieps var en oplevelse der kompenserede for, at vores 3 km gåtur de sidste 2,5 km foregik i massiv regn.
TAK.
I har lige fået 4 nye ambassadører ...

Stresset tjenere
Stresset tjenere - måske derfor de glemte at service er drivkraften for en god oplevelse.
Maden var dyr, men kun fordi kvaliteten var langt under hvad man kan forvente til den pris og placering.

Corona eller ej
Corona eller ej! Langt mellem kunderne, god tid til at kæle for maden og kunderne - eller hvad?
Efter en skøn gå-tur endte vi på restaurant Peter Lieps hus. Positivt at betjeningen var god. Søde og venlige. Men maden..... et Stjernskud var vandet og desværre ikke særlig smagfuld. Den efterfølgende æblekage var anretter med "stengrus" istedet for lækker drys samt tubeskum.
Prisen var i den øvre ende. Men vi vil gerne betale, hvis varen lever op til standard. Det gjorde den ikke! Håber kokken læser dette og ændrer på arbejdsgangen og recepten.
Der skal så lidt til. Men omtanke og lidt kærlighed for mad og kunder kan måske hjælpe!
Konfirmationsfest på Peter Lieps Hus
Vi har i går holdt vores datters konfirmation på Peter Lieps Hus, og det var en fantastisk dejlig oplevelse.
Super betjening, dejlig mad, og søde og imødekommende tjenere, som gjorde alt det bedste for at vi fik en god fest.
Vi kan kun anbefale dette hyggelige sted i Dyrehaven

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Har kokken ingen faglig stolthed??
Har kokken ingen faglig stolthed??
Avocadomad med rejer til 99,- kr. var et lille stykke tørt rugbrød med en halv overmoden avocado, rejer uden smag og en stor klump af det fedeste mayonnaise, der nærmest fyldte det samme som avocadoen.
Anden gæst fik friturestegte fiskefileter med dødsyge pommes fritter til.
Jeg får det helt dårligt af at tænke på madens standard og kommer der aldrig igen.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.