Vi måtte vente på betjening i 20 min. Og den kom først efter vi havde rykket for den to gange! Dernæst tog det rigtig lang tid at få lov at ordre. Der var ikke salt og peber på bordet. Det måtte... Zobacz więcej
Vildtmenu - snacks var tæt på en katastrofe. Tapiocachips er fine hvis de er sprøde, men halvdelen af disse var seje og bløde. Cannelle var brændt, nærmest sort - og det brændte overskyggede helt... Zobacz więcej
Vi havde bestilt Påskefrokost Til trods for vi kom på en forkert dato, tryllede de et bord frem til os og vi fik en fantastisk god frokost med dejlig og lækker mad, god betjening i de hyggelige loka... Zobacz więcej
Meget dårlig service. Faktisk ingen overhovedet, ventede længe på at få et bord. De unge ignorante tjenere gik forbi som om vi ikke eksisterede. Til sidst gik vi selv til bordet og igen var der abso... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Vi inviterer indenfor i lyse og hyggelige lokaler med fokus på godt værtskab og et moderne køkken, der afspejler skoven omkring os og havet bare et stenkast herfra. Huset har en mere end 100 år gammel historie som traktørsted i kanten af bøgeskoven. Peter Liep, som lægger navn til huset, var skytte og skovfoged i Dyrehaven og den første til at drive stedet helt op til slutningen af 1800-tallet. I dag har vi opdateret vores rummelige restaurant- og selskabslokaler med respekt for traditionerne på stedet og den unikke beliggenhed. Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Dyrehaven 8, 2930, Klampenborg, Dania
- info@peterlieps.dk
- peterlieps.dk
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jeres toiærtforhold er umder alt…
Jeres toiærtforhold er umder alt kritik....
Dårlig betjening
Virkelig dårlig betjening og uhøflige tjenere. Der kommer vi ikke igen. Vi fik kaffe og øl og det var fint nok, men man skal behandle sine kunder ordentligt, og det var ikke den følelse vi gik derfra med.

Skuffet i Pinsen
Vores selskab på 6 voksne, der i mange år har markeret Pinsen ved Peter Lieps Hus, havde bestilt bord. Desværre var en deltager blevet syg om lørdagen, men der kunne ikke være tale om fradrag i prisen, gavekort eller anden kompensation. Den tilbudte morgenbuffet var decideret lousy - se billede - og den forlangte pris grænsede til det uartige. Det manglende brød, tallerkener, bestik blev efter flere henvendelser trevent fremskaffet.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Vi havde en dårlig oplevelse
Vi havde en dårlig oplevelse, da vi forleden var et selskab som skulle spise på Peter Lips. Vi blev anvist en bord indenfor og sad og ventede i 25-30 minutter på at der var en tjener som kom med menukortet. Derefter gik der 20-25 før at der kom en og tog imod bestilling og maden kom også efter meget lang tid. Generelt oplevede vi at personalet var meget stresset og ikke havde tid og overskud til at tage sig tiden til at betjenne selskabet og yde den service som blev forventet.
Selve maden var på det jævne. Vi agter desværre ikke at komme igen på Peter Lieps og spise a la carte. Da servicen og maden ikke står mål med de høje priser som de tager.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Absolut gennemført dårlig oplevelse.
Ubetinget elendigt på samtlige punkter. Var 4 personer der skulle ind og se Ragnarok. Havde en gennemført dårlig oplevelse på PL. Ankom i god tid (troede vi) kl. 17.30. Gjorde opmærksom på, at vi skulle se Ragnarok kl. 20.30. Valgte samme 3-retters menu. Første ret, hvide asparges, kom efter en time. Anden ret, rosastegt kalv, kom, efter at vi havde rykket flere gange, efter endnu en time. Gennemstegt. Blev sendt ud. Vi spiste så tilbehøret på vores brødtallerkener, altså efter at vi havde bedt om bestik. Så kom en ny omgang kalv, med en bemærkning om, at det var sådan, den skulle have været. Stadig noget tør, men vi spiste den, da vi langt om længe også fik bestik. Nu kold og uden tilbehør. Maksimalt pressede på tiden, bad vi om kaffen sammen med desserten. Kaffen kom, men ingen dessert. Vi rykkede og rykkede, men nej. Opgav 25 min. før forestillingsstart. Ved betaling skulle vi alligevel betale for desserten. Bemærkningen var: "I kunne sagtens have nået det. Det tager kun 12 min at gå derhen!"
Så uforskammet. Vi var målløse. En af os havde booket bord til et større antal mennesker på fredag. Det er nu aflyst. Som gammel jagtrytter, med mange gode minder fra Pl var det et sørgeligt besøg. Æret være disse minder.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Efter en dårlig første oplevelse af en frokost i Peter Lieps, blev vi kontaktet af dem og fik tilbudt at komme igen til en gratis frokost tilsvarende, som vi ikke var tilfredse med, så de kunne få lov at vise, at de godt servere kvalitet. Og det blev en bedre oplevelse skal siges til deres ros. Vi takker for den service.
Vi holdte vores datters konfirmation i…
Vi holdte vores datters konfirmation i i Malerstuen. Det var en fantastisk dejlig aften. Flot borddækning, skøn mad - virkelig lækkert - og vores gæster, der spiste vegansk, synes også maden smagte dejligt. De sødeste tjenere, der sørgede for os på bedste maner. Tusind tak for en uforglemmelig aften. Mh Tim og Sharon

Super mad og betjening
Super mad, kanon venlig betjening. Kan kun anbefales.

Frokost selskab
Spiste frokost med selskab. Virkelig fin betjening og rigtig god mad.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
God service, fantastisk mad og sted
Vi havde læst de dårlige anmeldelser her på Trustpilot inden vi bookede og var lidt betænkelige ved det. - men efter at have været ude og test spise en almindelig frokost derude, hvor vi oplevede at maden, stemningen og servicen var god, valgte vi alligevel at booke og det er vi virkelig glade for.
Vi holdte vores barnedåb på Peter Lieps, hvilket kun var med til at gøre en særlig dag endnu mere særlig og magisk.
Vi holdte arrangementet i pejsesalen og i gårdhaven og det var helt perfekt. Gårdhaven var meget smuk og idet vi havde en del børn med var det skønt, at der var plads til at børnene kunne lege, både i lokalet, i gårdhaven og at man kunne se dem ude i skoven fra lokalet.
Servicen har hele vejen igennem og på dagen været en af de bedste jeg har oplevet. Professionel, fleksibel, venlig og rummelig. Stor ros herfra.
Maden var uovertruffen. Vi fik smørrebrød og kage. -Fiskefileten var den bedste jeg fået, så smørblød i kødet og så sprød udenpå og fasansalaten var ligeledes himmelsk. 🙏🏼
Jeg kan bestemt anbefale at holde sit arrangement på Peter Lieps.

Selskab på 11 Pers
Selskab på 11 Pers. Havde bestilt bord i forvejen. Vi kunne kun bestille bord indenfor. Der var 8 andre Pers i rummet fordelt på 3 borde .
Efter 20 minutter fik vi menukort !
Vi fik bestilt efter 10 minutter fra menukortene var i hånden.
45 minutter efter bestilling kom HALVDELEN af maden - 60 minutter efter kom det sidste - PÅNÆR 2 couverter som endnu i skrivende stund ikke er kommet !!! Vi er mildeste talt rasende !
Kaffe var der “ikke mere af “ da det er en “dårlig dag” at komme på ifølge tjeneren, fordi det er søndag og de lukker .
De 2 sidste couverter aflyste vi .
BARE IKKE GODT NOK !
Søde og pænt undskyldende tjenere - tydeligt presset af situationen.
Tror der skal nye boller på suppen før vi bestiller bord en anden gang !

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Lang ventetid på dårlig mad
Lang ventetid på dårlig mad, og dårlig betjening, kommer der ikke mere
Skandaløst!
En skandale at Peter Lieps oprindelige hyggelige kroatmosfære er totalt smadret efter Madkartellets raceren!
Hvorfor sætter man ikke i stand med en større respekt for det gamle, som folk holder af!!? Det fremstår nu totalt upersonligt og ligegyldigt - kolde bare vægge, ingen gardiner, kedelige borde, kedelige stole ja - ALT er gabende kedeligt! Vi er mange der er knust over jeres disrespekt for kro ånden.
De smukkeste rammer til bryllup
Vi valgte havestuen ved Peter Lieps hus som lokation til vores bryllup - og det fortryder vi på ingen måde!
Alt kommunikation med restauranten (Pernille) har fungeret fuldstændig upåklageligt, og der blev taget hånd om alle madforbehold og allergier. Alle detaljer og aftaler blev også nedskrevet, så vi hele tiden kunne følge med i planlægningen af middagen.
På selve dagen blev brylluppet afholdt fuldstændigt som aftalt, og vores forventninger til maden, lokalet og servicen blev mere end indfriet! Det var mere end vi turde drømme om og vores gæster roste også vores valg af lokation.
Tusinde tak for at skabe de bedste rammer for vores bryllup, som vi aldrig nogensinde vil glemme. Vi kan kun på det varmeste anbefale Peter Lieps, og vi glæder os til at komme tilbage og prøve deres a la carte menu.
Vh
M&M

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Dejlig velkomst- hurtig betjening og…
Dejlig velkomst- hurtig betjening og super lækker mad. Ekstra godt var rådyrtartaren
Glæder mig allerede til næste besøg

Jeg kommer igen
Havde et eftermiddagsarrangement med 40 personer. Vi fik serveret en standardfrokost med øl og snaps. Det er er anderledes end de sidste mange år, hvor vi har været på Peter Liep, men kunne godt mærke at der var kræset lidt mere om retterne. Det var ok og fint og der manglede ikke noget. Servicen var god, og de gjorde deres bedste med et smil efter omstændighederne.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Virkelig tarveligt smørrebrød:( Var på…
Virkelig tarveligt smørrebrød:( Var på besøg i fredags og bestilte 6 stk. smørrebrød. 2 stk med fiskefilet, med hjemmerørt remoulade med krabbe. Udseendet af fiskefileterne var der ikke noget specielt over.
1 kartoffel mad med oksespegepølse under. Heller ikke her var der noget ekstra. Kedeligt stykke.
2 æggesalat, en klat æggesalat med 4 soltørrede tomater på og karse. Heller ikke her, var der gjort noget stort ud af det.
1 karrysild, en sild med to æggebåde, så små at man dårligt kunne se dem.
Lidt løg og noget geleagtigt der lå på tallerkenen.
Havde forventet noget mere lækkert og indbydende. Lidt ala højt belagt smørrebrød.
Fik 2 glas lemonade og en lille hvedeøl.
Prisen for dette var omkring 750!!!!!
Vi er kommet 3 gange. 1., sidste OG eneste gang!
Kejserens klæder i den grad!!

Spild af penge
Jeg har ikke ord for hvor skuffet jeg er.
Håber der kommer en ny ejer en dag.
Grunden til at de ikke får en stjerne er, at personalet gjorde deres bedste, selv om de ikke havde forstand på det hele fik jeg fortalt.
Dårligt mad og lidt mad☹️

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Super fin betjening og dejlig stemning
Super fin betjening og dejlig stemning. Smørrebrød kan også anbefales og vores hund fik vand :-)

God oplevelse
Jeg fik en "stor Moules frites m. safran aioli"
det smagte rigtig dejligt, god betjening og flinke tjenere, jeg kommer helt sikkert igen.

Odpowiedź od Peter Lieps Hus
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.