In the process of ordering a pergola. So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov. He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.
Reakcja na opinię
Beställde precis min pergula av Maria. Fantastiskt bemötande med en stor vänlighet och tydlig genomgång av både pris och ingående delar i beställningen. En stor guldstjärna.
Reakcja na opinię
Vi köpte en Pergola från Pergolux sommaren 2023, lade till en screen på ena sidan och två glasväggar. Helt underbart uterum vi fick som vi använder mer än vad vi någonsin kunde tro. Nu beställer vi en... Zobacz więcej
Bemötandet av personalen från första kontakt via mail för ett par månader sedan, till telefonsamtal och genomfört beställning av pergola med tillbehör var fantastiskt vänlig och professionell. Väldigt... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Riktigt bra kvalitet på byggsatsen. Bra paketerat och tydligt. Det fanns en del saker (skruvar) extra i förpackningen som inte behövdes, men bättre det än att det fattas delar. Det jag saknade var dubbelhäftande tejp för styrenheten samt nånting att fästa kablarna med inne i profilerna. Ingen info om vad USB-C kontakten är bra för som finns på styrenheten. Vore bra om man kunde ställa in varmvitt ljus på färgslingan, vilket borde vara tekniskt möjligt. Har frågat kundtjänsten om detta utan nåt svar ännu. Fjärrkontrollen är inte det mest lätthanterade, men det funkar. Min totala upplevelse av köpet är riktigt bra och jag kommer troligtvis att komplettera pergolan med nätväggar och ev. infravärme senare. Mycket nöjd så här långt.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Pergolux överlag bra som slutprodukt men deras kundservice är under all kritik. De är omöjliga att ha att göra med om man man ens kan komma i kontakt med en riktig person.
Vi saknade också förborrade hål men framförallt fungerar inte deras kontrollbox som styr elektroniken. Vi kan inte heller koppla ihop med deras fjärrkontroll och därmed kan vi inte öppna lamellerna samt LED-belysning fungerar ju inte heller.
Deras montagebeskrivning var inte lätt att följa.
De var väldigt trevliga och bemötande när man skulle köpa deras produkter men när deras produkter inte fungerar får man ingen hjälp alls, de svarar inte ens på varken mejl, telefon eller chatt. Vi har hållit på i veckor utan någon lösning.
Vi köpte deras Skydance S2 4X6 meter med två screens för mycket pengar men utan någon som helst kundservice efter köpet gått igenom. Vi kommer att kontakta ARN för att försöka få rätt på vårt ärende, vi har ju en produkt som inte fungerar.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Stabil, välkonstruerad, genomtänkt och enkelt - ja, både produkten och kundbemötandet!

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Grymt bra produkt. Dyr men mycket hög kvalitet! Smidig att bygga!

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Johanna har hög servicenivå och är väldigt snabb i sin återkoppling.
Vi är väldigt nöjda med all kontakt vi haft med Johanna och Pergolux.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Inte så lätt att montera, speciellt med tanke att många olika verktyg som behövs. Men all med all väldig nöjd

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Well thought through design and high quality. Worth the money. To get in touch with customer service is not the easiest one but still worked. Quick delivery.
The assembly takes it time but is not difficult.
Can recommend this brand and their products.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Otroligt gedigen och bra Pergolux.
Vi köpte en Sundream S2 3x4 meter väggmonterad och är supernöjda.
Toppenkvalité på grejerna och otroligt bra kundservice när man behövde hjälp.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Pergola var mycket bra, hög kvalitet och bra leverans. Enda dåligt var instruktionerna speciellt till skydd gardin.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Väldigt proffsiga och bra tillmötesgående! Kan varmt rekommendera att handla hos dem.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Tydlig och strukturerad website! Bra betalningsalternativ och snabb leverans! Mycket nöjd med kvaliteten och bra emballerat vid leverans.
Tydlig monteringsbeskrivning både via pdf och video.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Enkel montering med bra passform, även om bruksanvisningen kunde vara lite tydligare i vissa moment.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Mycket prisvärd produkt! Beställde två stycken och båda kom i perfekt skick. Materialet är av hög kvalitet och designen passar bra i vår stil. Rekommenderar starkt.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Fungerar precis som utlovat. Hade lite problem med monteringen men instruktionerna var tydliga. Frakten tog några dagar längre än förväntat men produkten var värd väntan.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.