Pergolux Sverige Recenzje 205

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,3

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

In the process of ordering a pergola. So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov. He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Beställde precis min pergula av Maria. Fantastiskt bemötande med en stor vänlighet och tydlig genomgång av både pris och ingående delar i beställningen. En stor guldstjärna.

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Vi köpte en Pergola från Pergolux sommaren 2023, lade till en screen på ena sidan och två glasväggar. Helt underbart uterum vi fick som vi använder mer än vad vi någonsin kunde tro. Nu beställer vi en... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Bemötandet av personalen från första kontakt via mail för ett par månader sedan, till telefonsamtal och genomfört beställning av pergola med tillbehör var fantastiskt vänlig och professionell. Väldigt... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

5. Sklep z meblami zewnętrznymi

Informacje o Pergolux Sverige

Napisane przez firmę

Välkommen till PERGOLUX!

PERGOLUX är ett kvalitetsmärke från Skandinavien. Alla våra produkter är designade och utvecklade i Norge för nordiskt väder och temperatur.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 4 z 5

Riktigt bra kvalitet på byggsatsen

Riktigt bra kvalitet på byggsatsen. Bra paketerat och tydligt. Det fanns en del saker (skruvar) extra i förpackningen som inte behövdes, men bättre det än att det fattas delar. Det jag saknade var dubbelhäftande tejp för styrenheten samt nånting att fästa kablarna med inne i profilerna. Ingen info om vad USB-C kontakten är bra för som finns på styrenheten. Vore bra om man kunde ställa in varmvitt ljus på färgslingan, vilket borde vara tekniskt möjligt. Har frågat kundtjänsten om detta utan nåt svar ännu. Fjärrkontrollen är inte det mest lätthanterade, men det funkar. Min totala upplevelse av köpet är riktigt bra och jag kommer troligtvis att komplettera pergolan med nätväggar och ev. infravärme senare. Mycket nöjd så här långt.

21 czerwca 2025

Hej Robert!

Stort tack för din detaljerade feedback! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på byggsatsen och förpackningen. 🙌 Vi förstår att det var några små saker som saknades, och vi uppskattar att du delar dessa förslag med oss. Angående USB-C kontakten och inställningarna för varmvitt ljus på färgslingan, vänligen skicka oss ett mejl på kundservice@pergolux.se så att vi kan hjälpa dig vidare. 💡

Tack för att du hörde av dig, och vi ser fram emot att hjälpa dig vidare om du väljer att komplettera med nätväggar eller infravärme! 🌟

Oceniono na 1 z 5

Pergolux överlag bra som slutprodukt…men kundservice undermålig

Pergolux överlag bra som slutprodukt men deras kundservice är under all kritik. De är omöjliga att ha att göra med om man man ens kan komma i kontakt med en riktig person.
Vi saknade också förborrade hål men framförallt fungerar inte deras kontrollbox som styr elektroniken. Vi kan inte heller koppla ihop med deras fjärrkontroll och därmed kan vi inte öppna lamellerna samt LED-belysning fungerar ju inte heller.
Deras montagebeskrivning var inte lätt att följa.
De var väldigt trevliga och bemötande när man skulle köpa deras produkter men när deras produkter inte fungerar får man ingen hjälp alls, de svarar inte ens på varken mejl, telefon eller chatt. Vi har hållit på i veckor utan någon lösning.
Vi köpte deras Skydance S2 4X6 meter med två screens för mycket pengar men utan någon som helst kundservice efter köpet gått igenom. Vi kommer att kontakta ARN för att försöka få rätt på vårt ärende, vi har ju en produkt som inte fungerar.

10 czerwca 2025

Hej Lotta!

Tack för din feedback.
Vi är verkligen ledsna att höra om de problem du har upplevt med både produkten och vår kundservice.
Vi förstår din frustration och vill be om ursäkt för de svårigheter du har haft att få kontakt med oss. Vi är glada att informera dig om att vi redan har arbetat med att lösa ditt ärende och att det mesta är åtgärdat.
Ditt fall prioriteras högt, och vi hoppas att när de sista delarna har anlänt, kommer du att kunna se en förbättrad upplevelse.

Vi tackar för ditt tålamod och hoppas att du kommer att ge oss möjlighet att ändra din åsikt när alla problem är åtgärdade. Vi är här för att hjälpa dig och är tacksamma för att du har fortsatt dialog med oss.

Stabil

Stabil, välkonstruerad, genomtänkt och enkelt - ja, både produkten och kundbemötandet!

9 czerwca 2025

Hej Kristin!

Stort tack för din fantastiska feedback! 😊 Vi är glada att höra att både produkten och kundservicen levde upp till dina förväntningar! 🙌 Vi strävar alltid efter att erbjuda både hög kvalitet och enkelhet. Om du behöver något i framtiden, är du alltid välkommen att kontakta oss! 🌟

Grymt bra produkt

Grymt bra produkt. Dyr men mycket hög kvalitet! Smidig att bygga!

6 czerwca 2025

Hej Daniel!

Tack så mycket för din fina feedback! 😊
Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten och bygget! 🙌 Vi håller med om att hög kvalitet ibland kan kosta lite mer, men vi är glada att det var värt det.
Om du har några frågor framöver, tveka inte att höra av dig! 🌟

Nöjd kund

Jättebra kvalitet och enkelt att montera.

1 czerwca 2025

Hej Debora!

Tack så mycket för din fina feedback! 😊 Vi är glada att höra att du är nöjd med både kvaliteten och monteringen. 🙌
Om du behöver hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig! 🌟

Bra pergola!

1 czerwca 2025

Hej Robin!

Tack så mycket! 😊
Vi är glada att du är nöjd med pergolan! 🙌 Om du har några frågor, är du alltid välkommen att kontakta oss! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Johanna har hög servicenivå och är…

Johanna har hög servicenivå och är väldigt snabb i sin återkoppling.
Vi är väldigt nöjda med all kontakt vi haft med Johanna och Pergolux.

30 maja 2025

Hej Håkan!

Tack så mycket för din fina feedback! 😊
Vi är glada att höra att Johanna har kunnat ge dig snabb och bra service. 🙌
Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga kundupplevelse, och det betyder mycket att höra att vi lyckats. Om du har några frågor i framtiden, tveka inte att höra av dig! 🌟

Oceniono na 4 z 5

Fina produkter som håller vad de lovar!

13 maja 2025

Hej Ulf!

Tack så mycket för din fina feedback! 😊 Vi är glada att höra att produkterna lever upp till dina förväntningar och håller vad de lovar. 🙌 Om du har några frågor framöver, tveka inte att höra av dig! 🌟

Oceniono na 4 z 5

Inte så lätt att montera

Inte så lätt att montera, speciellt med tanke att många olika verktyg som behövs. Men all med all väldig nöjd

7 maja 2025

Hej Johannes!

Tack för din feedback! 😊
Vi förstår att monteringen kan vara lite utmanande med alla verktyg som krävs. Vi är glada att höra att du ändå är nöjd med resultatet! 🙌
Om du har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig! 🌟

Oceniono na 5 z 5

Well thought through design and high…

Well thought through design and high quality. Worth the money. To get in touch with customer service is not the easiest one but still worked. Quick delivery.

The assembly takes it time but is not difficult.

Can recommend this brand and their products.

1 maja 2025

Hi Christian!
Thank you for your feedback! 😊
We're happy to hear that you are satisfied with the design, quality, and quick delivery of our products. 🙌 We appreciate your patience with customer service and assembly, and we're happy it all worked out in the end.
If you have any further questions, don't hesitate to reach out! 🌟

PERGOLUX team

Oceniono na 4 z 5

Otroligt gedigen och bra Pergolux.

Otroligt gedigen och bra Pergolux.
Vi köpte en Sundream S2 3x4 meter väggmonterad och är supernöjda.
Toppenkvalité på grejerna och otroligt bra kundservice när man behövde hjälp.

29 kwietnia 2025

Hej Magnus!

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 😊
Vi är så glada att höra att ni är supernöjda med både Sundream S2 pergolan och vår kundservice. 🙌
Vi strävar alltid efter att erbjuda toppkvalitet och bra hjälp när det behövs! Om du har några frågor eller behöver ytterligare hjälp, tveka inte att höra av dig! 🌟

Pergola var mycket bra

Pergola var mycket bra, hög kvalitet och bra leverans. Enda dåligt var instruktionerna speciellt till skydd gardin.

9 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pergolux Sverige

Tack så mycket för din härliga feedback! 😊 Vi är superglada att du är nöjd med både kvaliteten på pergolan och leveransen! 🙌🏼 Det betyder verkligen mycket för oss att du uppskattar produkten. Vi hoppas du får massor av glädje av din pergola framöver! 🌟🌿

Oceniono na 5 z 5

Väldigt proffsiga och bra…

Väldigt proffsiga och bra tillmötesgående! Kan varmt rekommendera att handla hos dem.

16 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pergolux Sverige

Tack så mycket för din fantastiska feedback! 🙌🏼 Vi är så glada att du upplevde oss som proffsiga och tillmötesgående. Det betyder mycket för oss att du kan rekommendera oss! 😊 Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden! 🌟

Bra kvalite.

8 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pergolux Sverige

Tack så mycket! 😊 Vi är glada att du är nöjd med kvaliteten. Vi hoppas att pergolan ger dig många härliga stunder framöver! 🌟

Solklar 5:a

Solklar 5:a, väldigt hjälpsam kundservice

13 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pergolux Sverige

Tack så mycket för din fina betyg! 🌟 Vi är jätteglada att du är nöjd med vår kundservice och att vi kunde hjälpa dig på bästa sätt. 😊 Vi ser fram emot att fortsätta ge dig bra service framöver! 🙌🏼

Oceniono na 5 z 5

Mycket nöjd med hela processen

Tydlig och strukturerad website! Bra betalningsalternativ och snabb leverans! Mycket nöjd med kvaliteten och bra emballerat vid leverans.
Tydlig monteringsbeskrivning både via pdf och video.

4 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pergolux Sverige

Tack så mycket för din fantastiska feedback!
Vi är jätteglada att du är nöjd med hela processen, från hemsidan till leveransen och monteringsinstruktionerna. Det betyder mycket för oss att du uppskattar både kvaliteten och emballeringen. Vi hoppas att du får mycket nytta och glädje av din pergola! 😊

Oceniono na 5 z 5

Enkel montering med bra passform

Enkel montering med bra passform, även om bruksanvisningen kunde vara lite tydligare i vissa moment.

24 marca 2025

Odpowiedź od Pergolux Sverige

Tack så mycket för din recension! 😊
Vi är glada att höra att monteringen var enkel och att passformen var bra! 💪🌟 Vi tar til oss din feedback om bruksanvisningen, och vi ska definitivt se på muligheten att göra den ännu tydligare i vissa moment.

Tack för att du valde Pergolux, och vi hoppas att du får mycket glädje av din pergola! 😄

Oceniono na 4 z 5

Prisvärd kvalitet som passar vår stil

Mycket prisvärd produkt! Beställde två stycken och båda kom i perfekt skick. Materialet är av hög kvalitet och designen passar bra i vår stil. Rekommenderar starkt.

4 marca 2025

Odpowiedź od Pergolux Sverige

Stort tack för din fantastiska recension! Vi är så glada att du är nöjd med både kvaliteten och designen på produkten, och att båda levererades i perfekt skick. Det betyder mycket för oss att du rekommenderar oss.

Ditt PERGOLUX-team

Värt väntan trots leveranstiden

Fungerar precis som utlovat. Hade lite problem med monteringen men instruktionerna var tydliga. Frakten tog några dagar längre än förväntat men produkten var värd väntan.

28 lutego 2025

Hej Sven!

Stort tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att produkten fungerade precis som utlovat och att instruktionerna var tydliga. Vi beklagar att frakten tog några extra dagar, men vi är glada att du tycker att produkten var värd väntan. Vi ser fram emot att fortsätta leverera produkter av högsta kvalitet till dig i framtiden!

Ditt PERGOLUX-team

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej