In the process of ordering a pergola. So far had a lot of dealings with their support, a Deni Karimov. He is super nice and helpful, making this (expensive) descision a lot easier.
Reakcja na opinię
Beställde precis min pergula av Maria. Fantastiskt bemötande med en stor vänlighet och tydlig genomgång av både pris och ingående delar i beställningen. En stor guldstjärna.
Reakcja na opinię
Vi köpte en Pergola från Pergolux sommaren 2023, lade till en screen på ena sidan och två glasväggar. Helt underbart uterum vi fick som vi använder mer än vad vi någonsin kunde tro. Nu beställer vi en... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Great service, support and advice throughout the purchase. Look forward to receiving my pergola :)
From first thoughts of having a pergola to dicussions on size and type with customer service, to ordering, to delivery to actually building it was really good. Quality of all parts and fitting is excellent. We are very Happy with our purchase of the Skydance 4x6 S2.
Vi hade några frågor innan vi köpte och Johanna som vi mailade med var snabb och kunnig ,hon var mycket hjälpsam. Hon svarade snabbt och gav tydliga svar på våra funderingar. Hjälpte oss med beställningen .
Precis beställt en Pergolux S2 av Johanna, efter en stunds chattande 😊
Suverän service, t.o.m. på en söndag! 👍
Hög kvalitetskänsla och bra instruktioner.
Det känns som en solid produkt, och jag har inte haft några problem hittills.
Jag gillar produkten, och kundservicen hjälpte mig verkligen med alla mina frågor. Stort tack till Pergolux-teamet!
Har nu efter mkt professionellt bemötande från Johanna J beställt min andra pergola. Tillgängligheten att ställa frågor när man har tid, dvs helger, är outstanding och när man dessutom får snabba och bra svar blir det enkelt. Monterade min första Pergola S2 i somras och nu ser jag fram emot att få montera min beställda Sundream S2 snart.
Professionell kundtjänst. Johanna gav väldigt fin service vid beställningen.
Bemötandet av personalen från första kontakt via mail för ett par månader sedan, till telefonsamtal och genomfört beställning av pergola med tillbehör var fantastiskt vänlig och professionell. Väldigt måna om att hitta lösningar till mina önskemål. När den sista extra-produkten inte var optimal för våra behov rekommenderade dem att vi som oss om hos andra så att det skulle passa oss så bra som möjligt. Rekommenderar verkligen dem!
Trevlig kundservice som svarar snabbt och informativt
Friendly service, quick and smooth delivery. highly recommend

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Allt kanonbra både produkten och bemötandet 🙂

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Enkel bestilling, men rot med leveransetidspunktet.
Flott produkt.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Bra produkter och trevlig service! Har handlat flera pergolas med tillbehör och är väldigt nöjd.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Tycker allt var toppen utan beskrivningen på hur paviljongen skulle monteras. Det fattades också förborrade hål i två pelare. Mycket tid gick åt till att försöka förstå beskrivning, tog även kontaktat med Pergolux som höll med om att det fanns brister i beskrivning. Men förutom det är vi jättenöjda. Vi älskar att vistas i vår fina paveljong 👍😊

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Johanna har gett oss mycket bra service vid köp.
Ser att flera klagar på leveranserna. Hoppas de klarar av att leverera i acceptabel tid framöver.

Odpowiedź od Pergolux Sverige
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.