Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag köpte deras julkalender i slutet av förra året, ett av örhängena var svår att stänga redan från början och till slut inte alls. Jag kontaktade kundservice som svarade snabbt och erbjöd mig att v... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Verkligen jättefina smycken. Kedjorna kan man välja i olika längd, och brukar välja den längsta och väldigt fina nätta kedjor. Har barnens namn på berlocker och använder de dagligen och håller sig lik... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Beställde ett halsband med bokstaven E efter att min dotter föddes. Det är Mitt absolut finaste och dyrbaraste smycke❤️ priset är så bra och kvaliten är toppen på smyckena. Har sedan jag fick halsb... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har handlat mycket hos Pearls of Freja och jag har varit lika nöjd över produkterna varje gång. Deras service är helt otrolig och något jag aldrig upplevt hos något annat företag förut! De har... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Projektant biżuterii

Napisane przez firmę

Pearls of Freja är ett svenskt smyckesmärke med minimalistiska, personliga och feminina smycken.

Dane kontaktowe

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Fast delivery

Fast delivery, so happy with my necklace.

7 kwietnia 2026

Hi Anna!

Thank you so much for your kind words! We’re so happy to hear that you’re pleased with both the delivery and your necklace. It truly means a lot to us 🤎

Kind regards,
Alva

Snabb frakt

24 lutego 2026

Hej Juni!

Tack snälla för ditt omdöme! 🤎
Vi är så glada att du är nöjd med leveransen – vi gör alltid vårt bästa för att du ska få dina smycken så snabbt som möjligt.
Varmt välkommen tillbaka!

God service

Tjejen blev glad, då är jag nöjd.

20 lutego 2026

Odpowiedź od Pearls of Freja

Tack snälla för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att hon blev glad – då blir vi också väldigt glada. ✨ Vi hoppas att smycket kommer bäras och uppskattas länge. Varmt välkommen tillbaka till oss!

Oceniono na 2 z 5

Halsbandet är fint men tyvärr så har…

Halsbandet är fint men tyvärr så har ringen där bokstaven sitter i gått sönder. Bokstaven lossnar då och då från kedjan tyvärr och jag har inget gjort mer än haft det på mig. Det är som en liten öppning på den ringen😞

16 lutego 2026

Hej Kristina,

Tack för ditt omdöme. Vad tråkigt att höra att ringen till bokstaven har gått upp – så ska det självklart inte vara. Vi har försökt kontakta dig via mejl för att hjälpa dig vidare och erbjuda en reklamation, men har tyvärr ännu inte fått något svar. Du är varmt välkommen att återkomma till oss så löser vi det gärna.

Vår ambition är alltid att våra smycken ska hålla hög kvalitet och att alla kunder ska känna sig nöjda med sina köp.

Toppen!

Snabb frakt och jättebra kundservice. Fick bra hjälp när jag hade beställt fel osv.

7 grudnia 2025
Opinia niezależna

Hej Oscar!

Tusen tack för ditt fina omdöme! 🤎 Vi blir glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kundservicen, och självklart att vi kunde lösa det smidigt när något blev fel.

Tack för att du tog dig tiden att skriva!

Oceniono na 5 z 5

Very beautiful necklace and especially…

Very beautiful necklace and especially the chosen letter M

22 grudnia 2025

Hi Mats!

Thank you so much for your lovely review 🤍 We’re thrilled to hear you love your necklace and that the letter M was the perfect choice! Your kind words truly mean a lot to us.

Warmly,
Agnes

Oceniono na 5 z 5

Väldigt seriöst företag bra och snabb…

Väldigt seriöst företag bra och snabb info

20 listopada 2025

Hej Kristina!

Stort tack för ditt fina omdöme 🤎
Vi är så glada att höra att du upplevde oss som seriösa och att informationen var tydlig och snabb. Det betyder mycket för oss.

Varmt välkommen tillbaka!

Oceniono na 2 z 5

Jag tyckte inte färgen på kedjorna som…

Jag tyckte inte färgen på kedjorna som är guldplätterade ser bra ut. Bilderna ljuger. Guldfärgen ser oäkta ut, som om de kom från påskägg. I övrigt är jag nöjd med försändelsen.

25 listopada 2025

Hej Yvonne!

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme och för att du delar din upplevelse. Vi är ledsna att höra att guldfärgen på kedjorna inte motsvarade dina förväntningar.

Vi har försökt nå dig via mejl för att erbjuda en retur eller hitta en lösning tillsammans, men har tyvärr inte fått något svar ännu. Du är självklart varmt välkommen att kontakta oss på contact@pearlsoffreja.com, så hjälper vi dig gärna vidare. 😊

Vi är glada att höra att du i övrigt var nöjd med försändelsen och hoppas att vi får möjlighet att lösa detta på ett sätt som känns bra för dig. Mvh Agnes

Oceniono na 5 z 5

Jättefina smycken och fin service!

Jättefina smycken och fin service!

24 listopada 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Carina! Tack snälla för ditt fina omdöme. 🤎 Det betyder jättemycket att du är nöjd med både smyckena och servicen. Du är alltid varmt välkommen tillbaka till Pearls of Freja! Mvh Agnes

Köpte två ringar

Köpte två ringar. Ena ringen tappa några stenar efter mkt lite användning. Fick en ny omgående. Snabb leverans båda gångerna. Tacksam då jag älskar ringarna!

5 listopada 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Erika! Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder så mycket att du är nöjd med din upplevelse hos Pearls of Freja. Du är alltid varmt välkommen tillbaka ✨ Mvh Agnes

Oceniono na 3 z 5

Motsvarade inte riktigt förväntningen…

Motsvarade inte riktigt förväntningen vad gällde lystern.

23 października 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Kirsi! Tack för att du delar din upplevelse. Tråkigt att smycket inte riktigt motsvarade dina förväntningar gällande lystern. Jag hörde av mig direkt efter ditt omdöme och erbjöd en fri retur, som alltid finns tillgänglig om du skulle ångra dig. 🤎 Tack för din feedback! Mvh Agnes

Oceniono na 5 z 5

My daughter was very happy for the…

My daughter was very happy for the necklace. Perfect for teens!

8 października 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hi Julia! Thank you so much for your lovely review! ✨ We’re so happy to hear that your daughter loved the necklace, that truly warms our hearts. Hope she enjoys wearing it! :) Best wishes, Agnes

Oceniono na 5 z 5

Så fina smycken och snabb leverans!

Så fina smycken och snabb leverans!

1 września 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hejsan! Tack snälla för ditt fina omdöme! ✨ Vi blir så glada att höra att du uppskattar både smyckena och leveransen. Hoppas du får mycket glädje av ditt smycke! :) Mvh Agnes

Super bra

Super bra! Svarar bra på mail!

31 lipca 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Pia! Tusen tack för ditt fina omdöme! Det betyder mycket för oss att du känner dig väl bemött och får snabba svar. Vi finns alltid här om du behöver hjälp framöver! :) Mvh Agnes

Toppen!

Jättesmidig köpupplevelse och snabb leverans

18 lipca 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Lisa! Stort tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att höra att du är nöjd med både köpupplevelsen och leveransen. Det betyder mycket för oss! :) Varmt välkommen tillbaka! /Agnes

Oceniono na 5 z 5

Otroligt fin halsband som jag köpte…

Otroligt fin halsband som jag köpte till min dotter, väldigt snabb leverans, fin förpackning.Kommer beställa mera från er;))

19 maja 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Mila! Tack snälla för ditt fina omdöme! Vi blir så glada att höra att halsbandet uppskattades, och att både leverans och förpackning levde upp till förväntningarna. Det betyder mycket för oss! Varmt välkommen tillbaka när som helst :) / Agnes på Pearls of Freja

Oceniono na 5 z 5

Jättefint halsband och det är verkligen…

Jättefint halsband och det är verkligen välgjort! Plus att de har superbra, snabb och trevlig kundsupport! Kommer definitivt köpa fler saker

28 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Molly! Tusen tack för din fina recension! Vi blir så glada av att höra att du är nöjd med både halsbandet och vår kundsupport. Varmt välkommen åter! :) / Agnes på Pearls of Freja

Fast, Friendly, and Gorgeous Jewelry

Great service, very quick to answer emails and - most important - I love the necklace “my love petit”.

29 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hi Eva! Thank you so much for your kind words! We’re so happy you love your necklace and felt well taken care of 💛 Truly grateful you chose us! / Agnes

Oceniono na 5 z 5

Snabb leverans. Prisvärt smycke som går att duscha med. Köpte miniberlock med bokstav.

25 kwietnia 2025

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Susan! Tack snälla för ditt omdöme! Så kul att höra att du är nöjd med både leveransen och ditt smycke :) Hoppas berlocken blir en favorit! / Agnes på Pearls of Freja

Oceniono na 5 z 5

Otroligt bra kundservice och jättefina…

Otroligt bra kundservice och jättefina smycken!

17 kwietnia 2025
Opinia niezależna

Odpowiedź od Pearls of Freja

Hej Rebecka! Tusen tack för dina fina ord! Det betyder mycket att du är nöjd med både smyckena och vår kundservice. Varmt välkommen tillbaka! / Agnes på Pearls of Freja

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej