Ik heb zo'n 12 keer getracht tot een oplossing te komen. Het laatste voorstel heb ik geaccepteerd: 40% van de prijs retour. Toen ik na 6 maanden nog steedss niets had ontvangen, dacht ik: Ik doe nog é... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Eindelijk, na eindeloos mailen en weer mailen en weer iemand anders als contactpersoon, heb ik de schamele restitutie van 24 euro ontvangen. Dus mensen, niet opgeven en indien nodig juridische hulp in... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Het verhaal over deze schoenen is mooier dan de werkelijkheid. Ze zijn slap en bieden weinig ondersteuning. Als je echt goede orthopedische schoenen wil dan moet je deze zeker NIET kopen. Ik heb ze pa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ben op zoek naar goede wandelschoenen, Orthodaily komt prominent naar voren met vrij goedkope schoenen. Ze verdienen er goed aan, want als particulier kan ik exact dezelfde schoenen Qlfeng direct... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 61% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Waardeloos bedrijf,
Waardeloos bedrijf,
Slechte kwaliteit schoenen!
Bij retourneren draai jezelf voor alle kosten op, deze moet je dan naar Canada sturen wat je dus ruim 60,00 euro gaat kosten.
Dan willen ze je compenseren voor de helft van de betaling met de mededeling dat je de schoenen weg mag geven.
Terugbetaling geschiet binnen 10 werkdagen. Na 13 werkdagen had ik mijn geld nog niet.
Wederom mail gestuurd met de mededeling dat ik ze nog 1 week geef en dat ik anders genoodzaakt ben om anders juridische stappen te ondernemen.
Toen had ik mijn geld binnen 24 uur.
Nogmaals mensen trap er niet in te mooi om waar te zijn maar echt waardeloos bedrijf

Oplichterij
Het bedrijf doet voorkomen of ze Nederlands zijn en orthopedische schoenen verkopen. Dat is niet zo, Schoenen zijn goedkope chinese schoenen. En er is niets orthopedisch aan. Helaas ben ik er in getrapt. Schoenen waren drie maten te klein en terugsturen kost je de verzendkosten naar China of Canada. Daarnaast krijg je een stapel debiele mails voordat je een retourbiljet krijgt. Ik heb de schoenen neergelegd waar ze horen: In de grijze klikko en ik neem die paar tientjes verlies wel. Maar bij deze is iedereen gewaarschuwd. Trap er niet in. Het is oplichterij.

Odpowiedź od Orthodaily
Geen reactie op aanvraag terugstuur verzoek.
Heb 2 paar schoenen besteld en deze zijn aangekomen. Volg nu de procedure om ze terug te sturen en heb enkele mails gestuurd. Echter krijg geen enkele reactie, zelfs geen ontvangstbevestiging. Hoe nu verder?

Odpowiedź od Orthodaily
Er ging op zich niets mis
Er ging op zich niets mis. De schoenen zijn leuk om te zien. Maat was prima, ondanks dat made in China meestal kleiner uitvalt.
Wat mij echter stoort is dat deze schoenen aangeprezen worden als orthopedische schoenen. Helaas is er niets orthopedisch aan. Kan ook niet voor die prijs. Echter wordt vermeld dat ze door orthopeten sterk worden aanbevolen. Nou dan kunnen ze nog heel wat verbeteren. Er zit geen voetbed in en geen enkele steun voor voeten en enkels. Bij Scapino koop je betere schoenen voor dat geld.

Odpowiedź od Orthodaily
❗️"OPGELET"❗️Schoenen kwamen te laat aan!
❗️"OPGELET"❗️Schoenen kwamen te laat aan!
Slecht ingepakt!
De maten kloppen niet!
En kosten op temu 11 euro! KOOP HIER NOOIT SCHOENEN VAN AUB! Jullie worden anders ook in het zak gezet.!!!

Wat een ellende..
Wat een ellende... Ik had niet door dat dit zo'n bedrijf is dat importeert uit China, maar de klant evt zelf de boel laat terugsturen. Mijn bestelde wandelschoenen bleken veel te wijd en ik wilde ze gewoon naar een NL adres. Maar dat kan niet. Dan krijg ik een aanbieding om ze niet terug te sturen waar ik amper mee geholpen ben (ik kan daar net veters van kopen). En als ik daarop reageer, wordt het stil... Ik baal enorm!!!
Niets kopen hier, het is alle gedoe niet waard!
Aanvulling: we zijn tot een oplossing gekomen.

Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit, terugsturen onbetaalbaar. Mooi opgelicht.

Odpowiedź od Orthodaily
Weten niet wat orthopedisch is
Hier is niks orthopedisch aan. En je mag het zelf terug sturen naar Canada is all plaves.
Niet kopen dus.
Je wordt voor de gek gehouden.
Slechte kwaliteit. Zijn het sokken, geen vorm niks.
Weg gegooid geld, want de schoenen kosten net zoveel als terug sturen.
Dooie mus.

Orhodaily
Na een maand,na veel over en weer mailingverkeer,kreeg ik uiteindelijk mijn wandelschoenen.Er werd gezegd orthopedische schoenen,het zijn net klompen,zonder enig comfort.Slechte kwaliteit,heel harde schoen,doet meer afbreuk dan genot.
Ik ga deze ook niet terugsturen omdat ik dan zeker weet dat het weer heel lang duurt voordat ik mijn geld terugkrijg.
Het is schandalig dat op de website wordt gezegd dat dit hele goede schoenen zijn.Goedkoop materiaal,direct uit China.
Mij zie je niet meer terug bij ORTHODAILY.

Besteld
Besteld, niet gezien dat het een dropshipper betreft die regelrecht uit China verstuurd. Hierdoor besloten direct mijn bestelling geannuleerd per e-mail. Kort reactie ontvangen of ze de bestelling moesten verzenden of niet. Hier nogmaals duidelijk aangegeven de bestelling te annuleren.
Vanaf daar is het stil geworden en werd ik vanmorgen wakker met jawel een track en trace code. Nogmaals gemaild met het verzoek te annuleren en niet te verzenden. Schriftelijke bevestiging van annulering en terugbetaling verzocht niet ontvangen!
Gelukkig heb ik betaald met de creditcard en is mijn aankoop "verzekerd" en kan ik mijn geld terug krijgen als jullie niet meewerken.
Update 18-03-2025
Bedrijf geeft aan bestelling is geannuleerd. Pakket is gewoon onderweg. Charge back bij de creditcard maatschappij zal dus ook worden ingedient aangezien ik er geen vertrouwen in heb dat het geld teruggestort zal worden.

Odpowiedź od Orthodaily
Had een product gekocht via Orthodaily…
Had een product gekocht via Orthodaily wat vervolgens op Ali express stond voor 20 euro goedkoper. Verhaal gehaald en kreeg als antwoord het niet om hetzelfde kwaliteit ging. Was toen verder gaan zoeken naar andere producten van Orthodaily en of deze ook op Ali express stonden. Maar echt alles wat ze verkopen staat op Ali express, zelfs de foto's van de producten komen 1 op 1 over met elkaar. Dus geachte mensen die dit lezen. Koop het op Ali express, het blijft rotzooi maar wel voor tientallen euro's goedkoper.

China schoenen
Klanten van te voren inlichten dat het pakketje vanuit China komt . Dus weken later krijg je het . Inlichten wat voor wat materiaal het is .En het retour beleid .... dat dit niet op zijn Nederlands is . Jullie willen een voucher geven , waar ik niet blij mee ben en mijn geld terug wil .
Dan schrijven ze dit .....!!!!!!!
We begrijpen dat je teleurgesteld bent, en aangezien er geen andere manier is om je te helpen, verzoeken we je de schoenen terug te sturen volgens ons retourbeleid voor een volledige terugbetaling.
Houd er rekening mee dat we volgens ons terugbetalingsbeleid geen retouretiketten kunnen leveren. Als je een volledige terugbetaling wilt ontvangen, moet je zelf de verzendkosten voor de retourzending betalen.
Ga naar het dichtstbijzijnde DHL- of PostNL-kantoor en stuur de zending terug naar het volgende adres:
Land: China
Provincie: Zhejiang
Staat: Wenzhou
Stad: Stad Rui'an
Straat: Unit 101, Gebouw 1, Ruihaojia Garden, Linyang Linnan Village, Nanbin Street
Naam: Zheng Wei'an
Telefoon: 13057996783
Houd er rekening mee dat we ook een retourfaciliteit in Canada hebben. Deze kun je bij ons aanvragen als je de voorkeur geeft aan onze andere retourfaciliteit.
Zodra je het artikel hebt verzonden, stuur ons dan het trackingnummer of een foto van het verzendlabel, samen met je bestelnummer, en voeg dit bij je e-mail zodat we je retourzending kunnen volgen. Na ontvangst van je retourzending controleren we het artikel op eventuele fysieke schade. Als het product in originele staat is, verwerken we een volledige terugbetaling binnen 10 werkdagen na ontvangst.
Belangrijke mededeling met betrekking tot de douane:
Douanekosten zijn onvoorspelbaar en daarom vragen we je om eventuele kosten vooraf te betalen. Omdat alle aansprakelijkheid voor retourzendingen bij de klant ligt, dekken wij geen douanekosten. In het geval dat we dergelijke kosten ontvangen, behouden we ons het recht voor om de retourzending te weigeren en kunnen ze worden teruggestuurd.
Restocking fees:
Op alle sokken en accessoires zoals kniekousen worden om hygiënische redenen 10% restockingkosten in rekening gebracht. Voor alle normale schoenen worden geen restockingkosten in rekening gebracht, zoals aangegeven in ons beleid.
In een poging om onze klanten tevreden te stellen, bieden we een 40% cashback restitutie in het geval je besluit de goederen niet te retourneren. 40% van je aankoopbedrag wordt teruggestort op je bankrekening en je hoeft de artikelen niet terug te sturen, zonder vragen te stellen.
Als je vragen hebt of verdere assistentie nodig hebt, voel je dan vrij om deze e-mail te beantwoorden.
Tekst uit oorspronkelijke berichten tonen

Bestel hier niet!
Pas op. Bestel hier niet. Zogenaamd orthopedische schoenen voor mensen met pijnlijke voeten. Het is een oplichterij. Goedkope troep uit China. € 29.95 betaald voor plastic rotzooi!

Odpowiedź od Orthodaily
De schoenmaat is veel kleiner dan…
De schoenmaat is veel kleiner dan normaal. Retourneren kan niet. In plaats daarvan bieden ze 70% korting op een ander paar schoenen. Dat wil ik niet. Ik wil mijn geld terug!

They are liars
They are liars. Making chinese "orthoprdic shoes" what's not orthopedic. Bad quality and waiting for them 3 months.

Pure oplichting.
Bestelling meteen geannuleerd.
Was zogenaamd al verzonden.
Twee dagen later email ontvangen met mededeling alsnog geannuleerd en wordt terug betaald.
Na twee weken nog steeds geen refund. OPLICHTERS!!!

Bought 2 pair of shoes
Bought 2 pair of shoes for my mom in the Netherlands. WAY too small!!! Not just a little..the size is way off!
No way to send these back...they have me send them to Canada!!! Cost more than my order!
On their website they state: "Easy returns, Probleemloos Retourneren, 60 dagen geld terug garantie"...totally NOT true.
You will have to send them to Canada and because that is so expensive, you only get 50% of your costs back...
I can't believe these practices are allowed...
I had no clue this company was located in China when I bought them...grrr

Worst product
Worst product. In one month outer layer peeled out. soul white colour and bottom white is different and looks odd. Same product available in temu for 11euro

Ordered shoes
Ordered shoes, but they never arrived. I contacted Ortho Daily and they just said that according to the shipper they did arrive. Lost my money.
zero customer service and basically STOLEN my money.
Ortho Daily is also just a front for an Aliexpress style drop ship delivery where you pay double or triple for what you can buy there. Aliexpress has better service than this, by the way.
And then I get a response that there is a process. I followed the process, and that was when they said that, according to the shipper, it was delivered. IT WAS NOT DELIVERED TO ME. Just lies.

Odpowiedź od Orthodaily
ik niet dat het uit China kwam en duidelijk Chinese maten van de voeten zijn.
Toen ik bestelde wist ik niet dat de schoenen vanuit China geleverd zouden worden?
Ik kwam er achter nadat I een e-mail had gehad van orthodayley. Toen las ik pas de slechte ervaringen op trustpilot endst klanten hun niet passen schoen terug moeten sturen naar op zijn minst, Canada e op eigen kosten.
De instappers werden toch behoorlijk snel bezorgd. Mijn vrouw ging passen maat 41. Ook met behulp van een verpleegster en schoenlepels kreeg zij ze niet aan. Met geen mogelijkheid. Ik besloot een hoop ergernis en moeite te besparen door niet nat het tel. nr. In China te bellen en de kleine smalle schoentjes aan een van de kleine verpleegsters te geven. De ortho instappers kosten maar 35€
Terugsturen of naar Canada zou op 30+€ kosten.
De schoenen waren zo klein dat ik mij afvraag zijn dat maten van Chinese meisjes die wij hier in Holland verkrijgen. Ik vind het best zo maar ik kijk voortaan beter uit en bestel nooit meer wat uit China of ander oosters land.
De groeten.

Doświadczenie Trustpilot