Zobacz, co mówią recenzenci
Reakcja na opinię
Het verhaal over deze schoenen is mooier dan de werkelijkheid. Ze zijn slap en bieden weinig ondersteuning. Als je echt goede orthopedische schoenen wil dan moet je deze zeker NIET kopen. Ik heb ze pa... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ben op zoek naar goede wandelschoenen, Orthodaily komt prominent naar voren met vrij goedkope schoenen. Ze verdienen er goed aan, want als particulier kan ik exact dezelfde schoenen Qlfeng direct... Zobacz więcej
Odpowiada na 91% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
WAARDELOOS!!! NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!
Ik heb zo'n 12 keer getracht tot een oplossing te komen. Het laatste voorstel heb ik geaccepteerd: 40% van de prijs retour. Toen ik na 6 maanden nog steedss niets had ontvangen, dacht ik: Ik doe nog één poging..... Orthodaily vroeg mij te checken of ik zeker wist dat ik niks had ontvangen..... Nu moet IK bewijzen dat ZIJ weer in gebreke zijn gebleven???? WAARDELOOS!!! NOOIT MEE IN ZEE GAAN!!!
OPLICHTERS
Tot op de dag van vandaag adverteert dit bedrijf (voormalig Orthodaily nu Comforthemel) met 30 dagen retour garantie.
Dit zijn echter ordinaire oplichterswant die retoru bestaat uit zelf opsturen naar China en dan nooit meer wat horen.
Schoenen terug gestuurd geen geld terug gekregen…
Schoenen terug gestuurd geen geld terug gestort
Je moet ze terug sturen naar Canada porto zelf betalen.
Zij zeggen gewoon geld is terug gestort.
OPLICHTER HIER NIETS KOPEN
Nep bearfoot schoenen ontvangen
Nep bearfoot schoenen ontvangen, na bestelling de recensies gezien, gelijk geannuleerd, geen reactie op mijn mail, nu mail ontvangen enkel om tijd te rekken, heb nog geen retour bonnen of adres ontvangen. Dit zijn oplichters, bezig met officiële klacht, en met creditcard
slechte klantenservice
Mid-september op deze website schoenen besteld waarbij de schoenen niet lekker zaten, maar ook verkleurde de zwarte kleur van de zolen al snel. Hier hebben wij mailwisseling over gehad met het bedrijf en zwart op wit bevestiging gekregen dat we geld terug zouden krijgen. We zijn onderhand 2,5weken verder en het bedrag is niet overgemaakt en op de laatste email is niet meer gereageerd..
Still waiting for my refund
Wanted to return the shoes and found out the business is in Canada - yet they gave me a Chinese address to return the goods to. Now 2 months later still no money back, they are "waiting to inspect the returned article" and claim they did not yet receive it. But once they do, I will get a refund. I'll be back here to let you know once that happens!
Eindelijk
Eindelijk, na eindeloos mailen en weer mailen en weer iemand anders als contactpersoon, heb ik de schamele restitutie van 24 euro ontvangen. Dus mensen, niet opgeven en indien nodig juridische hulp inroepen. Hoe dit bedrijf met klanten omgaat, tart werkelijk elke verbeelding. Zo te zien ben ik niet de enige die te laat hier de reviews leest en zo blijft dit natuurlijk duren.

Odpowiedź od Orthodaily
Niet met dit bedrijf in zee gaan
Niet de leren schoenen ontvangen maar goedkope kwaliteit. Verkeerde besteld maar konden niet retour worden gestuurd. Wat volgens voorwaarden wel was aangegeven. Daarna zou ik een retourbedrag ontvangen maar na verschillende mailing niet ontvangen.
Voor mij helaas maar ga niet met dit bedrijf in zee

Odpowiedź od Orthodaily
Al maanden geen schoen ontvangen
Al maanden geen schoen ontvangen. Inmiddels kun je ook niet meer mailen en bij de website. Gewoon oplichters niet aan beginnen.

Odpowiedź od Orthodaily
Verdachte reviews met 5 sterren.
Verdachte reviews met 5 sterren.
Onmogelijk dat deze reviews door "echte" klanten zijn geschreven. De kwaliteit van de schoenen is ver beneden peil (dit jammer genoeg uit eigen ervaring).
En bij een klacht steeds hetzelfde nietszeggende antwoord....

Odpowiedź od Orthodaily
Lichtgewicht en ondersteunende sneakers voor dagelijks comfort
Deze orthopedische schoenen zijn ongelooflijk lichtgewicht, wat ze perfect maakt voor dagelijks gebruik. Het gewatteerde voetbed is heel comfortabel, en de arch support heeft geholpen de ongemakken die ik normaal voel in andere schoenen te verminderen. Ik heb ze lange uren gedragen zonder enige pijn. De levering was snel, en het klantenserviceteam was behulpzaam toen ik een vraag had over de maat. Ik zou deze schoenen zeker aanbevelen.
De beloofde schoenen waren in geheel…
De beloofde schoenen waren in geheel niet wat ik geleverd kreeg. Slappe goedkope materialen.
Daarnaast vind ik het retourbeleid niet ok.
Je stuurt zelf de schoenen retour naar China, met bewijs en toch ben ik al vanaf half juni bezig om mijn geld terug te krijgen.
Dit is niet meer van deze tijd en daarnaast vind ik, dat wanneer je als consument niet tevreden bent en iets wilt retourneren, je als bedrijf dit beter moet regelen om je consumenten tevreden te stellen.

Odpowiedź od Orthodaily
2x miskoop orthopedische schoenen.
Orthopedische schoenen gekocht. Waren te klein.
Contact opgenomen met orthodaily om ze terug te sturen. Dat kon niet, maar kreeg wel een korting om nieuwe te bestellen. Dit gedaan, maar de tweede bestelling (een maat groter) was ook te klein en de schoenen stonden scheef. Terug contact opgenomen en kon ze terug sturen naar CHINA. ( hoge douanekosten). Schoenen niet terug gestuurd, dus mijn geld kwijt en schoenen die we niet kunnen gebruiken.

Nooit kopen bij Orthodaily
Besteld, na lang wachten toch nog gekomen. De schoenen vallen klein dus moest ik een maat groter hebben. Deze besteld en wilde de te kleine opsturen. Kan niet, naar China en dat kost héél veel. Dus aanbieding ontvangen voor 2e paar .... Toch maar gedaan! DOM DOM
schoenen ook niet goed. Zij hebben geld terug garantie,maar ze betalen gewoon niet!!!!! OPLICHTERS

Oplichters zijn het.
Schoenen besteld en betaald. Nooit wat gehad. Nu eindeloos aan het lijntje gehouden maar je krijgt niets terug, gewoon geld weg. Nooit bestellen hier.

Fake scummers!…
I am trying for a long time to get a refund or return the terrible shoes I bought from this fake company that is probably stealing money from a lot of people like myself. But they are not willing to do anything and still I am waiting for them to respond!!
The last time I got a response was if, I want to return the shoes I have to pay 20-60 Euros for the postage and pay perhaps 20-30 Euros for the tariff because it comes from a foreign country.
I bought the shoes for 40.00 and will be paying anther 60.00 t0 80.00 Euros on top of the original 40.00 purchase cost!!

Odpowiedź od Orthodaily
Lees de voorwaarden goed voordat je besteld!
Ik zou graag mensen adviseren om goed de voorwaarden van Orthodaily te lezen voordat je besteld (heb ik helaas niet gedaan). De producten waren niet wat ik ervan verwacht had. De slippers zijn hard plastic zonder echt voetbed, niet fijn om op te lopen. Als je dan contact opneemt dan krijg je als eerst de oplossing om een bon van 70% korting op je volgende bestelling te krijgen en de producten dan weg te geven. Maar ik moest minstens 3 keer herhalen dat ik geen nieuwe producten wenste te kopen omdat de kwaliteit niet voldeed. Uiteindelijk hebben ze een kleine tegemoetkoming uitbetaald (waar ik ook nog minstens 4 x achteraan moest mailen) gekregen. Ben blij dat het hele verhaal nu eindelijk afgerond is. Duidelijk is wel dat ik daar nooit meer ga bestellen.

Odpowiedź od Orthodaily
Het probleeoplichtm is niet dat u goederen uit…
Het probleem is niet dat u goederen uit China verkoopt, maar dat u zich presenteert als een Nederlands bedrijf dat
"orthopedische schoenen" verkoopt.
Ik heb twee paar schoenen besteld en wacht er al dagen op.
Toen ik de schoenen ontving, waren ze van een slechte kwaliteit en voor 2 paar schoenen
kreeg ik 1 paar inlegzolen.Jullie zijn gewoon oplichters die goedkope Chinese goederen verkopen.
Ik zal overal op internet aangeven dat u klanten oplicht.
Gr. Zlatko

Waardeloos bedrijf
Waardeloos bedrijf. Slechte kwaliteit uit China. En ronduit slechte klantenservice. Niets kopen hier!

Super slechte kwaliteit
Super slechte kwaliteit. Orthopedisch schoenen? Niets van waar! Eerst wacht je enorm lang op je bestelling.
En als je erna wilt retouren wordt je op hoge kosten gejaagd, omdat het naar China terug moet. Schandalig!
Ik koos voor 20% terugbetaling, moest ik ook een maand achter aan gaan. Super slecht! Mijn advies; niets bestellen.

Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.