Orthodaily Recenzje

Wynik TrustScore: 1 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 1 z 5

Ik heb zo'n 12 keer getracht tot een oplossing te komen. Het laatste voorstel heb ik geaccepteerd: 40% van de prijs retour. Toen ik na 6 maanden nog steedss niets had ontvangen, dacht ik: Ik doe nog é... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Eindelijk, na eindeloos mailen en weer mailen en weer iemand anders als contactpersoon, heb ik de schamele restitutie van 24 euro ontvangen. Dus mensen, niet opgeven en indien nodig juridische hulp in... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Het verhaal over deze schoenen is mooier dan de werkelijkheid. Ze zijn slap en bieden weinig ondersteuning. Als je echt goede orthopedische schoenen wil dan moet je deze zeker NIET kopen. Ik heb ze pa... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Ben op zoek naar goede wandelschoenen, Orthodaily komt prominent naar voren met vrij goedkope schoenen. Ze verdienen er goed aan, want als particulier kan ik exact dezelfde schoenen Qlfeng direct... Zobacz więcej

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 61% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 22

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Niet bestellen aub ...ik heb mijn…

Niet bestellen aub ...ik heb mijn bestelling nog niet binnen ..paar keer mailen ..en tel no ..klopt niet ....wat zielig met zo'n bedrijfs ...

25 kwietnia 2025

Hallo Soeparmin S.Ralim,

Kunt u contact opnemen met ons team op support@orthodaily.nl? We zullen u snel verder helpen.

Oceniono na 1 z 5

Dit bedrijf is heel slecht ,schoenen…

Dit bedrijf is heel slecht ,schoenen komen zo uit chinese winkel en kwaliteit is ver onder de maat .ik wilde de schoenen retour sturen maar moest zelf verzendkosten en invoerrechten gaan betalen om de schoenen retour te sturen naar china .heb de schoenen nu maar gehouden en kreeg wel 30 % restitutie maar dit koste heel veel moeite en meerdere mailtjes .gewoon niets kopen bij deze bedriegers

23 kwietnia 2025

Hallo Walter Verberg,

Het spijt ons dat u teleurgesteld bent, maar omdat u uw geld terug heeft gekregen, hopen we u in de toekomst tevreden te kunnen stellen.

Oceniono na 1 z 5

Op 29.03.2025,plaatste ik een…

Op 29.03.2025,plaatste ik een bestelling,vandaag mocht ik eindelijk mijn bestelling ontvangen...de klantendienst van Orthodaily hft mijn klacht onderzocht,wat resulteerde dat op een 10tal dagen,mijn probleem opgelost is ..die mensen verdienen voor mij een pluim...dankuwel.

29 marca 2025

Hallo Jacques Pauwels,

Je kunt contact opnemen met ons supportteam op support@orthodaily.nl. We zullen je snel verder helpen.

NIET BESTELLEN !!!!!!

NIET BESTELLEN !!!!!!
Flutschoenen uit China.
Staan op Temu voor nog geen €10,00 met foto. Tjonge tjonge zielig hoor Ortho Daily 🤮

23 kwietnia 2025

Hallo Anita Bergs,

Het is belangrijk op te merken dat we niet zijn aangesloten bij diensten van derden en het spijt ons dat je zo teleurgesteld bent. Kun je contact opnemen met ons supportteam? We zullen ons best doen om je tevredenheid te verdienen.

OPLICHTERS

Ik vermoed dat de goeds reviews door het bedrijf zelf zijn geplaatst. Ook de reacties op de slechte reviews zijn een poging om balans te creëren. Dit bedrijf valt in de categorie oplichting. Hun website heeft te veel informatie en probeert te veel te overtuigen. Eenmaal betaald, dan kun je fluiten naar je geld. NIET DOEN

1 kwietnia 2025

Hallo Somewhere Overtherainbow,

Kunt u zo vriendelijk zijn om contact op te nemen met onze supportlijn op support@orthodaily.nl? Wij zullen u helpen met elk probleem dat u kunt hebben met uw bestelling.

Oceniono na 1 z 5

De meest slechte Plastic schoenen die…

De meest slechte Plastic schoenen die ik ooit hebt gekocht. Wat een vreselijk goedkoop materiaal. Temu heeft nog een betere kwaliteit. Ook een maat te klein. Terwijl dit dit wel mijn maat hoort te zijn. Koop hier ECHT NIKS.

Hallo Consument,

Het spijt ons te horen over uw ervaring, kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam op support@orthodaily.nl? We helpen u graag naar tevredenheid.

Oceniono na 1 z 5

Scambedrijf volgens de bank.

Scambedrijf volgens de bank.
Credit card geblokkeerd.

Hallo Marion van Kampen,

Het spijt ons om te horen dat je problemen hebt met je bank. Als je zo vriendelijk wilt zijn om contact op te nemen met ons supportteam op support@orthodaily.nl, dan helpen we je graag verder. We zijn nog nooit een dergelijk probleem tegengekomen en we helpen je graag verder.

Geen orthopedische schoenen.

Geen orthopedische schoenen.
Geen gratis retour.
Terug betaling 30% binnen 10 dagen. Het is bijna 4 weken en ik heb geen geld terug gekregen.
Zeer teleurstellend ervaring. Er zijn veel betere en betrouwbare winkels.

Hallo Izabela Orlicz,

Het spijt ons om dit te horen. Na controle heeft ons team je een e-mail gestuurd om dit snel op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

This is just one big SCAM

This is just one big scam! Chinese schoes, sended straight from China. They come too small, nothing in common with orthopedic schoes, they don't even have profile to reduce platfeet as it says on all photos on page. You can buy better shoes from temu for less money. You want to return item? Forget about it! You need to pay shipping and fees by yourself. They can kindly give you 30% refund if you don't want to send them shoes back, which belongs only to trash! Reviews on their page are fake, you can't even write a review there after buying this shit! Here they probably also bought reviews. SCAM!!!!

19 kwietnia 2025

Hello witek3x3,

We are sorry to see you so disappointed, after checking, our team has sent you an email to resolve this to your satisfaction.

Absoluut niet orthopedische schoenen

Absoluut niet orthopedische schoenen. Helemaal niet comfortabel!!! Wil ze retourneren. Zeggen ze eerst we betalen je %20 en je mag ze houden. Als ik nee zeg zeggen ze je kan het opsturen naar een adres in China!! Terwijl op de website stond naar Canada!! Of je kan %30 terug krijgen en je mag ze houden. Ik weet niet wat voor website het is. Ze doen maar wat, voor super slechte kwaliteit!!!! Absoluut geen aanrader. En nooit never bij hun bestellen.

11 kwietnia 2025

Hallo H Soroo,

Het spijt ons dat u teleurgesteld bent, maar we zien dat ons team zich met uw zaak bezighoudt en we zullen u naar tevredenheid helpen.

Oceniono na 1 z 5

Incredibly bad quality of shoes

Incredibly bad quality of shoes. Within 3 months they fell apart and became a sponge when it rains. Never experience this bad

13 kwietnia 2025

Hello Ro,

We are sorry to hear about this issue with your shoes, can you kindly reach out to our support team? we will do our best to assist you with this.

Oceniono na 1 z 5

typisch geval van drop shipping/oplichting

Het duurde even voordat de slippers kwamen. Ze passen niet kreeg mijn voorvoet niet onder het bandje door, ze waren veel te klein. Ik wilde ze retourneren en heb ze gemaild. Het duurt dan een tijdje voordat je antwoord krijgt en vervolgens bieden ze je korting aan op je volgende product en dat je het niet hoeft te retourneren. We bieden deze korting van 70% aan in de vorm van een voucher, die je op onze site kunt gebruiken om een nieuwe bestelling te plaatsen en je kunt elke maat en kleur kiezen die je wilt. Maar ik wil gewoon mijn geld terug maar dan moet je retourneren naar China en zijn de kosten voor jezelf. Terwijl op de sticker een afzender staat in Nederland. Ze willen gewoon niet de je iets retour stuurt en al helemaal niet dat ze je geld moeten terug storten. Typisch geval van oplichting, drop shipping of hoe je het ook noemen wilt.

24 marca 2025

Hallo mevrouw H.A. Gerssen,

Het spijt ons dat u teleurgesteld bent, wij bieden u de mogelijkheid om uw artikelen te retourneren als u niet tevreden bent, maar kunt u contact opnemen met ons support team? Wij zullen u helpen dit snel op te lossen.

Oceniono na 1 z 5

Zeer slechte ervaring en goedkope…

Zeer slechte ervaring en goedkope schoenen die je bij de temu kan kopen.
Ik wilde ze terugsturen omdat de maat ook niet klopte maar dat ging volgens de dames veel geld kosten. Ze probeerden me op allerlei manieren te overtuigen om de schoenen te houden. Dat heb ik uiteindelijk gedaan en ik zou dan 40 % van mijn bedrag terug krijgen. Dat zou ongeveer 10 dagen duren. Maar tot op heden geen reactie meer op mijn mails en ook nog steeds geen geld terug gekregen.
Ik zal hier dus never nooit meer kopen . Het zijn oplichters.

12 kwietnia 2025

Hallo DM Sportel,

Het spijt ons dat u ontevreden bent en we hebben gecontroleerd of uw restitutie is verwerkt. Als u problemen hebt met uw restitutie, neem dan opnieuw contact op met ons team en we zullen u snel helpen.

Niet doen!!!

Nooit, maar dan ook nooit meer iets bij dit bedrijf bestellen!!
Ik raad het iedereen af, het is goedkope Chinese rommel wat ze verkopen, laat je niet door goedkope aanbiedingen in de maling nemen!
1 ster is al te veel

10 kwietnia 2025

Hallo Mike Vdh,

Het spijt ons om te horen dat je ontevreden bent over onze service. Kun je contact opnemen met ons supportteam? We zullen ons best doen om dit om te zetten in een meer bevredigende ervaring voor jou.

Wat een misleiding…!

Wat een misleiding…!
Na het googlen op “ sneakers voor brede voeten” kwam ik op de professioneel ogende website van Orthodaily.
Aan de track and trace code zag ik al dat de schoenen uit China kwamen. Toch wilde ik niet meteen het ergste denken.
Helaas zijn dit dus wel de slechte kwaliteit “ AliExpress” schoenen waar ik al bang voor was.
Toen ik het retourbeleid bereik schrok ik: aankopen retourneren naar het magazijn in Canada op eigen kosten. Dit zou tussen de 20 en 60 euro kosten. Wie doet dit nu voor schoenen die 39 euro hebben gekost.?
Dit doen ze heel slim. Natuurlijk ga ik ze zo niet terug sturen. Ze gaan linea recta de kliko in…!!!

10 kwietnia 2025

Hallo Monique,

Het spijt ons te horen over je ontevredenheid, kun je contact opnemen met ons supportteam? We zullen ons best doen om dit om te zetten in een bevredigende ervaring voor jou.

Oceniono na 1 z 5

Ik heb gewoon een paar schoenen…

Ik heb gewoon een paar schoenen gekregen die je op temu aan 10 euro kan bestellen. Veel te smal van voor en helemaal geen ondersteuning. Niet tevreden

8 kwietnia 2025

Hallo Eline Heylen,

Het spijt ons te horen dat u ontevreden bent. Kunt u contact opnemen met ons ondersteuningsteam? We zullen ons best doen om uw tevredenheid te verdienen.

Oceniono na 1 z 5

Vorig jaar daar schoenen gekocht

Vorig jaar daar schoenen gekocht, zeer slecht kwaliteit, goedkope plastic schoenen, ik heb ze terug gestuurd. Moest 25 euro extra verzendkosten betalen. Nog steeds na maanden geen terugbetaling gehad, ze houden je continu aan het lijntje.

6 kwietnia 2025

Hallo Monique Van Gaal,

Kunt u zo vriendelijk zijn om contact op te nemen met ons team op support@orthodaily.nl? We zijn er zeker van dat uw bestelling is terugbetaald, maar we zullen dit onderzoeken en snel voor u oplossen.

Mala idea

No son zapatos Ortopédicos además de ser incómodos.
No es compañía europea.
Mala calidad.
No hay devoluciónes.
Trata de leer las políticas de devoluciones antes de realizar la compra

3 kwietnia 2025

Hola Nelson Pizzo,

Sentimos oír que no estás satisfecho y nuestro equipo ha confirmado que te están ayudando.

Zeer slecht

Ik heb inmiddels al 8 dagen geleden de schoenen besteld en nog steeds geen geschatte datum van aankomst. Contact verloopt zeer moeizaam.

26 marca 2025

Hallo Mohamed,

We zien dat ons team op je heeft gereageerd en aanwezig is.

NOT A DUTCH COMPANY

NOT A DUTCH COMPANY - SHOES SHIP FROM CHINA!

You cannot do a return unless you pay for the shipping, to China, which is very expensive obviously.
Shoes are tiny compared to Birkenstock Bostons so if you make the bad choice to order from them be ready for that.

27 marca 2025

Hello Shimmy Coco,

We do apologise for your dissatisfaction, can you kindly reach out to our team? we will do our best to turn your experience into a more satisfactory one.

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej