Oceniono na 1 z 5

Købte en liewood lampe som gik i stykker efter sparsomt brug og efter aftale returnerede jeg den og skulle så have pengene retur - alt virkede nemt og lige til. Her 3 måneder senere har jeg fortsat i... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Verdens bedste service hos Olila !🤩 Jeg fik bedste service af Lasse hos jer😇 og i sendt pakken samme eftermiddag som jeg ringede til jer fordi jeg havde problemer med at kunne betale of benytte en r... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg handler ret ofte hos Olila, og hver gang møder man fantastisk service. Om det er fysisk i butikken, online, kundeservice eller deres live, så er det en god oplevelse, at handle hos dem. Ved sids... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 5 z 5

Købte sengetøj og sutter gennem Olila. Var også i kontakt med dem telefonisk - jeg har ud fra min oplevelse kun meget positivt at sige. Helt sikkert et sted jeg kunne finde på at handle igen. Mine var... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

1. Sklep z produktami dla dzieci
  2. Sklep z odzieżą dziecięcą
  3. Sklep z meblami dziecięcymi

Napisane przez firmę

Olila i Esbjerg byder på kvalitet og lækkert design til de mindste og deres værelser m.m.

4,5

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

4,5

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 0

Napisz recenzję

Fantastisk service

Fantastisk service! Jeg var sent ude med pakkekalender, men Olila reddede mig i sidste sekund. De sendte en pakkekalender selvom de var presset på tid og der var lukket for flere bestillinger.

28 listopada 2022
Oceniono na 5 z 5

Super god og personlig service

Super god service og god hjælp til afklaring af spørgsmål. Har lige modtaget den fineste pakkekalender med indhold tilpasset til vores datters alder. Dejligt med personlig service :-)

10 listopada 2022
Oceniono na 3 z 5

Semi øv oplevelse

Den ene bluse jeg købte, købte jeg netop her, fordi det var det eneste sted på nettet jeg kunne finde den. Det var så dog bare ikke den jeg fik.
Jeg sendte derfor ordren retur (noget besværligt at man skulle skrive en mail samt udfylde et dokument og efterfølgende selv printe label), men her 2-3 uger efter har jeg stadig ikke fået mine penge retur. Det er muligvis PostNord der har smidt min pakke væk, så det er selvfølgelig ikke Olilas skyld, og de har indtil videre været søde til at prøve og hjælpe med at finde ud af hvor den er havnet henne.

1 września 2022
Logo Olila

Odpowiedź od Olila

Hej Line,

Mange tak for din bedømmelse!

Vi sætter en stor pris på din bedømmelse, da vi vægter kundeservicen højt.

Det er naturligvis noget vi vil prøve at arbejde på, for at gøre retur processen mere enkelt og nemt for jer.

Vores ide med den nuværende løsning, car at udpensle hvad der lagde til grund for retur.

Der abejdes på enklere løsninger i øjeblikket, hvor vi har et håb om at det snarest kan præsenteres. Hertil kunne et simplere system præsenteres.

Tak, fordi du gav dig tid til anmeldelsen.
Vi gør alt, hvad vi kan, for at finde din pakke der blev sendt retur.
Du får nærmere besked via mail.

Hav en god aften, og vi håber at se dig igen snarest

De bedste hilsner
// Lasse, Olila

Godt udvalg

Super fin hjemmeside og gode priser. Det bestilte kom hurtigt, så siden kan klart anbefales. De har også et godt udvalg.

4 sierpnia 2022

Super

Endte på hjemmesiden via Google. De havde nøjagtig det jeg skulle bruge og til billigere pris end andre.
Meget hurtig levering.

26 lipca 2022

Fantastisk service

Fantastisk service. Jeg havde købt en flyverdragt for stor og havde overskredet de 14 dage for returnering. Der var ingen problemer med at returnere og jeg fik hurtig svar fra dem. Jeg kan klart anbefale at handle hos Olila.

23 lipca 2022
Opinia niezależna

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej