Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt nogle lækre produkter til mine børnebørn og det var nemt og overskueligt for mig at finde ud af bestilling af disse Hurtig levering

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god termo madbeholder 😍 Har købt denne madbeholder til brug i skolen- og den funger super godt! Maden holder sig varm eller kold i flere timer. Leveringen var hurtig, og kvaliteten virker so... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Szopka
  2. Sklep z artykułami dla niemowląt
  3. Sklep z produktami dla dzieci

Napisane przez firmę

MiniMe er en dansk webshop skabt af forældre – til forældre. Bag virksomheden står Camilla og Mo, som selv er forældre til to små piger og kender alt til frustrationen ved at købe børneprodukter, der hurtigt går i stykker eller ikke lever op til forventningerne. MiniMe tilbyder derfor et håndplukket sortiment af børneprodukter i høj kvalitet, som er testet af deres egne børn eller deres nære netværk. Hver eneste ting i shoppen er noget, de selv kan stå 100 % inde for – fra hagesmække og spisesæt til drikkedunke og andet til børnehverdagen. Virksomhedens mission er at opbygge et trygt og troværdigt børneunivers, hvor forældre kan købe med ro i maven. Her er fokus ikke kun på sikkerhed og funktionalitet, men også på at spare penge og skåne miljøet ved at vælge ting, der holder – i stedet for at skulle købe nyt hele tiden. MiniMe vil være det foretrukne valg for danske forældre, der ønsker det bedste for deres børn – uden at gå på kompromis - for det gør man ikke, når det handler om ens børn.

Dane kontaktowe

2 gwiazdki
1 gwiazdka

Jak firma korzysta z Trustpilot

Rigtig lækker termoflaske

Vi har bestilt en termoflaske til vores datter. Den er i super kvalitet og hun er vildt glad for den.
Vi synes ikke leveringen var den hurtigste, men stadig rigtig god oplevelse, og vi kunne sagtens finde på at handle på minime igen.

6 lutego 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg kan kun give Minime mine varmeste…

Jeg kan kun give Minime mine varmeste anbefalinger. Produkterne er tydeligt lavet med fokus på kvalitet, holdbarhed og børn i hverdagen. Drikkedunkene er ekstremt robuste, nemme for børnene selv at bruge – og de holder tæt, hvilket i sig selv er guld værd 👌🏻

Designet er virkelig flot og gennemtænkt – moderne, stilrent og noget både børn og voksne synes er pænt. Man kan mærke, at der er lagt kærlighed og omtanke i detaljerne.

Vi bruger vores Minime produkter dagligt, og de holder til både skole, legeplads og tasker, der ikke altid behandles helt forsigtigt. Kæmpe plus at de stadig ser pæne ud efter lang tids brug.

Alt i alt et brand, der leverer præcis det, man håber på – og lidt mere. Jeg kommer helt sikkert til at købe igen.

3 listopada 2025

Det bedste af alle

Hurtig levering.
De bedste produkter, skal aldrig mere købe andet, super holdbarhed og lækkert at holde ved.

1 stycznia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jeg har købt en termoflaske til min…

Jeg har købt en termoflaske til min datter fra MiniMe.dk, og jeg er virkelig imponeret over kvaliteten. Flasken holder drikke kolde i lang tid, og designet er perfekt til børn – både praktisk og super sødt. Min datter elsker den allerede, og den er blevet fast inventar i tasken hver dag. Leveringen var hurtig, og alt var pakket pænt ind. Kan helt klart anbefales!

3 listopada 2025
Oceniono na 5 z 5

Vores søn har fået drikkedunken

Vores søn har fået drikkedunken, og det er blevet hans absolut favorit. Den er nem at åbne, at drikke fra, at holde i hanken, og holder vandet dejligt koldt. Og ikke mindst holder den heeeeeelt tæt, hvilket er et must, når den kommer med i vuggestuen, på tur osv. Desuden ligner den ikke alle andres, så den er nem at genkende for vores søn, og han synes, at den er rigtig sej.

Vi er meget tilfredse, og det er ikke sidste gang, vi handler hos minime.dk.

Kvaliteten og prisen er helt i top!

1 października 2025
Oceniono na 5 z 5

Vi er virkelig tilfredse med de her…

Vi er virkelig tilfredse med de her produkter! Det er de bedste drikkedunke og madkasser – maden holder sig varm, og vandet forbliver koldt hele dagen. De fungerer perfekt til en lang skoledag. Vil helt sikkert anbefale dem!

23 września 2025

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej