Reakcja na opinię
Fantatisk service ! Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen -... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Kan kun anbefale Ny Stol. Kasper yder en fantastisk god service. Vender altid tilbage som lovet. Købte læderstole der var helt i top.
Reakcja na opinię
Super god service fra start til slut ! Rigtig fine stole til en god pris :) og MEGET hurtig levering, kan varmt anbefale Ny-stol.dk
Reakcja na opinię
Hos ny-stol går vi efter at alle vores kunder for en tryg og god oplevelse i deres næste møbel køb. Vi giver den bedste service vi kan og går efter at svare vores kunder så hurtig vi kan. For en god oplevelse starter med en god dialog. Vi har stole og børnemøbler til et hvert behov. Tak for din opmærksomhed.
Håndværkervej 8, 6710, ESBJERG V , Dania
Zaprasza klientów do wystawiania recenzji
Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Odpowiedź od Ny Stol
Vi har købt spisebordstole - Hundevad Baron og fik hele vejen igennem en helt fantastisk service af Kasper!! Lige fra aftalen i hans showroom, til han tillidsfuldt lånte os en med hjem på prøve u.b. Bestilling og levering fungerede perfekt. Stolenes comfort, design og kvalitet er helt i top og ikke mindst til en yderst favorabel pris. Anbefaler med glæde NY-stol til andre.

Odpowiedź od Ny Stol
God opmærksomhed på kundens oplevelse. Meget imødekommende på behov for hurtigt afhentning, som blev arrangeret med smil og lethed. Meget positiv oplevelse!

Odpowiedź od Ny Stol
Jeg bestilte 8 stole og oplevede en fantastisk og fleksibel service hele vejen. Hurtigt svar, god pris og lynhurtig levering direkte til adressen. Mine varmeste anbefalinger.

Odpowiedź od Ny Stol
Forfærdelig købeoplevelse. Virkelig dårlig service.
Sovesofa viste sig med hul i betrækket og defekt på ene ben,
Indehaver havde svært ved at få fragtmænd til at hente og bringe mig ny vare så jeg gik med til et afslag men opdagede så at sofa lugtede jordslået og ønskede at fortryde købet et par dage efter levering.
Det ville butikken ikke acceptere.

Odpowiedź od Ny Stol
Fantastisk serviceminded, lynhurtig håndtering af en hasteopgave og personlig levering af Ny-Stol.
Kan i den grad anbefale Kasper og hans firma.

Hurtig ekspedition.
Kontorstolen levede fuldt ud op til vores forventninger

Odpowiedź od Ny Stol
Meget hurtig levering og flink chauffør.
Super betjening ved Kasper.
Kan kun anbefales

Odpowiedź od Ny Stol
Levering til døren. En meget behagelig fragtmand, der leveret varen info lejligheden.
Super info inden levering

Odpowiedź od Ny Stol
Nem at komme i kontakt med.
Ringer tilbage
Hurtig ekspedition og levering

Odpowiedź od Ny Stol
Kan kun anbefale Ny Stol.
Kasper yder en fantastisk god service. Vender altid tilbage som lovet.
Købte læderstole der var helt i top.

Odpowiedź od Ny Stol
Tak for go service og svar på de spørgsmål jeg har haft.

Odpowiedź od Ny Stol
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.