Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Jag får alltid professionell hjälp och ett trevligt bemötande. Nshifts lösning har hjälpt oss att kunna ta nästa steg för att fortsätta växa i vår verksamhet.

Oceniono na 1 z 5

Ikke bruk nshift om du ikke må. Etter oppdatering av on-prem server introduserte de en bug i paperless trade der de ganget fraktverdien med 100 på alle sendinger til utlandet. 12 euro i frakt ble til... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Kundeservice er generelt dårlig. Kan bruke flere uker på å svare. I noen tilfeller har vi ikke fått svar uten å purre flere ganger. Tilbyr ikke en kontaktperson å forholde seg til på teknisk eller for... Zobacz więcej

Reakcja na opinię

Oceniono na 1 z 5

Varning för detta företag! Skriv ej under ett avtal med dem innan ni kollat samtliga andra alternativ på marknaden! Om ni mot förmodan ändå vill skriva avtal med nShift så måste ni lusläsa samtliga pa... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Dostawca rozwiązań e-commerce
  2. Dostawca oprogramowania

Napisane przez firmę

We are the global leader in delivery management software and a strategic growth partner. Handling millions of shipments per year and hosting the largest carrier library in the world, the nShift platform is enabling customers to deliver a better customer experience, improve customer satisfaction, provide a full range of delivery options, create new revenue opportunities, and develop sustainable delivery options.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Pas på

Pas på, PostNord melde os automatisk til, og det er umuligt at komme ud igen. Vi opsagde i september, de bliver ved med at sende regninger og rykkere, på trods af at vi gentagne gange har forsøgt at forklare at vi sendte en udmeldelse. Det skulle vi så have gjort :) anbefalet med postnord. Vi er nu endt i at betale 562,50 for ingen ting, bare for at få fred!

5 stycznia 2024

Odpowiedź od nShift

Hello, and thank you for your feedback. While you might have seen our previous responses, I’d like to provide some additional context.

We have updated our pricing model, particularly for products that were previously delivered in partnership with carriers. This adjustment was necessary to support our operational costs and product development.

We appreciate your understanding and wish you and your company continued success.

Best regards,
The nShift Team

Fakturerar fel

Dålig kundservice, gjorde en implementering i vår webbshop. Fick snabbt en faktura på dubbla priset innan allt fungerade, vilket tog över en månad. Det finns inga kontaktuppgifter så man kan reda ut felet med fakturan. Företaget svarar inte när vi gjort ett ärendeanmälan, säljarna kan inte heller få kontakt med ekonomiavdelningen så vi har ingen att reda ut problemet med. Rekommenderar inte nshift till någon som vill kunna ha kontakt med företaget man har att göra med.

6 grudnia 2023

Odpowiedź od nShift

We are very sorry to hear that you have experienced issues contacting our invoicing team following the recent implementation delivered by our Professional Services team. We would very much like to resolve your issue and would appreciate it if you would contact us using the link below and we can route it to the appropriate team to contact you: https://helpcenter.nshift.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=360000600200

Oceniono na 1 z 5

Har fått en faktura av företaget på…

Fick en faktura från företaget på 3300kr där dem ska ha 52kr för en parcel och 2591 kr för platform fee som det står i fakturan. Jag har inte köpt eller avtalat om denna tjänst heller inte använt den.
I mejlet står det på engelska att dem vill ha betalt och hotar med att skicka fakturan vidare till inkasso.
Dem skriver:
If your account remains unsettled after this date, your access to our platform will be suspended and the overdue amount will be sent to our Debt Collection Agency.

Detta måste vara en SCAM!

19 października 2023

Odpowiedź od nShift

Hej Jasmin, tack för din feedback.

Det är korrekt att vi har ändrat prismodell, särskilt för produkter som tidigare har levererats i samarbete med transportörer. För dessa produkter har modellen ändrats och vi har varit tvungna att sätta en minimipris på dem för att finansiera vår verksamhet och produktutveckling. I fall där man skickar väldigt få paket blir kostnaden per paket hög. Vi erbjuder ändå ett fast pris som vi anser återspeglar den tjänst vi tillhandahåller, men det passar inte nödvändigtvis alla.

Om du inte använder tjänsten ska du naturligtvis inte få en faktura heller. Lägg in en begäran så krediterar vi din faktura:

Vi önskar dig och ditt företag lycka till framöver.

Oceniono na 1 z 5

SCAM med den nya prislistan

SCAM med den nya prislistan. Mer än dubbla kostanden mot tidigare. Uselt företag som tyvärr har en rätt dominerande plats på marknaden. Kan inte med ord beskriva hur missnöjd jag är med detta företag.

14 listopada 2023

Odpowiedź od nShift

Hej, tack för din återkoppling. Du kanske har läst våra svar längre ner på sidan, men jag upprepar ändå.
Det är korrekt att vi har ändrat prismodell, särskilt för produkter som tidigare har levererats i samarbete med transportörer. För dessa produkter har modellen förändrats, och vi har varit tvungna att sätta en minimipris på dem för att finansiera vår verksamhet och produktutveckling.
Vi önskar er och ert företag lycka till framöver.

Oceniono na 1 z 5

Unifaun fungerade och hade en…

Unifaun fungerade och hade en acceptabel prismodell. nShift är alldeles för dyra och verkar oseriösa. Vi håller på att migrera från dem efter 5+ år med Unifaun.

7 listopada 2023

Odpowiedź od nShift

Tack så mycket för din feedback om din upplevelse. Vi uppskattar verkligen att du delar med dig och förstår hur viktigt det är att hitta rätt lösning för ditt företag.
Vi tycker att det är tråkigt att du känner att nShift inte längre är det bästa valet för dina affärsbehov, och vi uppskattar den lojalitet du har visat under de senaste 5+ åren.
Vi skulle gärna vilja få en djupare förståelse för dina specifika krav och utmaningar. Kontakta gärna vårt kundsupportteam. De är här för att hjälpa dig på alla sätt de kan: https://nshift.com/contact-general-inquiries

Blufföretag

Blufföretag
Efter att ha använt Dhl Multishipping som var gratis så kostar detta helt plötsligt omkring 1000kr/ månaden
Sämsta betyget 😡

4 listopada 2023

Odpowiedź od nShift

Tack för feedbacken. Vi förstår att vi inte har lyckats nå alla våra kunder med information om avtalsändringar. Vi har gjort vårt bästa genom olika kanaler, men tyvärr verkar det inte ha nått fram till alla.

Det finns många olika lösningar på marknaden, där våra produkter har ett minimipris och vi har förståelse för om detta inte passar alla verksamheter.

Vi önskar dig allt gott!

Blufföretag!

Samma som många andra beskriver. Vi var kunder hos Unifaun Online Switch, som sedan gick över till nShift. Vi sade upp avtalet den 3 februari 2023. Trots det har vi nu fått en påminnelse på en faktura som vi dels aldrig fått, dels är den på över 3 000 kr för en plattform vi inte använder. Har bestritt fakturan via deras hemsida, men ändå fått en påminnelse och hot om att fakturan går vidare till deras inkassobolag. Rent bedrägeri!!!

19 października 2023

Odpowiedź od nShift

Hej, tack för din feedback. Du har kanske läst våra svar längre ned på sidan, men jag upprepar ändå.

Det är korrekt att vi har ändrat prismodell och namnet på tjänsten. Unifaun har bytt namn till nShift, men det är fortfarande samma företag och produkt.
Om du har sagt upp avtalet ska du självklart inte få en påminnelse från oss. Här verkar det ha skett ett fel från vår sida, och det ber vi om ursäkt för.

Om du fortfarande inte har fått svar från oss ber vi dig att öppna en ny ärende så kommer vi att rätta till det.

Här hittar du kontaktschema: https://helpcenter.nshift.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=360000600200

Oceniono na 3 z 5

Fick plötsligt en faktura för…

Fick plötsligt en faktura för användande av nShift. Blev först inte klok på vad detta var men förstod sedan att det var för min användning av DHL Multishiping. För mig var det inte tydligt att jag har ett avtal med nShift. Men efter att kommunicerat med nShift så förstod jag. Inte ok att bedriva sin verksamhet på detta sätt. Efter uppsägning av avtalet så är det nu ur världen. Jag använder My DHL i stället. Nå nShift mjukvara i Multi shiping är faktiskt riktigt bra. Men alldeles för dyr när man skickar ca 20 paket om året.

18 września 2023

Odpowiedź od nShift

Tack för feedbacken. Vi förstår att vi inte har lyckats nå alla våra kunder med vårt meddelande om ändringen av transportavtalen. Vi har gjort vårt bästa genom olika kanaler, men tyvärr har det inte nått alla.

Det finns många olika lösningar på marknaden, och som du nämner har vi en minimipris. Vi förstår om det inte passar din verksamhet.

Vi önskar dig ändå allt gott!

Oceniono na 1 z 5

nShift is impossible to get a hold on…

nShift is impossible to get a hold on except through online forms that never White suits the purpose. I would have given them zero starts, but that was not possible. I needed help to part ways with them and ended up being late by 14 days to terminate our contract. So I had to pay for an additional 12 months

14 sierpnia 2023

Hi,

We apologize for the difficulties you faced in trying to contact us. We use online web forms to obtain information to help us route your query most effectively. You can also call us using the numbers at https://helpcenter.nshift.com/hc/en-us/articles/6284280621724-Call-Customer-Service and we would gladly assist you. I am going to send you a private message and if you would like to provide me the details of your case I would happily assign one of our Managers to discuss the situation with you.

Many Thanks,

David Carey
Vice President, Customer Experience

VARNING!!

VARNING!!! Do not use nShift, as they are a real scam. There are plenty of other TA companies. nShift WILL over charge you with unfair conditions hidden behind unclear conditions!

9 października 2023

Odpowiedź od nShift

We apologize for the frustration we have caused you. There have been changes in our industry the last years which have affected the pricing, depending on which solution you are running. We always aim for transparency both in pricing and in our terms and conditions. Unfortunately, our communication did not reach your company like it was supposed to.
If you have further questions, please contact us and we will provide more information.
Contact form: https://helpcenter.nshift.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=360000600200

Oceniono na 1 z 5

Samma dålig upplevelse som många andra beskriver

Samma som många andra beskriver. Fick en en faktura på engelska för tjänster som jag inte beställde. Omöjligt att nå kundservice. Skrev mejl men fick inget svar. Rent bidrägeri.

9 października 2023

Odpowiedź od nShift

Först och främst vill jag be om ursäkt om du inte har fått svar på din förfrågan. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra kundtjänsten, och vi har tyvärr misslyckats i ditt fall.

nShift är ett företag med kunder över hela världen. Det innebär också att vi har anställda som talar många olika språk. Därför har vi ett fakturasystem där språket är engelska. Om du har svårt att förstå innehållet är du välkommen att kontakta oss via länken nedan, så kan vi hjälpa till med översättning till svenska. På samma länk kan du avsluta tjänsten om du önskar det.

Oceniono na 3 z 5

Fakturerat för en PRO tjänst vi ej beställt/avtalat om

Ni har fakturerat oss för en PRO tjänst som vi inte har behov, utan att vi gjort något avtal med er om detta eller beställ tjänsten. Ni har i det närmaste bedragligt smugit in en avgift i en tjänst som nyss var gratis och i den information ni skickat ut framgår det inte med någon som helst tydlighet att avgiften komma skall. Ni har chans att visa att ni gjort fel och makulera fakturorna för oss som inte aktivt beställt tjänsten och inte vill ha den.

Uppdatering 231009, efter lite mejlande gick nShift med på att makulera fakturan så då har de ändå tagit ansvar.

5 października 2023

Odpowiedź od nShift

nShift har en bred produktportfölj, som innehåller flera olika kampanjer och modeller per produkt. Ett exempel som jag tror du refererar till här, är våra nära samarbeten vi haft med transportörer genom åren som förändrats under senare tid. Under den här förändringen har vi skickat ut information, både via e-post och i våra produkter till alla kunder som nyttjat det erbjudandet tidigare. Tyvärr verkar det som om den information inte har nått dig - och det ber vi isåfall om ursäkt för.
Om du vill säga upp tjänsten kan du göra det genom länken nedan.
Kontakta oss här: https://helpcenter.nshift.com/hc/en-us/requests/new?ticket_form_id=360000600200

Oceniono na 1 z 5

Uppfattar detta som ett bluff företag

Uppfattar detta som ett bluff företag, skickar mail och fakturor på annat språk än svenska, ingen uppföljning när du har frågor, de vägrar svara när vi undrar om tjänster eller fakturor.
Klassificerar sej verkligen på topp när de gäller "BLUFF FÖRETAG"

2 października 2023

Odpowiedź od nShift

nShift är ett företag med kunder, anställda och kontor i många olika länder. Därför har vi ett fakturasystem där språket är engelska. Om du har svårt att förstå innehållet är du välkommen att kontakta oss via länken nedan, så kan vi hjälpa till med översättning till svenska: https://helpcenter.nshift.com/hc/en-us

Tæt på bedrageri

Tæt på bedrageri. Vi var så uheldige, at PostNord anvendte virksomhedens service på vores vegne, og siden har vi kæmpet for at komme ud af deres klør.
Pludselig blev der fremsendt abonnentsregninger, som det var vanskeligt at få stoppet. Vi har også forgæves forsøgt at unsuscribe marketingsmateriale, men linket til unsuscribe fungerer ikke (hvilket egentlig er ulovligt). Ringer man til support er det engelsktalende med indisk accent, der ikke er klar over, der findes en dansk juridisk enhed, og heller ikke ved, hvorledes man kan unsuscribe.
Bedste råd er, at holde sig langt væk fra virksomheden og dens ydelser.

4 października 2023

Odpowiedź od nShift

Hej, tak for din tilbagemelding. Jeg er usikker på, om du henviser til nShift eller PostNord i din kommentar. Jeg besvarer på vegne af nShift. Som du siger, og som det fremgår af kommentarerne nedenfor, har der været ændringer i vores branche i de seneste år, der har påvirket prissætningen, afhængigt af den løsning, du anvender. Vi har kommunikeret nye priser via e-mail og direkte i softwaren. Hvis du ikke har modtaget dem, beklager vi det.

Hvis du stadig ønsker at opsige aftalen eller har andre spørgsmål, kan du gøre det her:

Oceniono na 5 z 5

Grymt verktyg för hantering av frakter

Grymt verktyg för hantering av frakter. Stor grad av självbetjäning och väl dokumenterat.

2 października 2023

Odpowiedź od nShift

Tack för den trevliga återkopplingen. Vårt mål är att erbjuda en bra produkt som kunderna är nöjda med!

Totalt uigennemskuelige regninger

Totalt uigennemskuelige regninger. Er ikke til at komme i kontakt med.

Det er en total fallit at man skal betale for at få skrevet en post-label ud. Det var gratis tidligere, da posten selv stod for det.

Er der nogen der ved, om man kan anvende et andet firma til print af post-labels?

30 września 2023

Odpowiedź od nShift

Tak for din feedback. Vi undskylder for den frustration, din nye prisplan har medført. Der har været ændringer i vores branche i de seneste år, som har påvirket prissætningen, afhængigt af den løsning, du anvender. Det er korrekt, at vi fakturerer et minimumsgebyr for brugen af vores platform. Desværre nåede vores kommunikation ikke din virksomhed som planlagt.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker at afslutte aftalen, kan du gøre det her:

Oceniono na 1 z 5

Jag har inte godkänt eller skrivit…

Jag har inte godkänt eller skrivit under någonting från detta företag! Jag har endast sänt 2 paket på 5 kg vardera inom mitt eget län dom sista 3 månaderna ,och fått en faktura på 3300 kr från dom! Finns ingen specifikation på dom två små paketen heller , vägrar betala!

Odpowiedź od nShift

Vi kontrollerar avtal och användning på vår plattform innan fakturering. Det har skett förändringar inom branschen de senaste åren, vilket vi har förklarat via e-post och i våra produkter till alla kunder som har använt det. Det stämmer att vi har en minimilicensavgift för vår produkt, som genererar etiketter för paketen. Priset på frakten bestäms av transportören, så det har vi ingen kontroll över. Tyvärr verkar det som att all information inte har nått dig, och vi ber i så fall om ursäkt för det. Om du fortfarande inte har fått svar från oss är du välkommen att fylla i kontaktformuläret på vår webbplats så tar vi hand om ärendet så snart som möjligt. Här kan du även avsluta avtalet om du inte längre har behov av tjänsten.

varning

De fakturerar c:a 2500 sek för en tjänst bolaget inte använder. Omöjliga att få tag på.

Odpowiedź od nShift

Hei, hvis du ikke benytter vår tjeneste kan du avslutte avtalen på denne linken.

Oceniono na 1 z 5

Ekstra regning til postnords portal på…

Ekstra regning til postnords portal på 150,- pr måned uden nogen varsel !!!
Support kan ikke kontaktes og de ringer ikke tilbage !! ELENDIGT !

Odpowiedź od nShift

Hej, vores nære samarbejde med transportører gennem årene har ændret sig for nylig. Det er korrekt, at vi nu fakturerer en minimumspris for vores software. I forbindelse med ændringen har vi sendt information ud, både via e-mail og i vores produkter, til alle kunder, der tidligere har benyttet dette tilbud. Desværre ser det ud til, at denne information ikke har nået dig, og det beklager vi i så fald meget. Hvis du stadig ikke har hørt fra os, er du velkommen til at udfylde kontaktformularen på vores hjemmeside, og vi vil behandle din henvendelse så hurtigt som muligt. Her har du også mulighed for at opsige aftalen, hvis du ikke længere benytter tjenesten.

Oceniono na 1 z 5

udover uforståelige høje fakturaer der…

udover uforståelige høje fakturaer der slet ikke hænger sammen med ydelsen, kan man ikke finde nogle fra bestyrelsen eller ledelsen i Danmark - det virker som en postkasse for et engelsk firma der opkræver løs uden blusel. Har skrevet til PostNords direktion, men tvivler der sker noget. Kan kun anbefale at skrive til PostNord

Odpowiedź od nShift

NShift har kontorer i hele Norden (inklusive Danmark) samt i flere europæiske lande. Det er korrekt, at vi har et minimumsgebyr for brugen af vores software. Dette skyldes ændringer i vores branche i den senere tid. Hvis du har spørgsmål vedrørende ændringerne i den tidligere PostNord-løsning, er du velkommen til at stille dem her:

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej