Jag får alltid professionell hjälp och ett trevligt bemötande. Nshifts lösning har hjälpt oss att kunna ta nästa steg för att fortsätta växa i vår verksamhet.
Zobacz, co mówią recenzenci
Ikke bruk nshift om du ikke må. Etter oppdatering av on-prem server introduserte de en bug i paperless trade der de ganget fraktverdien med 100 på alle sendinger til utlandet. 12 euro i frakt ble til... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
We are the global leader in delivery management software and a strategic growth partner. Handling millions of shipments per year and hosting the largest carrier library in the world, the nShift platform is enabling customers to deliver a better customer experience, improve customer satisfaction, provide a full range of delivery options, create new revenue opportunities, and develop sustainable delivery options.
Dane kontaktowe
Szwecja
- nshift.com
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jak firma korzysta z Trustpilot
Inni użytkownicy przeglądali również
Extremt oseriöt företag och informerar…
Extremt oseriöt företag och informerar inte om vilka egentliga kostnader man kommer få om man råkat godkänna avtalet.

Odpowiedź od nShift
Vi har fått en faktura på 2500 kr för…
Vi har fått en faktura på 2500 kr för något vi inte beställt. Enligt fakturan godkänner vi deras terms and conditions vilket innebär dryga kostnader och lång avtalstid. Luktar blufföretag!

Kontakt med nShift?
Har också fått en faktura utan att skriva på något. Man borde ju få reda på att de skall börja ta betalt kan man tycka. Hur har Ni andra lyckats få kontakt med dem?

nShift is a scam
nShift is a scam. I had an old contract, paying 200 SEK a month with no other costs. I assumed that we will get a new contract since I know they have updated their pricing model. So I contacted support in order to know when the new contract period will be and what the cost will be. They said that the new contract will start in approx 6 months and that they do not have any info regarding changes in price. Two weeks after this message we recieve an invoice of 27 000 SEK, no prior information regarding price change (as they said they should do) and in the middle of a contract period. It is nothing short of a scam. I would strongly advice NOT to have anything to do with this company, there are many, and much better, alternatives out there.

pakke kom aldri frem
bestillte en pakke som ble sendt med nShift, men pakken kom aldri frem.

Odpowiedź od nShift
Det er det værste jeg har prøvet
Det er det værste jeg har prøvet. Hjemme siden findes ikke mere..

Odpowiedź od nShift
ANVÄND EJ DERAS TJÄNSTER!
ANVÄND EJ DERAS TJÄNSTER!
nShift skickar ut fakturor på 5 gånger fler paket än det vi skickar via dom, vägrar kreditera det som är felaktigt samt gör sig omöjliga att komma i kontakt med. Tyvärr är det enda sättet att ta hjälp av en jurist.

Usel support
Usel support, försök att hitta en annan leverantör ifall ni vill ha en bra support

Odpowiedź od nShift
Den ringeste service til en dyr pris.
Kan desværre ikke give 0 stjerner.
Blev efter over et år med firmaet pludselig opkrævet en større prisstigning uden varsel.
Kundeservice var ubrugelig og nægtede at annullere prisstigningen, som endvidere skulle betales forud.

nShift v. Consignor
Når jeg forsøger at kontakte dem, får jeg medarbejdere hvis engelsk er ekstrem dårlig i deres udtalelser hvilket gør forståelsen meget svært.
Reagerer ikke på mail.
Jeg har meget ringe tillid til de skal ind på min server og opdater noget som helst.
Savner den gamle Consignor hjælp som var dansk, kompetent og hurtig.

Kundeservice er generelt dårlig
Kundeservice er generelt dårlig. Kan bruke flere uker på å svare. I noen tilfeller har vi ikke fått svar uten å purre flere ganger. Tilbyr ikke en kontaktperson å forholde seg til på teknisk eller for selve avtalen. For oss har de vært svært krevende å jobbe med. De har også et høyt prisnivå som i mine øyne ikke samsvarer med hva de tilbyr kunden. Finnes mye rimeligere alternativer i markedet.

Odpowiedź od nShift
Order falsely marked as delivered…
Order falsely marked as delivered yesterday. i work from home so I was here all day. Absolutely no sign of it.

Fruktansvärt oseriöst företag!
Varning för detta företag! Skriv ej under ett avtal med dem innan ni kollat samtliga andra alternativ på marknaden! Om ni mot förmodan ändå vill skriva avtal med nShift så måste ni lusläsa samtliga paragrafer och vara medvetna om att 1) Det kommer att kosta er oerhört mycket varje månad. 2) Uppsägningstiden är 1 år + 6 månader och under den tiden får ni betala full avgift även om ni inte använder deras tjänst.
Worst company in the business.
Went to write a review here. Dont become a customer here. Listen to all these reviews. This company is the worst in the business.
Dessverre helt udugelig kundeservice
Dessverre helt udugelig kundeservice. De roter veldig mye mellom de forskjellige produktene sine, og har ikke peiling på hva de driver med.
Styr unna og velg noe annet.
Omöjliga att få kontakt med och/eller…
Omöjliga att få kontakt med och/eller få någon rättelse.
FORFERDELIG selskap!
Største svindelselskapet jeg noensinne har vært borti! STYR UNNA!!!
Har i jobbsammenheng hatt med mange leverandører å gjøre, men dette er det som har størst avstand mellom fakturert pris og levert vare/tjeneste.
De maler med bred pensel hvor bra de er og hvordan de er de beste på markedet, men når tjenesten skal leveres er det helt bak mål. Prisen er helt hinsides all fornuft og står overhode ikke i forhold til hva du får!
Anbefaler Cargonizer, de er jordnære, har en fornuftig pris og er vesentlig enklere å bruke.
Jeg har aldrig nogensinde været udsat…
Jeg har aldrig nogensinde været udsat for så dårlig service, og ikke mindst er jeres priser fuldstændig sindsyge ... Det er selvfølgelig min egen fejl, men jeg har netop sat mig lidt ind i sagerne og fundet ud af at den løsning som jeg betaler 26.000 kr. for hos N.shift, skal jeg betale 3.000 kr. for hos Shipmondo.
Plötsligt dyker det upp fakturor till…
Plötsligt dyker det upp fakturor till oss. Använder endast mottagarfrakt med våra kunders speditörer. Känns väldigt obehagligt att ha med ett företag som är i princip omöjligt att nå och dessutom som man inte beställer en tjänst av. Jobbat med logistik i +20år och den fakturorna skriftligen bestrids.
Hold jer langt væk fra dette firma
Hold jer langt væk fra dette firma, de er ikke til at komme i kontakt med, har skrevet til dem siden den 22 februar 2023 da jeg er utilfreds med deres regning så er der ingen respons, har fået et ID nr og det har jeg skrevet på hver anden dag men de vender ikke tilbage. Men rykker kan de godt finde ud af at sende. Det er en skam man ikke kan give minus stjerner så havde de fået det.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.