Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track e... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Ondertussen reeds voor de 3de maal een relatief grote bestelling gedaan. De eerste 2 keren verliep alles vlekkeloos. Bij mijn derde levering bleek 1 van de 20 kaders beschadigd. Makkelijk via een con... Zobacz więcej
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Mooie afwerking , degelijk en veilig verpakt en op tijd geleverd . Super !

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Een bestelde spiegel was gebroken bij levering. Zonder problemen werd een nieuwe opgestuurd en ditmaal is hij zonder brokken toegekomen. Bedankt!

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
De kader is van een zeer goede prijs-kwaliteit.
De verzending liep vlot.
Zeer blij mee!

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Ik ontving een beschadigd artikel, nam twee maal contact met het daarvoor voorziene e-mailadres op hun website, maar krijg geen reactie.
Edit: inmiddels heb ik zonder meerkost een nieuwe spiegel ontvangen. Eens ik contact had met de klantendienst is alles vlot verlopen.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Je suis très contente de mon achat.
Il correspond parfaitement aux photos.
La livraison a été relativement rapide et bien suivie.
Er is schade aan mijn bestelling. 2 schrammen op de gouden letters van mijn fotoboek. Ik heb hiervoor gemaild en alhoewel de policy luidt dat ze tussen de 24u en 48u antwoorden, heb ik een week later nog geen antwoord.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
al meerdere keren kaders besteld en alles is perfect in orde: levering, service en kwaliteit

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Mooie lijst maar kapot geleverd…
Tot 2x toe contact gezocht met BGA en geen enkele reactie gehad over hoe dit op te lossen.
De lijsten zijn niet van hout, maar een soort samengeperst materiaal en daardoor gevoeliger voor breuk. Helaas bij ons gebeurd, maar dan verwacht ik dat er contact wordt opgenomen voor een oplossing, helaas niets.
Update: uiteindelijk kleine 2 weken later wel contact gehad en er wordt inderdaad kosteloos een nieuwe lijst opgestuurd.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Bestelling geplaatst op 31/12 maar tot heden nog niets ontvangen. Reeds een mail gestuurd naar de klantenservice maar na 5 dagen nog geen reactie ontvangen.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Kader kwam op tijd en veilig verpakt aan.
Afgezien van enkele problemen met betaling was de klantenservice snel, behulpzaam en vriendelijk.

Beste,
Aan een van de kaders was een mankement.Er ontbrak een deel van het ophangsysteem.
mvg
Marleen

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Goederen zijn na 2 weken nog steeds niet geleverd. Zeer slechte levering. Een ramp.
De kaders zaten ook volledig kapot in de doos.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Het heeft een tijdje geduurd voor de levering uiteindelijk kon gebeuren (bestelling 18/12 en levering 2/1). Was voor een deel te wijten aan staking ergens (?) maar hoofdreden daarna was dat er een fout huisnummer op de leveringsbon stond en dat ik dit 3 of 4 keer heb moeten melden. Het was blijkbaar niet mogelijk om dit in 1 beweging aan te passen op de verzendbon en rechtstreeks contact opnemen was ook niet mogelijk. Maar het is goed gekomen en de reacties vanuit BGA Store waren steeds correct

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.