Reakcja na opinię
Na het ontvangen van 20 kaders bleek dat er 4 stuks beschadigd waren (gebroken glas). Ik heb BGA onmiddellijk gecontacteerd via mail met in bijlage een foto als bewijs. Heel kort na mijn e-mail ont... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Op 03/06 een mooie spiegel besteld en betaald twv 300 €. Onmiddellijk bevestigende mails ontvangen en track and trace code van de vervoerder. De levering zou op 10/06 plaatsvinden. Cfr de track en trace is de zending constant in Zweden actief geweest. Nadien geen beweging meer. Spiegel nooit ontvangen. Bga store laat weten dat ze aan de vervoerder gevraagd hebben om de spiegel terug naar hen te zenden. Pas als dat gebeurd is volgt een terugbetaling. Verschillende mails gestuurd en steeds vriendelijk antwoord met excuses en begrip maar wel pas terugbetaling op 26/06, dus ruim 3 weken wachten op je geld.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Ik bestelde een dure kader met glas en het glas kwam gebroken toe. Ik stuurde direct een mail met foto’s bij van het gebroken glas. Ik kreeg een antwoord op die mail dat ze bewijs wouden.
Ik stuurde nogmaals de foto’s.
Geen reactie meer van hun.
Ik stuurde een herinnering na 2 weken opnieuw met foto’s.
Geen reactie.
Ik wou het niet zo laten dus ik stuurde 5-6 keet opnieuw over een hele periode telkens met foto’s en alle informatie om
Aan de slag te gaan. Steeds tevergeefs.
Ik besloot om een review te zetten op
Trustpilot. Hierop kreeg ik reactie en per mail weer dezelfde standaard email dat ze foto’s wouden. Ik antwoorde dat ik de foto’s al 6x gestuurd heb dus het probleem niet snap, maar oke, ik voeg de foto’s toe aan de mail.
Hierop kreeg ik weet hetzelfde antwoord. Ik heb eigenlijk 3 keer dezelfde mail gekregen waarin staat dat ze mijn gegevens en foto’s willen.
Precies of mijn mails niet gelezen worden.
Dit is een eindeloos spelletje en ze ondernemen geen actie.
Ik blijf slechte reviews schrijven tot het opgelost is. Ik geef niet op.
BGA Order: 6396295

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Beide kaders waren beschadigd toegekomen, maar communicatie met klantenservice was heel snel, vlot en effectief. Geld terug gekregen.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Na levering bleek het glas van mijn kader gebroken te zijn, ondanks dat het goed ingepakt was. Na contact met de klantendienst kreeg ik snel antwoord en werd een vervangend exemplaar opgestuurd. Heel vriendelijke communicatie, correcte opvolging en zeer tevreden over de service.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Mooie kaders! Zeer tevreden van de service! Had in het verleden ook al besteld zonder problemen….nu had ik opnieuw een bestelling van 3 kaders gedaan,waarbij 1 van kapot was toen ik de doos opende….heb toen een mail gestuurd met foto en heb dezelfde dag nog een antwoord gekregen dat ik een nieuw exemplaar zou toegestuurd krijgen….dus top qua service 👍

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Snelle reactie op klacht. Correcte afhandeling. Goede service.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
No news about an order I’ve made. Terrible customer service…tried sending multiple emails and only receive an auto generated response email containing the same message each time which in no way answers my problem or even attempts to. Completely terrible experience very unprofessional…still don’t have my order which cost 126 GBP....

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Kader redelijk snel geleverd. Maar had flinke schade aan de randen, was kapot. Stuur mail voor terug betaling/retour dat was in januari.
1 maand later krijg ik antwoord dat ze foto’s moesten hebben (die ik in eerst mail had toegevoegd) Heb dan nog eens foto’s apart door gemaild. En met de vraag voor mijn geld te te krijgen of een nieuwe kader zo spoedig mogelijk te bezorgen. Tot op de dag vandaag nog altijd geen mail terug gekregen… Dit is totaal geen service! En mijn geld is weg gegooid… geen aanrader dus.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Snel in reactie en in levering. Een lijst kwam gebroken aan en ik kreeg meteen een nieuw, duurder model omdat die oude was uitverkocht. Kom zeker terug
Bestelling van 2 spiegels waarbij ik van 1 spiegel mijn twijfels had over de povere afwerking.
Contact genomen en na het doorsturen van enkele foto's sturen ze meteen een nieuw exemplaar op.
Zelden zo'n vlotte service gehad, dikke pluim.
Bestelling en bevestiging ging allemaal vlot. Ik heb wel nooit mijn pakket gekregen hoewel het als 'Geleverd' staat aangegeven. 8 mailtjes met reactie van hun chatbot waarbij 'sorry...' en aangeven een 'collega van onze klantenservice' te contacteren. Sindsdien geen enkele reactie meer gehad en geen enkele oplossing.
Meer dan 205€ gewoon weg. Koop hier niet!
Ik heb een bestelling geplaatst eind december. Tot op vandaag nog niks ontvangen. Bgastore antwoord op geen enkele mail zonder dat het een robot is. Heel vervelend!
Kader ontvangen waar een kap/deuk in zat. Gemaild maar na meer dan een week nog steeds geen enkel antwoord. Nochtans antwoorden ze zogezegd binnen de 48 uur. Prijs was pittig, kwaliteit slecht. Service onbestaand.
Kwaliteit van de 'gouden' kaders is echt slecht, de folie komt los en het ziet er echt heel goedkoop uit.
Verschillede listen besteld, bij één is de zijksnt van de lijst doormidden gebroken, ik heb dit na ontvangst gemeld aan bga, echten na 5 dagen nog steeds geen reactie, triest.
Update, nog steeds geen reactie, bga moet begrijpen dat hun zaak bestaat dankzij de klant, echter als er geen goed product is, noch service moet bga zich ernstig de vraag stellen of ze nog enige relevantie hebben.
Shocker, je geld kan je overal achter laten.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Ondertussen reeds voor de 3de maal een relatief grote bestelling gedaan. De eerste 2 keren verliep alles vlekkeloos. Bij mijn derde levering bleek 1 van de 20 kaders beschadigd. Makkelijk via een contactformulier een klacht, met foto, ingediend, 3 dagen later was het vervangende kader al onderweg. Zeer nette service, prijs/kwaliteit correct.
Hebben een spiegel besteld, al enkele maanden geleden.
Al 3 mailtjes ontvangen dat deze nog niet op voorraad is en zo spoedig mogelijk zal worden verzonden. Vandaag nog een mail ontvangen dat dit weer niet op stock is. Zou eind november geleverd worden. Is echt niet oke. Ben zeer benieuwd wanneer ik mijn spiegel zal ontvangen. We worden altijd maar aan het lijntje gehouden.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Trekt nergens op, betaald voor express levering 6 weken later pas toegekomen (ging 5 werkdagen max duren). Hier bestel ik nooit van mijn leven nog iets! Kwaliteit ook niet zo goed maar acceptabel.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Goed, maar niet top. Het kader dat ik liet maken op maat (150cm x 50cm) werd vanuit Zweden geleverd naar hier (België). Ik ging er eerst vanuit dat dit in België zelf werd vervaardigd. De prijs was ook pittig, maar aanvaardbaar op zich daar het om een kader op maat gemaakt ging met passepartout erbij. Het werd keurig geleverd doir de koerierdienst Schenker. De verpakking vond ik maar zo zo, bubble wrap en meer niet. Voor van zo ver te komen en zoveel te kosten mocht dit toch wel beter zijn. Het kader zelf is mooi, maar twee oneffenheden helaas en een doffe vlek in het zwart gedeelte. Geen schade, maar puur misproduktie. Ook een ontgoocheling is het feit dat je zelf de twee ophangingssystemen nog mag gaan uitmeten en zelf aan het kader bevestigen. Prijs vs afwerking, bij deze zal het bij één aankoop blijven.

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Snelle levering. Je wordt op de hoogte gehouden wanneer de bestelling aankomt.
Ik kocht een kader 70x100. Deze voelde echter totaal niet stevig aan, plooide makkelijk. Wanneer ik het kader wou ophangen, schoot het glas (dat echt wel plastiek was) uit het kader en sprong het houten kader kapot. Triestige kwaliteit

Odpowiedź od BGASTORE.BE Vlaams
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.