Hurtigt svar, mega god service. Der var sket en lille misforståelse, som de var MEGET behjælpelige med, og hurtige til at få rettet op på. Tak for god service.
Jeg købte for et år siden en Fitbit Charge 6 hos Nexusgear. Uret er nu holdt op med at virke, og jeg har ifølge købeloven 2 års reklamationsret. Jeg har ad flere omgange forsøgt at kontakte Nex... Zobacz więcej
Jeg har købt et fitbit ur fra nexusgear. Dette skulle sendes til reparation (03/10), hertil køber jeg en fragtlabel. Da uret ikke fejler noget alligevel skal jeg købe endnu en returlabel for at få ure... Zobacz więcej
Fantastisk service efter at have modtaget et produkt med mange fejl og mangler, som producenten ikke har været særlig hjælpsom omkring. Viktor er hurtig med behagelig besvarelser og flotte løsninge... Zobacz więcej
Napisane przez firmę
Hos NexusGear er vi drevet af passionen for at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Med over 5 års erfaring i branchen har vi opbygget en solid ekspertise inden for elektronik og gaming, og vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser. Vi er et dansk brand, der værdsætter ærlighed og transparens. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dine behov. Hos NexusGear mener vi, at god kundeservice er nøglen til succes. Derfor er vi altid klar tilat besvare dine spørgsmål og tilbyde support, og vi gør vores bedste for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os. Derfor besvarer vi også alle henvendelser inden for 24 timer. Vores mission er at være den foretrukne leverandør af elektronik og gaming produkter i Danmark. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder den bedste kombination af pris, kvalitet og service, og vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og services.
W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania
Odpowiada na 23% z negatywnych recenzji
Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia
Inni użytkownicy przeglądali również
Super god service
Super god service. Havde bestilt en forkert varer - fik den ombyttet uden beregning af ekstra fragt. Og fik tilsendt en label til fri returfragt.
Svarer lynhurtig på henvendelser.
God kundeservice og lækker…
God kundeservice og lækker brugeroplevelse af hjemmeside.
I forbindelse med køb af en Bluetooth højtaler havde jeg spørgsmål til produktet, hvilket blev besvaret inden for kort tid. Derfor giver jeg 5/5 stjerner.
Alt spiller
Nemt og moderne
Jeg købte et cover til min iPhone. Hjemmesiden er nem at navigere på, levering gik som lovet og jeg må bare rose udvalget og kvaliteten af produkter: Det spænder bredt og er i helt på linje med hvad man forventer af en moderne online virksomhed.
Flot og overskuelig hjemmeside
Flot og overskuelig hjemmeside. God og hurtig levering og god kommunikation omkring levering.