FlexView Electronics (Dansk virksomhed) Recenzje 39

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,6

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service 😊💪🏻 Købte ved personlig henvendelse fordi jeg lige ville høre mere om skærmen og fik en rigtig god kundeservice 😊👍🏻 Har fået leveret min FlexiScreen Premium 32" i mand... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Det er ikke kun produktet, der er uhyre fleksibelt og effektivt. Det er virksomhedens medarbejdere i den grad også!!! Stod med en præsentation på en "håbløs" lokalitet uden skærme eller hvide vægge. E... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Suveræn kundeservice og produkt! Lever fuld ud op til vores forventninger. God kvalitet, strømmen holder godt og vigtigst af alt så giver den os bare en fed oplevelse her når vi ser OL ude i ha... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Vi leverer Danmarks bedste skærme til underholdning, kommunikation og professionelt brug. Alle vores skærme er baseret på Android og med touch. Vores kunder er både private der vil ligge i badekaret og se serier, følge en opskrift uden læsebriller eller se en fodbold kamp i hængekøjen, men også virksomheder, som har brug for en bedre løsning til deres videomøder, informationstavler, præsentationstavler mm. Men også håndværkere, som skal bruge visuel assistance, samtidig med hænderne er i brug. Skærmenes funktion spænder også meget bredere end det. Kontakt os og hør nærmere. Vores værdier er integritet, medmenneskelighed og fremragende kundepleje. Det kommer før alt andet. Tak for din tid. FlexView Electronics

4,6

1 gwiazdka

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Professionelt, trygt og effektivt

Jeg havde en virkelig god snak med Mikkel, som er en af ejerne, fordi jeg havde nogle spørgsmål til deres FlexiCam. Han var super behagelig at tale med og forklarede tingene på en rolig og forståelig måde, så jeg følte mig helt tryg i beslutningen.

Efter vores samtale bestilte jeg produktet, og allerede 25 timer senere kunne jeg hente pakken i en pakkeshop. Det er ærligt talt VIRKELIG imponerende – især her op til jul, hvor der normalt er ekstra travlt.

Alt i alt en rigtig god oplevelse, hvor man tydeligt mærker, at der står mennesker bag virksomheden, som går op i både deres kunder og deres produkter. Kan varmt anbefales!

18 grudnia 2025
Opinia niezależna
Oceniono na 1 z 5

Meget skuffet over den

Meget skuffet over den, jeg fik lovning på den sagtens kunne bruges til K9-Biathlon løb men den kan ikke engang blive siddende på løbetøjet, der er glat, den ryger af. Der følger ikke nogen ordentlig vedhæftedims med til det vandtætte cover så den kan sættes fast på hundens sele.
Og så følger der ikke en dansk brugervejledning med.

29 września 2025
Logo FlexView Electronics (Dansk virksomhed)

Odpowiedź od FlexView Electronics (Dansk virksomhed)

Hej Anne,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre, at du ikke har haft en god oplevelse.

Vi stræber altid efter at levere den bedst mulige kundeservice og giver ikke op, før vores kunder er tilfredse. Vi har forsøgt at kontakte dig direkte for at forstå, hvad der er sket, men har desværre ikke fået svar.

Du nævner, at du har fået en lovning på noget, men vi kan desværre ikke finde nogen tidligere korrespondance. Vil du hjælpe os ved at oplyse, hvem du har talt med, så vi kan undersøge sagen nærmere?

Vores FlexiCam kan stadig anvendes med den medfølgende magnetiske halskæde – også når kameraet er monteret i det vandtætte etui. Derudover tilbyder vi en udvidet udstyrs- og monteringspakke, som giver endnu flere muligheder for fleksibel montering.

Vi sender altid en dansk brugervejledning pr. mail samt et link til vores YouTube-kanal, hvor du finder detaljerede videoguides til alle vores produkter.

Du er meget velkommen til at kontakte os direkte, hvis du har lyst til en dialog. Vi vil rigtig gerne finde en løsning og sikre, at du får en god oplevelse med både os og dit produkt.

De bedste hilsner,
Oskar F. Schæbel, Medejer FlexView Electronics

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej