NexusGear Recenzje

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Hurtigt svar, mega god service. Der var sket en lille misforståelse, som de var MEGET behjælpelige med, og hurtige til at få rettet op på. Tak for god service.

Oceniono na 1 z 5

Jeg købte for et år siden en Fitbit Charge 6 hos Nexusgear. Uret er nu holdt op med at virke, og jeg har ifølge købeloven 2 års reklamationsret. Jeg har ad flere omgange forsøgt at kontakte Nex... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Jeg har købt et fitbit ur fra nexusgear. Dette skulle sendes til reparation (03/10), hertil køber jeg en fragtlabel. Da uret ikke fejler noget alligevel skal jeg købe endnu en returlabel for at få ure... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Fantastisk service efter at have modtaget et produkt med mange fejl og mangler, som producenten ikke har været særlig hjælpsom omkring. Viktor er hurtig med behagelig besvarelser og flotte løsninge... Zobacz więcej

1. Sklep RTV

Napisane przez firmę

Hos NexusGear er vi drevet af passionen for at levere de bedste produkter og service til vores kunder. Med over 5 års erfaring i branchen har vi opbygget en solid ekspertise inden for elektronik og gaming, og vi er stolte af at kunne tilbyde et bredt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser. Vi er et dansk brand, der værdsætter ærlighed og transparens. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte produkt til dine behov. Hos NexusGear mener vi, at god kundeservice er nøglen til succes. Derfor er vi altid klar tilat besvare dine spørgsmål og tilbyde support, og vi gør vores bedste for at sikre, at du får en positiv oplevelse hos os. Derfor besvarer vi også alle henvendelser inden for 24 timer. Vores mission er at være den foretrukne leverandør af elektronik og gaming produkter i Danmark. Vi stræber efter at tilbyde vores kunder den bedste kombination af pris, kvalitet og service, og vi arbejder konstant på at forbedre vores produkter og services.

Słaba

Wynik TrustScore: 2.5 na 5

45 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 23% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 1 tygodnia

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 15

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Dårlig returnering, ingen penge retur

Vi har efter dialog med Nexus Gear omkring en returnering sendt en vare retur. Her 2 uger efter har vi ikke hørt fra virksomheden og heller ikke modtaget vores penge.

Vi har henvendt os til virksomheden et par gange siden og er blevet lovet at de ville kigge på sagen, men vi har fortsat intet hørt.

15 marca 2025

Odpowiedź od NexusGear

Hej Anders, Vi er meget kede af at høre om din oplevelse - det er bestemt ikke den service, vi ønsker at levere. Vi kan desværre ikke finde en ordre på dit navn eller e-mail, men vi vil meget gerne løse sagen hurtigst muligt. Kan du sende os dit ordrenummer eller den e-mail, du brugte ved bestilling? Så sørger vi for at få det ordnet med det samme. Du kan kontakte os direkte på kontakt@nexusgear.dk, så vi kan følge op ASAP. Vi ser frem til at høre fra dig og få løst det hurtigst muligt!

Kan varmt anbefale

Viktor er hurtig med behagelig besvarelser og flotte løsninger.
Den bedste service jeg længe har oplevet. Dejligt med et firma som tager ansvar.

17 lutego 2025

Nægter at håndtere reklamationer

Har været i kontakt med firma ang. en reklamation på en robotstøvsuger, firmaet nægter at leve op til købelovens § 78 om afhjælpning af mangler.
Sælger skriver på sin hjemmeside at de svarer inden for 24 timer, men nu er der gået 8 dage.
Jeg ser mig dog derfor nødsaget til at tage min problemstilling til center for klageløsning og derefter forbrugerklagenævnet.
Desuden prøver virksomheden at forfalske citater fra hjemmesiden forbrug.dk som guider købere i deres rettigheder ved at tilføje ekstra ting til deres citater som passer ind i deres verden.
Al dokumentation fra ovenstående haves

Opdatering.
Nexusgear har efterfølgende henvendt sig med en fin løsning.

17 stycznia 2025

Elendig betjening

Bestilte et headset på Black Friday da det var på tilbud, og det var på lager og sat til 3 dages leveringstid ifølge hjemmesiden. Hører ingenting fra dem, så skriver efter 4 dage om de har sendt det af sted endnu, hvortil de svare at de ikke har flere pga. Stor efterspørgsel ved black friday... Flot.
3 dage senere annulerer de så min bestilling uden grund.

6 grudnia 2024

Hej Gregers

Vi beklager dybt, at vi ikke har levet op til dine forventninger denne gang – det er på ingen måde den service, vi ønsker at levere.

Din ordre blev markeret som mistænkelig af vores 3D Secure-system, hvilket krævede en manuel gennemgang for at sikre transaktionens sikkerhed. Desværre skabte dette en forsinkelse, som blev forværret af det ekstraordinære pres under Black Week. Vi tager fuldt ansvar for, at kommunikationen til dig undervejs ikke har været tilstrækkelig.

Vi beklager endnu en gang den oplevelse, du har haft, og vi tager din feedback alvorligt. Din oplevelse viser os, hvor vi kan forbedre os, og vi har allerede igangsat flere tiltag for at sikre, at lignende situationer ikke opstår fremover.

Viktor - Kundesupport

Kan anbefales

Jeg købte for nylig i en robotstøvsuger. Jeg fik hurtigt svar på mine spørgsmål og varen blev leveret indenfor tiden og fungere upåklageligt.
Alt-i-alt: god service

28 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Rigtig god service indtil videre :-)…

Rigtig god service indtil videre :-) har ikke modtaget min bestilling, men bestilt en lørdag aften kl. 21 og fik en medarbejder i samtale efter jeg havde lavet en fejl i ordren og han rettet den med det samme, så det må man sige er en god service på en lørdag.

30 listopada 2024
Oceniono na 5 z 5

Super service, og mit produkt kom hurtigt. De er nemme at komme i kontakt med og svarer hurtigt, hvilket jeg synes giver en stor tryghed når det er første gang jeg handler på en hjemmeside.

27 listopada 2024
Oceniono na 1 z 5

Det er nu over 14 dage siden jeg har…

Det er nu over 14 dage siden jeg har lavet en ordre på deres hjemmeside, og stadig ikke set skyggen af det jeg bestilte. Da jeg bestilte var der 4 vare på lager, og 4 timer senere var der ingen på lager, og de vidste ikke hvornår den kom på lager igen. Produktet er på lager i mange webshops, og selv hos producenten er den på lager.

07-11-2024: Jeg er ikke enig i udlægningen fra NexusGear. Vurdér selv om det er et sted i vil handle.

20 września 2024

Hej Mads
Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om din oplevelse og forstår fuldt ud din frustration.

Der skete desværre en fejl i vores lager, som gjorde, at varen blev vist som på lager, selvom den reelt ikke var det. Da vi opdagede det, kontaktede vi dig hurtigt for at forklare situationen og tilbød dig et link, så du kunne bestille varen til samme pris, når den kom på lager igen. Vi kan forsikre dig om, at vi selvfølgelig ikke har trukket penge fra dig.

Vi gør vores bedste for at undgå den slags fejl, men der sker deværre stadig menneskelige fejl engang imellem. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du meget velkommen til at række ud til os på kontakt@nexusgear.dk

Oceniono na 2 z 5

Order was forgotten until I contacted them

I ordered a gadget from them, because it said on their website that they had it in stock, and delivery would take 3-5 days. One week passes and I still don't get anything. On the order status it's said "received" and that's it. I had to reach out to them to follow up. Only then I got an explanation for the delay. Received the stuff I ordered 10 later than expected.

18 sierpnia 2024

Hi Christian,

Thank you for your feedback, and I’m sorry to hear about your experience. I want to clarify that your order was never forgotten, and I apologize if it felt that way. The item you purchased was listed with an estimated delivery time of up to 7 business days, as it was shipped from a remote warehouse. Please note that weekends are not included in the calculation of business days due to GLS's operational hours. We appreciate your understanding and hope this clears up any confusion. Should you have any further questions or concerns, feel free to reach out.

Best Regards
Viktor
Customer Support - NexusGear

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej