Brand New Day Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk en vriendelijke opzet en uitleg. Ik heb dit BND pensioenplan gebruikt voor controle en inzicht in mijn eigen inventarisatie. En dat werd bevestigd. Mijn advies is eerst zelf jouw eigen situa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al jaren lang prima resultaten en lage kosten. Alles werkt vlekkeloos en de klantenservice is helemaal top. Vandaag een pensioenplan gesprek gehad. De adviseur was goed voorbereid en nam alle tijd o... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Online alles goed en overzichtelijk. Helaas gaat er van alles mis na de aanvraag van een pensioenuitkering. Er ontstaat een dubbele account, vier overboekingen van andere banken zijn niet zichtba... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wilde lijfrentepolis van Nationale Nederlanden periodiek overmaken naar een Franse bankrekening;dat gaat bij NN niet,bij Brand New Day wel .Zelfs een overstapbrief van BND gekregen.Goed bezig .Chapeau... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Bank
  2. Instytucja finansowa

Napisane przez firmę

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. Sparen of beleggen voor uw kind, voor uw pensioen, of ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt (als u dat wilt) het risico van beleggen automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld echt nodig heeft dichterbij komt. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 86

Napisz recenzję

Oceniono na 1 z 5

Brand New Day: oplichters

Zijn, en blijven, oplichters! Wanneer een werknemer fiscale ruimte heeft voor een lijfrente kan hij beter gaan "banksparen"! Het fiscale voordeel, zoals door Brand New Day gesuggereerd, is beperkt of niet van toepassing: over de uitkering is inkomensbelasting verschuldigd! Deze kan hoger zijn dan het fiscale voordeel. Brand New Day belazert de kluit!

23 marca 2025

Beste Albert,

Wij hechten veel waarde aan eerlijke feedback en staan altijd open voor vragen of kritiek. U heeft ons verzoek via Trustpilot om uw gegevens te delen geweigerd. Hierdoor kunnen wij niet vaststellen of u klant bent bij Brand New Day. Wel krijgen wij (net zoals een aantal andere bedrijven) een zeer negatieve review van u. Het staat u uiteraard vrij om dit te doen, maar wij zouden het fijn vinden als we dan tot een geschikte oplossing kunnen komen. Dat kan niet als we niet mee kunnen kijken in uw account.

Wij willen graag benadrukken dat wij geen klanten misleiden, laat staan "de kluit belazeren". Het klopt dat over lijfrente-uitkeringen inkomensbelasting verschuldigd is, maar dat is ook juist onderdeel van het fiscale voordeel van een lijfrente. Stortingen op de pensioenrekening in de opbouwfase van een lijfrente leveren namelijk direct belastingvoordeel op, terwijl de uitkering later tegen een lager tarief wordt belast. Dit principe is breed erkend en de basis van ons product.

Mocht u hierover de dialoog aan willen gaan of vragen hebben, dan nodigen wij u uit om contact op te nemen met onze klantenservice via 020 758 53 10 of klant@brandnewday.nl. We gaan graag in gesprek – maar wel op een eerlijke en constructieve manier.

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk, helder en eerlijk advies

Duidelijke, heldere informatie waar ik mee verder kan en die mij op weg helpt op een goede manier een aanvulling op mijn pensioen te geven. Ik ga dan ook zeker een pensioen rekening openen bij BND.

12 marca 2025

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het delen van uw ervaring! Mocht u vragen hebben tijdens het openen van de rekening, neem dan vooral contact met ons op!

Fijne support gekregen!

Al mijn vragen zijn beantwoord en ik kan direct van start met pensioen beleggen

12 marca 2025

Beste Janine,

Wij zijn blij om te horen dat u goed bent geholpen! Mocht u ooit nog met vragen zitten, dan weet u ons te vinden!

Goed advies

Goed advies, ook waar dat advies niet in het eigen voordeel van BND valt.

11 marca 2025

Beste Stef,

Bedankt voor de positieve review!

Oceniono na 5 z 5

het is een bekend bedrijf

het is een bekend bedrijf. regelmatig op commercials.
maar de aanvraag was heel duidelijk en transparant.
de medewerker weet waar hij mee bezig is.

11 marca 2025

Beste John,

Goed om te lezen dat onze medewerkers u kundig hebben geholpen, bedankt voor het delen van uw ervaring!

Oceniono na 4 z 5

Vriendelijk en terzake kundig

Vriendelijk, terzake kundig duidelijke en rustige uitleg.

10 marca 2025

Beste Maarten,

Bedankt voor de positieve review en mooi om te horen dat u goed geholpen bent!

Oceniono na 5 z 5

Vanochtend bijna een uur gesproken met…

Vanochtend bijna een uur gesproken met Floris van Brand New Day. Uitgebreid de tijd genomen om alles helder uit te leggen. Ik had 0 ervaring met pensioen sparen / lijfrente maar heb nu voldoende kennis om een goede beslissing te nemen om ook te gaan beginnen.

De enige vraag die eigenlijk onbeantwoord bleef is waarom niemand mij eerder over het principe pensioen sparen had verteld 😂

Ik ga nu met de rekenmodules op de website spelen om te kijken wat voor mij de beste optie is.

Beste meneer Kok,

Mooi dat u zo goed bent geholpen door Floris! Mocht u in het verleden uw jaarruimte niet hebben benut, kunt u dit nog steeds benutten als reserveringsruimte. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden met uw jaar- en reserveringsruimte, neem dan vooral weer contact met ons op!

Vakkundig

Telefoon snel beantwoord, behulpzaam en vakkundig geholpen met het doorlopen van de stappen.

Beste Marc,

Wij zijn blij om te horen da tu snel en kundig geholpen bent!

Geweldige service van Brand New Day

Telefonisch een goed en uitgebreid gesprek gehad met Tim Bos over zowel normaal beleggen als pensioenbeleggen, waarbij Tim mij uitstekend heeft geholpen met de (complexe) vragen die ik had. Complimenten voor de expertise. Dank!

Beste Ramin,

Goed om te horen dat u kundig geholpen bent, ik heb uw mooie compliment doorgestuurd naar Tim!

Fijn gesprek

Fijn gesprek, heldere uitleg. Erg tevreden!

3 marca 2025

Beste Alvise,

Bedankt voor de positieve review!

Oceniono na 5 z 5

Het was een goed en prettig gesprek met…

Het was een goed en prettig gesprek met de medewerker Mark. Hij heeft mijn vragen correct en professioneel beantwoord en gaf mij alle informatie die ik nodig had. Ik ben zeer tevreden met de dienst en kennis van Brand New Day medewerkers.02

28 lutego 2025

Beste Elena,

Wij zijn blij om te horen dat de kennis van onze medewerkers goed op peil is en dat u professioneel geholpen bent!

Oceniono na 5 z 5

Duidelijke informatie en prettige hulpverlening

Prettig gesprek gehad met Brand New Day waarin ik al mijn vragen kon stellen over het product, de verschillende mogelijkheden en het gebruik van de app!

28 lutego 2025

Beste Suze,

Bedankt voor de goede review! Mocht u ooit nog vragen hebben, neem dan vooral weer contact met ons op!

Oceniono na 5 z 5

Openen van rekening is redelijk complex…

Openen van rekening is redelijk complex maar met telefonische ondersteuning is het allemaal snel geregeld. De daarop volgende overdracht van Rabobank naar BrandNewDay verliep ook onverwacht snel en zonder gedoe. Zowel Rabobank als BrandNewDay hebben dit keurig geregeld. Chapeau.

25 lutego 2025

Beste Harry,

Fijn om te horen dat u telefonisch goed werd ondersteund bij het openen van de rekening, bedankt voor het mooie compliment!

Super helpful & friendly

Super helpful & friendly, highly recommended to get in touch with in case you have any doubts

25 lutego 2025

Dear Luigi,

Thank you for the great review, we are glad to hear about your positive experience!

kundig en geduldig advies

Floris doorliep alle stappen zonder enige haast. naast de pensioen beleggings rekening sloot ik ook nog een beoeggings rekening af.

24 lutego 2025

Beste Iris,

Wij zijn blij om te horen dat u kundig en geduldig bent geholpen!

Maarten Docter is top!

Maarten Docter is iemand met veel kennis van financiele zaken, vooral wb pensioenen. Hij heeft me helder uitgelegd wat de mogelijkheden zijn met mijn opgebouwde kapitaal in een lijfrentepolis, zonder specifiek reclame te maken voor Brandnewday. Ik ben op mn hoede voor financiele adviseurs omdat je vaak hoort dat je in een deal gepraat wordt, die achteraf teleurstellend is. Dat gevoel kreeg ik totaal niet met Maarten. Hij stelt de goeie vragen en denkt echt met je mee en na het betaalde oriëntatiegesprek (wat ik iedereen kan aanraden) kan je gerust nog met vragen bellen. Communicatie gaat makkelijk, snel en prettig.

23 lutego 2025

Beste Sander,

Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door Maarten en dat hij uw onzekerheid heeft weg weten te halen. Ik heb uw review naar hem doorgestuurd!

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej