Brand New Day Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Duidelijk en vriendelijke opzet en uitleg. Ik heb dit BND pensioenplan gebruikt voor controle en inzicht in mijn eigen inventarisatie. En dat werd bevestigd. Mijn advies is eerst zelf jouw eigen situa... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Al jaren lang prima resultaten en lage kosten. Alles werkt vlekkeloos en de klantenservice is helemaal top. Vandaag een pensioenplan gesprek gehad. De adviseur was goed voorbereid en nam alle tijd o... Zobacz więcej

Oceniono na 2 z 5

Online alles goed en overzichtelijk. Helaas gaat er van alles mis na de aanvraag van een pensioenuitkering. Er ontstaat een dubbele account, vier overboekingen van andere banken zijn niet zichtba... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Wilde lijfrentepolis van Nationale Nederlanden periodiek overmaken naar een Franse bankrekening;dat gaat bij NN niet,bij Brand New Day wel .Zelfs een overstapbrief van BND gekregen.Goed bezig .Chapeau... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Bank
  2. Instytucja finansowa

Napisane przez firmę

Brand New Day is een neobank die de grootbanken uitdaagt op het gebied van sparen en beleggen. Sparen of beleggen voor uw kind, voor uw pensioen, of ieder ander willekeurig doel. Daar heeft u weinig werk aan: u belegt automatisch in duizenden aandelen of obligaties en kunt (als u dat wilt) het risico van beleggen automatisch laten afbouwen naarmate de dag waarop u het geld echt nodig heeft dichterbij komt. We onderscheiden onszelf door de klant op de eerste plaats te zetten, met scherpe tarieven en slimme oplossingen. Brand New Day is bijna volledig tech-driven. Bijna, want we denken graag met u mee en als u ons belt, mailt of chat, krijgt u nog gewoon antwoord van een echt (en leuk) mens.

Dane kontaktowe

4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zwykle odpowiada w ciągu 2 tygodni

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 86

Napisz recenzję

Oceniono na 5 z 5

Heel vriendelijk geholpen door Marijn!!

Heel vriendelijk geholpen door Marijn! Goede uitleg en begeleiding ontvangen over hoe alle tools werken op de website - ook transparant over de kosten en de uitleg van de producten. Erg fijn!

22 września 2025

Beste Kaj,

Met onze tools op de website willen we u op weg helpen met het berekenen van uw jaar- en/of reserveringsruimte, informeren over het potentieel rendement én inzage geven in onze fondsen & koersen. Ontzettend prettig dat mijn collega Marijn u hiermee goed op weg heeft geholpen. Uw complimenten zijn aan hem doorgegeven. Enorm bedankt!

Oceniono na 5 z 5

Pensioenplan glashelder na één nuttig en leuk gesprek!

Leuk en nuttig gesprek met concrete uitkomsten en actiepunten. Een pensioenplan maken stond lang op onze todo-lijst. We stelde het uit en vonden het lastig om een strategie te kiezen. Na ons gesprek (van ruim een uur) is alles glashelder en hebben we weer een gevoel van controle en rust. Echt top!

17 września 2025

Kundig en vriendelijk

Kundige uitleg video call en onduidelijkheden of kennis die ontbrak allen weggenomen.
App werkt goed en site is erg goed in elkaar gezet.

Complimenten

17 września 2025

Beste Ronnie,

Wat fijn om te horen dat mijn collega u goed van dienst is geweest. Ook fijn om te horen dat de app en website u goed bevallen.

Geld meer dan waard

Het was een duidelijk, rustig , eerlijk en helder gesprek waarbij door Bartho op een empatische doch professionele wijze antwoord werd gegeven op onze vragen.
Erg blij dat we dit pensioenplangesprek gevoerd hebben.

11 września 2025

Beste Arja,

Geweldig om te horen dat mijn collega Bartho u goed van dienst is geweest tijdens het pensioen plan gesprek. Ik zal uw compliment doorgeven.

Groeten - Team Klantenservice Brand New Day

Oceniono na 5 z 5

Heldere en overzichtelijke uitleg over…

Heldere en overzichtelijke uitleg over ogenschijnlijk ingewikkelde materie

28 sierpnia 2025

Beste Jimco,

Hartelijk dank voor deze mooie review. Fijn om te lezen dat mijn collega's u hebben voorzien van een heldere uitleg!

Oceniono na 4 z 5

Erg blij met dit bedrijf

29 lipca 2025

Hi Denise,

Dankjewel voor de review. Fijn om te lezen dat je er blij met ons bent. De volgende keer maken we er graag 5 sterren van!

Oceniono na 1 z 5

Winstgericht, voor BND maar niet voor klant

Tegen mijn wil werd mijn verpande beleggingsrekening bij Allianz overgenomen door BND en mijn vermogen werd zonder inspraak in een ander fonds ondergebracht. Bovendien werd de voordien overeengekomen volmacht om wijzigingen aan te brengen niet meegenomen van Allianz. Sedertdien heb ik over een looptijd van 9 jaar €500 mogen betalen aan BND voor de "indrukwekkende prestatie" van €200 waardevermindering in diezelfde periode, in een laag-risico obligatie fonds. Dit is het resultaat van het "slim" toepassen van disproportionele administratie kosten voor automatische processen, als "beloning" voor het doorsluizen van het geld van de klant naar laag-kwalitatieve fondsen waarvoor BND geen verantwoordelijkheid hoeft af te leggen, immers, "deze worden beheerd door een andere maatschappij". Verder zeer onoverzichtelijk, niet klantvriendelijk en inefficient, met aanzienlijk tragere transactie tijd vergeleken met andere platforms. Al met al vergelijkbare ervaringen met de andere meer kritische reviews hier.
Goddank is de verpanding nu opgeheven, dus ik heb meteen mijn geld weggehaald bij Circus BND.

21 sierpnia 2025

Beste Ron,

Ontzettend vervelend dat u na al het contact een slechte review over ons achterlaat. U verwijt ons dat u in alle jaren dat u klant bent geen inzage heeft gehad in uw rekening en dat het rendement is tegengevallen. In werkelijkheid ligt het een stuk genuanceerder. In al die jaren hebben we u meermaals herinnerd aan de laatste openstaande stap in uw online-omgeving. Had u deze doorlopen, dan kreeg u gelijk inzage in uw rekening. U heeft dit nooit gedaan.

Zoals besproken hebben we - naar onze mening - voldaan aan onze zorgplicht gezien alle mails in de afgelopen 8 jaar. Bij het beheren van uw rekening komt ook een stukje eigen verantwoordelijkheid kijken. U heeft dit nagelaten, wat ervoor heeft gezorgd dat het rendement tegen is gevallen. Over alle jaren is het rendement en uw risicoverdeling, datgene waar uw klacht in eerste instantie over ging, inzichtelijk geweest via de beschikbare documenten. Had u zelf actie ondernomen, dan had u zelf uw portefeuille kunnen wijzen. Iets waar wij niet toe bevoegd zijn, maar u zelf wel had kunnen doen.

Uw stelling dat wij "slim" disproportionele administratie kosten toepassen en dat daardoor uw rendement tegenvalt is onjuist en misplaatst. Al onze kosten staan transparent op onze website en zijn een van de laagste in de markt.

Bob - Manager Klantenservice Brand New Day

Oceniono na 5 z 5

Ik heb een (gratis) webinar bijgewoond…

Ik heb een (gratis) webinar bijgewoond en ben in 45 minuten heel wat wijzer geworden dankzij een aantal duidelijke handvatten... Ik wist in grote lijnen wel wat er op touw staat aan fiscale veranderingen maar dacht veel te moeilijk over de praktische uitvoering zo bleek na afloop. Dank hiervoor! Na afloop ontvingen de deelnemers ook nog een link waarmee het webinar teruggekeken kan worden. Erg handig!

18 sierpnia 2025

Beste A.J.

Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn dat u ons webinar als nuttig heeft ervaren. Mocht u toch nog vragen hebben dan helpen we u graag verder!

Oceniono na 5 z 5

Goed advies en een fijn gesprek

Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd. De adviseur was zeer goed ingelezen. Beantwoorde al onze spontane vragen uitgebreid en nam de tijd voor ons.

17 lipca 2025

Beste Nicolette,

Top dat de collega's van de pensioendesk u goed hebben kunnen helpen. Hopelijk kunt u verder bouwen aan een goed pensioen met al deze inzichten. Als er toch nog vragen zijn dan kunt u altijd even contact opnemen.

Oceniono na 5 z 5

Gisteren webinar " teruggave box 3…

Gisteren webinar " teruggave box 3 belastingen" bijgewoond. Buitengewoon boeiend en leerzaam. Ben weer een hoop wijzer geworden. Raadt ook ieder aan om van de kennis van Fiscalert gebruik te maken. De maatschappij is zo ingewikkeld geworden dat expertise in deze vorm noodzakelijk is. Nogmaals dank voor de prettige manier van kennis en ervaringsoverdracht. Theo Vos Den Haag.

19 sierpnia 2025

Beste Theo,

Prettig om te lezen dat u een goede ervaring heeft overgehouden aan ons webinar samen met Fiscalert! Wij stellen deze review ten zeerste op prijs. Mocht u nog vragen hebben dan horen wij het graag van u.

kristalheldere informatie

Duidelijke antwoorden en een goede begeleiding.

19 sierpnia 2025

Best Dion,

Wat een mooie review! Kristalhelder is waar we voor gaan. Hartelijk dank voor het vertrouwen in Brand New Day en mochten er toch nog vragen zijn dan staan wij u graag te woord.

Transparant en lage kosteb

Mooi concept, transparante kosten.

15 sierpnia 2025

Beste heer van den Ende,

Kort maar krachtig, daar doen we het voor. Mocht u ooit nog aanvullende vragen hebben dan weet u ons te vinden.

Oceniono na 5 z 5

Professioneel advies en vriendelijke uitleg

De medewerker heeft me op verschillende manieren geschetst welke keuzes ik kan maken ten aanzien van mijn pensioen. En welke financiële gevolgen dat heeft. Erg duidelijk en helpend.

En ook nog heel vriendelijk met goede uitleg. Bovendien heb ik meteen het rapport hierover ontvangen.

14 sierpnia 2025

Beste Karen,

Fijn om te lezen dat mijn collega u goed heeft kunnen informeren over de opties die u heeft met betrekken tot het opbouwen van uw pensioen. De heren van de Pensioendesk zijn zoals u heeft ervaren zeer bekwaam!

Mocht u nog vragen hebben dan helpen wij u graag verder.

Oceniono na 5 z 5

Uitstekende en rustige uitleg.

Uitstekende en rustige uitleg in begrijpelijke taal. Het blijft lastige materie, maar Bartho nam alle tijd en kon alle vragen duidelijk beantwoorden.

12 sierpnia 2025

Beste Dorus,

Top dat onze collega Bartho je zo goed van dienst is geweest. Daar worden wij allemaal heel blij van. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd bij onze klantenservice terecht!

Oprecht goed geholpen door Floris

Oprecht goed geholpen, even anders dan de reguliere banken. Persoonlijke aandacht, tijd en direct contact met eenzelfde contactpersoon. Zelfs later nog even teruggebeld omdat het niet goed uitkwam. Deskundig en netjes. Dank Floris.

8 sierpnia 2025

Beste Koen,

Wat goed om te lezen dat Floris je naar wens heeft kunnen helpen. Daar doen we het uiteindelijk voor. Ik heb je compliment doorgegeven, dus ook namens Floris, heel erg bedankt voor je mooie review.

Zeer verhelderend pensioenplangesprek

We hadden een zeer verhelderend pensioenplangesprek met Bartho. Hij was vriendelijk, lichtte onze situatie nu en in de toekomst toe in heldere grafieken en beantwoorde geduldig al onze vragen. Wij weten nu veel beter waar we aan toe zijn en wat ons nog te doen staat.

7 sierpnia 2025

Beste Noor,

Namens mijn collega Bartho heel erg bedankt voor deze mooie review. Top om te lezen dat hij jullie goed inzicht heeft kunnen geven in jullie pensioensituatie.

Oceniono na 4 z 5

Mijn contactpersoon bij BND was zeer…

Mijn contactpersoon bij BND was zeer betrokken en professioneel.
Met een beetje meer kennis van de gevolgen voor Nederlanders die in Spanje wonen en belastingen betalen (dat zijn er velen), had ik de pensioen planning grandioos gevonden.

5 sierpnia 2025

Beste Charlie,

Dank voor deze review. Ik heb zojuist vernomen dat mijn collega die je heeft geholpen een verzoek heeft ingediend voor een 3 weken durende pensioen studie aan de Costa Del Sol. Wellicht dat we er hierna 5 sterren van kunnen maken.

Een persoonlijk, deskundig advies

Ik vind het een Fin gesprek waarbij ik veel informatie heb mogen ontvangen, op basis waarvan ik zelf besluiten kan nemen ten aanzien van mijn pensioen. Ook was ik erg blij met het duidelijke overzicht wat ik van de pensioenadviseur ontving. Het was me zeker waard!

7 sierpnia 2025

Beste Pieter,

Heel erg bedankt voor deze 5 sterren review. Fijn om te lezen dat mijn collega's van de pensioendesk wéér een klant tevreden klant erbij hebben. Succes met het plannen van uw pensioen.

Groetjes - Team Brand New Day.

Duidelijkheid

Drie keer telefonisch contact gehad met Joey Dirks van BND. Geen vraag was teveel. Er werd rustig en in duidelijk taal antwoord gegeven. Ik ben stukken wijzer geworden over het pensioen beleggen/sparen. Complimenten

6 sierpnia 2025

Beste Jose,

Hartelijk dank voor je mooie review en de lovende woorden over je contact met Joey! Wat fijn om te horen dat je gesprekken als duidelijk, rustig en informatief hebt ervaren.

We geven je compliment graag door aan Joey — daar wordt hij zeker blij van!

Team Brand New Day

Doświadczenie Trustpilot

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej