Har fået fisk og skaldyr fra Nemfisk A/S både til Nytår og til Valentines og begge gange var det sublimt, lækkert & friskt! Levende hummer, hjertemuslinger, store pil selv rejer, friske dorader, skøn... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nytårs skaldyrs buffet: Masser af mad til en meget fornuftig pris! Men I bør vedlægge en brugsanvisning, det er ikke alle der er trygge ved levende hummere, ved hvordan jomfruhummerhaler skal koges, n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering & en super god kvalitet af fiske produkterne. Alt bliver leveret nedkølet af knustis/ skælis, som gør at fiske produkter bliver kølet som de skal. Kvaliteten & hygiejnen på de produkte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Danmarks største online udvalg i friske fisk og skaldyr - fra hav til hoveddør. I sortimentet findes: laks, tun, torsk, rødspætter, rødtunge, muslinger, hummer, jomfruhummer, pighvar m.m. Se det store udvalg i shoppen og køb fisk til levering hjemme.
Strandvejen 808, 2930, Klampenborg, Dania
Virkelig fod service, fantastiske fisk og meget velsmagende opskrifter

Fremragende kvalitet!
Vidunderlige havtaskekæber og skøn rørt øko fiskefars.
- Intet mindre end fremragende!

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Hurtig levering. Super serviceniveau og gode friske varer.

ADVARSEL!!!!!!
Arrogant sælger, og de tager næsen på alle de kan komme til.
Lad være med at give penge før i har varen. Firmaet skifter navn hver gang de skylder for mange penge væk, tager fusen på deres ansatte og deres levandøre. Så mit bedste råd er... Hold JER VÆK!!! Så I ikke mister jeres penge, eller jeres vare!!!
Mvh Søren
Kære Jesper Wieder
Kunne ikke kommentere din besked, så redigerende lige min. Og jo det er din virksomhed jeg skriver om!
Men kan da ik have siddende på mig at du tror det at det er tom og useriøs, for vil da meget gerne give dig lidt fakta! Så vil da lige opsummere i tilfælde at du ikke kan huske det! At du d 15.8.2016 åbnede firmaet med 1 krone i kapital, som hed W&G Apparel IVS. Og det efterfølgende har heddet gg food as, frisk fisk as, alt godt fra havet as, nordfyns røgeri ApS, hanstholm seafood ApS, røgeriet ApS, gourmet grossisten aps, gourmet grossisten food as, gourmet grossisten as. Og et par andre navne. Men det kan du jo se på datacvr.virk.dk under cvrnr 37930806 og så skal du finde fanen registreringshistiorik
hvis du nu har glemt nogle af dem!
Og jo jeg har skam ære kære Jesper så derfor undlader jeg at fortælle om alle dine andre selskaber og bestyrelses poster, og regnskaber og kontakter i alt du har været involveret i. For så lavt kunne jeg aldrig finde på at gå
Mvh Søren

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Det er nemt at bestille, fiskene blev leveret virkelig hurtigt og var i god kvalitet.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Meget begejstret for nemfisk. Modtog en røget lakseside, en fersk lakseside og 1 kg mørksej: Alt simpelthen super lækkert.
Leveringen ligeledes perfekt!

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Fiskene kom ikke fredag som lovet. Men ved henvendelse til firmaet, forsøgte de omgående at finde ud af hvad der var sket, dette selv om det var lørdag. Som aftalt vendte de tilbage. Selv om det ikke lykkedes at finde ud af hvor varen var leveret til, blev jeg tilbudt nye vare og en kompensation i form af nogle lækkerier. Alt i alt en god oplevelse, glæder mig til de nye vare kommer.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Vi fik Nytår skaldyrsplatten fra Nemfisk i år. Det smagte fantastisk! Alt var super friskt.
Det var en presset tid at få varer frem og til tiden, men det hele kom frem til tiden og i god stand.
Jeg var ikke lige med på at hummeren var levende, men det understregde blot friskheden af varerne.
Der var ikke sparet på hverken blåmuslinger, jomfruhummer eller rejerne. Og hummeren var dejlig frisk.
Dejlig oplevelse !!

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Hej med jer jeres fisk er super friske og ser pæne og lækre ud .

Odpowiedź od Nemfisk A/S
ALLE pengene værd! Vi modtog vores skaldyrs-/fiskekasse indeholdende hummer, jomfruhummer, muslinger og rejer samt torsk, som aftalt før nytår. Til vores glædelige overraskelse var det bedre end hvad vi havde forventet.
Super friske skaldyr og lækker torsk- og meget af det. Bestemt ikke sidste gang vi køber fra nemfisk.com. Kan klart anbefales!

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Excellent product delivered timely. Great service and good communication. Highly recommended.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Det var en slap omgang. Vi er vant til røvede jomfruhummere. Der var ikke meget liv i varerne og is manglede også.
Det hør vi ikke igen. Mange hilsener Lotte Wenstrup

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Vi fik leveret Nytårsmenu og den var virkelig fin og velsmagende. Til 400 dkk for 2 personer var den et virkelig godt tilbud og alle pengene værd. Stor anbefaling her fra

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.