Svendborg Sennepsfabrik Recenzje 175

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,7

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 4 z 5

Produkterne er ok, men den ene krukke sennep var istykker, så jeg måtte finde en anden til sennepen. Tilsyneladende er krukkerne ikke pakket godt nok.

Oceniono na 5 z 5

Dag til dag levering af honning sennep, i smuk emballage. Smagen kæler for dine smagsløg. Som de rebeller vi er, har vi nogle gange blandet honning sennepperne med lidt ekstra skarp dijonsennep, jamen... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jeg købte en pakke med 5 forskellige sennepper - det var en gave til en sennepselsker som blev 70 år. Jeg blev meget imponeret over de flotte krukker og det gjorde fødselaren også og strålede som en s... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Problemer med utæt produkt under levering. Informerer om dette da jeg modtager produkterne, og de sender fluks et nyt produkt + et ekstra kvit og frit. Virkelig fin, nem og hurtig kundeservice! Vil kl... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Produkcja żywności
  2. Delikatesy mięsne
  3. Producent żywności

Napisane przez firmę

Vi producerer delikatesser, som du kan være bekendt at servere for din bedste ven - og dig selv. Food for Friends, firmaet bag fabrikken, er stiftet i 2019 af vennerne Emil og Andreas, simpelthen fordi der ikke var nogen grund til at lade være. Produkterne bliver produceret ud fra gode gamle håndværkstraditioner, og vi står selv for processen fra start til slut. Vi producerer vores produkter med stolthed og masse af kærlighed og de bedste råvarer. Sennepsfrøene kommer fra særligt udvalgte landmænd på Fyn. Honningen kommer fra den lokale biavler, og eddiken er også dansk. Dette er med til at give en ægte smagsoplevelse, som du kan være bekendt at servere for din bedste ven - og dig selv.

Dane kontaktowe

Odpowiada na 100% z negatywnych recenzji

Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin

Jak firma korzysta z Trustpilot

Oceniono na 5 z 5

Det er virkelig et lækkert produkt…

Det er virkelig et lækkert produkt køber det igen

16 kwietnia 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Solveig. Mange tak for de pæne ord, det er vi naturligvis meget glade for, tak! Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Skønne produkter

Som altid er det skønne produkter, især jeres honning sennep er fantastisk.

9 kwietnia 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Lisbeth. Mange tak for rosende ord, det er vi naturligvis glade for! Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Produkterne er ok

Tilsyneladende er krukkerne ikke pakket godt nok.

26 marca 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Elsbeth. Det er naturligvis beklageligt hvis noget går i stykker under fragten, hvis du har billeder af det så send det til vores infomail, så sender vi dig naturligvis nye produkter. Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Oceniono na 1 z 5

Jeg ventede lang tid på mine varer med…

Jeg ventede lang tid på mine varer med undskyldning om at der var sygdom. Og fik ingen undskyldning med et plaster på såret. Men da de endelig kom var min gave overflødig. Så nej tak til det firma igen

20 lutego 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Louise. Sygdom er vi desværre ikke selv herre over. Vi er ikke bekendt med at du skulle have "et plaster på såret" Du er naturligvis velkommen på vores webshop en anden gang. Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Hurtig levering

Hurtig levering, god ramsløgssennep. Honningsennep har vi ikke smagt endnu, derfor foreløbig 4 stjerner

26 marca 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Dorthe. Tak for de 4 stjerner, du er altid velkommen til at bestille vores honningsennep😊Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Whiskysennep

Fremragende produkt og ubeskriveligt lækkert

6 marca 2026

Hej Noku.
Tak for de pæne ord, det betyder meget for os! Vh. Svendborg Sennepsfabrik

hurtig service og levering

hurtig service og levering
de kom pæne glas og smagte fantastisk
helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra

9 stycznia 2026

Hej Stephanie.
Mange tak for de rosende ord, det er vi naturligvis meget glade for! Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Fin levering og flotte krukker

Fin levering og flotte krukker

6 marca 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Grete. Mange tak, det er vi meget glade for at du synes! Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Fantastiske senneps

Fantastiske senneps. Skal prøves

3 marca 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Pia. Mange tak for de søde ord, det er vi glade for! Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Virkelig lækre produkter!

Virkelig lækre produkter!

Har før fået sennep fra jer - nu købte jeg selv et sæt med 5 forskellige - det bliver ikke sidste gang jeg gør det!
Levering gik hurtigt og produkter pakket godt ind.

26 lutego 2026

Odpowiedź od Svendborg Sennepsfabrik

Hej Ruben! Task for de pæne ord, vi gør os også umage så mange tak😊 Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Hurtig levering

Hurtig levering, og gode produkter

24 lutego 2026

Tak Patrick - Det er vi glade for at høre! Vh. Svendborg Sennepsfabrik

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej