Oceniono na 5 z 5

Har fået fisk og skaldyr fra Nemfisk A/S både til Nytår og til Valentines og begge gange var det sublimt, lækkert & friskt! Levende hummer, hjertemuslinger, store pil selv rejer, friske dorader, skøn... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

ALLE pengene værd! Vi modtog vores skaldyrs-/fiskekasse indeholdende hummer, jomfruhummer, muslinger og rejer samt torsk, som aftalt før nytår. Til vores glædelige overraskelse var det bedre end hvad... Zobacz więcej

Oceniono na 3 z 5

Nytårs skaldyrs buffet: Masser af mad til en meget fornuftig pris! Men I bør vedlægge en brugsanvisning, det er ikke alle der er trygge ved levende hummere, ved hvordan jomfruhummerhaler skal koges, n... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig levering & en super god kvalitet af fiske produkterne. Alt bliver leveret nedkølet af knustis/ skælis, som gør at fiske produkter bliver kølet som de skal. Kvaliteten & hygiejnen på de produkte... Zobacz więcej

1. Sklep rybny
  2. Hurtownia owoców morza

Napisane przez firmę

Danmarks største online udvalg i friske fisk og skaldyr - fra hav til hoveddør. I sortimentet findes: laks, tun, torsk, rødspætter, rødtunge, muslinger, hummer, jomfruhummer, pighvar m.m. Se det store udvalg i shoppen og køb fisk til levering hjemme.

4,6

Frisk og meget lækkert

2 lipca 2021

Hej Per,

Tusind tak for din anmeldelse!

Dejlig at du tager dig tid til at give os en 5 stjernet anmeldelse. Det betyder meget for os!
Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores fisk 😉

Oceniono na 5 z 5

Rigtig god og frisk fisk

Rigtig god og frisk fisk. Jeg er yderst tilfreds.

1 lipca 2021

Hej Anette,

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores fisk 😉

Oceniono na 5 z 5

Super frisk fisk leveret til tiden med…

Super frisk fisk leveret til tiden med masser af usmelted is på fisken. Meget tilfreds og anbefaler gerne til andre.

1 lipca 2021

Hej Nina,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores fisk og gode og hurtige service 😉

Frisk Fisk til tiden

18 czerwca 2021

Hej Bob,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores fisk og gode og hurtige service 🤩

virkelig lækre pilselv rejer

virkelig lækre pilselv rejer. problem frilevering

10 czerwca 2021

Hej Mia,

Oceniono na 3 z 5

Desværre var det meste is optøede ved…

Desværre var det meste is optøede ved en iøvrigt MEGET sen levering, 17.50, og trods mail fra Nemfisk om at de var klar over problem har der ingen reaktion været efterfølgende.
Grundet optøede is har jeg været usikker på om vi turde spise fx muslingerne.

10 czerwca 2021

Hej Anne,

Vi beklager den senere levering end beregnet. Det sker desværre nogle gange at vi ikke kan nå at levere alle kasser ud inden kl 17.00 som ellers er vores deadline. Det kan skyldes trafik, nedbrud af biler - eller bare ekstra travlt, og når der er ekstra travlt så presser vi ikke vores transportør partner, da de leverer alle vores fisk ud så hurtig de kan.

Vi beklager også at isen var smeltet, det skulle den selvfølgelig ikke have været, men som vi skrev i den første email til dig, så fejler fisken ikke noget.

Vi håber at du stadigvæk har tiltro til os og vil give os en chance mere.

Oceniono na 4 z 5

Bestilte ål som var fine og smagte godt…

Bestilte ål som var fine og smagte godt selv om de kom fra en ålefarm

17 maja 2021

Hej Verner,

Tusind tak for din anmeldelse - omend vi ville have ønsket at den var 5 stjerner. Det er korrekt at vores ål er opdrættede fra Thy, og det står også i produktbeskrivelse når du bestiller.

Ål er af de truede arter - og derfor sælger vi kun opdrættede ål. Vi vil nemlig gerne være med til at bevare den vilde åle bestand.

Det virkelig dejligt at høre, at de smagte godt 🤩

God fisk

God fisk, men der var ikke brugt meget tid på at fjerne ben. Har sjældent oplevet så mange ben i min torsk, derfor giver jeg kun 4 stjerner.

20 kwietnia 2021

Hej Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse, det betyder meget for os!

Vi er kede af vi ikke fik fjernet alle ben i din torsk. Det vil vi selvfølgelig gøre bedre næste gang.

Dejligt at høre, at du er glad for vores fisk 🤩

Hej Annemette,

Oceniono na 4 z 5

Rødspætter ikke i sæson nu

Grunden til at i kun for 4 stjerner er at i skriver rødspætter er i sæson nu og det er de bare desværre ikke 😢😢 de var svære at stege for kødet var meget løse.

14 kwietnia 2021

Hej Heidi,

Tusind tak for din anmeldelse! Det betyder meget for os!

Vi beklager at rødspætterne du fik leveret ikke var den dejlige fyldige størrelse som vi ellers havde håbet på at kunne leverer til dig. Nogle gange så kan vi desværre ikke altid få de fisk på auktionen vi ønsker, og det er specielt i starten af sæsonen på nogle typer fisk.

Vi håber at kunne gøre det bedre næste gang.

Oceniono na 5 z 5

Rigtig gode produkter, god service med yderst rimelige priser.

Godt, frisk og meget større end først antaget.

Udover det, nemt og lige til at bestille, samt er servicen i top.

Det er absolut værd at anbefale og det er noget vi bruger fremover.

13 kwietnia 2021

Hej Jimi,

Oceniono na 5 z 5

Superlækker pighvar og muslinger!

Superlækker pighvar og muslinger!! jeg har lige prøvet første gang og tror der bliver mange flere lækre fiskemiddage herfra.

9 kwietnia 2021
Opinia niezależna

Hej Astrid,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores fisk og skaldyr. Vi glæder os til at leverer mange flere fisk til dig fremover 🤩

God kvalitet og...

levering som aftalt. 👍

1 kwietnia 2021

Hej Tam,

Oceniono na 5 z 5

Det er en fantastisk frisk fisk

Det er en fantastisk frisk fisk. Den færøske laks vi fik er ualmindelig lækker. Selvom prisen Ole er i den billige ende, er det det værd. Kvalitet koster.
Ingen problemer med levering.

30 marca 2021

Hej Hanne og Chresten,

Tusind tak for Jeres anmeldelse!

Dejlig at I tager Jer tid til at give os en 5 stjernet anmeldelse. Det betyder meget for os!

Dejligt at høre, at I er glad for vores Laks, den smager også bare rigtig lækkert 😋

Oceniono na 5 z 5

Virkelig god service hele vejen…

Virkelig god service hele vejen igennem. De tog sig god tid til at guide mig igennem deres priser, levering mv.
Jeg har varmt anbefale Nemfisk som leverandør af frisk fisk.

25 marca 2021
Opinia niezależna

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores fisk og kundeservice 🤩

Oceniono na 5 z 5

Dejlig friske Fisk tak for det

Dejlig friske Fisk tak for det. 🐟🐟🐟🐟🐟

24 marca 2021

Hej Lone,

Flot pakket

Flot pakket, fin levering og fine varer. Både rogn, jomfruhummer og laks.

22 marca 2021

Hej Ole,

Tusind tak for din anmeldelse!

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores kundeservice og fisk 🤩

Super fantastisk fisk

Super fantastisk fisk - så frisk, og blåmuslingerne overgik alt hvad vi ellers har fået af blåmuslinger :-).
Kunne ønske mig at få et lidt mere præcist tidspunkt for levering, så man ikke er bundet hjemme hele dagen - evt. link til bilens rute.
Første men ikke sidste gang vi handler hos nemfisk :-).

22 marca 2021

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse!

Når du køber fisk hos os så modtager du på dagen for leveringen en track og trace email, (husk at tjek dit spamfilter, om den havner der) og generelt så leveres dine fisk typisk mellem kl. 8-17. Det er ikke muligt at give et mere præcist leveringstidspunkt, da dine fisk leveres efter den mest optimale miljømæssige kørselsplan. Du behøver ikke være hjemme når dine fisk leveres. Vi sætter dine fisk det mest hensigtsmæssige sted, og bor du i en etageejendom ringer vi på hos naboen, og stiller dine fiske på trappen foran din dør.

Det er virkelig dejligt at høre, at du er glad for vores fisk og vi glæder os til at levere mange flere fisk til dig 🤩

Lækker frisk fisk

Lækker frisk stenbiderrogn og til fornuftig pris, meget tilfreds og vil helt sikkert købe fra Nemfisk igen.

19 marca 2021

Hej Susi,

Mvh. Team Nem FISK.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej