Reakcja na opinię
ALLE pengene værd! Vi modtog vores skaldyrs-/fiskekasse indeholdende hummer, jomfruhummer, muslinger og rejer samt torsk, som aftalt før nytår. Til vores glædelige overraskelse var det bedre end hvad... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Nytårs skaldyrs buffet: Masser af mad til en meget fornuftig pris! Men I bør vedlægge en brugsanvisning, det er ikke alle der er trygge ved levende hummere, ved hvordan jomfruhummerhaler skal koges, n... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig levering & en super god kvalitet af fiske produkterne. Alt bliver leveret nedkølet af knustis/ skælis, som gør at fiske produkter bliver kølet som de skal. Kvaliteten & hygiejnen på de produkte... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Danmarks største online udvalg i friske fisk og skaldyr - fra hav til hoveddør. I sortimentet findes: laks, tun, torsk, rødspætter, rødtunge, muslinger, hummer, jomfruhummer, pighvar m.m. Se det store udvalg i shoppen og køb fisk til levering hjemme.
Strandvejen 808, 2930, Klampenborg, Dania
Jeg er fuldt ud tilfreds med produkterne og den fine kommunikation da jeg har særlige ønsker. MEN jeg kunne godt tænke mig, at i tager flamingokasserne med retur, da jeg som privat kunde (uden bil) har svært ved at komme af med dem, - og så blev jeg glemt en uge, ingen fisk øv!

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Lækker frisk fisk fra Vestjylland! Appetitligt pakket med portionspakker og masser af is. Leveret til døren tidligt om morgenen af morgenfrisk chauffør med et: Rigtig god dag !

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Der var kun 900 g stenbiderrogn og ikke 1000 g, som bestilt. Var utilfreds med, at varen blev stillet uden for døren, men at der ikke blev ringet på klokken, således jeg vidste, at det var afleveret. Ellers var jeg tilfreds med det, der blev leveret.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Det er altid virkelig frisk fisk. Gode valgmuligheder på hjemmesiden og meget hurtig levering.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Trods fejlen ved min første bestilling, som blev rettet med det samme, vil jeg sige at det er super god service..

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Har fået leveringer tidligere og igen denne gang var alt som forventet. Levering på min adresse 12.30, super friske fisk, som bestilt.
Tak.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Super lækker og frisk fisk blev leveret til døren. Vi bestilte torsk og laks. Og det smagte fantastisk.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Har fået fisk og skaldyr fra Nemfisk A/S både til Nytår og til Valentines og begge gange var det sublimt, lækkert & friskt! Levende hummer, hjertemuslinger, store pil selv rejer, friske dorader, skøn fiskefars, koldrøget laks, jomfruhummere osv. Man kan håbe, at de også får stenbidderrogn og påskelækkerier. Vi glæder os til næste kasse :-)

Odpowiedź od Nemfisk A/S
På alle måder en suveræn oplevelse! Fra bestilling, levering, betaling og opfølgning med fine opskrifter. Hele vejen smidigt og troværdigt!

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Pakken kom til tiden med lækker frisk fisk. Dejligt med opskrifter!

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Levering som aftalt, og fisken var pakket godt ned. Lækker kvalitet af fisk.
Køber igen en anden gang.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Som sædvanligt 1. klasse.
Bortset fra, at vognmanden leverede til den forkerte adresse, ca. 50 m., men det kan Nemfisk jo ikke gøre for :)

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Superfriske og lækre fisk. Leverer altid til tiden.

Odpowiedź od Nemfisk A/S
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.