Kære René Tak for hurtig udrykning i vores nødsituation da flyvemyrerne tog kontrollen i vores sommerhus i maj måned. Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig telefonisk svar efter jeg havde skrevet til dem på mail. Supergod vejledning på telefon. Fik besøg af en yderst venlig mand, som gav sig tid til at finde den mest rigtige løsning på vores pro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har benyttet dem en gang, med fint resultat. Ønsker nu yderligere en behandling mod myrer og skrev til "kobenhavn snabel-a myreexpressen.dk", men intet svar efter 3 uger. Prøver at skrive igen. Opd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Få branchens mest fleksible og innovative skadedyrssikringer. Hos MyreExpressen får du altid intelligente og miljørigtige løsninger, som er tilpasset din skadedyrssituation.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Nie odpowiedziano na negatywne recenzje
Jeg udfyldte kontaktformularen på hjemmesiden søndag aften og blev ringet op af Kurt om mandagen, som bookede selve behandling til den efterfølgende dag (selv om det var i sommerferieperioden, uge 29). Der var udelukkende tale om udendørs behandling, og alligevel ringede Lasse og bekræftede aftalen, 20 min. inden han var der. Umiddelbart efter endt behandling modtog jeg en servicerapport pr. e-mail med information. Nu venter jeg blot på at se effekten, så derfor er vurderingen udelukkende baseret på den formidable kundeservice MyreExpressens medarbejdere giver.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Servicen er helt i top, både i telefonen inden besøg og også under besøget. Flinke og kompetente mennesker.
Kan klart anbefales!

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Det har virkelig hjulpet på vores enorme myreproblem både inde og ude!
Jeg var ellers i tvivl om “om det var pengene værd”, men efter at myreproblemet blev værre og værre, så valgte vi at kontakte Myreexpressen - og det eneste jeg ærgrer mig over er, at jeg ikke fik kontaktet dem for flere år siden i stedet! :)
Medarbejderne er virkelig flinke, forklarende og kompetente!
Endvidere sparer vi nu tid og penge på at benytte myregift fra byggemarkedet, der blot havde kortvarig/ringe effekt..

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Havde bestilt besøg af myreexpressen for at få bugt med, ja myrer på terrassen og indenfor.
Som altid, rigtigt god og effektiv bekæmpelse af myrerne..
Kan varmt anbefales..

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtig service, super resultat og hjælpsomhed hver gang. Har brugt dem et par pr og får altid god vejledning og hjælp til st komme myrene til livs.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Først og fremmest rigtig god gennemgang ved bestilling på telefon og en udførlig forklaring på hvad de tilbyder.
Få dag efter var de ude og lave første behandling - og det var helt igennem en god service endnu engang. Det var en ved navn Danni som var ude og han var super venlig og god til lige at gennemgå hvad man skal forvente af behandlingerne osv.
Kan klart anbefales!

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi har nu anvendt MyreExpressen igennem flere år og syntes det er på sin plads at give dem vores varmest anbefalinger til ander der står i sammen udfordring med myrer. Vi får altid en god kundeservice og en hurtig samt effektiv behandling.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Meget sød og kompetent ung mand der var og sprøjte for myrer, kan kun anbefale Myreexpressen.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtig og god service efter vi fik myrer i huset. Det er anden gang som vi har brugt deres service.
God sparring med Danni som har givet os god råd.
Kan godt anbefales og vi kommer med at bruge dem igen.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi har de sidste par år haft besøg af MyreExpressen. Inden vi kontaktede dem, havde vi myre i værelser og stue, men efter deres besøg havde vi ingen myre inden døre mere. Derfor kontakter vi dem hvert år så vi ikke får besøg af myrer igen. Tusind tak til Rene fra MyreExpressen.
Vil helt klart anbefale dem til andre

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Har haft besøg af Dani fra Myreexpressen. Han var venligt, professionel og grundigt.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi har i dag haft besøg af en veltalende, servicemindet og behagelig ung mand (Danni.) Han har sprøjtet inde og ude for myre.
Nu er vi spændte på at se resultatet.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Gode og kompetente medarbejder, som kommer som aftalt. Vi har brugt MyreExpressen de sidste 4 år og er yderst tilfredse med deres service. Når de har været og sprøjte for myrer en gang, har vi ingen myrer indenfor resten af sommeren.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Har haft myreExpressen på besøg i Sønderjylland pga væggelus. Det var kort sagt nem, at få fat på dem i telefonen, en hurtig aftale og ikke mindst en super grundig service. Yderst flink personale, som man også kan få et godt grin med. Kan helt klart anbefales!

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi har haft dem ude 2 gange første gang. blev alt ikke som aftalt. og myrene forsvandt ikke. de kommer så ud igen uden problemer. men 1-2 uger efter er der stadigvæk mega mange myre. aftaler vi skal ringe igen hvis de forsætter. men nu tager de ikke telefonen og ringer ikke tilbage hvis man udfylder blanketten. så nu har vi fået andre til at udfører opgaven. men vi nåede desværre og betale for deres arbejde selvom det ikke har virket.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Rigtig god service, ville til hver en tid vælge dem igen.
Især deres medarbejder Thomas F. Super behagelig person, der er rigtigt god til at forklare hvad de gør og hvad man selv kan gøre for at komme ens problem til livs.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
I dag havde vi besøg af Thomas fra MyreExpressen, Vejle. Sjældent har jeg oplevet en så yderst kompetent og servicemindet oplevelse.
Jeg kan kun anbefale virksomheden, der fra første opkald har leveret en sublim service.
Tak til Thomas og Kurt fra MyreExpressen.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
God oplevelse. Henvendte mig på hjemmesiden en tirsdag kl. 17. Blev ringet op kl. 18 og onsdag kom medarbejder Danni, som hurtigt og kompetent løste opgaven; et kæmpe hvepsebo i spærene i tagrum. Om torsdagen var der ingen hvepse. Absolut rimelig pris.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.