Kære René Tak for hurtig udrykning i vores nødsituation da flyvemyrerne tog kontrollen i vores sommerhus i maj måned. Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig telefonisk svar efter jeg havde skrevet til dem på mail. Supergod vejledning på telefon. Fik besøg af en yderst venlig mand, som gav sig tid til at finde den mest rigtige løsning på vores pro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God oplevelse. Henvendte mig på hjemmesiden en tirsdag kl. 17. Blev ringet op kl. 18 og onsdag kom medarbejder Danni, som hurtigt og kompetent løste opgaven; et kæmpe hvepsebo i spærene i tagrum. Om t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har benyttet dem en gang, med fint resultat. Ønsker nu yderligere en behandling mod myrer og skrev til "kobenhavn snabel-a myreexpressen.dk", men intet svar efter 3 uger. Prøver at skrive igen. Opd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Få branchens mest fleksible og innovative skadedyrssikringer. Hos MyreExpressen får du altid intelligente og miljørigtige løsninger, som er tilpasset din skadedyrssituation.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Goddag myreexpressen, kan jeg få jer til at bekæmpe myrer på mine flisearealer? Ja det kan du godt, men det er ikke med i standardpakken (indendørs og udendørs omkring hus), så skal du købe standard og så koster fliser ekstra.
Men hvad hvis jeg ikke skal bruge standardpakken? Kan jeg ikke bare betale for behandling ved fliserne?
Det kan man tilsyneladende ikke ved myreexpressen.
Altid god service- god og hurtig kontakt effektiv behandling -hber en krone værd
Meget venlig og kompetent rådgivning

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtigt til at komme og udbedre problemet

Kære René
Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende kun set EN myre og den var død.
Vi har anbefalet dig til vores nabo i nr 94 som havde et problem med et hvepsebo. Det har du efterfølgende også sat en effektiv stopper for.
Sidst har vi anbefalet dig til vores venner i Holbæk som ligeledes havde et hvepsebo. Igen udviste du hurtighed og effektivitet. Dagen efter var alle hvepsene væk.
Vores allerbedste anbefalinger.
Mvh.
Bjarne og Malene
To-Bjerg 95
4300 Holbæk

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Myreexpressen rykkede hurtigt ud og løste problemet perfekt. Professionelt arbejde fra start til slut, og allerede kort efter var myrerne helt væk. Kan varmt anbefales til alle, der vil have en hurtig og effektiv løsning.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtig response, og de tog hurtig kontakt til at aftale, hvad, hvem hvor og hvornår. Samt sikre de at der laves opfølgning for evt. aktivitet efterfølgende.

Tak for hjælp!
Hvepse under gulv fjernet effektivt og hurtigt.
Kom som lovet.
Varm anbefaling af jer herfra.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Besøg af en flink mand, dog havde det absolut ingen effekt, og jeg synes desuden at 1300 kr for 25 minutters arbejde er i den høje ende.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Havde problemer med, at en masse biller var kravlet ind af en terassedør. Jeg ringede til MyreExpressen og snakkede med René, som forklarede og rådgav mig, så jeg fik problemet løst hurtigt. Rigtig kompetent rådgivning, som jeg var meget glad for.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Er taknemmelig for jeres vagttelefon og fantastisk hurtig hjælp da der pludselig vrimler med hvepse ned fra loftet på vores badeværelse. Rene kom fik fjernet et hvepsebo som var mellem tagsten og undertaget.
Meget kompetent service, hurtig udrykning - og generelt et helt behageligt menneske :-)

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
De har min varmeste anbefaling. 🐜🐜🐜🐜🐜🐜
Der blev også sprøjtet med en lille injektionssprøjte så de kunne komme ind selv de mindste steder. Havde jeg dog bare vist der findes sådan et firma så havde jeg ringet for mange år siden, inden problemet blev så stort.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
En dyr omgang.. Det virker ikke bedre end det man selv køber, og koster 10 gange så meget.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtig behandling af hvepsebo og god anvisning om deres hjælp vedr. evt. senere problemer. Særdeles tilfreds og kan anbefales.

Hurigt - efftektiv- venlige folk..,
Min bedste anbefaling..!
Mvh
Irss

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
René skal have vores største anbefaling. Hurtig og professionelt arbejde, og klar med rådgivning.
Ingen ventetid når man står og har akut brug for hjælp. Også er manden bare fantastisk rar.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.