Kære René Tak for hurtig udrykning i vores nødsituation da flyvemyrerne tog kontrollen i vores sommerhus i maj måned. Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Hurtig telefonisk svar efter jeg havde skrevet til dem på mail. Supergod vejledning på telefon. Fik besøg af en yderst venlig mand, som gav sig tid til at finde den mest rigtige løsning på vores pro... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
God oplevelse. Henvendte mig på hjemmesiden en tirsdag kl. 17. Blev ringet op kl. 18 og onsdag kom medarbejder Danni, som hurtigt og kompetent løste opgaven; et kæmpe hvepsebo i spærene i tagrum. Om t... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Har benyttet dem en gang, med fint resultat. Ønsker nu yderligere en behandling mod myrer og skrev til "kobenhavn snabel-a myreexpressen.dk", men intet svar efter 3 uger. Prøver at skrive igen. Opd... Zobacz więcej
Reakcja na opinię
Få branchens mest fleksible og innovative skadedyrssikringer. Hos MyreExpressen får du altid intelligente og miljørigtige løsninger, som er tilpasset din skadedyrssituation.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Odpowiada na 50% z negatywnych recenzji
Zazwyczaj odpowiada w ciągu 24 godzin
Opdagede et hvepsebo på terrassen - selvfølgelig lige op til en weekend med fødselsdagsfest. Heldigvis rykkede Lars hurtigt ud og det blev løst med det samme. Mange tak for hurtig hjælp!

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi havde problemer med myrer i huset, og René fra MyreExpressen rykkede hurtigt ud. Han var utrolig venlig, fleksibel og professionel gennem hele forløbet. Ud over at løse problemet effektivt gav han også en rigtig god rådgivning, så vi kunne forebygge fremtidige problemer. En sendes anbefaling herfra!

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Super god service fra start til slut, og så er produktet som I bruge rigtigt godt😉 vil varmt anbefale jer til andre

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Rene' er kompetent venlig og hurtig. Super hurtig hjælp mod myrer. God service.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi havde besøg af Gitte fra Myreexpressen Kolding. Utrolig sød, kompetent og informerende.
Vi følte faktisk allerede ved forespørgsel på deres hjemmeside i professionelle hænder og allerede næste dag blev vi ringet op af en sød dame der arrangerede vi hurtigt fik besøg af Gitte. De varmeste anbefalinger herfra.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtig opfølgning samt effektiv handling og vejledning.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Professionelle, høj service og behagelig personale.
Kan virkelig anbefales til alle slags skadedyr.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Super træls at få mail i september om at udfylde anmeldelse på trustpilot, hvor man samtidig bliver truet med inkasso på en regning fra juni der blev betalt i juni indenfor tidsfrist. Så skal man til at finde det gamle regnskab frem og dobbelt chekke mv.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Hurtig og professionel behandling. Værdifuld information.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi havde myrer omkring huset i vores belægninger - efter én behandling, har der ikke været myrer siden.
Rene fortalte hvad han gjorde og hvad vi kunne forvente.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Som sædvanlig super service af flinke folk, både i telefonen og hjemme hos os. Og så virker behandlingen mod myreangreb.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Havde bestil myreexpressen til at komme og hjælpe med at få bugt med myrerne indenfor.
Gitte var super servicemindet og smilene - forklaret hvad hun gjordt og hvad det indeholdte og hvor når man kunne se en effekt af det.
I dag lørdag er der ingen myrer udenfor ej heller så mange inden i de rum de kom ind af.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
I fire år har vi fået hjælp af Rene til behandling af myrer på vores grund, og både service og humør er helt i top!
MyreExpressen er fagligt kompetente, lytter til vores behov og er meget omhyggelige i deres behandlinger.
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger!

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Det gik mega godt. Ringede til dem onsdag ang et skjult hvepsebo. Torsdag løste de opgaven👍

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Vi fik myre behandling i foråret og det har virkelig reduceret antallet,så vi bestiller igen næste år. God service og tilmed af mester selv.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Firmaet kom hurtigt og udførte arbejdet effektivt og til vores fulde tilfredshed og tilmed til en konkurrencedygtig pris.
5 stjerner herfra.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Fik besøg af en yderst venlig mand, som gav sig tid til at finde den mest rigtige løsning på vores problem.
Vi vil bestemt kontakte Myreekspressen en anden gang, hvis behovet skulle opstå.

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.