MyreExpressen Skadedyrskontrol Recenzje

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

Oceniono na 5 z 5

Kære René Tak for hurtig udrykning i vores nødsituation da flyvemyrerne tog kontrollen i vores sommerhus i maj måned. Efter din effektive og gennemgribende behandling, har vi efterfølgende... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Hurtig telefonisk svar efter jeg havde skrevet til dem på mail. Supergod vejledning på telefon. Fik besøg af en yderst venlig mand, som gav sig tid til at finde den mest rigtige løsning på vores pro... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

God oplevelse. Henvendte mig på hjemmesiden en tirsdag kl. 17. Blev ringet op kl. 18 og onsdag kom medarbejder Danni, som hurtigt og kompetent løste opgaven; et kæmpe hvepsebo i spærene i tagrum. Om t... Zobacz więcej

Oceniono na 4 z 5

Har benyttet dem en gang, med fint resultat. Ønsker nu yderligere en behandling mod myrer og skrev til "kobenhavn snabel-a myreexpressen.dk", men intet svar efter 3 uger. Prøver at skrive igen. Opd... Zobacz więcej

1. Ochrona przed szkodnikami

Informacje przekazane przez różne źródła zewnętrzne

Få branchens mest fleksible og innovative skadedyrssikringer. Hos MyreExpressen får du altid intelligente og miljørigtige løsninger, som er tilpasset din skadedyrssituation.

Doskonała

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

106 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 11

Napisz recenzję

Muldvarpejagt

Myreekspressen kom, så og satte muldvarpefælder.
Nogle dage senere var blev fælderne tømt, og der var bid 2 gange.
Her 1 uge senere, er der stadig ingen nye skud, så de bliver tilkaldt igen næste gang.

12 października 2022

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Mange tak for de rosende ord.
Muldvarper og mosegrise er noget vi er gode til. De kan godt drille et par gange, men vi skal nok få dem.

Oceniono na 5 z 5

Jeg har i dag haft besøg af Rene fra…

Jeg har i dag haft besøg af Rene fra Myreekspressen. Han skulle behandle vores loft for borebiller og fjerne et hvepsebo. Rene er super venlig og fik en rigtig god forklaring af hvad der skulle ske inden han gik igang med opgaven. Helt fra den første telefonsamtale til opgaven var slut har vi følt os rigtig godt behandlet. Vi vil helt sikkert bruge Rene og myreekspressen til andre opgaver hvis det skulle blive nødvendigt. kæmpe anbefaling her fra

Thomas

23 sierpnia 2022

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for de fine ord. Det er helt klart den fremgangsmåde, som vi ønsker at yde.

Oceniono na 5 z 5

Virkelig effektiv bekæmpelse af hvepse

Virkelig effektiv bekæmpelse af hvepse.
Jeg har gennem flere år benyttet mig af Myreekspressen, når hvepsene har invaderet mit hjem, og altid med et supergodt resultat.
Hurtig og meget venlig betjening.
Topkarakter herfra

9 sierpnia 2022

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for de fine ord :)

Oceniono na 5 z 5

God, venlig og hurtig service

Vi har haft besøg af Kim i dag, her på Stevns. Og jeg må sige at han var venlig, kompetent og behagelig. At hvepsene er væk nu, gør at vi igen kan bruge vores terasse. Opkald fredag eftermiddag og besøg mandag - det er bestemt hurtigere end hvad vi havde turdet håbe på. Så de varmeste anbefalinger herfra...

26 lipca 2022

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tak for de finde ord, de skal nok blive givet videre til Kim :)

Oceniono na 1 z 5

Total dårligt stil

nu lejer jeg af et hus , og MyreExpressen var her. Snakket vi om alt , jeg få en mail fra udlejer om det vi snakket om . Så vil aldrig anbefale dem til nogle som helst da de har tavshedspligt når de gå ud af døren .

Så total still fra MyreExpressen af

16 lipca 2022

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tak for din anmeldelse selvom vi naturligvis helst samler på de gode.

Som udgangspunkt er udlejer vores kunder, og derfor rapporter vi altid retur til dem med relevant information. Så med mindre du vil uddybe din kritik (gerne på mail direkte til mig kolding@myreexpressen.dk), så mener jeg faktisk ikke at vi har gjort noget forkert.

Der kan naturligvis være personlige ting, som ikke bør' gives videre, og skulle det være tilfældet, så hører jeg også gerne fra dig.

Super god service

Super god service helt fra første kontakt, og til opgaven var udført. Super god kommunikation via SMS og billeddokumentation for udført opgave. Vi havde udfordringer med en muldvarp, som vi forgæves havde forsøgt at fange på egen hånd. Vi skulle have kontaktet MyreExpressen fra starten af. Nu håber vi ikke, at vi får besøg af flere muldvarpe, men hvis vi skulle være så uheldige, så kontakter vi MyreExpressen med det samme :-)

26 czerwca 2022

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tak for den fine anmeldelse. Vi gør' altid vores bedste, men nogle gange tager det tid.

Oceniono na 5 z 5

Super hurtig og venlig service

Super hurtig og venlig service.

Fuld tiltro til deres arbejde, meget professionelt.

Ps. Har købt pakken med opfølgning.

20 maja 2022

Tak for ordene.
Vi ønsker at være troværdige, og derfor yder vi også "garantien" fri efterbehandling om nødvendigt efter 5 uger, som gælder året ud.

Altid velkommen

Jeg har lige sagt 1000 tak for hjælpen til Gitte fra Kolding afd.
Vi har i nu 4 eller 5 år/sæsoner haft besøg af myre ekspressen for at bekæmpe myrene, jeg kan kun sige det virker og skulle de små sorte djævle komme igen - tager det kun en mail også kommer myre ekspressen forbi igen.
Det var første gang vi mødte Gitte, men hun er helt sikkert velkommen igen. Effektiv, grundig og tålmodig (over for vores ung hund).
Så myre ekspressen får vores varmeste anbefaling.

13 kwietnia 2022

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for de fine ord. Vi forsøger altid at levere en god, hurtig og effektiv service :)

Kompetente til jobbet

Dygtige, ihærdige og dedikerede folk på opgaven med at få fjernet mulvarpe, hvepsebo og myrer.

27 września 2021

Tak for de fine ord.
De muldvarper var nogle værdige modstandere.

Fantastisk service

Jesper Sørensen (Hjørring) var lynhurtig, dygtig og hjælpsom. Fjernede hvepseboet i kaninburet på ganske kort tid og vi har ikke døjet med hvepse siden.

16 września 2021

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for den fine anmeldelse

Sådan!

Hvepseboet sprøjtet og efter en behandling er de hidsige bæster flyttet!

Det samme galt for myrerne i stuen!!

Fuld valuta herfra.

30 lipca 2021

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt når tingene går som de skal.

Hurtig og effektiv service

Hurtig og effektiv service. De varmeste anbefalinger. Vi har kun haft brug for dem til myrebekæmpelse men ville ikke tøve med at tilkalde dem hvis vi skulle få andre skadedyrsproblemer.

15 lipca 2021

Hej Helene
Tak for de fine ord. Vi gør' vores bedste :)

Oceniono na 1 z 5

Vil bare have penge (INGEN MYRE ER VÆK)

Købte pakke 2, 200 m, langs sokkel og fliser. inkl. yderligere besøg.
Myre expressen var forbi i juni, sprøjtede 5 små klatter, hvoraf den ene var ved sokkel hvor jeg lige havde gravet 40 cm ud, så skulle være mærkeligt hvis der var kommet myrer.
Flere steder var "glemt" at sprøjte.

da jeg påpegede dette, var svaret at jeg har fået hvad jeg har betalt for, men jeg kunne tilkøbe ekstra så ville de sprøjte flere steder.

Øhh, nej tak, I har ikke opfyldt aftalen.

Jeg beder derfor BLOT om at få returneret beløbet mellem PAKKE 1 som er uden yderlige besøg og PAKKE 2 som er med yderligere besøg.
Forskel på 400,-
Derved har de fået betaling for et elendig stykke arbejde ved det ene besøg som er gennemført.

Dette er blevet totalt ignoreret, INGEN respons.

Nu er de anmeldt til forbrugerklagenævnet for misvedligeholdelse af aftale.

Tydeligt at de blot er interesseret i betaling for mindst mulig indsats.

Faktura Nr. 4600
(Bare så der ikke kommer en af de der forklaringer "Vi har forsøgt at kontakte dig men kan ikke finde dig..." bla bla. tilbagemeldinger)

13.07.2021 10:38
Nej det lige præcis ikke løgn.
I har ikke udført jeres opgave, der er ikke sprøjtet hvor der var myrer ej heller ved sokkel.

Det er heller ikke løgn at I ikke har svaret på mine skrivelser omkring returnering af udestående.
Jeg skal endda en dato, mandag d. 05.07.2021 inden jeg ville gå til forbruger klagenævnet.
Ingen reaktion fra jer overhovedet.
Det kan dokumenteres.

Jeg vælger derfor at anmelde jer i torsdags.

Læg Igen mærke til at jeg IKKE spørger til fuld refusion, blot difference mellem pakke 1 og 2.
Derved har I stadig fået betaling for jeres eneste "besøg".

Men det I vælger at beholde betaling for de efterfølgende besøg, som ikke skal udføres.....usselt.

13072021 12:15
Har i tilbageholdt udestående ja eller nej!
Svar venligst her så alle kan se det.

13 lipca 2021

Hej Per
Normalt accepter vi, at vi får en dårlig anmeldelse, hvis vi har haft travlt og ikke har kunne levere den hurtige respons eller gode service, som vi bestemt forsøger hver gang. Men I dit tilfælde er vi nød til at kommentere på anmeldelsen, da noget af det du skriver er direkte løgn.
På hjemmesiden står der højt og tydeligt hvad pakke 2 dækker "Myrebehandling inde og ude langs sokkel efter teknikerens vurdering. Fri efterbehandling hver 5. uge efter behov, resten af året.", og du ønsker så at benytte de 200m2 andre steder på din matrikel "flisekant og græskant", dertil svare vi, at du kan opgradere til pakke 3 eller købe tillægspakken (som dækker fliser) ved at betale differencen. Det ønsker du ikke og begynder at true med forbrugerklagenævnet.
Vi laver nok +5000 myrebehandlinger på landsplan om året, og aldrig har vi mødt nogen, som ikke kunne læse og forstå vores tekst, i forhold til hvor der behandles ved de forskellige pakker.
Så vi synes bestemt du skal gå videre med din sag, da vi er sikker på, at du ikke får medhold i din påstand.
Desuden har vi besvaret din mail, og det kan vi dokumentere.
Mvh Lars

Jeg tænker, vi vælger at være enige om at være uenige, og så glædes vi over, at de fleste af vores kunder er tilfredse, med den service vi lever.
Mvh Lars

Oceniono na 3 z 5

Myre

Flink ung mand lidt uviden men kunne forstå han var ny

28 czerwca 2021

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Hej Elin, tak fordi du tog' dig tiden til at skrive et par ord. Jeg håber han gjorde sit arbejde godt nok (3 stjerner). For han har trods alt været ved os i 5 måneder. Viden får man naturligvis med årene, men hvis der er noget, som kunne være bedre, så er du altid velkommen til at skrive direkte til mig på kolding@myreexpressen.dk. Mvh Lars

Oceniono na 4 z 5

Langsommelig mail svar

Opdateret: justeret fra 3 til 4 stjerner pga det hurtige TrustPilot svar. Har nu skrevet til Næstved.

23 czerwca 2021

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Prøv at skriv til Næstved, da det er dem, som styrer Sjælland. Jeg ved de lige som os i Kolding har super travlt, men vi prioriter genbehandlinger frem for nye kunder. Så jeg tror måske den er gået tabt i mailsystemet. Når man udfylder vores kontaktformular, så får man også et svar, hvor der står man skal henvende sig igen, hvis man ikke har hørt noget inden for 4-5 dage.

Tak Alex, jeg håber du får fat i dem, ellers skriver du direkte til mig på kolding@myreexpressen.dk, så skal jeg nok fange dem.

Professionel og høj service

Det bedste anbefalinger fra mig
Virkelig sød ung kvinde der kom og gjorde kål på vores myre
Faglig dygtig og kunne svare på de spørgsmål jeg havde.
Det er ikke sidste gang vi bruger myreexpressen😊

14 czerwca 2021

Odpowiedź od MyreExpressen Skadedyrskontrol

Mange tak for de fine ord.

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej