The product itself is excellent and exactly what I was hoping for. In addition, the customer service was outstanding. The team responded quickly, handled my concerns with great care, and made the... Zobacz więcej
I learned about Myprotein while looking for protein products. In the Japanese market (Amazon, etc.), "Impact Soy Protein" is sold under the name "Soy Protein Isolate," which initially confused me.... Zobacz więcej
最近プロテインが、日本国内のほうが安いし5kg注文で課税されるので買えなくなりました。 何とか調整してください。4kg、3kgを作ってください。 Recently, protein powder has become cheaper in Japan, and since I'm being taxed for every 5kg order, I can no longer buy it... Zobacz więcej
I previously received a jar of peanut butter with only a three-month shelf life. I had purchased it as a backup to save on shipping costs, so there was no way I could finish it within three months. When I contacted customer support to request a replacement, they refused to accommodate my request.
As expected, I was only able to use about half of it before it expired. I found this to be quite unhelpful and disappointing.
諸事情があるかとは思うが、フレーバードロップがセール中はもちろんのこと通常時でも欠品のまま。終売なのか、今後入荷の予定があるのか否かも分からない、何処のもその旨明記されなていない。終売であれば他の製品探したりする必要があるので、そういったところを改善していただけたらと思いました。
Even though I only bought items worth 16,666 yen or less, I was taxed more than 8,000 yen. Impossible
定価を高くし値引率を大きくし過ぎです。
適正価格の表示を求めます。
一商品を安くしても送料の関係で一定価格の購入が必要になり、結果的に高い買い物になりやすい仕組みとなっている。
企業努力は認めますが、露骨すぎて購入を躊躇してしまいます。
I'm a regular customer, but I'd appreciate it if you could introduce a points system.
While price increases are unavoidable due to rising costs, I feel that other manufacturers should also be considered.

Odpowiedź od Myprotein
何よりもコストパフォーマンスが良い!あとはプロテインの味がたくさんあって買うのが楽しみになる。以前から利用しているが、前よりも質が良くなっているようにと感じる!

Odpowiedź od Myprotein
If the unflavored option is out of stock, customer satisfaction decreases—especially for creatine and EAA.

Odpowiedź od Myprotein
久しぶりに覗いたら随分高くなってました。安いと感じなくなりました今回は楽天リーベイツを登録したので試しに購入しましたが次回はメルカリやフリマで購入しようかと思います。売る側も大変でしょうけど正直メルカリやフリマと値段は変わりませんし届くまでの時間も速いです。それと送料がマイプロテインは高いです毎回それで断念します。アウトレットのソイプロテイン毎回買いたくて覗くのですが毎回直ぐに売り切れ買えません私はソイプロテイン2.5キロをマイプロテインで購入してアウトレットのソイプロテインを購入して6500円超えて少しでも送料を安くしようと在庫が増えるの待ってもいつも時間まで在庫切れが続き購入を諦めています。ソイプロテインのアウトレットがゾロ目日の時間内に在庫切れにならなければ毎月購入出来るのにと残念です。その後メルカリやフリマで探して毎月購入しています。
また安い時代が来ないかなと期待しています。