Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad! Recenzje

Wynik TrustScore: 2 na 5

Oceniono na 1 z 5

Har hatt to Camaro 6 hvor jeg måtte bytte motor to ganger på første. Glidelåsen på topplokket revnet... når jeg kom tilbake i butikken for å klage (for enten gang) ble jeg tilbud mitt andre spa til e... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Fikk levert et Mspa Oslo Aero Plus i mai. Allerede etter 6 uker svikter pumpen og den må ha ny pumpe. Feilkode F1. Elendig kvalitet? Veldig kult da dette skulle brukes i sommer med ungene. Ryke... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Vi har god erfaring med Mspa. Har nå kjøpt vårt boblebad nr 2 fra dem. Det første gjorde jobben sin, men vi oppgraderte og lot nevøen vår overta det gamle. Vi kjøpte også utedusjen derfra. Da vi treng... Zobacz więcej

Oceniono na 1 z 5

Je recommande d’acheter une autre marque. Spa MSPA Tekapo acheté chez sweek juin 2024. Au bout de qq utilisations, code erreur F1, vidage bassin, renvoi bloc moteur, réparation, hivernage L’été d’a... Zobacz więcej

1. Dom i ogród

Napisane przez firmę

Mspa.no – Norges mest solgte boblebad Kjent fra Sommerhytta på TV2! Vi har levert over 100 000 Mspa boblebad i Norge, og vi gleder oss til å ønske enda flere badeglade familier velkommen. Mspa boblebad er markedets beste valg: ✅ Innebygd rense- og varmefunksjon for enkel vedlikehold ✅ Markedsledende kvalitet, uslåelige priser og moderne design ✅ Plug & Play – klart til bruk på 5–10 minutter ✅ Rask levering rett hjem på døren, over hele Norge Mspa er familiens favorittprodukt som skaper glede hjemme og på hytta året rundt. 👉 Oppdag vårt utvalg og bestill ditt boblebad i dag!

Słaba

Wynik TrustScore: 2 na 5

293 recenzji

5 gwiazdek
4 gwiazdki
3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

W ostatnim czasie nie zapraszano do recenzowania

Nie odpowiedziano na negatywne recenzje

Wszystkie recenzje

Liczba recenzji w ciągu ostatnich 12 miesięcy: 13

Napisz recenzję

Kjøpte et Mspa Camaro

Kjøpte et Mspa Camaro. Enkelt å sette opp og bruke. Oppdaget at det måtte være lekkasje en plass siden jeg hele tiden måtte fylle luft. Ringte kundeservice og ble møtt av en hyggelig kar som sa at dette skulle vi ordne opp i. Nytt ble sendt til oss i posten og det gamle returnert etter vi fikk det nye. Utrolig god kundeservice. Nå er vi kjempefornøyd med det vi har fått og bruker det titt og ofte.

10 lutego 2025

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Takk for din tilbakemelding. Det er leit å høre at du opplevde en lekkasje, men vi er glade for at kundeservicen vår kunne hjelpe deg raskt og effektivt. Godt å høre at du nå er fornøyd med produktet og får glede av det. Vi setter stor pris på at du deler din erfaring.

Kjøpte camaro helårsbad for 6 pers

Kjøpte camaro helårsbad for 6 pers. sommer 2024. Brukes flittig hele året! Veldig fornøyd og anbefales! Helt super service, hyggelig og rask behandling ved feil med sirkulasjonspumpe, ble byttet.

25 lutego 2025

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Hei Janne, Tusen takk for en strålende tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med Camaro helårsbadet og at det blir flittig brukt hele året. Vi setter stor pris på at du deler din opplevelse – både med produktet og servicen vår.

Skulle du trenge noe i fremtiden, er du alltid velkommen til å ta kontakt. Kos deg videre med boblebadet! God helg :)

Har vært kunde hos Mspa i 7 år

Har vært kunde hos Mspa i 7 år. Mitt første spabad Alpine fungerte smertefritt i 5 år med daglig bruk. Kjøpte tilsvarende i 2023. Fikk etter kort tid problemer med varmen. Kontaktet kundeservice om feilen og fikk utmerket hjelp. Ny motor kom i posten 6 dager etter innlevering av den gamle. Etter 7 mnd fikk vi feilmelding E1 , fikk igjen samme gode service. Har aldri hatt noe problem med firmaet og deres service.

23 stycznia 2025

Hei Nina,

Tusen takk for at du har vært en trofast kunde hos oss i hele 7 år! Det betyr mye for oss å høre at du har hatt gode opplevelser med både våre spabad og vår kundeservice.

Vi setter stor pris på at du deler din erfaring, og vi er glade for at vi kunne hjelpe deg raskt når det oppstod utfordringer. Skulle du noen gang trenge noe, vet du hvor du finner oss!

Kos deg videre med boblebadet!

I recommend Mspa's products

Products are of good quality. It's great that spare parts also are available. The customer service is excellent. Response time is fast and accommodating.

6 stycznia 2025

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Thank you for your kind recommendation! 😊 We're thrilled to hear that you're happy with the quality of our products and that you've had a great experience with our customer service. Ensuring fast and accommodating support, along with spare part availability, is something we prioritize, so it’s fantastic to know it made a difference for you.

We truly appreciate your feedback and look forward to serving you again in the future!

Oceniono na 4 z 5

Flott produkt alt i alt.

Flott produkt sammenlignet med prisnivået. Kan ikke sammenligne slike oppblåsbare boblebad med de store støpte bad som koster fra 70.000 og oppover.
Herlig å kunne benytte boblebad som kan stå ute i vinter temperatur.
Noe problemer med den forrige generasjon sirkualsjonspumpe, som ser ut til å ha blitt vesentlig forbedret nå. Alt i alt et veldig godt produkt, spesielt med tanke på pris.

31 stycznia 2025

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for din ærlige og positive tilbakemelding! Vi er glade for at du er fornøyd med produktet og ser verdien i forhold til prisnivået. Det stemmer at oppblåsbare boblebad ikke kan sammenlignes direkte med de større støpte modellene, men vi er stolte av å kunne tilby en rimelig og fleksibel løsning for helårsbruk – selv i vintertemperaturer!

Det er også godt å høre at du har merket forbedringen i sirkulasjonspumpen. Vi jobber kontinuerlig med å utvikle og forbedre våre produkter, og slike tilbakemeldinger er svært verdifulle for oss.

Kos deg videre med boblebadet, og ta gjerne kontakt om det skulle være noe

Oceniono na 5 z 5

Kjempe service👍 Raskt svar ved…

Kjempe service👍 Raskt svar ved henvendelser, god veiledning og rask behandling ved garanti og reperasjon.

14 stycznia 2025

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for din positive tilbakemelding. Vi setter stor pris på at du trekker frem både vår service, raske responstid og gode veiledning. Det er viktig for oss at kundene våre får den hjelpen de trenger, både ved henvendelser og garanti-/reparasjonssaker.

Vi er glade for at du er fornøyd, og du er alltid velkommen til å ta kontakt igjen om det skulle være noe.

Oceniono na 5 z 5

Mspa Bergen comfort-serien i…

Kjøpte meg Mspa Bergen comfort-serien i juli - 23. Veldig fornøyd. Badet brukes fra april - oktober. Gleder meg til å starte opp med bading til våren. Rask og grei tilbake sending, når jeg bestiller forskjellige produkter som brukes.

30 września 2024

Hei,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er så hyggelig å høre at du er fornøyd med din Mspa Bergen fra Comfort-serien, og at du har hatt mange fine bad i løpet av sesongen.

Vi er glade for at du også setter pris på rask levering av produktene du bestiller – det betyr mye for oss å levere en smidig opplevelse.

Vi håper du får en herlig vårsesong med masse bading når tiden er inne igjen. Tusen takk for at du valgte oss! 💦

Boblekar

Har kjøpt spabad og utstyr flere ganger. Rask og god service alle gangene. Basseng holder i flere år, bra kvalitet.

20 stycznia 2025

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du har hatt gode opplevelser med både spabadet og utstyret du har kjøpt hos oss, og at du setter pris på kvaliteten og servicen vår.

Vi er veldig glade for å ha deg som kunde og setter stor pris på tilliten du viser oss gang på gang. Tusen takk for at du deler din erfaring – vi håper du får mange flere fine stunder med boblebadet ditt! Alt godt,

Oceniono na 5 z 5

Helt supert bad i høy kvalitet

Helt supert bad av den beste kvaliteten. Minimalt strømforbruk da vi nesten ikke merker det på strømregningen.
Har hatt Mspa fra de kom på markedet frem til 2023 hvor vi gikk over til Spaxo fra de samme folkene som yter en super service og løser det om det skulle være noe problem.
Anbefales på det sterkeste ❤️

8 kwietnia 2024

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for fantastisk anmeldelse Bjørn. Tenk at du har vært kunde av oss i over 10 år nå. Alt godt, om det skulle være noe vet du at vi hjelper deg så raskt og godt som mulig.

Oceniono na 4 z 5

Meget godt fornøyd med produktet.

Meget godt fornøyd med produktet.
Dette er nr 2 vi har av samme type. Desverre ble første spabad deffekt etter 3 år så håper dette varer lengre.

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Takk for at du tok deg tid til å dele din erfaring med Mspa! Det er flott å høre at du er fornøyd, og vi håper det nye boblebadet gir deg mange avslappende stunder fremover. Hvis du trenger tips til vedlikehold, er vi her for å hjelpe!

Veldig fornøyd med boblebadet

Veldig fornøyd med boblebadet, har det oppe hele året og det fungerer bra . Eneste som tar for lang tid er hvis det er noe feil , tar lang tid å få ordnet opp . Men vi bruker det mye og det på 6 året

1 maja 2024

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med boblebadet og at det fungerer bra året rundt! At dere fortsatt bruker det etter seks år, er jo helt fantastisk!

Kjedelig at det tok litt tid når det oppstå feil – det skjønner jeg kan være frustrerende! Men veldig gøy å høre at dere bruker det mye! Hvis det er noe mer vi kan gjøre for dere, er det bare å si ifra! Tusen takk for at du tok deg tid Vigdis, Alt godt,

Works well

Yep, at least 10 characters.

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for din anmeldelse Kristoffer :)

Veldig fornøyd med mitt Starry

Veldig fornøyd med mitt Starry
Eneste eg har å utsette, er at lyset sluttet å virke kun etter et par måneder.

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for tilbakemeldingen, Jan Arild! Det er flott å høre at du er veldig fornøyd med Starry. Vi beklager imidlertid at lyset sluttet å fungere etter kun et par måneder. Dette er selvfølgelig ikke slik det skal være. Ta gjerne kontakt med vår kundeservice, så skal vi hjelpe deg med å finne en løsning. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring!

Supert

Rask levering. Har vært til glede for både små og store

8 lipca 2024

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk, Guttorm, for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at både små og store har hatt glede av din Mspa. Vi er også glade for at du er fornøyd med den raske leveringen. Takk for at du delte din opplevelse – det setter vi stor pris på! Takk for at du tok deg tiden til å skrive en fin anmeldelse av Mspa 🙏🏽

Veldig fornøyd

Veldig fornøyd. Mye for pengene. Fungerer utmerket dersom man er nøye med renhold. Brukes hele året. Kjemikaler som brukes er klor og alka up ved behov. God kundeservice.

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for den grundige og positive tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er veldig fornøyd og opplever at Mspa gir mye for pengene. Det er også flott at du setter pris på brukervennligheten og muligheten til å bruke den hele året. Vi er glade for at du er fornøyd med både produktet og kundeservicen vår – det betyr mye for oss. Takk for at du deler dine erfaringer! Alt godt,

Oceniono na 5 z 5

Mye glede for pengene :-)

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Det gleder oss å høre at du får mye glede for pengene med din Mspa. Vi setter stor pris på at du valgte oss og håper du fortsetter å nyte mange herlige stunder i ditt boblebad!

Oceniono na 4 z 5

Very good service and premium quality…

Very good service and premium quality on the Mspa.

12 września 2024

Odpowiedź od Mspa.no Norges Mest Solgte Boblebad!

Takk for din flotte tilbakemelding! Vi setter stor pris på at du er fornøyd med både servicen og kvaliteten på Mspa. Det betyr mye for oss å høre at vi leverer produkter som lever opp til forventningene. Takk for at du valgte oss – vi håper du får mange avslappende stunder med din Mspa!

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej