Er nok svindel
Er nok svindel. Har ventet i 10 dager uten å få ordrebekreftelse eller sporing, "kundeservice" vil ikke svare meg heller. Tok kjøpet gjennom klarna så har rapportert problemet til de også.
Brak historii zapraszania do wystawiania recenzji
Jak firma korzysta z Trustpilot
This is a scam, company not registered with the Norwegian registry, or vat registered. They send mass produced emails such as waiting time, production problems etc. Sms tel number not a valid number with gulsider, after I read several bad reviews you won't get your goods and your money. Contact your bank and police. Only way to handle, Beware! They have a FB page but that doesn't mean anything. Not a credible supplier. Until I have no goods.
Dette er svindel. Kjøpte via paypal heldigvis. Ikke kjøp herfra
Bestilte drakter men hørte ikke et ord fra dem etterpå…. Ingen drakter, ingen svar.
Bestilte Norge-drakter 22.06.2026. Etter over en uke sto ordren fortsatt kun som "Bekreftet". Jeg kontaktet kundeservice for å spørre om pakken var sendt og ba om sporingsnummer. To dager senere fikk jeg beskjed om at ordren var kansellert etter mitt ønske, noe jeg aldri hadde bedt om. Jeg opplevde manglende kommunikasjon og fikk aldri dokumentasjon på at varen faktisk var sendt. Basert på min erfaring vil jeg anbefale andre å være forsiktige.
Jeg kansellerte via maul. De kansellerte, svar ikke på mail eller melding. Tatt betalt for drakt
Ingen andre nettbutikker har Norske landslagsdrakter på lager, men det har de her og de selger dem til en mye lavere pris enn det alle andre gjør.
De oppgir ikke noe organisasjonsnummer, og søk på "Fotballdrakts Huset" eller "Fotballdrakter Huset" på proff.no og brønnøysund gir ingen treff.
En tidligere anmeldelse viser til en adresse i Stavanger. Nå har de en adresse i Ålesund, men det er ingen bedrifter på den adressen som passer med denne nettbutikken.
Telefonnummeret er også ukjent på 1881/gule sider.
Har ikke bestilt derfra, men som de fleste er jeg skeptisk så jeg kikka om oss for å finne ut hvor de holdt til. Fikk opp en adresse som ifølge Google er samme adresse i stavanger som har outlet shop. Sto bare Storemyrveien og ikke noe nummer. Fikk bekreftet skepsisen min når jeg så at frakten kan ta opptil en mnd som er standard frakt.
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.
Dowiedz się więcej o procesie recenzji Trustpilot.