Ja tam nie mam wątpliwości co do wyplat wszystko zatwierdzone po 20min. Blikiem wypłacone było na koncie jedno z dobrych kasyn. Z początku też było ciężko weryfikacja konta itd. Itp. Ale oni też muszą... Zobacz więcej
Sprawdzajcie czy wszystkie wygrane sa wypłacone. U mnie z ostatniego weekendu brakuje ok 2.000. Złożyłam screeny, potwierdzenia z banku, pismo oficjalne z banku i co? I ch.... Nie ma z kim porozmaw... Zobacz więcej
Witam. Wypłaciłem 300zł a otrzymałem 1zl. Zgloszenie przez telegram czat bot email. Brak konkretnej odpowiedzi. Moj id.257377964. Mija 6dni. Kontakt na imeil bez sensu ciągle proźby o wysłanie meila a... Zobacz więcej
Tym razem wymyślacie ze nie możecie mi wysłać pieniedzy z wygranej na konto z którego wplacalam bo moj bank nałożył jakas blokadę co jest absurdem. Kontakt znowu utrudniony, znowu tylko każecie czekac... Zobacz więcej
Huge bonuses for new players 20+ languages 20+ currencies Official Website - mostbet.com
Stasinou 1, 1105, Nicosia, Cypr
Jesteście mega
Jak przegrywam dla was ok ,jak wygralem dzisiaj 25 tysięcy robicie problemy z wypłata .
Jest ktoś kto mi pomorze ?

Odpowiedź od Mostbet Official
Opiszę swoją sytuację podczas rejestracji wpisałam poprzez autouzupelnianie nr telefonu i okazało się jak doszło do wypłaty ze został zapisany nr bez ostatniej cyfry nie mogę wypłacić wygranej od dwóch dni mam tylko na czacie pisane o cierpliwośći że dział specjalny się ze mną skontaktuje niestety zero reakcji jestem rozczarowana

Odpowiedź od Mostbet Official
Witam dobre jest to że wypłacają od razu pieniądze. Jednak nieraz przycina niektóre sloty

Odpowiedź od Mostbet Official
Mostbet to złodzieje okradają ludzi tłumacząc się weryfikacją już drugi miesiąc trzymają moje pieniądze mając te środki na moim koncie to te środki by mi zarabiały dzięki inwestycją na giełdzie papierów wartościowych ale że mostbet trzyma moje pieniądze i to nielegalnie bo w Czechach takich praktyk nie wolno robić.
Ja złożyłem skargę i opisałem do nadzoru nad grami hazardowymi w Czechach i do dwóch innych instytucji co mają nad nimi nadzór i zatrudniłem prawnika i wytoczę im sprawę za przywłaszczenie mojego mienia i straty z tytułu przyszłych inwestycji i zadość uczynienie za moje nerwy.
Trzeba im ukrócić te złodziejskie praktyki jeżeli jest ktoś zainteresowany przyłączyć się do pozwu i ucierpiał z tytułu wyrządzone przez mostbet zapraszam do kontaktu ze mną na fb Krzysztof Parcheta.

Nie mogę odzyskać starego konta na starym koncie miałam prawie 500 zł

Odpowiedź od Mostbet Official
Pierwszy raz sie z czyms takim spotkalem weryfikacja trwa juz 10 dni nie potrafia zakceptowac wszystkich dokumentow ktorch wymagali i sa w regulaminie! Nagle mi do weryfikacji konta kaza zrobic rzut skrinow z dnia 2.1125do 10.11.25 gdzie wpalcalem moze z 2 razy wczesniejsze i pozniejsze ich nie interesuja tylko z tego okresu to jest porazka. Jak dokument tozsamosci, prawko, dokument potwierdzajacy moj adres zamieszkania i dokumemt ze moj numer telefonu to moj numer moze nie wystarczyc do weryfikacji konta? Prosze o weryfikacje wideo!

Odpowiedź od Mostbet Official
Kolejna niepoważna i śmieszna firma.Na początku wszystko wyglądało obiecująco.Szybkie wypłaty i bezproblemowe zakłady sportowe.Niestety po miesiącu kiedy miałam na koncie 500 euro zamrozili konto w celu weryfikacji. W czasie weryfikacji zoom kobieta poinformowała mnie że czas odmrożenia do 60 dni.Serio?Od razu zapaliła mi się czerwona lampka, że pieniędzy z zamrożonego konta 500 euro już nie odzyskam. Sprawa oczywiście została zgłoszona do regulatora. Żadna poważna firma nie mrozi kont a już na pewno nie weryfikuje 60 dni. Mrożą konta bo nie mają pieniędzy na wypłaty dla użytkowników.Konkuzja jest prosta.Złodzieje i oszuści!Niech was wszystkich pracownicy oszuści z Mostbet pochłonie piekło!!!

Odpowiedź od Mostbet Official
Aplikacje prosta i łatwa w obsłudze, bardzo dobrze spędza się czas

Odpowiedź od Mostbet Official
Scam scam scam uciekać jak najdalej. Oszukują również na prowizji partnerskiej. Nie otrzymacie swoich środków z programu poleceń. Udają że weryfikują i wrócą z odpowiedzia ale nic takiego się nie staje. Uważajcie również na kasyna które mają witryny i układ strony tak jak mostbet. To ten sam dostawca.
Moja prowizja partnerska nie została naliczona za poprzedni okres. Okres rozliczenia poniedziałek-niedziela. Wpłata na konto Mostbet w czwartek za poprzedni okres. Oszukują że następny okres mam na - więc nie wypłaca poprzedniej prowizji. Która biorą dla siebie i zarobili na tym.

Odpowiedź od Mostbet Official
Nie przychodzą pieniądze na depozyt wczoraj wpłaciłem dwa razy po 40 zł i ich nie ma , darmowy obrót co mi się należy też zniknął

Odpowiedź od Mostbet Official
To są zwykłe oszusty płaciłem tam grube tysiące i zauważyłem jedną rzecz ze zawsze jak zaczyna sypać to nagle jest przeładowanie strony i wszystko zabiera a kiedy mi tak przeładowało stronę i już zorientowałem się że już będzie zabierała chciałem wypłacić pieniądze okazało się że się nie da ponieważ nie zagrałem za cały depozyt porobiłem screeny z proby wypłaty i rozmowy z pomocą techniczną także nie polecam gry unikaj się tej strony

Odpowiedź od Mostbet Official
Jak zawsze to są złodzieje nic więcej dadzą ci raz na pół roku wygrać może tam góra 2000 a później za każdym razem ci zabierają blokowanie maszyn jak ma coś wejść złodzieje pierdolone jeszcze ci piszą że liczy się od szczęścia a ciekawe czy jego szczęścia maszyny losowe znaczy ją stronę chujowy a nie losowe