Mostbet Official

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Ja tam nie mam wątpliwości co do wyplat wszystko zatwierdzone po 20min. Blikiem wypłacone było na koncie jedno z dobrych kasyn. Z początku też było ciężko weryfikacja konta itd. Itp. Ale oni też muszą... Zobacz więcej

Sprawdzajcie czy wszystkie wygrane sa wypłacone. U mnie z ostatniego weekendu brakuje ok 2.000. Złożyłam screeny, potwierdzenia z banku, pismo oficjalne z banku i co? I ch.... Nie ma z kim porozmaw... Zobacz więcej

Witam. Wypłaciłem 300zł a otrzymałem 1zl. Zgloszenie przez telegram czat bot email. Brak konkretnej odpowiedzi. Moj id.257377964. Mija 6dni. Kontakt na imeil bez sensu ciągle proźby o wysłanie meila a... Zobacz więcej

Tym razem wymyślacie ze nie możecie mi wysłać pieniedzy z wygranej na konto z którego wplacalam bo moj bank nałożył jakas blokadę co jest absurdem. Kontakt znowu utrudniony, znowu tylko każecie czekac... Zobacz więcej

1. Kasyno i bukmacher online
  2. Bukmacher
  3. Hazard
  4. Bukmacher online

Huge bonuses for new players 20+ languages 20+ currencies Official Website - mostbet.com

Złamanie zasad

I love it

I love it ! When I won money send me in a few moment

Id:229090034

21 grudnia 2025

Hello, Dear Adam!

Thank you for your high grade! We wish you the best of luck!

Your Mostbet

Dobra gra

Ok dobra jest

19 grudnia 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Karpiński Łukasz!

Dziękujemy za opinię. Bardzo ją doceniamy. Nie przegap też naszych turniejów i promocji. Zawsze mamy coś nowego do zaoferowania :)

Duzo wygranych i bardzo fajne gry

Duzo wygranych i bardzo fajne gry

20 grudnia 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, droga Basia Młynarska!

Dziękujemy za opinię. Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. :)

Ok jest super

19 grudnia 2025

Witaj!

Dziękujemy za opinię. Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolony z naszych usług!

Jest to świetna gra

18 grudnia 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, droga Suterska Marta!

Pozdrawiamy, Mostbet.

Bardzo fajny bonus powitalny a także…

Bardzo fajny bonus powitalny a także fajnie zaskakujące gry.

2 listopada 2025

Witaj, droga Ewa Pyra!

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolona z naszych usług!

Z poważaniem, Mostbet.

Samo oszustwo złodzieje włamują się na…

Samo oszustwo złodzieje włamują się na konto bankowe i okradają

17 grudnia 2025

Witaj, drogi Kevin!

Przykro nam, że spotkała Cię taka nieprzyjemna sytuacja. Chcemy zapewnić, że bezpieczeństwo klientów jest dla nas absolutnym priorytetem, a takie działania są sprzeczne z wszystkimi zasadami, którymi kierujemy się od 16 lat. Jeśli Państwa konto bankowe zostało naruszone, zalecamy natychmiastowe skontaktowanie się z bankiem i organami ścigania, które są kompetentne w zakresie badania takich incydentów. Jeśli masz konkretne pytania lub problemy związane z działaniem naszego serwisu, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta – zawsze chętnie pomożemy.

Z poważaniem, Mostbet

Hej witam cześć

Hej witam cześć!
Ja się spotkałam z tym że miałam wpłacić 40 zł i mój zysk miał wynosić 1200 zł.
Dobra ok wpłaciłam 40 zł, gram ( not pisze jakie stawki mam ustawić ) to robię tak jak pisze. Nagle jest wygrana, ścięło mi grę. Wygranej nie ma na koncie. Piszę do nich a oni że mam wpłacić 160 zł żeby zweryfikować moją tożsamość i z mojej wygranej zrobiło się 14 tys.
Ani pieniędzy ani zwrotu nie mam. ( Na szczęście nie wpłaciłam 160 zł bo znowu bym utopiła)

14 grudnia 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, droga Gabriela Łuszczyńska!

Dziękujemy za podzielenie się tą informacją. Przykro nam, że napotkałaś ten problem.

Opisz szczegółowo swój problem, abyśmy mogli go rozwiązać. Prześlij nam również identyfikator swojego konta. Pomożemy Ci wszystko wyjaśnić.

Najlepsze kasyno z możliwych

Najlepsze kasyno z możliwych, polecam bardzo

14 grudnia 2025

Witaj, drogi Radek Rdk!

Dziękujemy za wspaniałą recenzję Mostbet! Twoja opinia wiele dla nas znaczy. Życzymy powodzenia!

Twój Mostbet

Wpłaciłem depozyt pograłem wypłaciłem a…

Wpłaciłem depozyt pograłem wypłaciłem a kasy na koncie nie ma nie polecam nikomu

13 grudnia 2025

Witaj, drogi Maciek!

Szkoda, że nie masz najlepszego wrażenia. Chcę Cię uspokoić, zgodnie z zasadami wypłata środków może trwać do 72 godzin. Termin wypłaty zależy od Twojego kraju i systemu płatności.

Jeśli minęło więcej czasu, podaj swój identyfikator konta, a my zajmiemy się tą sprawą jak najszybciej!

Wszystkiego najlepszego!

Super kasyno

Super kasyno. Polecam kazdemu

13 grudnia 2024

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Kocimierz Kocimierz!

Twój Mostbet.

Bardzo fajna gra z dużymi wygranymi z…

Bardzo fajna gra z dużymi wygranymi z miłą chęcią polecam ją znajomym

12 grudnia 2024

Witaj, droga Paulina!

Dziękujemy za opinię. Bardzo cieszymy się, że jesteś zadowolona z naszych usług. Cieszymy się, że wygrywasz z nami!

Nice

Fajna kolorystyka dużo atrakcji i ciekawe bonusy bonusy bonusy bonusy bonusy

9 grudnia 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Strzelecki Damian!

Dziękujemy za opinię i wysoką ocenę! Naprawdę wkładamy wiele wysiłku, aby nasi użytkownicy byli zadowoleni. Życzymy udanych zakładów!

MostBet oszustwo

Wypłata po dwóch tygodniach nie jest widoczna dalej na koncie. Konsultanci platformy mostbet cały czas nie są skorzy w jakiekolwiek sposób wytłumaczyć dlaczego pieniędzy nie dostałem. Proszę o potwierdzenie przelewu, nie mogę dostać.Bank sprawdził mi wszystko, wysłałem w pdf wszystkie transakcje. Dalej mostbet tu coś tam coś. Uważajcie ludzie ponieważ wypłata jest w statusie opłacona i nie wiem czy taki status jest końcowy do wysłania? Może ktoś jest w stanie mi jakkolwiek pomóc, ja już osobiście jestem bezradny ,a wpłaciłem pieniądze i chciałbym uczciwie odzyskać wygrana . Z góry dziękuję . Ps: mam wszystkie screeny rozmów itp.

8 grudnia 2025

Witaj, drogi Jan Janek!

Zgadzamy się, że nie jest to przyjemna sytuacja. Byłoby wspaniale, gdybyś mógł przesłać nam swój identyfikator konta. Pomożemy Ci wszystko wyjaśnić.

Jesteśmy zawsze gotowi do pomocy!
Zespół Mostbet.

Wpłaciłem pieniądze nie dotarły na…

Wpłaciłem pieniądze nie dotarły na saldo gry oczywiście pisanie itp tylko z botem jakimś nic więcej a pieniędzy niebylo i niema

5 grudnia 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Paweł Bekisz!

Jesteśmy zawsze gotowi do pomocy!
Zespół Mostbet.

Bardzo szybka wypłata,miła obsługa…

Bardzo szybka wypłata,miła obsługa polecam szczerze

3 grudnia 2025

Witaj, drogi Dan Wal!

Dziękujemy za opinię i wysoką ocenę! Bardzo cieszymy się, że wybrałeś i polecasz Mostbet. Naprawdę wkładamy wiele wysiłku, aby nasi użytkownicy byli zadowoleni. Życzymy udanych zakładów!

Super gra

Super gra. Polecam

1 grudnia 2025

Witaj, droga Ewela!

Dziękujemy za opinię i wysoką ocenę! Bardzo cieszymy się, że wybrałaś i polecasz Mostbet. Naprawdę wkładamy wiele wysiłku, aby nasi użytkownicy byli zadowoleni.

Miłego dnia!
Twój Mostbet.

Nie grajcie na tym kasynie to jest scam…

Nie grajcie na tym kasynie to jest scam jakiego nie ma nigdzie indziej. Naprawdę przestrzegam przed tym kasynem. Wygranie tutaj jest po prostu niemożliwe. Wpłaciłem tutaj około 20 razy środki i dosłownie 1 raz byłem +100PLN, jestem stratny około 1.5k PLN. Doskonale wiem jak działają kasyna, ale czegoś takiego to jeszcze nie widziałem. Przy okazji nie dają żadnych bonusów, obsługa klienta zupełnie nie odpowiada na wiadomości.

29 listopada 2025

Witaj, drogi Tamburze!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia.

Chcemy podkreślić, że wyniki wszystkich gier i turniejów na naszej platformie są całkowicie losowe i nie mamy możliwości wpływania na ich wyniki. Wygrane i przegrane są częścią procesu gry i zależą wyłącznie od szczęścia.

Wielu naszych graczy regularnie wygrywa i z powodzeniem wypłaca środki, co potwierdza uczciwość działania systemu.

Wszystkie dostępne bonusy można znaleźć w zakładce bonusy, promocje. Zawsze dodajemy tam coś nowego i interesującego.

Przepraszamy, że nie otrzymałeś odpowiedzi od naszego działu obsługi klienta. Być może minęło zbyt mało czasu i opuściłeś czat przedwcześnie? Na pewno wszystko sprawdzimy. Jeśli masz jeszcze pytania, możesz skontaktować się z nami nie tylko poprzez czat online, ale także poprzez e-mail support@mostbet.com. Jesteśmy zawsze dostępni i gotowi do pomocy!

Z poważaniem, Mostbet

Dokonywałem wpłaty na 35 zł i nie…

Dokonywałem wpłaty na 35 zł i nie dostałem depozytu a kasa z konta bankowego ściągnięta. Odbiorca tej niezrealizowanej wpłaty to GLD PALSINVEST.. ODDAWAĆ KASE!

25 listopada 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Pawel Sulek!

Dziękujemy za poinformowanie nas o swoim problemie! Jest to bardzo niepokojące. Wymaga to naszej szczególnej uwagi.
Prosimy o podanie identyfikatora konta, abyśmy mogli zbadać problem.

Z poważaniem, Mostbet.

To kasyno to jakaś żenada!!!!!!!!

To kasyno to jakaś żenada wpalcasz depozyt i nic nie wygrasz tylko to działa w jedną stronę oszustwo i chamstwo depozyt ci znka w parę sekund i nic w zamian nie masz nic nie wygrasz bo to oszuści szkoda kasy na to badziewie

26 listopada 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, droga Maria Czoske!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia. Rozumiemy, że przegrywanie jest zawsze nieprzyjemne. Nie mamy jednak wpływu na wynik gier. Mamy wielu graczy z całego świata, a ludzie wybierają nas, ponieważ gramy uczciwie i przestrzegamy zasad. W zakładach zawsze występuje element szczęścia. Dobrą wiadomością jest to, że dzisiaj szczęście będzie po stronie jednego gracza, a jutro po stronie innego. Powodzenia!

Miłego dnia!
Najlepsze życzenia, Mostbet.