Ja tam nie mam wątpliwości co do wyplat wszystko zatwierdzone po 20min. Blikiem wypłacone było na koncie jedno z dobrych kasyn. Z początku też było ciężko weryfikacja konta itd. Itp. Ale oni też muszą... Zobacz więcej
Sprawdzajcie czy wszystkie wygrane sa wypłacone. U mnie z ostatniego weekendu brakuje ok 2.000. Złożyłam screeny, potwierdzenia z banku, pismo oficjalne z banku i co? I ch.... Nie ma z kim porozmaw... Zobacz więcej
Witam. Wypłaciłem 300zł a otrzymałem 1zl. Zgloszenie przez telegram czat bot email. Brak konkretnej odpowiedzi. Moj id.257377964. Mija 6dni. Kontakt na imeil bez sensu ciągle proźby o wysłanie meila a... Zobacz więcej
Huge bonuses for new players 20+ languages 20+ currencies Official Website - mostbet.com
Stasinou 1, 1105, Nicosia, Cypr
Na początku coś dało się pograć od jakiegoś czasu tylko zabiera i to nie male kwoty nie daje nawet cienia szansy na jaki kolwiek zysk prawdopodobnie trzeba szukać innego kasyna

Odpowiedź od Mostbet Official
Dziwnym trafem tylko wkładam wkładam i nic nie mogę wygrać. Nie wspomnę o tym że koło w ogóle nie działa. Wylądowałam już prawie 5 tys i nic. Usuwam konto z tego złodziejstwa

Odpowiedź od Mostbet Official
Już czekam ileś miesięcy dalej nie dostałem wyślę screena jak mogę bo nie bywali oszuści

Odpowiedź od Mostbet Official
Tym razem wymyślacie ze nie możecie mi wysłać pieniedzy z wygranej na konto z którego wplacalam bo moj bank nałożył jakas blokadę co jest absurdem. Kontakt znowu utrudniony, znowu tylko każecie czekac. Pomimo ze wyslalam nowy numer konta .

Odpowiedź od Mostbet Official
Sprawdzajcie czy wszystkie wygrane sa wypłacone.
U mnie z ostatniego weekendu brakuje ok 2.000.
Złożyłam screeny, potwierdzenia z banku, pismo oficjalne z banku i co? I ch....
Nie ma z kim porozmawiać, boty powtarzają to samo. Dla mnie to dramat i syf.

Odpowiedź od Mostbet Official
Po 40 dniach w końcu przelew doszedł, chwała im za to ale ile nerwów to wiem tylko ja!!

Odpowiedź od Mostbet Official
Czekam na wypłatę 1500 PLN od 13.04.2026.
Mój ID klienta: 272084306.
W dniu 18.04.2026 otrzymałam wiadomość, że wypłata nie została zrealizowana i poproszono mnie o podanie nowych danych bankowych. Wszystkie wymagane dane zostały przeze mnie niezwłocznie przesłane.
Od tego momentu brak jakiejkolwiek odpowiedzi oraz brak wypłaty środków.
Kontakt z obsługą przez czat nie przynosi żadnych rezultatów – przez 11 dni otrzymuję tylko tę samą informację, że mam czekać. Brak konkretów i brak realnego rozwiązania sprawy.
Sprawa nadal nie została rozwiązana.

Tomasz Wilk

Odpowiedź od Mostbet Official
Oszuści! Gdy wygrałam na koncie sporą sumę to mnie wywaliło z konta a teraz nie mogę się zalogować ponieważ nie przychodzą kody identyfikacyjne. Pisze do nich od kilku dni ale totalna olewka. Zwyczajnie okradają ludzie. Nie polecam!!

Opinia po 6 miesiącach korzystania z MostBet
Na początku wszystko ładnie pięknie przelewy blik 200/300zl w 5/10 minut na konto
Kolejne większe wypłaty 1000zl
Już 1/2 dni
W trakcie problemy bo zamiast 1000 zł przychodziło 10 zł gdzie wiele jest takich opinii rozwiązywali to w miarę sprawnie .
Później:
Wpłacałem również więcej bo po 5000/10000PLN
dwie wypłaty na kartę po 4000 PLN wypłacone w 24h
Gdy mało wpłacałem dużo wygrywałem zaczęły się schody , gdy musieli dokładać do mojej skarbonki raptem problemy z wypłatami Blik , czekałem 3 tygodnie na rozwiązanie sprawy , w końcu wypłacona kwota trafiła spowrotem na konto gracza, typowa zagrywka żeby przejebac kasę , jeszcze specjalnie sprawdziłem czy algorytm zje mnie do 0 , gra Aviator magicznie przez 40 rund nie dała żadnego większego mnożnika , wszystko paliło magicznie , po rozwalonej kwocie magicznie ciągle fajne duże mnożniki co chwila :)
Myślę że to typowy Rosyjski scam , współpracowałem kiedyś z podobnymi firmami , mają normalnie wgląd do większości Algorytmów i fizycznie mogą przypisywać dana sesję gry , nikt im tego nie udowodni bo jak ? Chyba że ktoś włamie się w pliki wewnętrzne serwera , ja bym osobiście uważał. Jest wiele zaufanych stron gdzie można wpłacać grube siano i wypłacać od ręki bez zbędnych problemów pozdrawiam.
* MOSTBET* jeżeli jakimś cudem jesteście sprawiedliwi , i to co robicie nie jest celowe , to zmieńcie podejście i rozwiązywanie spraw , bo na opinię sami sobie zapracowaliscie , nie polecam na ten moment Mostbetu.

Od 17 lutego wyplacilem 25000zl
Dostalem 8310 haha i pisza ze wyslali wszystko i zeby skontaktowac sie z bankem haha nie grac tam

Odpowiedź od Mostbet Official
Id 128556767 Czekałam od 30 marca po złożeniu reklamacji że wypłata blik 600 zł nie dotarła tylko po to by otrzymać maila dziś by skontaktować się ze swoim bankiem bo oni pieniądze wysłali. Kilka razy na ich wniosek wysyłałam wyciąg z konta i oświadczenie z banku że przelewu blik 600 zł w tym czasie nie otrzymałam.beznadziejne kasyno. Nie zlecili wypłaty i podważają wyciąg z konta i oświadczenie banku . Nie polecam !!!! Oszuści . Dziś poprosili o kolejny wyciąg. I pewnie znowu trzeba czekać. Bezczelni !!! Aktualizacja! Wyciąg wam wysłałam z każdego konta z których były wpłaty i wypłaty! Do tej pory ściemniacie !

Odpowiedź od Mostbet Official
Uwaga oszuści,ciągle czekam na zweryfikowanie nr telefonu żeby móc wypłacić środki,wysłałem im nawet na maila co potrzebują i ciągle nic

Witam moje id to 264484360 nie otrzymałem całej wygranej o co chodzi

Odpowiedź od Mostbet Official
Banda oszustów. Manipulacja, pełna ingerencja w gry, w połączenie serwera, blokują wygrane, rozłączają gry w trakcie, kiedy zaczynasz wygrywać. Najgorsze kasyno, które łapie ludzi na szybkie wypłaty, żeby wkręcić na złudne nadzieje i potem doi bezlitośnie swoimi oszustwami. Nie wkręcajcie się

Odpowiedź od Mostbet Official
konto id 274768298 . od 3 dni proszę o weryfikację nr telefonu przez co nie mogę wypłacić środków , grają na zwłokę . wpłaciłem 300 i urosło do 700 zł . grałem dalej ale obroty widać że są manipulowane po to aby przegrać więc specjalnie to robią aby zagrać dalej . pozostało mi właśnie te 300 które wpłaciłem . liczą zapewne na to że zagram aby przegrać , więc nie gram bo widać że to oszuści , chcę odzyskać wpłacone pieniądze ale utrudniają to od kilku dni . przestrzegam innych co do uczciwości firmy mostbet , szukam kontaktu do cyprus , wszystko mam nagrane , teraz też nagram kolejną próbę weryfikacji nr tel która odbywa się co 24 godziny a kody do weryfikacji nie przychodzą , wsparcie nie działa , emaile na datachange@ które wysyłam też mają w dupie .zero kontaktu i informacji zwrotnej . uwaga na tych oszustów . edycja komunikatu 17.04.2026 , kasa zniknęła , oszukali mnie .konto zlikwidowane , mostbet zablokowane . przestrzegam innych przed tą ruską chołotą . nie wpłacajcie , szkoda pieniędzy . gry specjalnie się zacinają , blokują obroty ,wszystkie gry na ich stronie są zmanipulowane ,

Odpowiedź od Mostbet Official
Czyli to celowe zagrania z przelewami blik. Mam taką samą sytuację wypłata zlecona 900 zł a otrzymałem 10 zł . Sprawdzają to już 3 dzień. Odpisali że to problem z moim bankiem 🙄 chciałem potwierdzenie od nich oczywiście nie otrzymałem. UWAGA nie dajcie się nabrać wygrana nie oznacza że dostaniecie te pieniądze !!!! Moje id 262298378

Odpowiedź od Mostbet Official
Nadal nie ma pieniędzy już 10 dzień się proszę o swoje pieniądze złodzieje oszuści nawet beta już nie odp masakra nie grajcie gdzie można to zgłosić by odzyskać pieniadze identyfikatora 266906790 pieniądze doszły po 10 dniach czekania

Odpowiedź od Mostbet Official
Tragedia i jeszcze raz złodzieje czekam na swoją wygrana już prawie dwa tygodnie to chore proszę o swoją wygrana moje id,268659602.i proszę rozwiązać tę sprawę !