Mostbet Official

Ocena tej firmy jest niedostępna z powodu naruszenia naszych wytycznych.

Ja tam nie mam wątpliwości co do wyplat wszystko zatwierdzone po 20min. Blikiem wypłacone było na koncie jedno z dobrych kasyn. Z początku też było ciężko weryfikacja konta itd. Itp. Ale oni też muszą... Zobacz więcej

Sprawdzajcie czy wszystkie wygrane sa wypłacone. U mnie z ostatniego weekendu brakuje ok 2.000. Złożyłam screeny, potwierdzenia z banku, pismo oficjalne z banku i co? I ch.... Nie ma z kim porozmaw... Zobacz więcej

Witam. Wypłaciłem 300zł a otrzymałem 1zl. Zgloszenie przez telegram czat bot email. Brak konkretnej odpowiedzi. Moj id.257377964. Mija 6dni. Kontakt na imeil bez sensu ciągle proźby o wysłanie meila a... Zobacz więcej

Tym razem wymyślacie ze nie możecie mi wysłać pieniedzy z wygranej na konto z którego wplacalam bo moj bank nałożył jakas blokadę co jest absurdem. Kontakt znowu utrudniony, znowu tylko każecie czekac... Zobacz więcej

1. Kasyno i bukmacher online
  2. Bukmacher
  3. Hazard
  4. Bukmacher online

Huge bonuses for new players 20+ languages 20+ currencies Official Website - mostbet.com

Złamanie zasad

Z początku niby fajnie drobne wygrane…

Z początku niby fajnie drobne wygrane szybko wypłacane udało się raz 300 zł wygrać i później parę dni nic mimo codziennej gry i wpłaceniu ponad ta wygrana ale przyszła wygrana ponad 600 zł i znowuż od tamtego czasu nic boję się pomyśleć ile teraz trzeba by utopic żeby coś wypłacili w sumie negatywnie bo wiem że prześwietlają wygrane danego profilu i póki nie wyjdą sami na plus to nic nie ugrasz chodź z początku było ok ale to rozumiem taki chwyt zachęcający do większych i częstszych depozytów ok ale już nie ode mnie

16 marca 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Łukaszu Jaszczyk!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia. Rozumiemy, że przegrana zawsze jest nieprzyjemna. Nie mamy jednak żadnego wpływu na wynik meczów.

W zakładach bukmacherskich zawsze obecny jest element szczęścia. Dobrą wiadomością jest to, że dzisiaj szczęście będzie sprzyjało jednemu graczowi, a jutro – innemu. Życzymy powodzenia!

Pozdrawiamy, Mostbet.

Oszusci

Wygrałem u nich 700zl i wypłaciłem to więc ok a później jak zacząłem dalej wygrywać i tym samym sposobem co zawsze chciałem wypłacić 900zl no i już tego nie dostałem, support nic nie robi i wszyscy mają to w dupie, mało tego wygrałem jeszcze później 350 i tego też oczywiście nie otrzymałem więc radzę się z dala trzymać od tych obszustow

13 marca 2026

Witaj, drogi ZireaeL!

Dziękujemy za zgłoszenie problemu! To bardzo niepokojąca sytuacja. Wymaga ona naszej szczególnej uwagi.
Prosimy o podanie identyfikatora konta, abyśmy mogli zbadać tę sprawę.

Z poważaniem, Mostbet.

Zero kontaktu i rozwiązania wypłaty pieniedzy

Nie wypłacili mi pieniędzy na ich koncie jest że opłacone a w banku się nie pojawiły zero kontaktu z nimi oszustami

14 lutego 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, droga Edyto Rzeźnicka!

Dziękujemy za opinię i przekazane informacje. Odpowiedź na Twoje zapytanie została wysłana na adres e-mail podany podczas rejestracji konta gracza.

Z poważaniem, Mostbet

Od miesiąca nie wypłacili mi wygranej…

Od miesiąca nie wypłacili mi wygranej zganiając na moje konto w banku że nie mogą przelać wygranej z powodów technicznych gram od roku już nie zagram w to pseudo kasyno

5 lutego 2026

Cześć, drogi Pawle!

Zgadzamy się, że to nie jest przyjemna sytuacja. Byłoby świetnie, gdybyś mógł przesłać nam swój identyfikator konta. Pomożemy Ci to wszystko wyjaśnić.

Zawsze służymy pomocą!
Zespół Mostbet.

Mostbet Dla wszystkich

Witam wszystkich.
Chwilę was pomęcze bo trochę gram ale gram bardziej na $portowo 2/3 razy w miesiącu po 100/500 zł wpłaty i gra na jednym kasynie.
Powiem wam szczerze mostbet daje radę. Obsługa klienta mogła by działać szybciej ale czytają wiadomości które im się wysyła załączniki itp. Miałem problem nawet 2 raz poważny jeden na początku jakieś rok temu nie cały kiedy wygrałem gruba kasę za pierwszym zalogowaniem i przypadkiem połączyły się dwa konta na aplikacji i na stronie@...nie anulowano mi wygranej i połączono mi konto wtedy bardzo szybko
Teraz ostanio wygrałem w weekend partiami jednej nocy 2500 zł wpłacając 250zl . Oczywiście wypłacałem również partiami sposobem blik. Od soboty do poniedziałku nie było ani widu ani słuchu . Około 12 dostałem pierwszy przelew na kwotę 700 zł a pozostałe 3 wypłaty zostały zaznaczone że opłacone.. napisałem do spaorttu nikt nic nie odp tylko kazał zostawić odpowiednie dokumenty tak zrobiłem. 2 dni później dostałem resztę. Powiem szczerze obawiałem się że nic nie dostane a tu 1300 zł jednym przelewem a na końcu tylko dostałem e-mail że dziękują za zgłoszenie przepraszają i mam sprawdzać konto bo lada moment kasa będzie. Mówię WoW

Powiem szczerze.
Grając trochę na różnych kasynach jak Total czy Mrbit i inne...to to kasyno ma największy współczynnik wypłacalności wygranych i są to nie małe kwoty serio

Naprawdę To Kasyno Daje xD

+ I - :
-Aplikacja do du** nie działa chociaż daje Free spiny jak za instalujesz pierwszy raz .
-Koło bonusowe co 24h odnawialne zacina się ale zawsze dostaniesz swoję może z kilka razy się zdążył że nie przyznalo.
-Bukmacherka brak dokładnych danych kiedy mecz jest na żywo /jaki wynik na żywo itp chodzi mi oczywiście że na kuponie wysłanym. Na tablicy jak znajdziesz są dane.
-Bonusy mało zrozumiałe jak dla mnie i te ich wymienienie monet.
-Saport na nockach w weekend przysypia.

+Szybka realizacja i weryfikacja.
+Saport pomocny w tyg
+Duże stawki bukmacherskie na męczę takie mam wrażenie.
+Dużo gier różnych wszystko i nic tam znajdziesz.
+Zawsze inne gry z RP na którym można coś wygrać.
+Wypłaty i wpłaty Blikiem co prawda wpłata szybko leci do ich portfela ale już wypłata 4 h około minimum (szybciej nie dostałem).

7 marca 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Macieju Burski!

Dziękujemy za ocenę i opinię na temat naszych usług. Państwa opinie pomagają nam się rozwijać i doskonalić, dzięki czemu korzystanie z naszych usług dostarcza wyłącznie pozytywnych emocji.

Informujemy, że wszystkie zgłoszenia graczy są rejestrowane i rozpatrywane, jednak może to zająć trochę czasu w zależności od liczby zgłoszeń.

Obecnie pracujemy nad ulepszeniem Koła Fortuny. Aby wszystko działało prawidłowo, zalecamy kręcenie nim za darmowe pieniądze nie częściej niż raz dziennie — w ten sposób unikną Państwo nieprzyjemnych awarii.

Jesteśmy zasmuceni, że aplikacja mobilna nie działa.

Zazwyczaj pomaga zwolnienie pamięci telefonu, wyczyszczenie pamięci podręcznej/plików cookie oraz ponowne uruchomienie telefonu. Możesz również zwrócić się o pomoc za pośrednictwem czatu online na naszej stronie internetowej lub wysłać wiadomość e-mail na adres support@mostbet.com, podając datę i godzinę wystąpienia problemu, wersję systemu operacyjnego, informację, czy korzystasz z VPN, a jeśli tak, to z jakiego kraju, szczegółowy opis sytuacji oraz załączając zrzut ekranu/film przedstawiający błąd.
Jeśli masz pytania dotyczące bonusów, skontaktuj się z naszym działem obsługi klienta, który chętnie Ci pomoże.

Mojej historii ciąg dalszy

Mojej historii ciąg dalszy. Poza dalszym odsyłaniem mnie z rana na wieczór,z wieczora na rano nic się nie zmieniło. Pieniądze nie zostały wysłane i wciąż „kilka działów ciężko pracuje”,a nad czym? Odpowiem. Nad przelaniem kasy🫣Masakra! Natomiast parę rzeczy wyszło w tzw. miedzyczasie. Mam wrażenie,że oni nikomu nie przekazują spraw. Gubią się w tym,co mówią. Raz napisali,że pieniądze zostały odrzucone przez mój bank,chwilę później,”że koledzy nad tym pracują”.

Gdy napisałam,że bank nie miał takiej płatności to przeczytałam,ze cyt.”mam dowód wpłaty”Poprosiłam o dowód. Oczywiście nie dostałam bo go nie było,a konsultant akurat „nie mówił o mojej sprawie tylko o tym,że się tak zdarza”.
Łapałam go co chwilę na kłamstwie. W końcu stwierdził lekko chyba zirytowany cyt.: „Otrzymuję setki próśb o wypłatę DZIENNIE , nie wspominając o Pani,Pani Karolino”.
Czy Wy to rozumiecie? Jest setki ludzi dziennie,którym nie wypłacają. To jest skandaliczne oszustwo!!!!.
Wyplacają do czasu,a później okradają graczy na wielką skalę. Nie ma co się łudzić. Ani na czacie,ani mailowo nie ma nikogo,kto się tam czymkolwiek zajmuje. Oni liczą,że ludzie odpuszczą w końcu.
Trzymajcie się z daleka od tej złodziejskiej platformy. PRZESTRZEGAM!!!. Ja oczywiście nie odpuszczę. Tak jak napisałam w poprzednich wpisach.
Jeszcze jedno. Odpisywanie pod opiniami to też ściema . Nikt się niczym nie zajmuje!!!!

Edit.
Drogi Mostbet,gdybyś przeczytał moje recenzje to wiedziałbyś, że identyfikator podałam w odpowiedzi by być wiarygodna. Wystarczyło przeczytać moje recenzje. Dalej będę opisywała rzetelnie swoje rozmowy z czatem,które skrupulatnie kopiuję gdyby ktoś chciał mi coś zarzucić.
Oczywiście powtórzę swój identyfikator.
ID 39613595.

11 marca 2026

Witaj, droga Karolino!

Bardzo nam przykro, że Państwa problem nadal nie został rozwiązany. Poprosiliśmy o podanie identyfikatora gracza w poprzedniej opinii przesłanej za pośrednictwem serwisu TrustPilot, ale niestety nie otrzymaliśmy od Państwa niezbędnych informacji. Prosimy o podanie identyfikatora, abyśmy mogli przeanalizować Państwa sytuację.

Oszuści!!!

Oszuści!!!! Stracilem 9 tys zł. Otrzymalem cashback 700zł obrucilem go wielokrotnie i dalej pokazuje mi stan obrotu 0%

MOSTBET to jedno z kolejnych kasyn które nie wyplacaja tam tylko pompujesz hajs w jedna strone

10 marca 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Dawidzie Styczeń!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia. Rozumiemy, że przegrana jest zawsze nieprzyjemna. Nie mamy jednak wpływu na wynik meczów. W zakładach zawsze występuje element szczęścia. Dobrą wiadomością jest to, że dzisiaj szczęście będzie sprzyjać jednemu graczowi, a jutro innemu. Życzymy powodzenia!

Jeśli masz jakieś kwestie do rozwiązania, podziel się szczegółami sytuacji za pośrednictwem czatu online lub wyślij e-mail na adres support@mostbet.com. Nieustannie dążymy do poprawy komfortu użytkowania naszej platformy.

Kurestwo

Kurestwo, ingerują w automaty, rozłączają gdy zbyt dobrze ci idzie, zwłaszcza w trakcie bonusów. Da wygrać i wypłacić a potem wszystko zabiera.
Program lojalnościowy to żenada, monety warte prawie nic, koło fortuny włączają i wylaczaja kiedy chcą. Wysyłają maile zachęcając do użycia koła, wchodzisz w link koło jest, logujesz się na konto koło znika.

23 lutego 2026

Witam!

Przykro nam, że Twoje doświadczenia z naszym kasynem pozostawiły tak negatywne wrażenie.

Chcemy wyraźnie podkreślić, że nasza platforma nie ma możliwości kontrolowania wyników gier ani wpływania na RTP. Wszystkie gry są dostarczane przez licencjonowanych i niezależnych twórców (dostawców), których oprogramowanie przechodzi rygorystyczną certyfikację i regularne kontrole pod kątem uczciwości i losowości wyników.

Przykro nam, że napotkaliście sytuacje, w których gry zostały wyłączone. Takie awarie mogą być spowodowane różnymi czynnikami technicznymi, na które nie mamy bezpośredniego wpływu. Mogą to być:
Niestabilne połączenie internetowe po stronie gracza.
Tymczasowe prace techniczne lub przeciążenia po stronie dostawcy gry.
Lokalne problemy z urządzeniem lub przeglądarką.
W takich przypadkach zalecamy sprawdzenie jakości połączenia internetowego, wypróbowanie innego urządzenia lub przeglądarki, a także skontaktowanie się z naszym działem pomocy technicznej, podając jak najwięcej szczegółów (czas gry, nazwa gry, opis problemu) w celu dokładniejszej diagnozy.

Z poważaniem,
Zespół Mostbet

Dużo lat spędzonych na tym kasynie i…

Dużo lat spędzonych na tym kasynie i stwierdzam że wszystkie negatywne opinie co ludzie wystawiają są prawdziwe oszuści i złodzieje

13 lutego 2025

Witaj, drogi Sylwester!

Szczerze przepraszamy, że masz negatywne wrażenie.

Jesteśmy solidną firmą z 17-letnim doświadczeniem w branży.

Zawsze staramy się zrozumieć sytuację i poprawić komfort użytkowania naszych użytkowników.

Prosimy o podanie szczegółowych informacji na temat problemu oraz identyfikatora konta.

Dziękujemy za zrozumienie i zaufanie.

Z poważaniem, Mostbet.

Witam na początku jak zaczęłam grać to…

Witam na początku jak zaczęłam grać to się coś wygrywało wiadomo nie codziennie ale już jakiś czas minął i nie mogę w ogóle nic wygrać pomimo wpłaty prawie codziennie wiem że może to być problem bo nie gra się codziennie. Ale już trochę wsadziłam w to pieniędzy.
Daję trzy gwiazdki za bardzo szybkie wypłaty.

11 lutego 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, droga Moniko Masternak!

Najlepsze życzenia, Mostbet.

To najwięksi oszuści i cwaniacy

To najwięksi oszuści i cwaniacy. Jeśli już tutaj gracie to przedewszystkim na początku weryfikację dokonczyc odrazu do końca chociaz oni pisza ze mozna dokonczyc pozniej.Bo jeśli nie dokonczysz to podpuszcza i dadzą wygrać ale już wypłacić NIE wyplaca weryfikacji pozniej nie przejdziesz bo zdjecie nie wyraźne skan wpłat wypłat nie ten ZWYKLE DZIADY które nie maja pozwolenia funkcjonowania prawie we wszystkich krajach Europy tylko mogą w takiej polsce bo tutaj mogą robić co chcą i w ogóle wcale nie zdziwiłbym sie gdyby udziałowcem tej firmy nie był któryś poseł lub senator bo oni tylko mogą dać pozwolenie takim złodziejom
Oczywiście odp napisal głupiii robot tak samo jak zadajesz pytania szukając pomocy a jak już połączysz sie z jakimś konsultantem to jeśli zadasz jakieś pytania które nie są im na rękę to najczęściej sie rozłącza i za chwilę nagle trwa przerwa bo następuje zmiana tam chyba pracują na 24 zmiany a nie jak w zakładzie na 3. W normalnych uczciwych zakładach bukmacherskich weryfikacja trwa około 5 min i to przeprowadzona pozytywnie a wy zastawianie sie tym żeby nie trafić na oszusta to tylko dlatego że sami jesteście oszustami. Identiko jak pracowałem kiedyś w takiej firmie gdzie szeryf podejrzewał wszystkich pracowników że są złodziejami a tylko dlatego że sam byl niezłym zlodziejemmm

6 lutego 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Dawidzie Latala!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia.

Podaj swój identyfikator gracza, abyśmy mogli śledzić Twoją sytuację.

Z poważaniem, Mostbet.

Dużo czasu spędzonego od listopada do…

Dużo czasu spędzonego od listopada do końca stycznia dużo pieniędzy zainwestowane i dużo na minusie żeby 1000 zł wygrać to musiałby być cud ogólnie niepolecam przestrzegam

30 stycznia 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Mariuszu Bezkorowajny!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia. Rozumiemy, że przegrana jest zawsze nieprzyjemna. Nie mamy jednak wpływu na wynik gier. Mamy wielu graczy z całego świata, a ludzie wybierają nas, ponieważ gramy uczciwie i przestrzegamy zasad. W zakładach zawsze występuje element szczęścia. Dobrą wiadomością jest to, że dzisiaj szczęście będzie po stronie jednego gracza, a jutro po stronie innego. Życzymy powodzenia!

Spoko wyplacalni

Spoko kasyno wyplacalni

18 września 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Krzysztofie Sprawka!

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że mogliśmy sprawić Ci radość :)
Życzymy wszystkiego najlepszego i powodzenia w przyszłych grach!

Z poważaniem, Mostbet.

400 zł wygranej przelane na konto…

400 zł wygranej przelane na konto revolut. Bank odrzucil odlał wam pieniądze których ja nie mam. Wiele prób pisania i czekania. Porażka.

16 stycznia 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, droga Kamilo Michalskaja!

Nie martw się!
Opisz szczegółowo swój problem, abyśmy mogli go rozwiązać. Prześlij nam również identyfikator swojego konta. Zajmiemy się tą sprawą.

Z poważaniem, Mostbet.

Mostbets oszukuje ludzi są oszustami i…

Mostbets oszukuje ludzi są oszustami i kłamcami jak nagrasz pieniądze to ci konto zamroza piszą że się czeka 60 dni ja już czekam ponad 4 miesiące ciągle kłamią proszę czekać oszuści jebane kłamcy nie grajcie u nich

25 września 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Stanisławie Nowaku!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia.

Rozumiemy, że zamrożenie konta gracza jest nieprzyjemne. Jednocześnie działamy ściśle zgodnie z ustalonymi zasadami. Weryfikacja konta jest przeprowadzana we wszystkich firmach bukmacherskich jako jeden ze środków bezpieczeństwa dla kont klientów.
Podaj swój identyfikator gracza, abyśmy mogli śledzić Twoją sytuację.

Very good online casino.

25 sierpnia 2025

Hello, Dear Mati!

Thank you for your feedback. We are very happy that you are glad with our service!

Best wishes and good luck in your future games!
Sincerely yours, Mostbet.

Zleciłam wyplate metoda blik ale mój…

4Zleciłam wyplate metoda blik ale mój bank odrzucił platnosc i zwrócił nadawcy a ja pieniedzy nie mam na swoim koncie.
Identyfikator 255808876
Dalej zero odzewu z waszej strony a pieniadze nie wróciły na moje saldo w grze!
przelew który wysłaliście na moje konto revolut zostal cofnięty a pieniądze zwrócone do nadawcy. dlaczego nie mam ich spowrotem na saldzie w grze?

26 stycznia 2026

Witaj, droga Natalia!

Dziękujemy za opinię i przekazane dane. Odpowiedź na Twoje zapytanie została wysłana na adres e-mail podany podczas rejestracji konta gracza.

Z poważaniem, Mostbet

Zostałam oszukana przez tą firmę.

Zostałam oszukana przez tą firmę.

20 stycznia 2026

Odpowiedź od Mostbet Official

Witam, szanowna Pani Elżbieta!

Przykro nam, że ma Pani negatywne wrażenie. Chcielibyśmy zapewnić Panią o naszej przejrzystości i uczciwości.
Klienci wybierają nas, ponieważ jesteśmy rzetelną firmą z 17-letnim doświadczeniem w branży.
Jesteśmy gotowi szczegółowo rozpatrzyć Twoje pytanie i udzielić wszelkich niezbędnych informacji, aby rozwiać Twoje wątpliwości. Prosimy o podanie nam bardziej szczegółowych informacji na temat Twojej sytuacji oraz identyfikatora Twojego konta.

Dziękujemy za zrozumienie i zaufanie.

Wypłaty są szybkie

Bardzo szybkie wypłaty wygranych

12 listopada 2025

Odpowiedź od Mostbet Official

Witaj, drogi Michału Wojciechowski!

Dziękujemy za opinię. Bardzo się cieszymy, że jesteś zadowolony z naszych usług!

Najlepsze życzenia i powodzenia w przyszłych grach!
Z poważaniem, Mostbet.

Wygrać można jedynie uwaga casino scam pierwszych…

Wygrać można jedynie w pierwszych dniach gry u nich później jakby algorytmy zaczęły oszukiwać trzeba czasami 100 obrotów na danej stawce aby była jakakolwiek wygrana, problematyczny support który czasami odpowiada czasami cię olewa. Free money mimo wpłat niedostępne od dwóch tygodni.

13 listopada 2025

Witaj, Rafał!

Przykro nam, że masz negatywne wrażenia. Rozumiemy, że przegrana jest zawsze nieprzyjemna. Nie mamy jednak wpływu na wynik meczów. W zakładach zawsze występuje element szczęścia. Dobrą wiadomością jest to, że dzisiaj szczęście będzie sprzyjało jednemu graczowi, a jutro innemu.

Aby rozpatrzyć problem z bonusem, prosimy o podanie identyfikatora gracza i dokładnej nazwy promocji. Sprawdzimy wszystko.