Ja tam nie mam wątpliwości co do wyplat wszystko zatwierdzone po 20min. Blikiem wypłacone było na koncie jedno z dobrych kasyn. Z początku też było ciężko weryfikacja konta itd. Itp. Ale oni też muszą... Zobacz więcej
Sprawdzajcie czy wszystkie wygrane sa wypłacone. U mnie z ostatniego weekendu brakuje ok 2.000. Złożyłam screeny, potwierdzenia z banku, pismo oficjalne z banku i co? I ch.... Nie ma z kim porozmaw... Zobacz więcej
Witam. Wypłaciłem 300zł a otrzymałem 1zl. Zgloszenie przez telegram czat bot email. Brak konkretnej odpowiedzi. Moj id.257377964. Mija 6dni. Kontakt na imeil bez sensu ciągle proźby o wysłanie meila a... Zobacz więcej
Tym razem wymyślacie ze nie możecie mi wysłać pieniedzy z wygranej na konto z którego wplacalam bo moj bank nałożył jakas blokadę co jest absurdem. Kontakt znowu utrudniony, znowu tylko każecie czekac... Zobacz więcej
Huge bonuses for new players 20+ languages 20+ currencies Official Website - mostbet.com
Stasinou 1, 1105, Nicosia, Cypr
Moje ID 251553246
Jedno z lepszych kasyn. Duży wybór gier i dostawców, szybkie wpłaty jak i wypłaty, codziennie w social mediach dodawane vouchery na free spiny bądź darmową gotówkę. Szczerze polecam 😊

Odpowiedź od Mostbet Official
Zapewniacie że po założeniu konta otrzymuje się pieniądze nawet bez wpłaty na depozyt. Jest to kłamstwo, co więcej bez spełnienia wyimaginowanych warunków nie można korzystać z pieniędzy na koncie bonusowym.

Odpowiedź od Mostbet Official
Gra jest bardzo przyjemna i sprawiedliwa. Na pierwszy raz wygrałem sporo a później mniejsze kwoty. Czekam na mega wygraną! ID : 257809056

Odpowiedź od Mostbet Official
Super gry i bardzo szybkie wpłaty i wypłaty w dużych kwotach. Polecam to kasynko

ID: 166460709
Zawsze bylam przeciwnikiem gier hazardowych ale dzięki Mostbet i wygranym oraz Kołem Krecen Bonysowych zaczęłam traktować jako Zarobek, Wieczorny relaks przed snem

Odpowiedź od Mostbet Official
Mam rzuty ekranu ale tu nie wyśle

Odpowiedź od Mostbet Official
Fajne gry, łatwy kontakt z konsultantem, zawsze pomocni ,lubię to

Odpowiedź od Mostbet Official
Przede wszystkim nie naciąga i można naprawdę wygrać. Nie daje pustych onietnic

Odpowiedź od Mostbet Official
Mostbet jest najlepsze kasyno w Polsce dużą szansa na wygraną i szybka wypłata wygranej.jestescie najlepszym kasynem. Pozdrawiam.

Odpowiedź od Mostbet Official
Firma Mostbet łączy zabawę z grami w szybkim zarobkiem pieniędzy i to niemałych pieniędzy.
ID 256310128

Odpowiedź od Mostbet Official
Wszystko polecam bardzo bardzo bardzo serdecznie.
Id:257327988

Trochę mało wygranych poki co , zobaczymy dalej ID 257981912

Odpowiedź od Mostbet Official
Utworzyłem 30+ kont na klik bo miałem zastrzeżenia i oczywiście w większości korzystałem z pierwszego bonusu i wychodzi na to, że może 3 udało mi się obrócić bonus czym bliżej do końca obrotu tym ciężej do końca scam absolutny
Tłukę w coin strike przez półgodziny bo wcześniej przez 1,5 godz uzbierałem monet pod niebo i nie chciał wybuchnąć i tak jest zawsze :) Scam absolutny ale kase wypłacają i to szybko ale kasyno to studnia na początku daje ale po niedługiej chwili tylko rozczarowanie. Dodam poker i zakłady są spoko a kasyno tylko live i tak mostbecik na 3000 tysiącach stronach sobie zarabia macie robić konta i liczyć, że następnym razem mi się uda ale nic z tego żebyś tylko wpłacił i elo
myślę, że da się coś wygrać ale lwią część zabierają do siebie
Psss Obrót na sport X10 min kurs 1,4 to już za wiele
Dałem dwie gwiazdki tylko bo wypłacają ale jak masz konto w pl to przewalutowanie trochę zabiera

Odpowiedź od Mostbet Official
Wygrałem bonus 280 zł nie wpłynęło mi na konto rano 10 free spin w kole fortuny też nie otrzymałem wałkaże i tyle