Georgios Miliotis är den bästa psykologen i hela Svergie. Man märker stor skillnad på någon som går till jobbet varje dag för det är ens jobb och man vill ha den där lönen och sedan gå hem, G... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man job... Zobacz więcej
Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt at... Zobacz więcej
Är så tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. Tillgängligheten, fokuset, professionaliteten är väldigt hög. Passar mig perfekt där jag är i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.
Dane kontaktowe
Szwecja
- info@mindler.se
- mindler.se
Inni użytkownicy przeglądali również
30 minuter är för kort tid
30 minuter är för kort tid, i varje fall de första gångerna. Kände inte att jag hann bilda mig en uppfattning om psykologen eller förklara min problematik. För att få ett förtroende för den man öppnar sitt privatliv inför känner jag att en halvtimme i psykologtid är alldeles för lite.

Mycket nöjd och tacksam
Jag fick snabb återkoppling och blev bemött med förståelse och respekt.
Fick prata av mig och direkt sattes en plan i verket för min hälsa och nytt videosamtal bokades in.
Känner mig sedd och hörd.
Otroligt fint och varmt bemötande!
Som många andra skriver
Som många andra skriver, 25 minuter är alldeles för kort tid men jag provade på det ändå. Jag fick först en psykolog som inte lyssnade på mig alls utan tjatade bara om övningarna i appen. Övningar kan jag hitta själv på nätet eller på bibblan…Fick byta psykolog och fick börja om och tyckte ändå att det blev bättre…tills det kom nya bestämmelser….då man bara får ETT samtal i veckan. På 25 minuter. Allvarligt. Det är ett skämt. När man äntligen har tagit tag i sina problem och tagit kontakt med en psykolog så ska man försöka haspa ur sig sina problem, upplevelser och tankar på en kvart efter att psykologen har ställt sina kontrollfrågor. Sen ska man vänta i en vecka och försöka ta vid där vi slutade. Jag mådde ännu sämre efter det. Fattar inte varför man inte åtminstone kan få ett introduktionssamtal på 1 timme alternativt att man har möjlighet att skriva om sig själv inför samtalet så psykologen kan förbereda sig.

Snabb respon
Toppen!
Toppen!
Det ända nackdelen är att samtal pågår i 25 minuter istället för sedvanliga 40 min.
Därav går en stjärna bort!

Allt blev värre
25 min alldeles för kort tid för något skall hända. Psykologen slänger ur sig massa tips å sedan när man själv skal eller vill prata så är det dax å avsluta samtalet och då ganska abrupt.
Som någon sagt innan kontakta VC istället.
Ångesten som jag hade innan blev värre av hela den här stressade situationen, kände inte att jag blev hjälpt eller fick stöd.

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online
genom appel har man altid tillgång till…
genom appel har man altid tillgång till experter. varsomhelst närsomhelst
Väldigt nöjd!
Mycket smidig och proffessionellt
Mycket smidig och proffessionellt, jättenöjd med mina samtal med psykolog via Mindler. Över förväntan.
Snabbt svar och bra hjälp.
Behövde hjälp nu, fick hjälpt direkt
Jag stod i väntan på att komma in på en psykolog klinik men var i behov av hjälp direkt, och fick, fram tills jag kom in på kliniken, snabbt en tid hos Mindler.
Det var mycket bra att kunna läsa om de olika terapeuterna och deras bakgrund och sedan kunna välja själv vem som verkade mest passande.
Jag fick kontakt med Barbara Keller som blev en otroligt bra match för mig och var ett enormt stort stöd, och gav mig avgörande hjälp i mina svåraste stunder.
Jag är så tacksam för henne!
För mig var Mindler en viktig tillgång för min läkanderesa.
Bra app och bra psykologer
Jag tycker att appen är väldigt enkel att navigera. Dessutom så är notifikationerna och påminnelserna väldigt bra. Jag tycker att den psykologen jag pratade med, Georgios Miliotis, var väldigt duktig. Utöver att han hade koll på det psykologiska så var hans bemötande väldigt bra. Man kände sig väldigt välkommen, som att man pratade men en vän, inte en psykolog. Dessutom så var han rolig vilket hjälpte att skapa en mer avslappnad känsla.
Helt genomvidrig upplevelse
Helt genomvidrig upplevelse. För det första är tiden man har på sig alldeles för kort för att en psykolog ska kunna få en så bra uppfattning som möjligt om problematiken. 25 minuter hinner man inte mycket på. För det andra var psykologen sen till den avtalade tiden vilken gjorde att tiden jag hade på mig att berätta om mig och mitt kortades ner till ungefär 18 minuter. För det tredje så hänvisade jag till att genomföra en KBT behandling online på egen hand. En behandling som inte alls var relevant för min problematik. Det finns mängder av studier/forskning på att den formen av behandling förlänger rehabiliteringstiden och återgång till arbete när det gäller en viss typ av problematik. Har man inte koll på vilka typer av behandlingar som fungerar för olika former av psykisk ohälsa som psykolog så kanske man borde fundera på att byta karriär.
Jag upplevde inte alls att psykologen hade något genuint intresse av att faktiskt hjälpa mig. Kände mig ännu mer uppgiven och mådde sämre efter samtalet än vad jag gjorde innan. Skulle aldrig rekommendera någon att vända sig till Mindler.

Enkelt i det svåra
Att gå och prata med någon är inte alltid lätt och i mina tidigare erfarenheter tar det långtid och det är svårt att hitta rätt. Jag är jättenöjd efter min tid med Mindler. De stora fördelarna för mig var först att jag kunde få prata med någon omgående och inte behövde vänta på att bli tilldelad en psykolog. Det andra är att jag själv kunde välja psykolog. För mig handlar samtalen och processen mycket om personkemin mellan psykolog och patient. När jag själv kunde läsa de olika profilerna och få en uppfattning om psykologerna hittade jag rätt direkt. Jag har känt mig hörd och förstådd, och jag har fått verktyg att använda som anpassades utefter mig och mitt liv.
Allt som allt gjorde både Mindler och framför allt min psykolog det väldigt enkelt i en väldigt svår stund.
Tillgänglighet när jag behövde det!
Det är få förunnat att på så kort tid få kontakt med en bra psykolog precis då man behöver det, jag är glad att jag fick möjligheten då jag hade behovet.
Jag behövde en kortare kontakt för en svår händelse som jag inte visste hur jag skulle komma igenom och fick snabbt kontakt med en kompetent, empatisk och professionell psykolog som hjälpte mig jättebra!
Detta borde finnas som en naturlig del av den offentliga vården med möjlighet till digitala möten, jag rekommenderar Mindler mycket varmtr!
Gå till VC istället
Blev bara skickad vidare av en otrevlig psykolog till VC för att jag för flera år sedan bokat tid med två olika psykologer om samma problematik och inte gått fler gånger för att det inte kändes rätt då. Så nu vill de inte hjälpa mig. Psykiska problem kan förvärras och omständigheter förändras men det är inget de bryr sig om. Spara era pengar och gå till VC eller privat direkt istället.

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online
Mindler- terapi av högsta klass
Mindler erbjuder kvalitativ kognitiv terapi av högsta klass och jag har fått väldigt god terapeutisk coachning som gör att jag varmt kan rekommendera Mindler.
Fint bemötande
Fint bemötande, bra verktyg att jobba med, behandling hemifrån bra alternativ.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.