Mindler - Psykolog online Recenzje 231

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Georgios Miliotis är den bästa psykologen i hela Svergie. Man märker stor skillnad på någon som går till jobbet varje dag för det är ens jobb och man vill ha den där lönen och sedan gå hem, G... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man job... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. Tillgängligheten, fokuset, professionaliteten är väldigt hög. Passar mig perfekt där jag är i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Psycholog

Napisane przez firmę

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 5 z 5

Georgios Miliotis är den bästa…

Georgios Miliotis är den bästa psykologen i hela Svergie.

Man märker stor skillnad på någon som går till jobbet varje dag för det är ens jobb och man vill ha den där lönen och sedan gå hem, Georgios Miliotis är raka motsatsen .

Georgios Miliotis är en person som vill hjälpa dig, hans dag blir bättre när dity välmående och ditt liv går bättre. Varje dag denna man lever på planeten är en ännu en dag jorden blir lite bättre, för varje dag som går.

Han förtjänar hela världen, en av dem mest fantastiska personerna jag träffat.

23 kwietnia 2026

Kunniga psykologer

Kunniga psykologer. KBT övningarna är lätta att göra och mycket bra. Man hinner rätt mycket en session. Lätt att betala

20 kwietnia 2026

Mycket bra

Den jag pratade med var mycket bra för att han tog mig på allvar men kunde även va skämt glad appen är bra för att den är enkel att förstå och bra val möjligheter

13 kwietnia 2026
Oceniono na 5 z 5

Jag har haft en bra upplevelse av min…

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt att öppna upp sig.
Jag rekommenderar starkt.

2 kwietnia 2026
Oceniono na 1 z 5

Fick nästan be om ursäkt om att jag…

Fick nästan be om ursäkt om att jag bokade tid

7 kwietnia 2025
Logo Mindler - Psykolog online

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Hej Tatiana,

Vi beklagar din upplevelse. Så ska du inte behöva känna när du söker hjälp hos oss. Att be om hjälp och boka en tid är ett viktigt steg, och du ska alltid känna dig välkommen, respekterad och omhändertagen när du söker vård hos oss.

Vi tar din upplevelse på största allvar och vill väldigt gärna se närmare på vad som har hänt. Eftersom vi på grund av patientsekretessen inte kan diskutera specifika ärenden här på Trustpilot, uppskattar vi om du vill kontakta vår kundservice direkt via appen eller vår hemsida. Då kan vi undersöka vad som skett och hjälpa dig vidare.

Ta hand om dig!
Johanna på Mindler

över förväntan

Christina la sig på samma nivå som mig och det klickade så rätt. Hon mötte mig precis i det jag behövde just här och nu och kunde sätta ord på saker och ting. Jag är väldigt tacksam och ser fram emot fler sessioner.

23 marca 2026
Oceniono na 2 z 5

Avbruten behandling

Min psykolog var helt okej, men programmet kändes lite ytligt/fyrkantigt och inte helt anpassat efter mina behov/livssituation. Efter två bedömningssamtal och ett samtal fick jag ett meddelande om att min psykolog inte skulle jobba kvar. Det är ingen katastrof för mig personligen, jag har fått hjälp via mitt fackförbund istället, men jag tycker att det var dåligt och oprofessionellt skött. Det är märkligt att inleda en behandling och sedan avbryta den mitt i och då enbart hänvisa till kundtjänst och att de kan stötta med att hitta en ny psykolog. Jag tänker främst på att det finns människor som mår riktigt dåligt och för dem skulle detta kunna leda till stor försämring i måendet.

18 marca 2026
Logo Mindler - Psykolog online

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Hej Lina,

Tack för din recension och vi beklagar verkligen att din behandling avbröts så plötsligt. Vi hade önskat att kunna ta denna information i ett samtal med dig och beklagar att det inte blev så i ditt fall. Det är viktigt för oss att övergångar sker med kontinuitet och omtanke, särskilt med tanke på hur sårbar situationen kan vara för många.

Vi tar med oss din feedback kring hur situationen hanterades och ser det som värdefullt i vårt fortsatta förbättringsarbete. Om det är något vi kan hjälpa dig med, är du varmt välkommen att kontakta oss.

Ta hand om dig,
Johanna på Mindler

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej