Georgios Miliotis är den bästa psykologen i hela Svergie. Man märker stor skillnad på någon som går till jobbet varje dag för det är ens jobb och man vill ha den där lönen och sedan gå hem, G... Zobacz więcej
Zobacz, co mówią recenzenci
Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt at... Zobacz więcej
Informacje dotyczące firmy
Napisane przez firmę
Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.
Dane kontaktowe
Szwecja
- info@mindler.se
- mindler.se
Inni użytkownicy przeglądali również
Inspirerande samtal och stöd.
Inspirerande samtal och stöd.
Vi pratade om skilsmässa och praktiska saker. Hur jag känner mig och andra bra jämförelser.
Może korzystać z AI, aby udzielać odpowiedziCzytaj więcej

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online
Det vat jätte smidigt och trevligt att…
Det vat jätte smidigt och trevligt att prata med psykologen Anneli 👍
Mindler är super för att resa ut sina…
Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man jobba med just det. Det är subventionerat och har man rätt till subventionen finns det ingen anledning att inte gå till psykolog. Det är fantastiskt. Rekommenderas varmt.
Väldigt lyhörd glad och trevlig
Väldigt lyhörd glad och trevlig. Dock gick samtalet alldeles för fort. Hade behövt mer tid. :)
Psykologen tog det lugnt och fint då vi…
Psykologen tog det lugnt och fint då vi kunde diskutera i 20 minuter
Jag älskar min psykolog
Jag älskar min psykolog. Hon är verkligen kunnig och leda varje samtal till rätt punkt. Tack Christina Kronberg
Jag är jättenöjd med min psykolog…
Jag är jättenöjd med min psykolog Sebastian, han är tydlig, framåtsträvande och tillmötesgående.
Enkelt att få prata med bra psykologer
Enkelt, bra psykologer och mycket bra att samtalen går via högkostnadsskyddet
Väldigt fint bemötande.Kändes tryggt…
Väldigt fint bemötande.Kändes tryggt tydligt ,strukturerat och professionellt.
Lättillgänglig, kvalificerad hjälp
Ett enkelt sätt att komma i kontakt med en kvalificerad psykolog för att hantera frågor kring panikångest, livsval och livsfrågor.
Sometimes short is sweet
Sometimes short is sweet. As someone who talks too much I find that 25 Mindler minutes works better than 90 minutes with an ill fitting therapist.
Bästa stället att hitta dom bästa tipsen och stöd
Jag tycker dom samtalen som jag har fått har varit fantastiska och har verkligen hjälpt mig att hitta dom bästa tips och verktyg att gå vidare när man inte trivs på jobbet och har haft dåligt relation till sin chef. Tack för all hjälp och stöd jag har fått.
Rekommenderar varmt! Är så tacksam för Mindler och min…
Är så tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. Tillgängligheten, fokuset, professionaliteten är väldigt hög. Passar mig perfekt där jag är i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var för lite men det är jättebra att fokusera och koncentrera sig på fakta o samtal och sedan kunna göra övningar på egen hand.
Mycket professionellt.
Doświadczenie Trustpilot
Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.