Mindler - Psykolog online Recenzje 231

Wynik TrustScore: 4.5 na 5

4,4

Zobacz, co mówią recenzenci

Oceniono na 5 z 5

Georgios Miliotis är den bästa psykologen i hela Svergie. Man märker stor skillnad på någon som går till jobbet varje dag för det är ens jobb och man vill ha den där lönen och sedan gå hem, G... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Mindler är super för att resa ut sina problem och för att få hjälp att ta sig vidare när man kört fast i livet. KBT funkar nog bäst om man vet något problem man har och behöver jobb på. Då kan man job... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Jag har haft en bra upplevelse av min kontakt med psykologen (Barbra Keller). Från första mötet kände jag mig trygg och tagen på allvar. psykologen skapar en avslappnande atmosfär som gör det lätt at... Zobacz więcej

Oceniono na 5 z 5

Är så tacksam för Mindler och min psykolog Miranda. Tillgängligheten, fokuset, professionaliteten är väldigt hög. Passar mig perfekt där jag är i mitt liv. Trodde först att 25 minuter per session var... Zobacz więcej

Informacje dotyczące firmy

1. Psycholog

Napisane przez firmę

Mindler är Sveriges största digitala psykologmottagning och har sedan starten hjälpt över 200 000 patienter via videosamtal. Du väljer själv psykolog, tid och plats som passar dig. I appen finns självhjälpsprogram som du arbetar med mellan samtalen, och som ger dig verktyg för att bättre förstå och hantera dina känslor. Din väg mot bättre psykiskt mående börjar här.

Dane kontaktowe

3 gwiazdki
2 gwiazdki
1 gwiazdka

Oceniono na 1 z 5

Dåligt bemötande och ingen förståelse

Första samtalet jag hade förklarade jag tydligt vad jag behöver råd och stöttning för. Det kändes som att psykologen till viss del förstod mig men ställde ändå väldigt allmäna frågor om ex. min sömn osv, vilket jag förstår, men det tog onödig tid och man hade kunnat fylla i ett extra formulär innan samtalet om det istället. Jag fick till slut en uppgift att göra vilket jag inte kände passade för mitt problem men gjorde den ändå för att det kunde vara nyttigt.

Andra samtalet var hemskt. Samma psykolog förstod inte alls vad jag pratade om, och började fokusera på saker som jag bara sa i förbifarten. Det kändes som att hon inte hade expertis i ett område som känns basalt. Hon var väldigt okänslig och visade inte alls förståelse för vad jag hade problem med. När hon läste upp lite vad hon hade skrivit ner i journalen förstod jag att hon hade förstått mig ännu mindre än vad jag trodde. Jag kände mig sämre efter samtalet än innan och var i chocktillstånd över hur illa bemött jag blev. Blev hänvisad av henne till att söka en annan psykolog på mindler för besvär som jag inte ens ville ha hjälp med i stunden. Jag kommer inte återvända till mindler

21 sierpnia 2025

Hej Keyci,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det är viktigt för oss att våra psykologer erbjuder högkvalitativ vård och ger det stöd och engagemang som varje patient förtjänar. Vi beklagar att detta inte motsvarade dina förväntningar i ditt fall.

Vi tar din feedback på stort allvar och vill gärna förstå mer om vad som hänt. Du får färna kontakta oss på support@mindler.se så vi kan hjälpa dig vidare och säkerställa att du får det stöd du behöver.

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar, och vi hoppas att vi får möjlighet att återvinna ditt förtroende framöver.

Oceniono na 1 z 5

Jag och mitt tidigare partner deltog i…

Jag och mitt tidigare partner deltog i terapi hos en av era legitimerade psykologer. Under behandlingsförloppet kände jag att terapeuten i viss mån blev partisk, då hen efter en tid tydligt tog min före detta partners sida och uttryckte att han söker en mogen kvinna, vilket jag upplevde som sårande och nedvärderande. Detta påverkade min självbild och ledde till att jag började tvivla på min egen uppfattning om situationen samt på mitt självvärde. Som ett resultat av detta fördjupades vår dysfunktionella relation. När förhållandet tog slut uttryckte min före detta partner att han mått dåligt över sitt beteende gentemot mig, något jag också kan bekräfta. Denna erfarenhet har tyvärr påverkat mitt förtroende för terapiprocessen negativt.

9 sierpnia 2025

Hej Matilda!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi är ledsna att höra att du upplevt att terapin hos oss inte blev som du hade förväntat dig och att den fått negativa konsekvenser för dig och din tillit till terapiprocessen.

Vi tar den här typen av feedback på stort allvar. Det är viktigt för oss att alla som möter våra psykologer känner sig respektfullt bemötta och trygga under hela behandlingen. Vi vill därför gärna undersöka det du beskriver närmare. Du gärna kontakta vår kundservice så vi kan följa upp ärendet och se hur vi kan hjälpa dig vidare.

Oceniono na 1 z 5

I tried it once not my cup of tea

I tried it once, realized it is not my cup of tea(15 minute talk with a therapist who then sends you general articles about your issue that you can easily find online) but then the psyhologict who saw me called and asked why I don't want to do more sessions. This was uncomfortable for me.

7 sierpnia 2025

Hi!

Thank you for sharing your experience with us. We’re sorry to hear that our service did not meet your expectations and that you felt uncomfortable being contacted about scheduling more sessions.

Our aim is always to provide support that feels relevant, respectful, and helpful. If you would like to discuss your experience in more detail, you’re welcome to contact us at support@mindler.com, and we will assist you further.

Best regards,
Johanna at Mindler

Snabb återkoppling

Snabb återkoppling, strukturerad och tydlig. Uppföljnings möjlighet efter rådgivning och behållen kontakt med en och samma person, således inga onödiga repetitioner. Uppskattades högt.

14 lipca 2025

Jag har använt den här…

Jag har använt den här psykologitjänsten online i över ett år och är väldigt nöjd. Min psykolog är professionell och det finns möjlighet att välja språk. Kundservicen är snabb, tydlig och hjälpsam. Det är också smidigt att kunna ha samtalen online och slippa resa.

Det enda jag saknar är längre sessioner – 20 minuter känns lite kort. I övrigt är det en mycket bra och pålitlig tjänst som jag varmt rekommenderar.

4 lipca 2025

Hej Laura!

Tack för din fina recension.

Våra psykologsamtal är upp till 25 minuter långa, och längden är anpassad för att skapa en tillgänglig och effektiv behandlingsform, särskilt i kombination med våra iKBT-program. Forskning visar att detta upplägg fungerar väl för många med lätt till måttlig problematik.

Om du har frågor eller vill veta mer om våra behandlingsmetoder, är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice direkt i appen.

Oceniono na 1 z 5

Psykologen verkade trött och mest sugen…

Psykologen verkade trött och mest sugen på semester. Verkade mest tycka jag var jobbig. Enda svaret han hade att ge var ”jag vet inte”. Skrev nedlåtande om mig i journalen, ”att jag höll en monolog”. Ingen bra känsla alls.

26 czerwca 2025

Hej Rebecka,

Tack för att du delar med dig, och vi beklagar din upplevelse med oss. Det är viktigt för oss att våra psykologer erbjuder högkvalitativ vård och ger det stöd och engagemang som varje patient förtjänar. Vi beklagar att detta inte motsvarade dina förväntningar i ditt fall.

Du får gärna ta kontakt med vår kundservice så kan vi se över vad som skett och hjälpa dig vidare: info@mindler.se.

Oceniono na 2 z 5

Bra samtal men känner mig lurad

Jag hade två bra samtal med en psykolog. 3e gången ringde jag från bilen för att kunna delta. Har en handsfree och stänger såklart av videon. Han vägrar ta samtalet och det är väl ok. Jag som missade det finstilta. Nu vill dom debitera mig 400 kr för uteblivet besök. Jag hävdar att jag dök upp på utsatt tid och kan betala för ett vårdbesök men inte straffas med 300 kr extra.

12 czerwca 2025

Hej Eva,

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse. Vad bra att du har haft två givande samtal hos oss och det är tråkigt att läsa att du inte kunde ha ditt tredje samtal som planerat.

Av hänsyn till patientsäkerhet och sekretess har Mindler tydliga riktlinjer för hur ett besök får genomföras. Enligt våra användarvillkor behöver samtalet ske i en lugn, privat och trygg miljö, något som inte kan garanteras vid samtal från en bil. Detta gäller även med handsfree. Våra psykologer är skyldiga att avbryta eller neka samtal som inte uppfyller dessa krav. Vi förmedlar även informationen i vårt introduktionsprogram "så fungerar det på Mindler".

Vi har förståelse för att detta kan upplevas frustrerande, men hoppas att du har förståelse för varför vi inte kunde genomföra behandlingen. Vår avgift på 400 kr syftar inte till att straffa, utan täcker tiden psykologen har avsatt för mötet.

Om du upplever att något blivit fel i bedömningen eller hanteringen är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice i vår app så ser vi över ärendet tillsammans.

Helt ofattbart,!!

Jag hade problem med uppkopplingen och fick till den och loggade in enligt dom 1 minut för sent enligt dom
Herregud kunde inte psykologen ha ringt upp mig?.
Faktura skulle jag betala?
Vad är detta för företag??
Man mår ju bara mer psykiskt dåligt ni

30 maja 2025

Hej MajBritt

Tack för att du hör av dig och delar din upplevelse. Det är beklagligt att höra att du har haft problem med din uppkoppling och att logga in i samtalet. Om du inte kom in i samtalet ska psykologen både skicka ett meddelande och försöka ringa upp dig från nummer 08-51256380. I detta fall ser det ut som att du skulle lämna recension för Din psykolog istället för oss? Vi är två helt separata företag.

För att vi ska kunna ta reda på vad som hänt och hjälpa dig på bästa sätt, får du gärna kontakta vår kundservice direkt i appen. Vi kan då se närmare på vad som skett i ditt fall och hitta en bra lösning.

Oceniono na 5 z 5

Vilken tur att jag tog mitt egna beslut att välja Mindler och där får jag hjälp!

När jag märke att jag började bli sämre i min utmattning då tog jag mitt egna beslut att be om hjälp.
Att jag valde Mindler det berodde på att jag läst om dom och att det ingen väntetid var där.

Jag behövde hjälp med min ångest, inre stress, sömn med mera och jag registrerade mig, läste om de psykologer som jobbade med det här.

Valde med hjärtat ut en psykolog och det valet blev så rätt från början.
Det blev Alexander och så lugn, trygg och medmänsklig och bra på att lyssna och ge pepp!

Vid första samtalet så blev jag bekräftad och lyssnad på. Fick bra information och kunde i lugn och ro berätta om min resa.

KBT-behandlingen som jag och min fina psykolog jobbar med tillsammans har gett och ger goa resultat!

Jag har varit inom psykiatrin i många år av och till, men aldrig blivit så fint bemött som hos Mindler.

Deras KBT-behandling är utan tvekan den bästa som jag har jobbat med.

Dessutom så är dokumentation i journalen riktigt bra och den finns där samma dag som jag har samtalet med min psykolog.

100 kronor kostar det och jag får mycket livskvalité och bättre hälsa för dom pengarna!
♥️TACK FÖR ATT NI FINNS♥️

23 maja 2025

Framsteg

Jag kom snabbt i kontakt med er och kände av ett förtroende o blev tagen på allvar o välkommen. Hade mkt bra dialog o respekt för min psykolog.
Har varit till stor hjälp men har såklart en bra bit kvar. Vill höja min psykolog Niclas grenström tack.. Mvh Niklas

17 kwietnia 2025
Oceniono na 1 z 5

Skam företag inget nummer man kan ringa…

Skam företag inget nummer man kan ringa när sidan inte funkar som den ska, mejl har ja inte fått svar på, hade bokat en tid igår som skulle vara idag klockan 16:00, kan inte hitta den tiden någonstans, och nu skulle jag inte bli förvånad om jag får betala 400 för att jag inte "dykt upp"

1 maja 2025

Hej Therese!

Tack för din recension och vad tråkigt att höra att du har haft problem med vår app. Om du har en inbokad tid ska du kunna se denna direkt på startsidan när du loggar in i appen.

Vi har ingen telefonservice för vår digitala tjänst. Däremot svara vi alltid på mejl inom 24 h (oftast snabbare än så).

Vi vill gärna hjälpa dig att reda ut vad som hänt. Vänligen kontakta vår kundservice direkt i appen eller via info@mindler.se så ska vi hjälpa dig vidare på bästa sätt.

Riktigt värdelös tjänst

Riktigt värdelös tjänst! Gick igenom en mycket smärtsam period i mitt liv och behövde stöd och råd men efter två samtal säger psykologen att de jobbar inte med "stödsamtal".. kändes väldigt oseriöst. Patetiskt också att de inte stödjer betalning med Swish eller annan smidig betallösning utan det är endast banköverföring som gäller.

12 marca 2025

Hej Tom,

Tack för att du tagit dig tid att dela din upplevelse.

Vad tråkigt att höra att du inte upplevde att du fick det stöd du behövde från oss. Vårt mål är alltid att erbjuda rätt hjälp utifrån varje persons behov och situation.

Hos Mindler inleds behandlingen med ett eller två bedömningssamtal, där psykologen tillsammans med dig avgör om fortsatt behandling är aktuell, och om den i så fall ryms inom vårt uppdrag. Vi arbetar inom ramen för primärvården, vilket betyder att vi följer regionens riktlinjer kring vilka typer av besvär vi kan behandla. Tyvärr innebär det att vi inte kan erbjuda behandling för alla symptomer/besvär inom den offentligt finansierade vården.

Vi erbjuder dock möjlighet till behandling via vårt privata alternativ, där du har tillgång till samma legitimerade psykologer. Du kan läsa mer om det här: mindler.se/psykolog-privat

Vad gäller betalningsmetoder är det en feedback vi tar vidare till våra utvecklare. Vi arbetar ständigt med att förbättra och förenkla våra tjänster.

Du får gärna ta kontakt med vår kundservice så kan vi se över ditt ärende närmare: info@mindler.se.

Scam

Scam. Will only increase anxiety debt and depression. When you need help 1St go to your doctor and they will refer you to a professional.

12 kwietnia 2025

Hi Your dog Last,

We're sorry to hear that you’re unhappy with our service. Your feedback is important to us, and we’d appreciate the chance to understand more about your experience.

Please reach out to our customer support team and we’ll do our best to help.

Kind regards,
Johanna at Mindler

Fantastisk hjälp!

Kan inte rekommendera Mindler nog. Har testat så många olika psykologformer men nu har jag hittat rätt. Man får snabbt hjälp, kan byta psykolog om man vill och det är billigt. Otrolig service från kundtjänst också. 10/10!

17 marca 2025

Besviken

"TRUST me" när jag nu säger att här störtdök mitt intryck av Mindler rakt ned in i Internets egna sjuka diagnos;"Likes".
I mina ögon faller stor del av seriositeten just med att tigga om omdömen on-line.
Visst, Mindler säljer vård, själavård, ock ska överleva precis som all annan företags verksamhet. Men för mig blir det väldigt oetiskt att be om en recension,av människor som sökt vård.
Så här tappade Mindler sin trovärdighet ock min respekt för deras verksamhet.
Så det blir EN slocknad stjärna från mig.
"It's all about the money". .
//Monstret

19 marca 2025

He Ulla,

Tack för att du delar din ärliga feedback. Vi beklagar att vår förfrågan om en recension upplevdes på det här sättet. Vår intention är aldrig att kompromissa med förtroendet eller seriositeten i den vård vi erbjuder.

Vi ber om recensioner eftersom vi vet att många som söker hjälp vill höra om andras upplevelser innan de själva tar steget. För oss handlar det inte om "likes" eller pengar – utan om att göra psykologisk behandling mer tillgänglig och att förbättra vår tjänst genom patienters insikter.

Med det sagt respekterar vi självklart om du eller någon annan inte vill lämna en recension. Ditt välmående och din upplevelse av vår tjänst är det viktigaste för oss.

Om du vill dela mer om vad vi kan göra bättre är du alltid välkommen att kontakta oss direkt i vår app.

Oceniono na 3 z 5

30 minuter är för kort tid

30 minuter är för kort tid, i varje fall de första gångerna. Kände inte att jag hann bilda mig en uppfattning om psykologen eller förklara min problematik. För att få ett förtroende för den man öppnar sitt privatliv inför känner jag att en halvtimme i psykologtid är alldeles för lite.

11 marca 2025

Odpowiedź od Mindler - Psykolog online

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi beklagar att du inte känner dig nöjd med stödet du fått hos oss.

Innan en behandling påbörjas har vi alltid ett eller två bedömningssamtal, där du får möjlighet att utförligt beskriva din situation och dina behov. Vi förstår att det kan kännas kort, och vi tar till oss din feedback kring möjligheten till längre introduktionssamtal.

Doświadczenie Trustpilot

Dowiedz się więcej o innych rodzajach recenzji.

Oto 8 wskazówek jak napisać świetną recenzję.

Dowiedz się więcej